- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.621
canım 5.güne gelseler bile transferden sonra sağlıksız olanlar tutunamıyor. benimde kanamam var doktorun söylediği genetik bir bozukluk varsa ne yaparsan yap düşer dedi. onlar doğa sağlıksız gebeliği eliyor dese de ben allah bize acıyor diyorum. böyle şeyler düşünmek yerine bebiş için alışveriş listesi çıkar. nette mağazalara bak şekerim ve inan herşey güzel olacakcok sagol cnm ya,ne rahatlatici konustun Allah razi olsun..
yani biliyosun farkindasin aslinda ama bazen boyle icine bi kurt düşüyor,kemiriyor seni..Halbuki dr um da soylemisti,tutmayan yani dusukle sonuclananlar ya da 5.gune gelmeyen embriyolar sagliksiz diye.
o dedigin de bazen aklima gelmiyor degil :) seytan ışte..Benimkiler dondurulmustu cnm 3.5 ay kadar donduruldu. Onlar tuttuysa hiç korkma sağlıklı mücadeleci olanıdır. Herhangi bir deformasyon olmaz Allah ın izniyle.Bende bazen korkuyorum kendi embiryolarimdir inşaallah diye :)) çok zor birşey Allah a teslim olmak vesvese yapmamak lâzım
Şaka gibi 35+3de doğum yaptım. Hastaneye başka bişy sormaya gttm nstye bağladılar 3-4tane kasılmam var die dr sezeryana karar verdi halbuki öğlenki nst `mde sadece 1kasılma çıkmştı. Dr'um acaba nöbetten fazla ücret kazanmk içinmi beni doğuma aldı diyede düşünüyorum.çünkü pazar günüydü..ama bi yandanda iyiki almş çünkü 2.bebeğn boynuna kordon dolanmş.. ayrıca kasılmalarım sancılı gelseymş o bebek tehlikeye girermş. Bi önceki doğumdada sezeryan olmştm ve dikişlerim zarar görmeden doğuma alması lazmmş. Öyle dedi.. Ama bana sanki bebekleri son haftalara kadar taşycakmşm gibi geliyodu. Olmadı..
kac ay dondurdunuz ? bizim 1,5yil olmustu.ve bazen acaba bi deformasyon olmus mudur diye dusunmeden edemiyorum
o dedigin de bazen aklima gelmiyor degil :) seytan ışte..
Bugunleri gorur muyum diye hayal kurarken simdi vesveselere kapılıyorum,tadini cikarmak varken..
Çok geçmiş olsun inşallah problem olmadan atlatirsinKızlar dün akşam hastaneye yattım. Hala hastanedeyim. Kasıklarımda ağrı oldu sonra kahverengi akıntım. Rahim ağzında kanama olmuş ve açılmış biraz
bnm de 20de olmuştu.Hatta kahve degil bildigin kirmiziydi.Cocuklara uzak rahim agzinda kanama var dedi,prosgestan fitile baslatti tekrar,cok sukur gecti.Sen de korkma o kanama alanlari kesede olmadikca sıkıntı olmaz demisti drum.Hatta artik düşük yasamazsin merak etme,olsa olsa Allah gostermesin ölü dogum olur demisti,yani sen de lekelerden korkma artik, Allahin izniyle bisey yoktur.Acilma neden olmus soyledi mi ? cok yurudun mu acaba bugunlerde yada agir is ?Kızlar dün akşam hastaneye yattım. Hala hastanedeyim. Kasıklarımda ağrı oldu sonra kahverengi akıntım. Rahim ağzında kanama olmuş ve açılmış biraz
İşte ölü doğum zaten beni korkutan Allah korusun. Daha önce 24. Haftada ölü doğum yaptım ben. Dün ağla ağla mahvoldum. Neyse ki bebişler iyi maşallah. Hergün yürüyüş yapıyordum ama yarım saat. Evde de hiç kendimi yormuyorum inan. Ama yazdıkların içimi rahatlattı bana da fitil ve hap verdi. Bir de serum ve antibiyotik.bnm de 20de olmuştu.Hatta kahve degil bildigin kirmiziydi.Cocuklara uzak rahim agzinda kanama var dedi,prosgestan fitile baslatti tekrar,cok sukur gecti.Sen de korkma o kanama alanlari kesede olmadikca sıkıntı olmaz demisti drum.Hatta artik düşük yasamazsin merak etme,olsa olsa Allah gostermesin ölü dogum olur demisti,yani sen de lekelerden korkma artik, Allahin izniyle bisey yoktur.Acilma neden olmus soyledi mi ? cok yurudun mu acaba bugunlerde yada agir is ?
