2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kavusmaniz dilegiyle :) sevindim adina.

geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede çıkarlar

Gözünüz aydın darısı başımıza

Mşlh cnm rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin darısı bizlere inş :)

Geçmiş olsun öncelikle ve de gözünüz aydın.inşallah en kısa sürede toparlanırlar.planlı bir sezaryen mıydı?bebekler kaç kilo doğdu?ciğer geliştirici vurundunuz mu?sütünüz geldi mi hemen?süreci biraz anlatır mısınız?

Aynen valla en güzelini yapmışsın bende bakmasam iyi olcak insanın moralini bozuyor bu net :)

merhaba cnm,simdi dr dan geldik,bebeklerimden biri 409 biri 425ti,senle aramizda 3gun olduguna gore snnkiler normal :) renkli fotograflarini da aldik,dr bana benzetti :)) seker yuklemesini sorduk,oneriyorum gerekli dedi.24-28. haftalarda yaparsiniz dedi.
kontrollerimiz de 15gune dustu.snn nasil ? buarada aralarında 3gun var dedi.

maşallah canım, bizimkileride babasına benzetti, aralarında 50 gr olunca endişelendim, bende şeker yüklemesini soracaktım unutmuşum, bir dahaki görüşme 25 şubatta, olmazsa doktoru arayıp sorayım

maşallah canım, bizimkileride babasına benzetti, aralarında 50 gr olunca endişelendim, bende şeker yüklemesini soracaktım unutmuşum, bir dahaki görüşme 25 şubatta, olmazsa doktoru arayıp sorayım
drumun lafina itibar ediyorum ben.Diyarbakirda alaninda en iyisi..hatta daha lafim agzimda canan karataya saydirdi bikac arastirma makalesi onerdi abd isvicre de yapilmis,okuyun dedi..icine sinmezse de yapma dedi.Bakalim artik...

Gozunaydin canım Rabbim anali-babalı büyütsün darısı bizim başımıza :)

Çok geçmiş olsun. Şimdi durumun nasıl? Tekrar sancın çıktı mı? Sancı nasıl oluyor ya ben de onu merak ediyorum, sertleşme hep oluyor ki o mu?
Şimdi iyiyim sertleşme hala devam. Onu da konyrol ediyorum artık ne sıklıkta olduğunu. 10 dakikada bir sertleşiyorsa gel dediler. Sancı olsa duramazsın kıvrandırır. Toco yu bağladıklarında 60-70i gördüklerinde iste bu kasılma dediler ama ben onu da hissetmiyordum ağrı geciktirici ilaca devam ama onu da yüksek dozla başlamıştık şimdi yavaş yavaş azaltarak kesecekler. Çarşamba tekrar kontrol. Artık doğum olursa da durdurmayacaklar sanırım. Akciğer geliştirici yapıldı zaten. Bundan sonrası bizim için her an geri sayım hep normal doğum yaoayım diye dua ediyodum. Geçen hafta ikisi de vertexdi pozisyonları yani aşağı dönüktü pazartesi kız dün de oğlan makat durmuşlar. Sezeryandan korkuyordum başıma gelecek sanırım. Son anda süpriz yapıp dönerler inşallah.

Ankaradayım. Gazi üniversitesi hadtanesi prof. Dr. Merih bayram doktorum. Çok da memnunum. 122 lira muayene ücreti. Doğum sonrası özel oda da 100 lira alıyolar. Hastanenin kötü yanı ise sancı olduğunda gözetim altına alıyolar ya yanında refakatçı olmuyo. İşlem görmemiş hastanın refakatçı kabulü yok malesef

Canım cok acı biber turşusu istiyor yedim iki tane ama korktum birsey olur mu kızlar acı yesem

Canım cok acı biber turşusu istiyor yedim iki tane ama korktum birsey olur mu kızlar acı yesem
Ben hamileliğimden beri kırmızı pul biber yiyorum deli gibi c vitamininden yüksek dedi dr.sorun olmaz dedi tabii tek bir kural var herşeyin fazlası zarar.2 taneden hiçbişey olmaz bence

Ben hamileliğimden beri kırmızı pul biber yiyorum deli gibi c vitamininden yüksek dedi dr.sorun olmaz dedi tabii tek bir kural var herşeyin fazlası zarar.2 taneden hiçbişey olmaz bence
Fazlası zarar diye yiyemiyorum zaten yesem ikiden fazla yicemsagol canım cevabın icin

Ne demek hayatım :)) ah bu can neler neler istiyor da beslenme uzmanım o yok bu yok dedikçe içim gidiyor :))))

Yok gerçekten küvez önemli. Bakalım doktorumla konuşacağım durumu bir dahakine.

Ne kadar güzel böyle harika haber almak. Darısı bizlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…