- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.541
İnşallah ben de niyetliyim 37yi görmek için ama şu nidilatı azalttığımdan beri kasılmalar sancı eşliğinde geliyo hadi bakalım hayırlısı diyorum artık. Seni de inşallah Rabbim ağrısız acısız bir nefeste kurtarsın. Sona yaklaştıkça sabırsızlanıyoruz
Hemde nasıl şiştim. Nefesi zor alıyorum. Ayakta durmak yürümek zorlaştı. Yatakta kasılmalar geldiğinde hele kımıldayamıyorum. Bi yanım bi an önce olsun bitsin kurtulayım diyo. Diğer yanım şöyle 1 hafta daha kalsınlar en azından küvöze gerek kalmaz inşallah diyo. Bi yanım da 3 yaşına girecek kızıma acıyo ne b.k vardıda yaptım kızım bana yetiyodu diyo..peki çok gergin değil misin canım ?
şiş :) sona yaklaştıkça duygular karmaşası oluyor heyecan korku mutluluk merak..
herkese merhaba. sanırım en erken gebeliği olan benim. henüz 5.haftam bitmek üzere. tüp bebek tedavisi gördüm. iki kesemde göründü ama henüz kalp atışı için erkenmiş. ileri haftalardan bildirin hanımlar beni neler bekliyor? nelere dikkat etmeliyim? benim kanamam olduğu için her gün iğne yaptırıyorum. sizlerde kanama oldu mu?
HarikaKızlar miniklerimin kilolarına bakıldı bugün, kızım 1.150 gr. oğlum da 1.051 gr. Çok sevindim 1'i geçtiklerine :) Kızım şu an daha şüşko görünüyor :) Sizde nasıl gidiyor kilo durumları?
Bir haftada nasıl bu kadar açılsın araları? Bence bir doktora daha görün canım endişelenme.Benimkilerde baya fark çıktı biri 550 gr digeri 750 gr aradaki fark %20 yi aşıyormuş bu da risk anlamına geliyormuş. Dr. bazen ultrason yanlış ölçüyor on beş gün sonra birdaha bakalım dedi yine aynı fark varsa beni periontoloji uzmanına gönderecekmiş. Daha bir hafta önce detaylı ultrason için prof. periontoloji uzmanına göründük hiç bir problem yoktu kilolarıda başa baş gidiyordu moralim çok bozuldu inşallah ultrason yanlış ölçmüştür. Başka bir dr. gitmeyi düşünüyorum. Bebeklerimi kaybetmek istemiyorum dua edin n'olur.
amin canım bende öyle diyorum 20.haftayı geceyim alışverise baslariz rabbim izon verirse ben daha hissetmiyorum bebekleri normal mi ya ilk gebeligimAmin canım ilk başlarda fikrine bile alışamazken şimdi dopplerden sonra sorunsuz sıkıntısız geçersek alışverişe başlarım yavaş yavaş diyorum.hareketler başlayınca da orada oldukları hissi mutlu ediyor
Benimki de tüp bebek canım.galiba hepsi aynı yöntemi uyguluyor
Kızlar merhaba . Ne zamandır takip ediyorum ama anca yazabildim. Benim gibi olan var mi diye her yeri okuyorum. Erken dogurmaktan çok korkuyorum herkes mi böyle acaba. Karnım simdiden doguracakmisim gibi büyük belkide ondan böyle hissediyorum. Egilip corap bile giyemiyorum.
Aslında öyle bir sorunumda yok ama atamiyorum aklimdan kötü senaryoları. Bir kızım var onda doğuma gitmeye yakın böyleydim belkide o etkiliyordur.Merhaba. Ben de 24. Haftayi bitiriyorum bugün. Karnim epey büyüdü, 9 kilo aldim. Egilip kalkmak evet zorlasti. Fazla yurudugumde bazen yoruluyorum. Corap giyebiliyorum acikcasi kendimi zorluyorum biraz tamamen yatip hantallasmak istemiyorum ufak tefek ise de kalkıyorum onun disinda yatiyorum bebekler kilo alsin diye. Ama erken doğuracağımı dusunmuyorum. Neden oyle dusunuyorsun kasilma gibi seyler mi oldu?
İlkse normal ben kızımı 5.aydan sonra yavaş yavaş hissettim bilmediğin için bağırsak hareketleri ile çok karıştırısın.seğirmeler oluramin canım bende öyle diyorum 20.haftayı geceyim alışverise baslariz rabbim izon verirse ben daha hissetmiyorum bebekleri normal mi ya ilk gebeligim
Aslında öyle bir sorunumda yok ama atamiyorum aklimdan kötü senaryoları. Bir kızım var onda doğuma gitmeye yakın böyleydim belkide o etkiliyordur.
Teşekkür ederim. Insan kendiyle aynı durumda olan insanlarla konuşunca rahatlatıyor yanlız degilim diyorum: )Cok normal ama simdi biz 25 degil de 29 30. Haftalarin karnini tasiyoruz oyle düşün. Streslenme bence bosuna:)
bn 21de hissettim cnm :) bnm de ilk gebeligim,drum 18den sonra hissedersin demisti,belki de oldu ama bn anlamadim tam olarak 21de sert vuruşları yedimamin canım bende öyle diyorum 20.haftayı geceyim alışverise baslariz rabbim izon verirse ben daha hissetmiyorum bebekleri normal mi ya ilk gebeligim
cok istiyorum hissetmek insallah hissederim ya günler gecmek bilmiyorİlkse normal ben kızımı 5.aydan sonra yavaş yavaş hissettim bilmediğin için bağırsak hareketleri ile çok karıştırısın.seğirmeler olur
banada dr bundan sonra hissedebilirsin diyor ama yok hissetmiyorum o günleri bende bir görsem rahatlıcam şimdi ise hep korku var birsey mi oldu yok kaybedersem bebekleri diye kuruyorum kafamda canım kızlar babacı olurlarmış zaten yerim ben onlarıbn 21de hissettim cnm :) bnm de ilk gebeligim,drum 18den sonra hissedersin demisti,belki de oldu ama bn anlamadim tam olarak 21de sert vuruşları yedimbabamiz da hissediyor artik hatta o evdeyken daha cok hareketliler. baba aşığı iki kizim olck
Canım ya sormayı unuttum dr senin rahim boyunu ölçüyor mu hiçbn 21de hissettim cnm :) bnm de ilk gebeligim,drum 18den sonra hissedersin demisti,belki de oldu ama bn anlamadim tam olarak 21de sert vuruşları yedimbabamiz da hissediyor artik hatta o evdeyken daha cok hareketliler. baba aşığı iki kizim olck
evet cnm,18den beri surekli ölçüyor,yani bnm bilgim yoktu bu konuda,kendisi olcmeye basladiktan sonra arastirdim,erken dogum riski icin bakiyorlarmis,bnmki de sanirim,3.2ydi ve erken dogum riskimiz su an yok gibi dedi,son kontrolde.Canım ya sormayı unuttum dr senin rahim boyunu ölçüyor mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?