- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.581
Bende daha hiç bi liste yok. Hastane çantası olarak geniş bi sırt çantası aldım ben.Kızlar elinde doğru düzgün ihtiyaç listesi olan var varmı ? Hastane çantanız nasıl bavul mu yoksa büyük bi çanta mı ?
benim hiç bulantım yok. geçen hafta musluktan akan suyun kokusu hatta eşimin kokusu bile midemi bulandırıyordu. bu hafta hiçbişeyim yok sadece kasık ve bel ağrısı. biraz bulantım olsa iyi olcak çünkü iştahım çok açık. yemelere doyamıyorumçok alemsin herşey iyi geçecek sabretmek gerek zor oluyor tabi :))
ben günde yarım saat yürüyüş yapıyorum. 18. haftanın sonuna kadar bulantı kusma ne ararsan vardı. sonrasında düzeldim biraz ama öyle herşeyi de yiyemiyorum hala. kilo yapıcı kaşar çok yedim bir ara. meyve tükettim. ama protein alamadım midem kabul etmedi şimdiye kadar. bebişlerin kilosu haftalarına uyumlu çok şükür. ben toplamda 4 kilo aldım 21. haftanın içindeyim.
ben marketten günlük şişe süt alıyorum. yoğurt kabul etmiyor midem ne yazık ki. evde yapabilirsen yoğurt çok iyi.benim hiç bulantım yok. geçen hafta musluktan akan suyun kokusu hatta eşimin kokusu bile midemi bulandırıyordu. bu hafta hiçbişeyim yok sadece kasık ve bel ağrısı. biraz bulantım olsa iyi olcak çünkü iştahım çok açık. yemelere doyamıyorumgeçen ctesi yarım saat yürüyüş yaptım o gün kanamam başladı. doktor yat, otur ama ayakta fazla kalma dedi. şimdilik kilo almadım ama böyle giderse..
dün probiyotik yoğurt mayaladım kendime. sen bu süt ve yoğurt işini nasıl yapıyorsun? markette satılan yoğurtları kullanıyor musun? süt için uht süt, süt değil diyorlar..
sen dolaşma kanaman olduysa dinlen bol bol canım. birçok ikiz hamilenin başlarda kanama olduğunu okudum çok da kafana takma derim.benim hiç bulantım yok. geçen hafta musluktan akan suyun kokusu hatta eşimin kokusu bile midemi bulandırıyordu. bu hafta hiçbişeyim yok sadece kasık ve bel ağrısı. biraz bulantım olsa iyi olcak çünkü iştahım çok açık. yemelere doyamıyorumgeçen ctesi yarım saat yürüyüş yaptım o gün kanamam başladı. doktor yat, otur ama ayakta fazla kalma dedi. şimdilik kilo almadım ama böyle giderse..
dün probiyotik yoğurt mayaladım kendime. sen bu süt ve yoğurt işini nasıl yapıyorsun? markette satılan yoğurtları kullanıyor musun? süt için uht süt, süt değil diyorlar..
canım leblebi ve kabak çekirdeğinde hem çok protein var hem özellikle leblebi mideni rahatlatır. kefir, ayran bunları denedin mi? bebeğin için sorun olmaz senin iliğini kemiğini sömürüyor yavrucuklar ama ilerde kemik erimesi yaşamaman için söylüyorum. inşallah kalan günlerini rahat geçirirsin canımben marketten günlük şişe süt alıyorum. yoğurt kabul etmiyor midem ne yazık ki. evde yapabilirsen yoğurt çok iyi.
denedim dememez miyimcanım leblebi ve kabak çekirdeğinde hem çok protein var hem özellikle leblebi mideni rahatlatır. kefir, ayran bunları denedin mi? bebeğin için sorun olmaz senin iliğini kemiğini sömürüyor yavrucuklar ama ilerde kemik erimesi yaşamaman için söylüyorum. inşallah kalan günlerini rahat geçirirsin canım
dogum ne zmn ? ilk gebelik miydi snn ?yok dhaa deil canim artik bitti sayilir haftalarim onu demek istedim
canım sirkeli suyla temizligini yap cok iyi geliyorKızlar benim hafif yanmam var enfeksiyona meyilliyim malesef bşy olmaz demi çok su içiyorum
masallah ya darısıda bize olsun inş gećmez oldu zamanyok dhaa deil canim artik bitti sayilir haftalarim onu demek istedim
evet canim ilk gebelik pazartesi kontrol var ozaman tarih vericek bakalimdogum ne zmn ? ilk gebelik miydi snn ?
