2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bende var cnm coraspirin ve hibor 500 iğne kullanıyorum
Bende clexine 0.4 kullanıyorum.farklı topikleri okudum da bizim durum ağır bayaa galiba iyice gözüm korktu.kızımda hiçbişey bilmiyordum gayet sorunsuz geçti herşey.ikizlerde bişey olacak diye çok huzursuzum 5 aydan sonra risk artıyor filan diyorlar.ya her okuduğuna inanan bir tipte değilim ama ahh bu hormonlar

nasil riskler ? bn de kullaniyorum ama pihti sorunu yok,onlem amacli kullandirtiyor drum,tup bebeklerde hep boyleymis.

nasil riskler ? bn de kullaniyorum ama pihti sorunu yok,onlem amacli kullandirtiyor drum,tup bebeklerde hep boyleymis.
Pıhtılaşma sorunun yoksa problem değil canım.pıhtı bebeğin kaybına sebep oluyormuş iğneye rağmen.sezeryan komplikasyonlarını hiç bilmiyorum.gidiyoruz bakalım şu dopplerden Sonra belki biraz rahatlarım

İgne kullandığın sürece hiç bşy olmaz Allah'ın izini ile

Günah ya 7 bin nedir allah aşkına dolandırmaktan başka bşy deil hadi olsun olsun. 3bin -4 bin olsun
Bende hastahaneye karar veremedim zaten iyi hastahanede Yok olduğum yerde kötünün iyisini seçmeye çalışcam

İgne kullandığın sürece hiç bşy olmaz Allah'ın izini ile
Sağol canım benim allahın izniyle inşallah.bu ikizler beni bir tuhaf yaptı kızımda güle oynaya giderdim dr kontrole şimdi acaba ikiside orada mı bi sorun bişey Çıkmasa diye gidiyorum.cehalet gerçekten mutlulukmuş nereden çıktı bu pıhtılaşma.faktör 5 homozigot en yoğunuymuş

Günah ya 7 bin nedir allah aşkına dolandırmaktan başka bşy deil hadi olsun olsun. 3bin -4 bin olsun
Bende hastahaneye karar veremedim zaten iyi hastahanede Yok olduğum yerde kötünün iyisini seçmeye çalışcam
Ben anadolu yakasında kartal avicenna umut hastanesine yakınım kızlar sezeryan ile doğum 1250 civarıydı ikizlerde bilemiyorum yeni doğan ünitesi herşeyi var bebek dostu hastane diye geçer sgk geçiyor bu arada yakında olanlar bi bakabilir

Ben elazıgdayım cnm tüp bebek doktorum Malatya'da ailemde orda aslında ... Elazığ'da içime sinmiyor ne hastahane ne doktor kızımda sorunlu bi sezeryan geçirdim korkuyorum malesef
Malatya içime siniyor onuda eşim çok istemiyor.. bakalım nolacak
Doğum ücretleri ortalama 1000-2000 civarı buralarda

Benim de sorunum farklı. Doktorumdan çok memnunum ama hastaneden hiç değil. Çok küçük bir hastane, Allah korusun bir komplikasyon olsun küvez ihtiyacı falan başka hastaneye gönderiyorlarmış doğumda. Doktorumu bırakmak istemiyorum ne yapmam gerek bilmiyorum. Başka hastaneye gelir mi ki doğuma?

Merhaba arkadasim harmony test yaptirmissin ne kadar odedin acaba

Cnm tek gebelik olsa önemli deil çok derdim ama ikiz gebelikte bebek yoğun bakımı önemli
Sen hastahanedeyken bebekleri başka hastahaneye götürecekler küveze koymak için zor olur öyle .. yine içine sinmesi daha önemli aklını karıştırmak istemem

Gerçekten öyle bende kızımda hiç bşy bilmiyordum tek derdim acaba yüzünü görebilirmiyimdi kontrollere gidince şimdi aklımda bin tane soru

Kızlar ya bende rahim boyuna taktım ya baska yerlerde okuyorum 3 cm altındakiler riskli falan diye dr üstten ölçtü 3.2 cıktı korkmana gerek yok dedi progestan fitile devam dedi fitil kalınlastırır dedi gece uyuyamadım düsünmekten

Merhaba hanımlar
Benim bi önerim olacak
Herkes hangi şehirde, hangi hastahaneye ve hangi doktora gidiyor,fiyatlarını ve memnun olup olmadığını yazsa nasıl olur?
Mesela ben Çerkezköy de oturuyorum corlu Reyap Hospital a gidiyorum. Drum Toygun Bey. Muayene ücreti 75 tl ama doğuma çok var diye dogum ücreti konuşmadık. Doktorundan çok memnunum şimdilik.

Gerçekten öyle bende kızımda hiç bşy bilmiyordum tek derdim acaba yüzünü görebilirmiyimdi kontrollere gidince şimdi aklımda bin tane soru
Canım stres yapma Allah büyük biz tedbir için ilaçları düzenli kullanalım Rabbim bizi ve meleklerimizi korur. Insan internette arastirdikca korku ve kaygıları artıyor malesef.ben artık okumuyorum bebislere alus-veris yapıyorum misss :)) acayip motivasyon oluyor ; )

Mrb arkadaşlar ben dopum yapalı 11gün oldu. 35+3de doğum yaptm. Bebekler hala kuvözde. Tembel bi şekilde iyileşiyorlarmş. Bu arada bende toparlandm. Bu beni çok mutlu etti. Yoksa o ağrılarla çocuklara nasıl bakardım? Kuvöze girecek diye üzülmeyin. Gayet iyi bakılıyor ve anne sütü götryosnz. Sizde toparlanıyorsnz çocuklarda... herşy gönlnxce olsn

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…