- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.401
Sagol canım seninde hayırli olsun paşaların sag saglim kucağımıza almayi nasip etsinGözün aydın canım rabbim sağ saglim kucagına almayı nasip etsin benimkiler ikisi erkek sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah
Çok geçmiş olsun. Şimdi durumun nasıl? Tekrar sancın çıktı mı? Sancı nasıl oluyor ya ben de onu merak ediyorum, sertleşme hep oluyor ki o mu?Selam kızlar. Çarşamba günü kontrol diye gittim. Herşey çok normal görünüyordu. Şikayetin var mı diye sordu dr. Ara ara karnımın sertleştiğini, kalça kemiğimin battığını söyledim. Toco nst istedi. Orda da sancı çıkmış ama ben hissetmiyodum. Neyse hemen yatış verdi akciğer geliştirici vurdular her ihtimale karşı. Alttan muayenede açılma görmedi. 3 gün yatırdılar beni öyle. 2 saatte bi nst toco aldılar. Şu sancı geciktirici ilaç verdiler. Cuma günü artık çok sıkıldım hastanede. Şartlı çıkış yaptım. Her gün nst toco ya gidiyorum şimdi. :) 34+5 olduk. Biri 2400 biri 2100 kilolar. Ne kadar daha kalırlarsa kardır diye ilaca devam ediyoruz bakalım. Ama sanırım eli kulağında benimkilerin. Geldi gelecekler
Canım ablam da Pendik oturuyor ve ikizlerin in takibini Tahir Tosyali Diye bi doktora yaptirmis ve doğumu da o yaptirmis çok memnundu hatta bana da doğuma yakın keşke burda olsan da o dogurt sa seni diyor çocuklar 4.5 yaşında o zaman sanırım 2000 tl civari vermişlerdi.yine de sorarım senin için nerde yaptığınıArkadaşlar iyi akşamlar ıstanbul pendikte yaşıyorum burada özel bir hastahanede prf. Kadın dogumcunun takibine girdim ancak doğum fiyatı çok tuzlu geldi ikiz bebekde fark alıyorlar artı prf. Farkı hastahane donanımlı yeni dogan yoğun bakım ünitesi falan güvenilir diye tercih ettim ama zorlayacak gibi( 7 bin dediler. Ne diyorsunuz ?! Başka dr. Ve hastahane mi arastirsam
Çok teşekkür ederim canım valla zaten masraf çok epeydir düşünüyoruz kara kara dediğin dr. Bir arastirayim bende çok teşekkür ederim ☺ belkide normaldir 7 bin bilemedim. Yakında doğum yapan arkadaslarda bilgi verirse sevinirim.Canım ablam da Pendik oturuyor ve ikizlerin in takibini Tahir Tosyali Diye bi doktora yaptirmis ve doğumu da o yaptirmis çok memnundu hatta bana da doğuma yakın keşke burda olsan da o dogurt sa seni diyor çocuklar 4.5 yaşında o zaman sanırım 2000 tl civari vermişlerdi.yine de sorarım senin için nerde yaptığını
Diger hastanelerin fiyatlarini arastirsan bence cok yuksek istememis. Acibadem 20 kusur bin istiyor keza memorial filan da o civarda biliyorum. Ben Allahin izniyle florance nightingale de dogumu planliyorum cunku dr um oranin doktoru, 10bin civari olacagini söylediler mesela. Ama arkadas aralikta medicana da dogum yapti o 4bin civarindaydi bildigim kadariyla. Buna 2017 zammi da gelecektir tabi.Çok teşekkür ederim canım valla zaten masraf çok epeydir düşünüyoruz kara kara dediğin dr. Bir arastirayim bende çok teşekkür ederim ☺ belkide normaldir 7 bin bilemedim. Yakında doğum yapan arkadaslarda bilgi verirse sevinirim.
7bin ne yahuÇok teşekkür ederim canım valla zaten masraf çok epeydir düşünüyoruz kara kara dediğin dr. Bir arastirayim bende çok teşekkür ederim ☺ belkide normaldir 7 bin bilemedim. Yakında doğum yapan arkadaslarda bilgi verirse sevinirim.
Tüp bebeği acibadem de yaptım ikiz ve doğuma prf. Girecekse 23-24 bulur gibi yuvarlak birşey söylemişlerdi oralara nazaran uygun evet haklısın.Diger hastanelerin fiyatlarini arastirsan bence cok yuksek istememis. Acibadem 20 kusur bin istiyor keza memorial filan da o civarda biliyorum. Ben Allahin izniyle florance nightingale de dogumu planliyorum cunku dr um oranin doktoru, 10bin civari olacagini söylediler mesela. Ama arkadas aralikta medicana da dogum yapti o 4bin civarindaydi bildigim kadariyla. Buna 2017 zammi da gelecektir tabi.
