2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kuzum araştırma aşamasındayım hala Ne zor işmiş bu doktor değiştirmek. Avrasya Hospital var Zeytinburnu'nda ordaki Tamer Bey'i çok önerdi herkes annemin doğumunu da o de yapmıştı ama adam çok çok doluymuş, 15 Şubat'a kadar randevu alamıyorum sgklı muayene ücreti 75 TL imiş. Senin devam ettiğin yerde ne kadardı muayene ücretin vazgeçtiğimiz yerde ve doğuma ne kadar demişlerdi. Uygun bi yerler bulmamız lazım biraz baş edemeyeceğiz yoksa

Kızlar cinsiyetlerimiz netlesti bir kız bir erkekmis allah nasip ederse hersey yolundaymıs 20.haftada detaylı ultrasyon varmıs bana erken geldi ama doktorun bildigi vardır herhalde rahim boyunu üsten ölçtü 3.5 cm olması lazım dedi benim 3.2 cm çıktı sorun yok progestan kullanıyorsun onun etkisi olur korkma dedi ama korkuyorum kızlar birsey olur mu ya

Hayırlı olsun cnm negüzel 1 kız 1 erkek :) iki duyguyuda tadarsın:) rabbimm kucağına almayıda nasip etsin inş

Hayırlı olsun cnm sorun yok cnm rahim boyun iyi 2.5 altı tehlikeli bolbol dinlen en iyi ilaç bence

Hayırlı olsun cnm negüzel 1 kız 1 erkek :) iki duyguyuda tadarsın:) rabbimm kucağına almayıda nasip etsin inş
Sagol canım rabbim hepimize kucagımiza almayı nasip etsin
Sanada geçmıs olsun basın agrısı kötü oluyor banada parol ic demisti dr

Hayırlı olsun cnm sorun yok cnm rahim boyun iyi 2.5 altı tehlikeli bolbol dinlen en iyi ilaç bence
Sagol canım zaten dinleniyorum sadece yemek yapmak ve bulasıkları makineye yerlestirmek icin kalkıyorum doktor ayakta fazla kalmıcan gezme yok deyince korktum sizede aynı seyleri söylüyormu doktorlar

Cnm Parol icebilirsin bende de oluyordu ilk aylarda ben icmistim drum icebilirsin demişti geçmiş olsun
Tmm sagolun kızlar içeyim bugun çok şiddetli agrıyor içmesem dayanamıyorum içincede vesvese edecek bi tarafım

Slm kızlar sarı akıntı için işyerimdeki kadın dogum doktoruna gittim. İdrar istedi temiz cıktı. Akıntı için de 1 lt kaynamıs sogumuş suya 1 kaşık sirke kat temizliğini onunla yap muhtemelen mantardır bu aylarda olur dedi

Sagol canım zaten dinleniyorum sadece yemek yapmak ve bulasıkları makineye yerlestirmek icin kalkıyorum doktor ayakta fazla kalmıcan gezme yok deyince korktum sizede aynı seyleri söylüyormu doktorlar
evet cnm diyorlar bende zaten senin gibiyim pek çıkmıyorum

Tmm sagolun kızlar içeyim bugun çok şiddetli agrıyor içmesem dayanamıyorum içincede vesvese edecek bi tarafım
yok cnm vesvese yapacak bişey yok neticede hamilelikte kullanılan bir ilaç baş ağrısı daha kotu bence

bnmkinin muayene ucreti 220tl,21gun gecerli ve zaten adam hep 21gun sonrasina gel diyor dogum ucreti 2,500 diger yerlerde maksimum 130 duydum muayaneyi,dogumu da maksimum 1500.Esim degistirme taraftari degil ama bn de para dökmekten sıkıldım ki tup bebek dru,hep yogun, ben de oglen aralari ogrencim gelmeden yetiseyim derken,en fazla 5dk drla konusabiliyoruz

Ya evet çok pahalıymış, benim dr sgk anlaşmalıydı muayeneleri aslında uygundu 55 tl 15 gün geçerliydi ama doğum pahalıydı zaten, 4000 tl dediler Sen de mi öğretmendin bu arada :) Bir de hangi ilçedesin?

ogretmenim evt :) biz diyarbakir merkezdeyiz.

Gözün aydın canım rabbim sağ saglim kucagına almayı nasip etsin benimkiler ikisi erkek sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…