- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.441
kavusmaniz dilegiyle :) sevindim adina.Mrb arkadaşlar ben dopum yapalı 11gün oldu. 35+3de doğum yaptm. Bebekler hala kuvözde. Tembel bi şekilde iyileşiyorlarmş. Bu arada bende toparlandm. Bu beni çok mutlu etti. Yoksa o ağrılarla çocuklara nasıl bakardım? Kuvöze girecek diye üzülmeyin. Gayet iyi bakılıyor ve anne sütü götryosnz. Sizde toparlanıyorsnz çocuklarda... herşy gönlnxce olsn
geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede çıkarlarMrb arkadaşlar ben dopum yapalı 11gün oldu. 35+3de doğum yaptm. Bebekler hala kuvözde. Tembel bi şekilde iyileşiyorlarmş. Bu arada bende toparlandm. Bu beni çok mutlu etti. Yoksa o ağrılarla çocuklara nasıl bakardım? Kuvöze girecek diye üzülmeyin. Gayet iyi bakılıyor ve anne sütü götryosnz. Sizde toparlanıyorsnz çocuklarda... herşy gönlnxce olsn
Gözünüz aydın darısı başımızaMrb arkadaşlar ben dopum yapalı 11gün oldu. 35+3de doğum yaptm. Bebekler hala kuvözde. Tembel bi şekilde iyileşiyorlarmş. Bu arada bende toparlandm. Bu beni çok mutlu etti. Yoksa o ağrılarla çocuklara nasıl bakardım? Kuvöze girecek diye üzülmeyin. Gayet iyi bakılıyor ve anne sütü götryosnz. Sizde toparlanıyorsnz çocuklarda... herşy gönlnxce olsn
Mşlh cnm rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin darısı bizlere inş :)Mrb arkadaşlar ben dopum yapalı 11gün oldu. 35+3de doğum yaptm. Bebekler hala kuvözde. Tembel bi şekilde iyileşiyorlarmş. Bu arada bende toparlandm. Bu beni çok mutlu etti. Yoksa o ağrılarla çocuklara nasıl bakardım? Kuvöze girecek diye üzülmeyin. Gayet iyi bakılıyor ve anne sütü götryosnz. Sizde toparlanıyorsnz çocuklarda... herşy gönlnxce olsn
Geçmiş olsun öncelikle ve de gözünüz aydın.inşallah en kısa sürede toparlanırlar.planlı bir sezaryen mıydı?bebekler kaç kilo doğdu?ciğer geliştirici vurundunuz mu?sütünüz geldi mi hemen?süreci biraz anlatır mısınız?Mrb arkadaşlar ben dopum yapalı 11gün oldu. 35+3de doğum yaptm. Bebekler hala kuvözde. Tembel bi şekilde iyileşiyorlarmş. Bu arada bende toparlandm. Bu beni çok mutlu etti. Yoksa o ağrılarla çocuklara nasıl bakardım? Kuvöze girecek diye üzülmeyin. Gayet iyi bakılıyor ve anne sütü götryosnz. Sizde toparlanıyorsnz çocuklarda... herşy gönlnxce olsn
Aynen valla en güzelini yapmışsın bende bakmasam iyi olcak insanın moralini bozuyor bu net :)Canım stres yapma Allah büyük biz tedbir için ilaçları düzenli kullanalım Rabbim bizi ve meleklerimizi korur. Insan internette arastirdikca korku ve kaygıları artıyor malesef.ben artık okumuyorum bebislere alus-veris yapıyorum misss :)) acayip motivasyon oluyor ; )
merhaba cnm,simdi dr dan geldik,bebeklerimden biri 409 biri 425ti,senle aramizda 3gun olduguna gore snnkiler normal :) renkli fotograflarini da aldik,dr bana benzetti :)) seker yuklemesini sorduk,oneriyorum gerekli dedi.24-28. haftalarda yaparsiniz dedi.hamişler günaydın, dün detaylıya gittim çok şükür her şey yolundaymış , birde doktorumuz bebeklerin 4 boyutlu resmini verdi, ikisi de aynı baba dedi, çok heyecanlandık hatta sabaha kadar uyumadık, haftalarına göre uyumlulardı ama aralarında 5 gün vardı , doktor bu sorun değil dedi ama, kızım 425 gr oğlum 475 gr dı , böyle fark olan varmı, doktor sorun olmaz dedi ama
maşallah canım, bizimkileride babasına benzetti, aralarında 50 gr olunca endişelendim, bende şeker yüklemesini soracaktım unutmuşum, bir dahaki görüşme 25 şubatta, olmazsa doktoru arayıp sorayımmerhaba cnm,simdi dr dan geldik,bebeklerimden biri 409 biri 425ti,senle aramizda 3gun olduguna gore snnkiler normal :) renkli fotograflarini da aldik,dr bana benzetti :)) seker yuklemesini sorduk,oneriyorum gerekli dedi.24-28. haftalarda yaparsiniz dedi.