Şehir bölge hastahane çok farkediyor fiyatlarda haklısın. Sen sukret arkadaşım çok mâkul bi doğum ücreti7bin ne yahubizimki 2.500 dedi biz cok diyoruz belki sehirle ilgilidir,bizimki burdaki diger drlara gore cok tuzlu ama sizinkilere gore cok iyi
Tek seferlik alttan fitil verdi mantara.geçti
Enfeksiyon ara ara oluyordu ona da tek kullanımlık toz veriyordu
Antibiyotik içemiyorum diye
7bin ne yahubizimki 2.500 dedi biz cok diyoruz belki sehirle ilgilidir,bizimki burdaki diger drlara gore cok tuzlu ama sizinkilere gore cok iyi
Siz istanbulda mısınız? Hangi hastahane acaba memnun musunuz ?Aynen bana da toz vermişti. Saridan yesile dönük akinti mantardir herhalde yarin soracagim gittiğimde fitil verir sanirim bana da.
Istanbulda bazi hastaneler ucmus. Ben 10 bine 20 bine normal gozle bakamıyorum. Durumu olan gider tabi herkesin kendi bütçesi. Benim doktorumun hastanesi de normal 1600 sezaryen 2 bin. Ikiz olunca arti 350 lira dediler sadece.
Hangi hastane oldugunu yazmamissiniz. Uygun yer arastiran arkadaslara faydasi olur bence yazarsaniz.Aynen bana da toz vermişti. Saridan yesile dönük akinti mantardir herhalde yarin soracagim gittiğimde fitil verir sanirim bana da.
Istanbulda bazi hastaneler ucmus. Ben 10 bine 20 bine normal gozle bakamıyorum. Durumu olan gider tabi herkesin kendi bütçesi. Benim doktorumun hastanesi de normal 1600 sezaryen 2 bin. Ikiz olunca arti 350 lira dediler sadece.
Tüp bebeği acibadem de yaptım ikiz ve doğuma prf. Girecekse 23-24 bulur gibi yuvarlak birşey söylemişlerdi oralara nazaran uygun evet haklısın.
Siz istanbulda mısınız? Hangi hastahane acaba memnun musunuz ?
Siz istanbulda mısınız? Hangi hastahane acaba memnun musunuz ?
Bende maslak da Bülent hocaya gidiyordum onun gebelik muayneleride çok pahalı ekibinde Ayşe hnm a gittim o bile 340 civariydi baş edemedik üstelik anadoluyakasindan oraya gitmek ayrı bir serüven dogum orada astronamik bende bu civarda iyi bir hekim ve hastahane bulayim dedim ama bütçe öyle zora girdi ki o bile çok geliyor .hangi acıbadem de yaptırdınız? ben maslak.
bir süre kadıköyde prof a devam ettim ama prof farkı 5bin istediler ve sigortadan da 13bin falan alacaklarmış.
bende hemen uzman bir doktora gitmeye başladım. istanbulda fiyatlar gerçeken çok uçuk.
şifaya gittik sormaya orası da 5 6 bin dedi:/
Bende maslak da Bülent hocaya gidiyordum onun gebelik muayneleride çok pahalı ekibinde Ayşe hnm a gittim o bile 340 civariydi baş edemedik üstelik anadoluyakasindan oraya gitmek ayrı bir serüven dogum orada astronamik bende bu civarda iyi bir hekim ve hastahane bulayim dedim ama bütçe öyle zora girdi ki o bile çok geliyor .
Ben Almanya'da yasıyorum burda öyle birşey yok suan cok sasırdım hastahane ve dogum için paramı alınıyor türkiyede burada hersey bedava cok sükür bütün kontroller dogum hastahane masrafı falan alınmıyor inşallah yakın zamanda türkiyedede para alınmaz bu konulardaArkadaşlar iyi akşamlar ıstanbul pendikte yaşıyorum burada özel bir hastahanede prf. Kadın dogumcunun takibine girdim ancak doğum fiyatı çok tuzlu geldi ikiz bebekde fark alıyorlar artı prf. Farkı hastahane donanımlı yeni dogan yoğun bakım ünitesi falan güvenilir diye tercih ettim ama zorlayacak gibi( 7 bin dediler. Ne diyorsunuz ?! Başka dr. Ve hastahane mi arastirsam
Senin adına çok sevindim ❤biz sosyal güvencesi olan yani sigortamizin geçtiği devlet hastahanesine gitmedigimiz için böyle oluyor. özel hastahane tercih ettiğimizden çünkü devlet hastahaneleri çok kalabalık olduğu için yeterli ilgi ve özen gösterilmiyor o yüzden ekstara paralar ödemek durumunda kalıyoruz.Ben Almanya'da yasıyorum burda öyle birşey yok suan cok sasırdım hastahane ve dogum için paramı alınıyor türkiyede burada hersey bedava cok sükür bütün kontroller dogum hastahane masrafı falan alınmıyor inşallah yakın zamanda türkiyedede para alınmaz bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?