- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.461
sonuclarin cikti mi cnm ?Merhaba, ben de yaptırdım, İstanbul'da bir laboratuvarda 2000 TL ödedim.
Arkadaşlar ben yürürken zorlanıyorum alt ön tarafımda gerilme kasılma oluyor dr. nst istedi birşey çıkmadı prolutan depot iğne verdi hafta bir vurulucam. Sizdede böyle şeyler oluyormu? Bu iğneden kullandınız mı?
Şimdi iyiyim sertleşme hala devam. Onu da konyrol ediyorum artık ne sıklıkta olduğunu. 10 dakikada bir sertleşiyorsa gel dediler. Sancı olsa duramazsın kıvrandırır. Toco yu bağladıklarında 60-70i gördüklerinde iste bu kasılma dediler ama ben onu da hissetmiyordumağrı geciktirici ilaca devam ama onu da yüksek dozla başlamıştık şimdi yavaş yavaş azaltarak kesecekler. Çarşamba tekrar kontrol. Artık doğum olursa da durdurmayacaklar sanırım. Akciğer geliştirici yapıldı zaten. Bundan sonrası bizim için her an geri sayım hep normal doğum yaoayım diye dua ediyodum. Geçen hafta ikisi de vertexdi pozisyonları yani aşağı dönüktü pazartesi kız dün de oğlan makat durmuşlar. Sezeryandan korkuyordum başıma gelecek sanırım. Son anda süpriz yapıp dönerler inşallah.
Benimkiler tek yumurta ikizleri yani aynı cinsiyet olmak zorunda. İki erkekSizinle aramızda 3 gün var.benim 1 kız 1 erkek dedi doktor sizin cinsiyetler ne?
ayyy masallah senın artık yaklasmıs cok bebıslerıne kavusma gunuyeni gelenler hoşgelmiş hayirli ugurlu olsun bebekleriniz :) zaman cok hizli akip gidiyor merak etmeyin hepimiz ayni seylerden gectik bugunlerimize cok şükür
benımkıler bırı sagda bırı solda acaba kız ve erkek mı kıBenimkiler tek yumurta ikizleri yani aynı cinsiyet olmak zorunda. İki erkek
ohh masallah hadı bakalımseninkiler sabırsız çıktı :) perşembede ben doğurcam allahın izniyle bakalım hangimiz önce doğurcak
Canım hiç belli olmaz o benim de bugün kontrolüm vardı.göstermedibenımkıler bırı sagda bırı solda acaba kız ve erkek mı kı
senınkılerde mı bırı sagda bırı solda :)Canım hiç belli olmaz o benim de bugün kontrolüm vardı.göstermedi
Evet birinin kafası sağda diğeri soldasenınkılerde mı bırı sagda bırı solda :)
cok tatlılar ama yaEvet birinin kafası sağda diğeri solda
Canım senin haftalarında benimde öyleydi dr. Istirat verdi evde bile sadece tuv. Için kalktım yerimden ilaclarida düzenli kullandım geçti korkma rahat ol ve dinlen.cok tatlılar ama ya
yalnız bugun canımı sıkan bı durum oldu kese dısında kanama gordu doktor dusuk rıskı var dedı yarın baska doktora da gıdıcem
Benim de 11.haftada olmuştu uzandim progestan kullandım inşallah bişey olmaz rahat olmaya caliscok tatlılar ama ya
yalnız bugun canımı sıkan bı durum oldu kese dısında kanama gordu doktor dusuk rıskı var dedı yarın baska doktora da gıdıcem
senınkılerde mı bırı sagda bırı solda :)
Eskiler sagdaysa erkek soldaysa kız diyor :) benim ikisi de sağda ve erkek ikisi de :) hayırlı sağlıklı olsunlarda hepsi can hepsi evlat ❤Evet birinin kafası sağda diğeri solda
ohh masallah hadı bakalımdarısı kalanların basına
Ben cinsiyetlerini hiç merak etmiyorum sağlıklı olsunlar bana yeter.zaten o kadar tedavi sonrası oldular çok şükür RabbimeEskiler sagdaysa erkek soldaysa kız diyor :) benim ikisi de sağda ve erkek ikisi de :) hayırlı sağlıklı olsunlarda hepsi can hepsi evlat ❤
bnm de ikisi sagda ama ikisi de cimcime iki kiz :) saglikli olsunlar kizi erkegi fark etmiyor :)Eskiler sagdaysa erkek soldaysa kız diyor :) benim ikisi de sağda ve erkek ikisi de :) hayırlı sağlıklı olsunlarda hepsi can hepsi evlat ❤
oksurmekten olcemdr uma bugun soyledim bol bol su ic dedi,ilac onermedi.sizce ne yapabilirim gecmesi icin cok kotuyum.sut pekmez bal limonlu su vs yaptim yok gecmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?