2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Arkadaşlar ben yürürken zorlanıyorum alt ön tarafımda gerilme kasılma oluyor dr. nst istedi birşey çıkmadı prolutan depot iğne verdi hafta bir vurulucam. Sizdede böyle şeyler oluyormu? Bu iğneden kullandınız mı?

Bende oluyor. Bebekler baski yaptigi icin cok normal demisti doktorum. Kasilma gibi degil ama zorlanma ve baski hissi diyebilirim. Yururken, yatakta donerken ve asagi inerken vs.

seninkiler sabırsız çıktı :) perşembede ben doğurcam allahın izniyle bakalım hangimiz önce doğurcak

yeni gelenler hoşgelmiş hayirli ugurlu olsun bebekleriniz :) zaman cok hizli akip gidiyor merak etmeyin hepimiz ayni seylerden gectik bugunlerimize cok şükür
ayyy masallah senın artık yaklasmıs cok bebıslerıne kavusma gunu

cok tatlılar ama ya
yalnız bugun canımı sıkan bı durum oldu kese dısında kanama gordu doktor dusuk rıskı var dedı yarın baska doktora da gıdıcem
Canım senin haftalarında benimde öyleydi dr. Istirat verdi evde bile sadece tuv. Için kalktım yerimden ilaclarida düzenli kullandım geçti korkma rahat ol ve dinlen.

cok tatlılar ama ya
yalnız bugun canımı sıkan bı durum oldu kese dısında kanama gordu doktor dusuk rıskı var dedı yarın baska doktora da gıdıcem
Benim de 11.haftada olmuştu uzandim progestan kullandım inşallah bişey olmaz rahat olmaya calis

Eskiler sagdaysa erkek soldaysa kız diyor :) benim ikisi de sağda ve erkek ikisi de :) hayırlı sağlıklı olsunlarda hepsi can hepsi evlat ❤
Ben cinsiyetlerini hiç merak etmiyorum sağlıklı olsunlar bana yeter.zaten o kadar tedavi sonrası oldular çok şükür Rabbime

oksurmekten olcem dr uma bugun soyledim bol bol su ic dedi,ilac onermedi.sizce ne yapabilirim gecmesi icin cok kotuyum.sut pekmez bal limonlu su vs yaptim yok gecmiyor.

oksurmekten olcem dr uma bugun soyledim bol bol su ic dedi,ilac onermedi.sizce ne yapabilirim gecmesi icin cok kotuyum.sut pekmez bal limonlu su vs yaptim yok gecmiyor.

Ben de aynı durumdayim. Pazartesi gününden beri ağır grip geciriyorum ve öksürmekten burun tikanikligindan bıktım usandım. Bebeklere de aciyorum yazik ben kasildikca onlar da kasiliyordur benim de denemedigim sey kalmadi. Balli limonlu ilik su, balli süt, kara dut şurubu, açık çay, ihlamur bal limon karisimi, elma tarcin karanfil limon bal karışımı.... En son çareyi vikste buldum ayagimin altina bir miktar sürüp corap giyip yatıyorum. Bir de bir miktar göğsüme sürüyorum ama az. En azından geceleri bir miktar rahat oluyor. Bir de su. Su içmek digerlerinden daha iyi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…