- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.481
Canım bana bal ve karabiber karıştırıp tatlı kasigi ile yutuyorum çok iyi geliyor düzenli yap geçirir benceoksurmekten olcemdr uma bugun soyledim bol bol su ic dedi,ilac onermedi.sizce ne yapabilirim gecmesi icin cok kotuyum.sut pekmez bal limonlu su vs yaptim yok gecmiyor.
Cnm öksürüğün en iyi ilacı su imiş benim kızım çok öksürüyordu doktor çok su içir demiştioksurmekten olcemdr uma bugun soyledim bol bol su ic dedi,ilac onermedi.sizce ne yapabilirim gecmesi icin cok kotuyum.sut pekmez bal limonlu su vs yaptim yok gecmiyor.
Bayağı rahatladim canım cok sagol :)Canım senin haftalarında benimde öyleydi dr. Istirat verdi evde bile sadece tuv. Için kalktım yerimden ilaclarida düzenli kullandım geçti korkma rahat ol ve dinlen.
Cok sagol canimBenim de 11.haftada olmuştu uzandim progestan kullandım inşallah bişey olmaz rahat olmaya calis
Canım çok şükür temiz çıktılar, sorun yok iki miniğimde de. Ama o sonuçları beklerken ömrümden ömür gitmişti tabisonuclarin cikti mi cnm ?
Benimde sizin gibiydi 1 kız 1 erkek dedi dr.ama dopplerde kesinlik kazanırbenımkıler bırı sagda bırı solda acaba kız ve erkek mı kı
Ah süpeer sağlıkla doğsunlar inşallah ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin ben 14 şubatta 22.haftada yaniBenimkiler tek yumurta ikizleri yani aynı cinsiyet olmak zorunda. İki erkek
Sağlıkla gelsinler inşallah da gerisi teferruatBenimde sizin gibiydi 1 kız 1 erkek dedi dr.ama dopplerde kesinlik kazanır
merhaba. geçmiş olsun. zencefili kaynar suyla karıştırıp balla tatlandırabilirsin. öksürüğü epey kesiyor ama zencefil gebelikte yasak mı değil mi bilmiyorum bi araştırın. şifa olsun dilerim.Ben de aynı durumdayim. Pazartesi gününden beri ağır grip geciriyorum ve öksürmekten burun tikanikligindan bıktım usandım. Bebeklere de aciyorum yazik ben kasildikca onlar da kasiliyordurbenim de denemedigim sey kalmadi. Balli limonlu ilik su, balli süt, kara dut şurubu, açık çay, ihlamur bal limon karisimi, elma tarcin karanfil limon bal karışımı.... En son çareyi vikste buldum ayagimin altina bir miktar sürüp corap giyip yatıyorum. Bir de bir miktar göğsüme sürüyorum ama az. En azından geceleri bir miktar rahat oluyor. Bir de su. Su içmek digerlerinden daha iyi geliyor...
Sorma. Ama kesin kız ele başıseninkiler sabırsız çıktı :) perşembede ben doğurcam allahın izniyle bakalım hangimiz önce doğurcak
Yok canım yasak değil ben öyle geçirdim öksürüğü. Doktorum tavsiye etti.merhaba. geçmiş olsun. zencefili kaynar suyla karıştırıp balla tatlandırabilirsin. öksürüğü epey kesiyor ama zencefil gebelikte yasak mı değil mi bilmiyorum bi araştırın. şifa olsun dilerim.
Ben henüz randevu almadım bugün alsam iyi olur. 10 Şubat gibi düşünüyorum doktor evet derse. 22. Hafta sonu gibi.Ah süpeer sağlıkla doğsunlar inşallah ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin ben 14 şubatta 22.haftada yani
Ben bunu okumuştum ama emin olamadım dün doktor randevum vardı ama soramadım sarı renkte akintiyi artık 1 ay sonraya.bu arada kızlar doktor aspirin progestan folik magnezyum kesti yerine demir vitamini yazdı.ama ben progestani kestiği için tedirgin oldumKızlar doktorumdan yeni öğrendiğim bişeyi paylaşmak istiyorum benim gibi bilmeyeniniz vardır belki malum hamilelik yüzünden akıntımız çok yanma ve kaşıntım vardı vajinada doktorum ilaç yazmıycam orayı sirkeli suyla yıka dedi yaptım anında geçti normalde yıkıyıp travozol kremi sürerdim böyle etki etmezdi
Cidden cok erken kesmis ya önceki doktor ikiz olduğu için doguma kadar kullanalim demisti bu gittiğim doktor da devam dedoBen bunu okumuştum ama emin olamadım dün doktor randevum vardı ama soramadım sarı renkte akintiyi artık 1 ay sonraya.bu arada kızlar doktor aspirin progestan folik magnezyum kesti yerine demir vitamini yazdı.ama ben progestani kestiği için tedirgin oldum
Sirkeli suyu deneyin kızlar cok iyi geliyor canım progestanı niye kesmiş canım tup bebek doktorumu ben doguma kadar kullanıcam keske sende birazda kullansan ama bildigi birsey vardırBen bunu okumuştum ama emin olamadım dün doktor randevum vardı ama soramadım sarı renkte akintiyi artık 1 ay sonraya.bu arada kızlar doktor aspirin progestan folik magnezyum kesti yerine demir vitamini yazdı.ama ben progestani kestiği için tedirgin oldum
Hepimiz için hayırlı haberler inşallahBen henüz randevu almadım bugün alsam iyi olur. 10 Şubat gibi düşünüyorum doktor evet derse. 22. Hafta sonu gibi.
bnmki de kesmişti 12de,2hafta sonra tekrar kahve akintilarim olunca bi daha baslatti.hala oyleyiz,renkli akintim olmadikca kullanman gereksiz diyor,ki bn de daha rahatim kullanmadigimda.Her aktiginda kanama saniyorum ödüm patliyor.Ben bunu okumuştum ama emin olamadım dün doktor randevum vardı ama soramadım sarı renkte akintiyi artık 1 ay sonraya.bu arada kızlar doktor aspirin progestan folik magnezyum kesti yerine demir vitamini yazdı.ama ben progestani kestiği için tedirgin oldum
Ablamin normal yoldan olan ikizlerinde ayda bir progestan iğne kullaniyordu git gide sıklaştırdi doktor iğneyi hatta doğuma yakın erken doğum olasın diye hergün iğne oluyordubnmki de kesmişti 12de,2hafta sonra tekrar kahve akintilarim olunca bi daha baslatti.hala oyleyiz,renkli akintim olmadikca kullanman gereksiz diyor,ki bn de daha rahatim kullanmadigimda.Her aktiginda kanama saniyorum ödüm patliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?