2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar enfeksiyon ve mantarlarinizi ozellikle sakin ihmal etmeyin benim oglum sanrm bndn gecti dogar dogmaz kaka ypti ve yenidogan uzmani 34 haftalik bir bebegn kaka yptgni ilk defa gordugunu soyledi ve bna enfksyn ve mantarlarimi sordu. Cigerleri hic gelismemis
Igneye ragmen ve vucudunda cok yuksuk enfekaiyon vardi. Cok sukur toparlaya basladi. Sakin ihmsl emyn

Kizim daha kucuk dogmsina ragmn 3 gun burundn nefes verildkten sonra kendi kendine aliyo hala cok sukur igne ona yaradi sanirim. O 1700 dogmstu erkek 2300 kiz daha iyi cikti ama baska bir sorunu olmadi. Tabi hala alamadim. Hic bi sorunu olmasada 34 hftlk bi bebegi 2 hfta beklttklrni soyledi. 1 haftamz doldu

snn kasintin akintin vs var miydi cnm ?

Günaydın kızlar benim bu ara hep başım ağrıyor normalmi kızımda hiç baş agrım olmamıştı acaba ikiz diyemi agrıyor anlamadım kötü bşy olmaz demi sürekli baş ağrısında

Arkadaşım 3 hafta önce ikiz Doğum yaptı biri 2800 doğru diğeri 2000 kg aralarında baya fark vardı olabiliyormuş

Onu nasıl anlıycam cnm benim sarı arada akıntım oluyor doktora gidince sorcam bende

Günaydın kızlar benim bu ara hep başım ağrıyor normalmi kızımda hiç baş agrım olmamıştı acaba ikiz diyemi agrıyor anlamadım kötü bşy olmaz demi sürekli baş ağrısında
Hamileligin ilk zamanları benim de baya baş ağrılarım olmuştu endişelenme canım gayet normal.bunun yanisira burun tıkanıklığı diş eti kanamalari da oluyordu.

Hamileligin ilk zamanları benim de baya baş ağrılarım olmuştu endişelenme canım gayet normal.bunun yanisira burun tıkanıklığı diş eti kanamalari da oluyordu.
Aaaaaa evt bide burnum tıkalı sürekli demek ondan oluyor şu ilk aylar geçse hemen işede geliyorum valla zor oluyor

Günaydın kızlar sanırım grip oluyorum önerebileceğiniz bişeyler varmı?
Geçmiş olsun cnm.Ihlamur ayva elma zencefil kaynatip ictim sıcak bali süt ictim bol meyve yedim.Ben de 14.haftada olmuştum ve ilac kullanamamistim.Burun tikanikligi icin de sabah aksam karbonat ve tuzlu karışım ile temizliyordum rahatlatiyordu.Doktor bogazlarim icin pastil kullanabilecegimi soylemisti o da baya işe yariyor.zor atlattık ama gecti cok şükür.ateşin olmadigi sürece sorun olmuyor bebekler icin.

Aaaaaa evt bide burnum tıkalı sürekli demek ondan oluyor şu ilk aylar geçse hemen işede geliyorum valla zor oluyor
Ara ara odani havalandir üşütmeden.Benim tıkanıklığıma iyi geliyordu.yaz donemiydi benim ilk zamanlar o yuzden cam hep acik yatiyordum.Zor geçiyor ilk zamanlar evet.Ama bisekilde geçiyor.insallah kolay atlatırsın:)

Ara ara odani havalandir üşütmeden.Benim tıkanıklığıma iyi geliyordu.yaz donemiydi benim ilk zamanlar o yuzden cam hep acik yatiyordum.Zor geçiyor ilk zamanlar evet.Ama bisekilde geçiyor.insallah kolay atlatırsın:)
Allah razı olsun cnmm Bnm şnş kolaylıkla geçer hepimizin başım ağrıyor migdem bulanıyor burnum kapalı halsizim valla sürekli yatmak istiyorum :)

Allah razı olsun cnmm Bnm şnş kolaylıkla geçer hepimizin başım ağrıyor migdem bulanıyor burnum kapalı halsizim valla sürekli yatmak istiyorum :)
Aynı ben:)Tansiyonum cok düşüktü benim kafami kaldıramıyordum.mide bulantilari cok fenaydi.hic istah kalmamisti.Yemek yeme unutmustum ya:) beyaz leblebi ve tuzlu kraker biraz bastırıyordu.bak bunlari deneyebilirsin.Öyle böyle gececek insalllah bebişler sağlıklı olsun yeter ki biz en başından fedakarlığa hazırız

Tmm cnm onlardan alayım iş yerinde kusma korkusu daha kötü evde rahat rahat öğürüyorum:) odamdan wc de uzak mesafede :)
Her güzel şeyin zor bi yanı var çabucak gelip geçsin inş :)

Saol canım inş alerjimdir sadece grip olmayayımda tesekkürler

Günaydın kızlar sanırım grip oluyorum önerebileceğiniz bişeyler varmı?

Benim genzim akıyordu burnum tıkanıyordu doğal bildiğin deniz suyu çektim burnuma, cayır cayır yakıyor biraz acı verici ama baya faydasını gördüm oradaki enfeksiyonları kuruttu. Bide sıcak ballı limonlu su içebilirsin. Portakal, kivi bol bol yemeye çalış. Dr. sormadan hiçbirşey kullanma...Acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…