Benim de aynı yer sanırım. Bakalım doktor gelsin ne diyecek.bnm de 20de olmuştu.Hatta kahve degil bildigin kirmiziydi.Cocuklara uzak rahim agzinda kanama var dedi,prosgestan fitile baslatti tekrar,cok sukur gecti.Sen de korkma o kanama alanlari kesede olmadikca sıkıntı olmaz demisti drum.Hatta artik düşük yasamazsin merak etme,olsa olsa Allah gostermesin ölü dogum olur demisti,yani sen de lekelerden korkma artik, Allahin izniyle bisey yoktur.Acilma neden olmus soyledi mi ? cok yurudun mu acaba bugunlerde yada agir is ?
Allahin izniyle bisey olmaz icini ferah tut.İşte ölü doğum zaten beni korkutan Allah korusun. Daha önce 24. Haftada ölü doğum yaptım ben. Dün ağla ağla mahvoldum. Neyse ki bebişler iyi maşallah. Hergün yürüyüş yapıyordum ama yarım saat. Evde de hiç kendimi yormuyorum inan. Ama yazdıkların içimi rahatlattı bana da fitil ve hap verdi. Bir de serum ve antibiyotik.
bnm de gece kramplarim oluyor,aglayarak uyaniyorum ama henuz druma soylemedim,bu defa gidince soylerim bn de.Aslinda hamilelige cok baglamadim bn ama bikac sey okuyunca ondan oldugunu anladim.Arkadaşlar magnezyum yada kalsiyum kullanıyor musunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz benim gece bacağıma kramp giriyor arada diyince bana magnezyum olarak dimag verdi doktorum ama kalsiyumda kullanmalımıyım
canım serklaj için doktorunla konuştun mu? çok geçmiş olsun tatlım sağlıkla gününde gelecek yavruların sakın korkmaİşte ölü doğum zaten beni korkutan Allah korusun. Daha önce 24. Haftada ölü doğum yaptım ben. Dün ağla ağla mahvoldum. Neyse ki bebişler iyi maşallah. Hergün yürüyüş yapıyordum ama yarım saat. Evde de hiç kendimi yormuyorum inan. Ama yazdıkların içimi rahatlattı bana da fitil ve hap verdi. Bir de serum ve antibiyotik.
normalde magnezyum ve kalsiyum eksikliği kramp sebebidir. gebelikte de farklı olduğunu sanmıyorum doktoruna söylemek için gitmeyi bekleme bencebnm de gece kramplarim oluyor,aglayarak uyaniyorum ama henuz druma soylemedim,bu defa gidince soylerim bn de.Aslinda hamilelige cok baglamadim bn ama bikac sey okuyunca ondan oldugunu anladim.
gecmis olsun canim bol bol dinlemen gerekKızlar dün akşam hastaneye yattım. Hala hastanedeyim. Kasıklarımda ağrı oldu sonra kahverengi akıntım. Rahim ağzında kanama olmuş ve açılmış biraz
Çok geçmiş olsun canım inşaallah toparlarsin en kısa zamanda kendi farkında olmadan yordun mu zorladin mı acaba ? Rabbim şifalar versin evlatlarını kucağında göstersin inşaallahKızlar dün akşam hastaneye yattım. Hala hastanedeyim. Kasıklarımda ağrı oldu sonra kahverengi akıntım. Rahim ağzında kanama olmuş ve açılmış biraz
Amin canım inşallah. Yarın perinatologa gideceğim o baksın bakalım ne diyecek.canım serklaj için doktorunla konuştun mu? çok geçmiş olsun tatlım sağlıkla gününde gelecek yavruların sakın korkma
bize de haber ver canım. dualarım seninleAmin canım inşallah. Yarın perinatologa gideceğim o baksın bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?