2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bisey sorcam, tup bebekle hamile kalan arkadaşlar,dondurulmus embriyo muydu sizinkiler yoksa direkt transfer mi yapildi ?

Buzluğa atıp çözdürmeden hastaneye gidiyor eşim veriyor. Hiç çözülmemesi lazım o yüzden arabada kalorifer bile açamıyoruz. Pompam lansinohun eski modeli elektrkli çift sağım. 20!3de aldm şimdikiler o kadar iyi değilmş. Hastanede kullandğm ise hastane tipi pompaydı. Valla benmki daha iyi çıktı :-D üstüne tarih saat yazıyoruz ve en eskilerden başlyoruz hastaneye götrmeye..biberon setim fazla değil. Aventin bir büyük birde küçük cam biberonu. Zaten henüz lazm olmadı.

Şaka gibi 35+3de doğum yaptım. Hastaneye başka bişy sormaya gttm nstye bağladılar 3-4tane kasılmam var die dr sezeryana karar verdi halbuki öğlenki nst `mde sadece 1kasılma çıkmştı. Dr'um acaba nöbetten fazla ücret kazanmk içinmi beni doğuma aldı diyede düşünüyorum.çünkü pazar günüydü..ama bi yandanda iyiki almş çünkü 2.bebeğn boynuna kordon dolanmş.. ayrıca kasılmalarım sancılı gelseymş o bebek tehlikeye girermş. Bi önceki doğumdada sezeryan olmştm ve dikişlerim zarar görmeden doğuma alması lazmmş. Öyle dedi.. Ama bana sanki bebekleri son haftalara kadar taşycakmşm gibi geliyodu. Olmadı..

kac ay dondurdunuz ? bizim 1,5yil olmustu.ve bazen acaba bi deformasyon olmus mudur diye dusunmeden edemiyorum
canım 4 ay falan kaldı. ama dondurulmuş olarak beklemesinde bir sorun yok. çözünürken bi miktar kalite kaybı oluyor ama bu bebekle alakalı değil. bebek rahime tutunup gelişmeye büyümeye başladığında tek önemli olan genetik faktörler oluyor. deformasyondan kastın bebekte bir problem olursa diye endişeleniyorsun değil mi?

gözün aydın. allah yavrucuklarını esirgemiş sağlıkla doğmuşlar boşver doktor şöyle mi yaptı böyle mi yaptı düşünme. çünkü asla emin olamayacaksın. para için yapmışsa bilmeden evladını kurtarmış, bilerek gerekli olduğundan yapmışsa helal olsun mesleğini layıkıyla icra eden insanlara hayranım.

evt cnm

bence sen tatlı bir anne olduğun için şimdiden bebeğini gözünden bile sakınıyorsun canım. bak şöyle düşün bazen ikili, üçlü testlerde büyük ihtimalle özürlü doğacak denilen bebekler oluyor ama sapasağlam doğuyorlar. öte yandan bütün testlere göre sağlıklı denilen bebek özürlü gelebiliyor dünyaya. yani bu işin matematiği yok. bütün hesaplar bir nasibe bakar. canını bunlarla sıkıp bebeğini huzursuz edene kadar güzel şeyler düşün, hatta bebeğinle konuş, dualar etmeye başla.. hem ilk dondurulmuş embriyoyla hamile kalan bizler değiliz ya

cok sagol cnm ya,ne rahatlatici konustun Allah razi olsun..
yani biliyosun farkindasin aslinda ama bazen boyle icine bi kurt düşüyor,kemiriyor seni..Halbuki dr um da soylemisti,tutmayan yani dusukle sonuclananlar ya da 5.gune gelmeyen embriyolar sagliksiz diye.

İnşallah görürüz canım o haftaları yaşamak nasip olur. Zor olur ama bebişler için daha iyi olur inşallah.

Sorma beni de yatırdılar da hissetmediğim için bir de benim kızı bahane ederek çıktım hastaneden. Arada kasılmalar oluyo evet ama sancı yok. Pazartesi nidilatı keselim dedi dr. Salı zaten 36 hafta tam. Onu düşünerek sanırım artık sonlandıracak bizi de. Gözün aydın olsun. Allah kucağına alıp emzireceğin günleri en kısa zamanda göstersin sana canım. Yazdıklarını okuyunca beni de bi korku salmadı değil

amin :) hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah. teşekkür ederim tavsiyen için.

hayırlısı böyleymiş öyle düşün. allah kısmet etse daha da taşırdın ama ya bebeğine bişey olsaydı allah korusun zaten hastanede çok iyi bakılıyorlar diyosun geç olsun güç olmasın. allah onların acılarını göstermesin.

Canim sizin tüp bebek mi

Bisey sorcam, tup bebekle hamile kalan arkadaşlar,dondurulmus embriyo muydu sizinkiler yoksa direkt transfer mi yapildi ?
Benimkiler dondurulmustu cnm 3.5 ay kadar donduruldu. Onlar tuttuysa hiç korkma sağlıklı mücadeleci olanıdır. Herhangi bir deformasyon olmaz Allah ın izniyle.Bende bazen korkuyorum kendi embiryolarimdir inşaallah diye :)) çok zor birşey Allah a teslim olmak vesvese yapmamak lâzım

Son düzenleme:
Erken olmus ama sagliklilarsa büyür giderler inşallah canim hayirlisiyla buyutursun inşallah sana geçmiş olsun bebeklerinin ömrü uzun Hayırlı ve bereketli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…