drumun lafina itibar ediyorum ben.Diyarbakirda alaninda en iyisi..hatta daha lafim agzimda canan karataya saydirdimaşallah canım, bizimkileride babasına benzetti, aralarında 50 gr olunca endişelendim, bende şeker yüklemesini soracaktım unutmuşum, bir dahaki görüşme 25 şubatta, olmazsa doktoru arayıp sorayım
Gozunaydin canım Rabbim anali-babalı büyütsün darısı bizim başımıza :)Mrb arkadaşlar ben dopum yapalı 11gün oldu. 35+3de doğum yaptm. Bebekler hala kuvözde. Tembel bi şekilde iyileşiyorlarmş. Bu arada bende toparlandm. Bu beni çok mutlu etti. Yoksa o ağrılarla çocuklara nasıl bakardım? Kuvöze girecek diye üzülmeyin. Gayet iyi bakılıyor ve anne sütü götryosnz. Sizde toparlanıyorsnz çocuklarda... herşy gönlnxce olsn
Şimdi iyiyim sertleşme hala devam. Onu da konyrol ediyorum artık ne sıklıkta olduğunu. 10 dakikada bir sertleşiyorsa gel dediler. Sancı olsa duramazsın kıvrandırır. Toco yu bağladıklarında 60-70i gördüklerinde iste bu kasılma dediler ama ben onu da hissetmiyordumÇok geçmiş olsun. Şimdi durumun nasıl? Tekrar sancın çıktı mı? Sancı nasıl oluyor ya ben de onu merak ediyorum, sertleşme hep oluyor ki o mu?
Ankaradayım. Gazi üniversitesi hadtanesi prof. Dr. Merih bayram doktorum. Çok da memnunum. 122 lira muayene ücreti. Doğum sonrası özel oda da 100 lira alıyolar. Hastanenin kötü yanı ise sancı olduğunda gözetim altına alıyolar ya yanında refakatçı olmuyo. İşlem görmemiş hastanın refakatçı kabulü yok malesefMerhaba hanımlar
Benim bi önerim olacak
Herkes hangi şehirde, hangi hastahaneye ve hangi doktora gidiyor,fiyatlarını ve memnun olup olmadığını yazsa nasıl olur?
Mesela ben Çerkezköy de oturuyorum corlu Reyap Hospital a gidiyorum. Drum Toygun Bey. Muayene ücreti 75 tl ama doğuma çok var diye dogum ücreti konuşmadık. Doktorundan çok memnunum şimdilik.
Ben hamileliğimden beri kırmızı pul biber yiyorum deli gibi c vitamininden yüksek dedi dr.sorun olmaz dedi tabii tek bir kural var herşeyin fazlası zarar.2 taneden hiçbişey olmaz benceCanım cok acı biber turşusu istiyor yedim iki tane ama korktum birsey olur mu kızlar acı yesem
Fazlası zarar diye yiyemiyorum zaten yesem ikiden fazla yicemBen hamileliğimden beri kırmızı pul biber yiyorum deli gibi c vitamininden yüksek dedi dr.sorun olmaz dedi tabii tek bir kural var herşeyin fazlası zarar.2 taneden hiçbişey olmaz bence
Yok gerçekten küvez önemli. Bakalım doktorumla konuşacağım durumu bir dahakine.Cnm tek gebelik olsa önemli deil çok derdim ama ikiz gebelikte bebek yoğun bakımı önemli
Sen hastahanedeyken bebekleri başka hastahaneye götürecekler küveze koymak için zor olur öyle .. yine içine sinmesi daha önemli aklını karıştırmak istemem
Ne kadar güzel böyle harika haber almak. Darısı bizlerin başına :)Mrb arkadaşlar ben dopum yapalı 11gün oldu. 35+3de doğum yaptm. Bebekler hala kuvözde. Tembel bi şekilde iyileşiyorlarmş. Bu arada bende toparlandm. Bu beni çok mutlu etti. Yoksa o ağrılarla çocuklara nasıl bakardım? Kuvöze girecek diye üzülmeyin. Gayet iyi bakılıyor ve anne sütü götryosnz. Sizde toparlanıyorsnz çocuklarda... herşy gönlnxce olsn
Merhaba, ben de yaptırdım, İstanbul'da bir laboratuvarda 2000 TL ödedim.Merhaba arkadasim harmony test yaptirmissin ne kadar odedin acaba
Sizinle aramızda 3 gün var.benim 1 kız 1 erkek dedi doktor sizin cinsiyetler ne?Ne kadar güzel böyle harika haber almak. Darısı bizlerin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?