2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Yok benim bir süredir var zaten ama sanki bazen siddeti degisiyor. Bazen kus gibi hafif oluyorum bazen cok zorluyor. Belki duruslaru degisiyordur dedim

oksurmekten olcem dr uma bugun soyledim bol bol su ic dedi,ilac onermedi.sizce ne yapabilirim gecmesi icin cok kotuyum.sut pekmez bal limonlu su vs yaptim yok gecmiyor.

Bol su içip terlemeye çalış belki faydası olur. Acil şifalar. hamileyken kimse hasta olmasın çok zor...

Endişelenmene gerek yok benimde 12. haftada kesilecekti 14. haftada kesti dr. coraspirin ve crione progestan jel kullanıyordum. Durumlarımız farklı olabilir benimki tüp bebek. Tüp bebek dr. progestan jeli 12 hafta kullan bırak dedi. Ben tüp bebek yaptırdığım yerden farklı bir şehirde yaşadığım için farklı bir dr. gidiyorum o da 14. haftada bıraktırdı ve senin gibi demir ve diğer vitamin ilaçlarına başladım.

Ben bulantidan 3 ayı bitirdim hala kilo veriyorum doktor bundan sonra dikkat et iştahım açılınca dedi

Benimki de tüp bebek canım.galiba hepsi aynı yöntemi uyguluyor

İnşallah ben de niyetliyim 37yi görmek için ama şu nidilatı azalttığımdan beri kasılmalar sancı eşliğinde geliyo hadi bakalım hayırlısı diyorum artık. Seni de inşallah Rabbim ağrısız acısız bir nefeste kurtarsın. Sona yaklaştıkça sabırsızlanıyoruz

Oh maşallah benim kızlardan biri 1 kg, diğeri 850 gr geriden geliyor 5 gün. Ona bile şükür dedik seninkiker çok iyi maşallah
Çok güzel seninkiler de maşallah canım :) Sağlıklı olsunlar yeter ki, alır onlar kilo :)

aminnn inşallah cemi cümleylen :))))). 36 yı doldurunca dert etme sende iyi olacak inşallah. sabırsızlık ne kelime doğsalar da bi yolumuza baksak.

Oh maşallah benim kızlardan biri 1 kg, diğeri 850 gr geriden geliyor 5 gün. Ona bile şükür dedik seninkiker çok iyi maşallah

didemce07 Maşallah bebeklerine Allah nazardan saklasın biraz önce bu msjnın altına yorum yapmıştım konu kilo ile alakalı diye... yanlış anlaşılma olmasın. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Masallah kuzulara canım cok güzel bir duygu demi bende her gördügümde agliyorum rabbim kucagımıza almayı nasip etsin insallah

Masallah kuzulara canım cok güzel bir duygu demi bende her gördügümde agliyorum rabbim kucagımıza almayı nasip etsin insallah
Amin canım ilk başlarda fikrine bile alışamazken şimdi dopplerden sonra sorunsuz sıkıntısız geçersek alışverişe başlarım yavaş yavaş diyorum.hareketler başlayınca da orada oldukları hissi mutlu ediyor

Ben bulantidan 3 ayı bitirdim hala kilo veriyorum doktor bundan sonra dikkat et iştahım açılınca dedi
Benimde sürekli yemek yeme istegi var oda iyi deil migdem bulanınca bşyler yiyince geçiyor 2-3 saat bşy yemeyeyim migdem bulanıyor bu gidişle ben 30-40 kilo alırım

Mşlh cnm sorunsuz hamilelik geçirelim hepimizde bebekler kilo alsın büyüsünler :)

Amin inş cnm Bnm
Kızımdada korkularım olmuştu ama ikiz gebelik farklı olurmuş daha insanın eli yüreğinde
Hiç sorma bugün dr herşey yolunda diyene kadar içim içimi yedi.kızımda hamilelik ve doğum hiçbirşeymiş 9 yıl sonra unuttuğum heyecanlar bunlar şimdi doppleri atlatayım diyorum böyle böyle sona doğru geleceğiz sanırım

ay maaşallah. 30.haftalarda olan az kişi kaldık
inşallah bende görürürm o haftayı 33+2'yim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…