geciyor canim 20 snr cok hizli akiyor merak etmecanım sirkeli suyla temizligini yap cok iyi geliyor
masallah ya darısıda bize olsun inş gećmez oldu zaman
Tmm cnm sileyim inş ağır şekilde geçirmemcanım sirkeli suyla temizligini yap cok iyi geliyor
masallah ya darısıda bize olsun inş gećmez oldu zaman
Kızlar çok fena çarpıntım var, sol kolum da ağrıyor. Yaşayan var mı bunu 20 li ya da 30 lu haftalarda
Of yaa çok korktum valla güp güp etti boğazımda hissettim resmen bi yarım saat sürdü. Onun dışında zaten ritmim çok çok hızlı sürekli olarak, fazla kan pompalıyormuş kalp bebekler için de ondan sanırım ama insan korkuyor yine deBen bu aralar iki uc kez kalbimde carpinti hissettim. Oluyormus ikiz gebelikte diye okudum :/
Mrb 35+3de kasılmalar çıktığı için aniden aldılar. Ciğer gelştrci oldm 1gün öncesinden ona rağmen ciğer gelişimi iyi değildi büyük oğlumun.. ikiside hala kuvözde doğum kiloları 2500-2900. Ama şuan 2200-2300e düşmüşler.. yavaşça iyileşiyolarmş. Sütüme ilk günü hiç bakmadım. Çok acı çekmştm. İkinci günü sağdm çok az geldi ama hastanedeki makineden olabilir. 3.günde az sağdı hastanedeki makineyle.3.günü evde kendi makinemle sağınca hastanedekinden 3kat daha çok süt çıktı. Günden güne arttı.maşallah diyelim. Buzluğum sütle doldu taştıGeçmiş olsun öncelikle ve de gözünüz aydın.inşallah en kısa sürede toparlanırlar.planlı bir sezaryen mıydı?bebekler kaç kilo doğdu?ciğer geliştirici vurundunuz mu?sütünüz geldi mi hemen?süreci biraz anlatır mısınız?
Hemde nasıl şiştim. Nefesi zor alıyorum. Ayakta durmak yürümek zorlaştı. Yatakta kasılmalar geldiğinde hele kımıldayamıyorum. Bi yanım bi an önce olsun bitsin kurtulayım diyo. Diğer yanım şöyle 1 hafta daha kalsınlar en azından küvöze gerek kalmaz inşallah diyo. Bi yanım da 3 yaşına girecek kızıma acıyo ne b.k vardıda yaptım kızım bana yetiyodu diyo..ne karmaşık duygular değilmi annelik işte...
görürsün tabi niye görmeyesin :) iyi düşünelim iyi olsun.
Kızlar çok fena çarpıntım var, sol kolum da ağrıyor. Yaşayan var mı bunu 20 li ya da 30 lu haftalarda
Mrb 35+3de kasılmalar çıktığı için aniden aldılar. Ciğer gelştrci oldm 1gün öncesinden ona rağmen ciğer gelişimi iyi değildi büyük oğlumun.. ikiside hala kuvözde doğum kiloları 2500-2900. Ama şuan 2200-2300e düşmüşler.. yavaşça iyileşiyolarmş. Sütüme ilk günü hiç bakmadım. Çok acı çekmştm. İkinci günü sağdm çok az geldi ama hastanedeki makineden olabilir. 3.günde az sağdı hastanedeki makineyle.3.günü evde kendi makinemle sağınca hastanedekinden 3kat daha çok süt çıktı. Günden güne arttı.maşallah diyelim. Buzluğum sütle doldu taştı
Of yaa çok korktum valla güp güp etti boğazımda hissettim resmen bi yarım saat sürdü. Onun dışında zaten ritmim çok çok hızlı sürekli olarak, fazla kan pompalıyormuş kalp bebekler için de ondan sanırım ama insan korkuyor yine de
Mrb 35+3de kasılmalar çıktığı için aniden aldılar. Ciğer gelştrci oldm 1gün öncesinden ona rağmen ciğer gelişimi iyi değildi büyük oğlumun.. ikiside hala kuvözde doğum kiloları 2500-2900. Ama şuan 2200-2300e düşmüşler.. yavaşça iyileşiyolarmş. Sütüme ilk günü hiç bakmadım. Çok acı çekmştm. İkinci günü sağdm çok az geldi ama hastanedeki makineden olabilir. 3.günde az sağdı hastanedeki makineyle.3.günü evde kendi makinemle sağınca hastanedekinden 3kat daha çok süt çıktı. Günden güne arttı.maşallah diyelim. Buzluğum sütle doldu taştı
Zaman hem çok hızlı hem de çok yavaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?