- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.421
Bende var cnm coraspirin ve hibor 500 iğne kullanıyorumKızlar faktör 5 homozigot var mı aranızda iğne+coraspin kullanan?
Bende clexine 0.4 kullanıyorum.farklı topikleri okudum da bizim durum ağır bayaa galiba iyice gözüm korktu.kızımda hiçbişey bilmiyordum gayet sorunsuz geçti herşey.ikizlerde bişey olacak diye çok huzursuzum 5 aydan sonra risk artıyor filan diyorlar.ya her okuduğuna inanan bir tipte değilim ama ahh bu hormonlarBende var cnm coraspirin ve hibor 500 iğne kullanıyorum
ben hamile değilim ama normal doğuma 550 alıyorlar sezeryana 1200 batı bahar hosbitalde ikide en fazla 300 koyarSiz istanbulda mısınız? Hangi hastahane acaba memnun musunuz ?
nasil riskler ? bn de kullaniyorum ama pihti sorunu yok,onlem amacli kullandirtiyor drum,tup bebeklerde hep boyleymis.Bende clexine 0.4 kullanıyorum.farklı topikleri okudum da bizim durum ağır bayaa galiba iyice gözüm korktu.kızımda hiçbişey bilmiyordum gayet sorunsuz geçti herşey.ikizlerde bişey olacak diye çok huzursuzum 5 aydan sonra risk artıyor filan diyorlar.ya her okuduğuna inanan bir tipte değilim ama ahh bu hormonlar
Pıhtılaşma sorunun yoksa problem değil canım.pıhtı bebeğin kaybına sebep oluyormuş iğneye rağmen.sezeryan komplikasyonlarını hiç bilmiyorum.gidiyoruz bakalım şu dopplerden Sonra belki biraz rahatlarımnasil riskler ? bn de kullaniyorum ama pihti sorunu yok,onlem amacli kullandirtiyor drum,tup bebeklerde hep boyleymis.
İgne kullandığın sürece hiç bşy olmaz Allah'ın izini ileBende clexine 0.4 kullanıyorum.farklı topikleri okudum da bizim durum ağır bayaa galiba iyice gözüm korktu.kızımda hiçbişey bilmiyordum gayet sorunsuz geçti herşey.ikizlerde bişey olacak diye çok huzursuzum 5 aydan sonra risk artıyor filan diyorlar.ya her okuduğuna inanan bir tipte değilim ama ahh bu hormonlar
Günah ya 7 bin nedir allah aşkına dolandırmaktan başka bşy deil hadi olsun olsun. 3bin -4 bin olsunArkadaşlar iyi akşamlar ıstanbul pendikte yaşıyorum burada özel bir hastahanede prf. Kadın dogumcunun takibine girdim ancak doğum fiyatı çok tuzlu geldi ikiz bebekde fark alıyorlar artı prf. Farkı hastahane donanımlı yeni dogan yoğun bakım ünitesi falan güvenilir diye tercih ettim ama zorlayacak gibi( 7 bin dediler. Ne diyorsunuz ?! Başka dr. Ve hastahane mi arastirsam
Sağol canım benim allahın izniyle inşallah.bu ikizler beni bir tuhaf yaptı kızımda güle oynaya giderdim dr kontrole şimdi acaba ikiside orada mı bi sorun bişey Çıkmasa diye gidiyorum.cehalet gerçekten mutlulukmuş nereden çıktı bu pıhtılaşma.faktör 5 homozigot en yoğunuymuşİgne kullandığın sürece hiç bşy olmaz Allah'ın izini ile
Ben anadolu yakasında kartal avicenna umut hastanesine yakınım kızlar sezeryan ile doğum 1250 civarıydı ikizlerde bilemiyorum yeni doğan ünitesi herşeyi var bebek dostu hastane diye geçer sgk geçiyor bu arada yakında olanlar bi bakabilirGünah ya 7 bin nedir allah aşkına dolandırmaktan başka bşy deil hadi olsun olsun. 3bin -4 bin olsun
Bende hastahaneye karar veremedim zaten iyi hastahanede Yok olduğum yerde kötünün iyisini seçmeye çalışcam
Ben elazıgdayım cnm tüp bebek doktorum Malatya'da ailemde orda aslında ... Elazığ'da içime sinmiyor ne hastahane ne doktor kızımda sorunlu bi sezeryan geçirdim korkuyorum malesefBen anadolu yakasında kartal avicenna umut hastanesine yakınım kızlar sezeryan ile doğum 1250 civarıydı ikizlerde bilemiyorum yeni doğan ünitesi herşeyi var bebek dostu hastane diye geçer sgk geçiyor bu arada yakında olanlar bi bakabilir
Ah ah sorma İstanbul çok pahalı7bin ne yahubizimki 2.500 dedi biz cok diyoruz belki sehirle ilgilidir,bizimki burdaki diger drlara gore cok tuzlu ama sizinkilere gore cok iyi
Merhaba arkadasim harmony test yaptirmissin ne kadar odedin acaba16 haftadayım, daha önce down sendromu için kan testi yapıldı ingiltere ye gönderildi, bu arada %99 biri kız biri erkek dediler test sonucunda, dun ultrasondan bakıldı, renksiz ultrasondan, fakat 2 erkek dedi dr, acaba dr un yanılma payı varmı, biraz canım sikildida, benim gibi bir durum yasayan oldumu aranizda
Cnm tek gebelik olsa önemli deil çok derdim ama ikiz gebelikte bebek yoğun bakımı önemliBenim de sorunum farklı. Doktorumdan çok memnunum ama hastaneden hiç değil. Çok küçük bir hastane, Allah korusun bir komplikasyon olsun küvez ihtiyacı falan başka hastaneye gönderiyorlarmış doğumda. Doktorumu bırakmak istemiyorum ne yapmam gerek bilmiyorum. Başka hastaneye gelir mi ki doğuma?
Gerçekten öyle bende kızımda hiç bşy bilmiyordum tek derdim acaba yüzünü görebilirmiyimdi kontrollere gidince şimdi aklımda bin tane soruSağol canım benim allahın izniyle inşallah.bu ikizler beni bir tuhaf yaptı kızımda güle oynaya giderdim dr kontrole şimdi acaba ikiside orada mı bi sorun bişey Çıkmasa diye gidiyorum.cehalet gerçekten mutlulukmuş nereden çıktı bu pıhtılaşma.faktör 5 homozigot en yoğunuymuş
Canım stres yapma Allah büyük biz tedbir için ilaçları düzenli kullanalım Rabbim bizi ve meleklerimizi korur. Insan internette arastirdikca korku ve kaygıları artıyor malesef.ben artık okumuyorum bebislere alus-veris yapıyorum misss :)) acayip motivasyon oluyor ; )Gerçekten öyle bende kızımda hiç bşy bilmiyordum tek derdim acaba yüzünü görebilirmiyimdi kontrollere gidince şimdi aklımda bin tane soru
Geçmiş olsun.Mrb arkadaşlar ben dopum yapalı 11gün oldu. 35+3de doğum yaptm. Bebekler hala kuvözde. Tembel bi şekilde iyileşiyorlarmş. Bu arada bende toparlandm. Bu beni çok mutlu etti. Yoksa o ağrılarla çocuklara nasıl bakardım? Kuvöze girecek diye üzülmeyin. Gayet iyi bakılıyor ve anne sütü götryosnz. Sizde toparlanıyorsnz çocuklarda... herşy gönlnxce olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?