2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar elinde doğru düzgün ihtiyaç listesi olan var varmı ? Hastane çantanız nasıl bavul mu yoksa büyük bi çanta mı ?
Bende daha hiç bi liste yok. Hastane çantası olarak geniş bi sırt çantası aldım ben.

benim hiç bulantım yok. geçen hafta musluktan akan suyun kokusu hatta eşimin kokusu bile midemi bulandırıyordu. bu hafta hiçbişeyim yok sadece kasık ve bel ağrısı. biraz bulantım olsa iyi olcak çünkü iştahım çok açık. yemelere doyamıyorum geçen ctesi yarım saat yürüyüş yaptım o gün kanamam başladı. doktor yat, otur ama ayakta fazla kalma dedi. şimdilik kilo almadım ama böyle giderse..

dün probiyotik yoğurt mayaladım kendime. sen bu süt ve yoğurt işini nasıl yapıyorsun? markette satılan yoğurtları kullanıyor musun? süt için uht süt, süt değil diyorlar..

ben marketten günlük şişe süt alıyorum. yoğurt kabul etmiyor midem ne yazık ki. evde yapabilirsen yoğurt çok iyi.

sen dolaşma kanaman olduysa dinlen bol bol canım. birçok ikiz hamilenin başlarda kanama olduğunu okudum çok da kafana takma derim.

ben marketten günlük şişe süt alıyorum. yoğurt kabul etmiyor midem ne yazık ki. evde yapabilirsen yoğurt çok iyi.
canım leblebi ve kabak çekirdeğinde hem çok protein var hem özellikle leblebi mideni rahatlatır. kefir, ayran bunları denedin mi? bebeğin için sorun olmaz senin iliğini kemiğini sömürüyor yavrucuklar ama ilerde kemik erimesi yaşamaman için söylüyorum. inşallah kalan günlerini rahat geçirirsin canım

denedim dememez miyim patates yiyorum en fazla. bizim ailede zaten kemik erimesi hat safhada çok korkutucu. sağolasın canım. hamilelik böyle işte. bebişler sağlıkla doğsunlarda öncelik onların

Kızlar çok fena çarpıntım var, sol kolum da ağrıyor. Yaşayan var mı bunu 20 li ya da 30 lu haftalarda

Ben bu aralar iki uc kez kalbimde carpinti hissettim. Oluyormus ikiz gebelikte diye okudum :/
Of yaa çok korktum valla güp güp etti boğazımda hissettim resmen bi yarım saat sürdü. Onun dışında zaten ritmim çok çok hızlı sürekli olarak, fazla kan pompalıyormuş kalp bebekler için de ondan sanırım ama insan korkuyor yine de

Mrb 35+3de kasılmalar çıktığı için aniden aldılar. Ciğer gelştrci oldm 1gün öncesinden ona rağmen ciğer gelişimi iyi değildi büyük oğlumun.. ikiside hala kuvözde doğum kiloları 2500-2900. Ama şuan 2200-2300e düşmüşler.. yavaşça iyileşiyolarmş. Sütüme ilk günü hiç bakmadım. Çok acı çekmştm. İkinci günü sağdm çok az geldi ama hastanedeki makineden olabilir. 3.günde az sağdı hastanedeki makineyle.3.günü evde kendi makinemle sağınca hastanedekinden 3kat daha çok süt çıktı. Günden güne arttı.maşallah diyelim. Buzluğum sütle doldu taştı

Son düzenleme:

Ay kesinlikle Allah sabır versin
Nefes almak zor. Bende çok karıştım. Bir yakınımız ikiz doğum yaptı heveslendim ama korkuyorum da ilk doğumum nasıl bakacağım yetecek miyim diye
Uykusuzluk Korkutuyor sezeryan Ağrı acısı.. Deneyimsizlik bir yandan.
Amaaaaaaa bir de diyorum ki
Tekme attıkça onlar o tulum peyniri kadar ayaklarını koklamak öpmek istiyorum onları görmek istiyorum özlediğimi hissediyorum
Nasıllar kime benziyorlar falan
Çok yüzlerini göstermediler de
Inşallah sağlıkla kavuşuruz arkadaşım
Tabii sabrederse miniklerim en büyük duam da o
35 36 olmak

Buzluca atıp kullanmak nasıl? Hiç bilgim yok bir Püf Noktası var mı gün saat vs nasıl çözdürüyorsunuz? Biberon setiniz falan fazla mı ? Pompanız elektrikli mi
Çok yabancıyım ne yapacağım bilmiyorum bu konularda

çarpıntı bende de oluyordu doktor normal demişti ama kontrole gittiğinde bence yine de sor istersen.

maşallah sana da bebişlerine de. inşallah senin sütün şifa olacak tez zamanda kavuşacaksınız annesi :)

Zaman hem çok hızlı hem de çok yavaş..

bilirim o duyguyu :) sen hele bide son günlere bi gelde zaman nasıl yavaş bi gör :). son 4 güne girdim ama hiç geçmeyecek gibi hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum. fiziksel olarak rahatlayacağım ve kuzularıma kavuşacağım için seviniyorum. lohusa stresi, kalabalık vs vs vs düşününce geriliyorum. allah yardımcımız olsun ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…