- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.381
Kuzum araştırma aşamasındayım halaneye karar verdin cnm ? bnm de yrn son kontrolum var,kendim artik degistirmek istiyorum,hem muayene ucreti hem dogum ucreti genelin en az 3katibiz de boyle bir karar aldik,her ne kadar icim rahat etmese de bazen de daha az hazirlik yapayim bebislerime,doguma baska yere gitmeyeyim diyorum ama bilmiyorum
Hayırlı olsun cnm negüzel 1 kız 1 erkek :) iki duyguyuda tadarsın:) rabbimm kucağına almayıda nasip etsin inşKızlar cinsiyetlerimiz netlesti bir kız bir erkekmis allah nasip edersehersey yolundaymıs 20.haftada detaylı ultrasyon varmıs bana erken geldi ama doktorun bildigi vardır herhalde rahim boyunu üsten ölçtü 3.5 cm olması lazım dedi benim 3.2 cm çıktı sorun yok progestan kullanıyorsun onun etkisi olur korkma dedi ama korkuyorum kızlar birsey olur mu ya
Cnm Parol icebilirsin bende de oluyordu ilk aylarda ben icmistim drum icebilirsin demişti geçmiş olsunKızlar başım felaket agrıyor agrı kesici hiç aldınımız aldıysanız ne içtiniz
Hayırlı olsun cnm sorun yok cnm rahim boyun iyi 2.5 altı tehlikeli bolbol dinlen en iyi ilaç benceKızlar cinsiyetlerimiz netlesti bir kız bir erkekmis allah nasip edersehersey yolundaymıs 20.haftada detaylı ultrasyon varmıs bana erken geldi ama doktorun bildigi vardır herhalde rahim boyunu üsten ölçtü 3.5 cm olması lazım dedi benim 3.2 cm çıktı sorun yok progestan kullanıyorsun onun etkisi olur korkma dedi ama korkuyorum kızlar birsey olur mu ya
Sagol canım rabbim hepimize kucagımiza almayı nasip etsinHayırlı olsun cnm negüzel 1 kız 1 erkek :) iki duyguyuda tadarsın:) rabbimm kucağına almayıda nasip etsin inş
Sagol canım zaten dinleniyorum sadece yemek yapmak ve bulasıkları makineye yerlestirmek icin kalkıyorum doktor ayakta fazla kalmıcan gezme yok deyince korktum sizede aynı seyleri söylüyormu doktorlarHayırlı olsun cnm sorun yok cnm rahim boyun iyi 2.5 altı tehlikeli bolbol dinlen en iyi ilaç bence
Sagol canım rabbim hepimize kucagımiza almayı nasip etsin
Sanada geçmıs olsun basın agrısı kötü oluyor banada parol ic demisti dr
Tmm sagolun kızlar içeyim bugun çok şiddetli agrıyor içmesem dayanamıyorum içincede vesvese edecek bi tarafımCnm Parol icebilirsin bende de oluyordu ilk aylarda ben icmistim drum icebilirsin demişti geçmiş olsun
evet cnm diyorlar bende zaten senin gibiyim pek çıkmıyorumSagol canım zaten dinleniyorum sadece yemek yapmak ve bulasıkları makineye yerlestirmek icin kalkıyorum doktor ayakta fazla kalmıcan gezme yok deyince korktum sizede aynı seyleri söylüyormu doktorlar
yok cnm vesvese yapacak bişey yok neticede hamilelikte kullanılan bir ilaç baş ağrısı daha kotu benceTmm sagolun kızlar içeyim bugun çok şiddetli agrıyor içmesem dayanamıyorum içincede vesvese edecek bi tarafım
bnmkinin muayene ucreti 220tl,21gun gecerli ve zaten adam hep 21gun sonrasina gel diyorKuzum araştırma aşamasındayım halaNe zor işmiş bu doktor değiştirmek. Avrasya Hospital var Zeytinburnu'nda ordaki Tamer Bey'i çok önerdi herkes annemin doğumunu da o de yapmıştı ama adam çok çok doluymuş, 15 Şubat'a kadar randevu alamıyorum sgklı muayene ücreti 75 TL imiş. Senin devam ettiğin yerde ne kadardı muayene ücretin vazgeçtiğimiz yerde ve doğuma ne kadar demişlerdi. Uygun bi yerler bulmamız lazım biraz baş edemeyeceğiz yoksa
Kizlar mantar icin ilac kullananlariniz olduysa ne verdi doktorunuz?
Tmm cnm aldım eczaneye gidip içecem valla dayanamıyorum gözlerim yerinden çıkcak resmenevet cnm diyorlar bende zaten senin gibiyim pek çıkmıyorum
yok cnm vesvese yapacak bişey yok neticede hamilelikte kullanılan bir ilaç baş ağrısı daha kotu bence
Ya evet çok pahalıymış, benim dr sgk anlaşmalıydı muayeneleri aslında uygundu 55 tl 15 gün geçerliydi ama doğum pahalıydı zaten, 4000 tl dedilerbnmkinin muayene ucreti 220tl,21gun gecerli ve zaten adam hep 21gun sonrasina gel diyordogum ucreti 2,500 diger yerlerde maksimum 130 duydum muayaneyi,dogumu da maksimum 1500.Esim degistirme taraftari degil ama bn de para dökmekten sıkıldım ki tup bebek dru,hep yogun, ben de oglen aralari ogrencim gelmeden yetiseyim derken,en fazla 5dk drla konusabiliyoruz
ogretmenim evt :) biz diyarbakir merkezdeyiz.Ya evet çok pahalıymış, benim dr sgk anlaşmalıydı muayeneleri aslında uygundu 55 tl 15 gün geçerliydi ama doğum pahalıydı zaten, 4000 tl dedilerSen de mi öğretmendin bu arada :) Bir de hangi ilçedesin?
Ay evet sormuştum daha önce unutuyorum her şeyi sık sık, kusuruma bakma :) Allah sonumuzu hayır etsin valla. Doktor bulursan yaz mutlaka burdan merak ettim...ogretmenim evt :) biz diyarbakir merkezdeyiz.
estağfurullah..Ay evet sormuştum daha önce unutuyorum her şeyi sık sık, kusuruma bakma :) Allah sonumuzu hayır etsin valla. Doktor bulursan yaz mutlaka burdan merak ettim...
Gözün aydın canım rabbim sağ saglim kucagına almayı nasip etsin benimkiler ikisi erkek sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah sağ sağlim kucağımıza alalım inşallahSagol canım rabbim hepimize kucagımiza almayı nasip etsin
Sanada geçmıs olsun basın agrısı kötü oluyor banada parol ic demisti dr
allah kucagina sahlicakla almayı nasip eder ınş ben bi tup bebek yaptırdım olmadı bida deniycm dua edin bana hamilelerin duası kabul olur musBende duydum 6+3te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?