2017 de İkiz Annesi Olucaklar

canım 5.güne gelseler bile transferden sonra sağlıksız olanlar tutunamıyor. benimde kanamam var doktorun söylediği genetik bir bozukluk varsa ne yaparsan yap düşer dedi. onlar doğa sağlıksız gebeliği eliyor dese de ben allah bize acıyor diyorum. böyle şeyler düşünmek yerine bebiş için alışveriş listesi çıkar. nette mağazalara bak şekerim ve inan herşey güzel olacak

o dedigin de bazen aklima gelmiyor degil :) seytan ışte..
Bugunleri gorur muyum diye hayal kurarken simdi vesveselere kapılıyorum,tadini cikarmak varken..

Canım Sıkma canını hayır vardır Herşeyde..
Dediğin gibi ise belki kordon rahatsızlık verecekti ilerleyen günler
Rabbim böyle uygun görmüş
Eğer bu bir politika ise Allah Yanlarına bırakmaz
Ferah tut içini sağlıklı sıhhatli evine götürdüğün güne ne kaldı inşallah
Darısı hepimize..

Kızlar dün akşam hastaneye yattım. Hala hastanedeyim. Kasıklarımda ağrı oldu sonra kahverengi akıntım. Rahim ağzında kanama olmuş ve açılmış biraz

Kızlar dün akşam hastaneye yattım. Hala hastanedeyim. Kasıklarımda ağrı oldu sonra kahverengi akıntım. Rahim ağzında kanama olmuş ve açılmış biraz
bnm de 20de olmuştu.Hatta kahve degil bildigin kirmiziydi.Cocuklara uzak rahim agzinda kanama var dedi,prosgestan fitile baslatti tekrar,cok sukur gecti.Sen de korkma o kanama alanlari kesede olmadikca sıkıntı olmaz demisti drum.Hatta artik düşük yasamazsin merak etme,olsa olsa Allah gostermesin ölü dogum olur demisti,yani sen de lekelerden korkma artik, Allahin izniyle bisey yoktur.Acilma neden olmus soyledi mi ? cok yurudun mu acaba bugunlerde yada agir is ?

Arkadaşlar magnezyum yada kalsiyum kullanıyor musunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz benim gece bacağıma kramp giriyor arada diyince bana magnezyum olarak dimag verdi doktorum ama kalsiyumda kullanmalımıyım

İşte ölü doğum zaten beni korkutan Allah korusun. Daha önce 24. Haftada ölü doğum yaptım ben. Dün ağla ağla mahvoldum. Neyse ki bebişler iyi maşallah. Hergün yürüyüş yapıyordum ama yarım saat. Evde de hiç kendimi yormuyorum inan. Ama yazdıkların içimi rahatlattı bana da fitil ve hap verdi. Bir de serum ve antibiyotik.

Benim de aynı yer sanırım. Bakalım doktor gelsin ne diyecek.

Allahin izniyle bisey olmaz icini ferah tut.

Arkadaşlar magnezyum yada kalsiyum kullanıyor musunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz benim gece bacağıma kramp giriyor arada diyince bana magnezyum olarak dimag verdi doktorum ama kalsiyumda kullanmalımıyım
bnm de gece kramplarim oluyor,aglayarak uyaniyorum ama henuz druma soylemedim,bu defa gidince soylerim bn de.Aslinda hamilelige cok baglamadim bn ama bikac sey okuyunca ondan oldugunu anladim.

canım serklaj için doktorunla konuştun mu? çok geçmiş olsun tatlım sağlıkla gününde gelecek yavruların sakın korkma

bnm de gece kramplarim oluyor,aglayarak uyaniyorum ama henuz druma soylemedim,bu defa gidince soylerim bn de.Aslinda hamilelige cok baglamadim bn ama bikac sey okuyunca ondan oldugunu anladim.
normalde magnezyum ve kalsiyum eksikliği kramp sebebidir. gebelikte de farklı olduğunu sanmıyorum doktoruna söylemek için gitmeyi bekleme bence

Çok geçmiş olsun canım inşaallah toparlarsin en kısa zamanda kendi farkında olmadan yordun mu zorladin mı acaba ? Rabbim şifalar versin evlatlarını kucağında göstersin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…