2017 de İkiz Annesi Olucaklar

oksurmekten olcem dr uma bugun soyledim bol bol su ic dedi,ilac onermedi.sizce ne yapabilirim gecmesi icin cok kotuyum.sut pekmez bal limonlu su vs yaptim yok gecmiyor.
Canım bana bal ve karabiber karıştırıp tatlı kasigi ile yutuyorum çok iyi geliyor düzenli yap geçirir bence

Kızlar doktorumdan yeni öğrendiğim bişeyi paylaşmak istiyorum benim gibi bilmeyeniniz vardır belki malum hamilelik yüzünden akıntımız çok yanma ve kaşıntım vardı vajinada doktorum ilaç yazmıycam orayı sirkeli suyla yıka dedi yaptım anında geçti normalde yıkıyıp travozol kremi sürerdim böyle etki etmezdi

merhaba. geçmiş olsun. zencefili kaynar suyla karıştırıp balla tatlandırabilirsin. öksürüğü epey kesiyor ama zencefil gebelikte yasak mı değil mi bilmiyorum bi araştırın. şifa olsun dilerim.

seninkiler sabırsız çıktı :) perşembede ben doğurcam allahın izniyle bakalım hangimiz önce doğurcak
Sorma. Ama kesin kız ele başı oğlan da ona uyuyo. Senin yine hafta iyi. Kiloları da iyidir bebişlerin. Allah yardımcımız olsun artık. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı. Kuvöze filan gerek duyulmadan inşallah...

merhaba. geçmiş olsun. zencefili kaynar suyla karıştırıp balla tatlandırabilirsin. öksürüğü epey kesiyor ama zencefil gebelikte yasak mı değil mi bilmiyorum bi araştırın. şifa olsun dilerim.
Yok canım yasak değil ben öyle geçirdim öksürüğü. Doktorum tavsiye etti.

Ben bunu okumuştum ama emin olamadım dün doktor randevum vardı ama soramadım sarı renkte akintiyi artık 1 ay sonraya.bu arada kızlar doktor aspirin progestan folik magnezyum kesti yerine demir vitamini yazdı.ama ben progestani kestiği için tedirgin oldum

Cidden cok erken kesmis ya önceki doktor ikiz olduğu için doguma kadar kullanalim demisti bu gittiğim doktor da devam dedo

Sirkeli suyu deneyin kızlar cok iyi geliyor canım progestanı niye kesmiş canım tup bebek doktorumu ben doguma kadar kullanıcam keske sende birazda kullansan ama bildigi birsey vardır

Benimde tüp bebek doktorum 6. Haftada tüm ilaçları kesti sadece imom vitamin bide crinone jel 1 gün ara ile kullan dedi
İlaç kullanınca kendimi daha iyi hisediyorum güvende gibi böyle kesince vesvese ediyorum

bnmki de kesmişti 12de,2hafta sonra tekrar kahve akintilarim olunca bi daha baslatti.hala oyleyiz,renkli akintim olmadikca kullanman gereksiz diyor,ki bn de daha rahatim kullanmadigimda.Her aktiginda kanama saniyorum ödüm patliyor.

bnmki de kesmişti 12de,2hafta sonra tekrar kahve akintilarim olunca bi daha baslatti.hala oyleyiz,renkli akintim olmadikca kullanman gereksiz diyor,ki bn de daha rahatim kullanmadigimda.Her aktiginda kanama saniyorum ödüm patliyor.
Ablamin normal yoldan olan ikizlerinde ayda bir progestan iğne kullaniyordu git gide sıklaştırdi doktor iğneyi hatta doğuma yakın erken doğum olasın diye hergün iğne oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…