- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.641
Sağolasın canım Amin inşallah aslında hiç yormuyorum kendimi. Nasıl oldu bilmiyorum. bugün de hastanedeyim doktor bırakmadı.Çok geçmiş olsun canım inşaallah toparlarsin en kısa zamanda kendi farkında olmadan yordun mu zorladin mı acaba ? Rabbim şifalar versin evlatlarını kucağında göstersin inşaallah
Sağol canım evet hep yatacağım bir süre.gecmis olsun canim bol bol dinlemen gerek
Geçmiş olsun cnm allahın izini ile bşy olmuycak sen bolca dinlen ilaçlarını al hiç bşycik olmaz kuzulara .. rabbim yardımcımız olsunKızlar dün akşam hastaneye yattım. Hala hastanedeyim. Kasıklarımda ağrı oldu sonra kahverengi akıntım. Rahim ağzında kanama olmuş ve açılmış biraz
Düzenli tansiyon ölçüyor musun canım?mesela yediğin bişeyden sonra oluyor mu tuz tüketimin ne alemde bilmiyorum ama çarpıntıları dr paylaşmalısınOf yaa çok korktum valla güp güp etti boğazımda hissettim resmen bi yarım saat sürdü. Onun dışında zaten ritmim çok çok hızlı sürekli olarak, fazla kan pompalıyormuş kalp bebekler için de ondan sanırım ama insan korkuyor yine de
Canım büyük geçmiş olsun bununla atlat inşallah.allahım bir daha korku yaşatmasınSağol canım evet hep yatacağım bir süre.
Canım cok gecmis olsun geçmisi düsünüp üzme kendini ve bebeklerini bol bol dinlen insallah birsey olmazİşte ölü doğum zaten beni korkutan Allah korusun. Daha önce 24. Haftada ölü doğum yaptım ben. Dün ağla ağla mahvoldum. Neyse ki bebişler iyi maşallah. Hergün yürüyüş yapıyordum ama yarım saat. Evde de hiç kendimi yormuyorum inan. Ama yazdıkların içimi rahatlattı bana da fitil ve hap verdi. Bir de serum ve antibiyotik.
Sağol canım evet hep yatacağım bir süre.
Dualarim seninle Allah şifalar versin inşaallah bugünde hastahanede olman iyi olmuş herşey güzel olacak Allah'ın izniyle, sen stres yapma sakın ❤Sağolasın canım Amin inşallah aslında hiç yormuyorum kendimi. Nasıl oldu bilmiyorum. bugün de hastanedeyim doktor bırakmadı.
Benim dondurulmuşBisey sorcam, tup bebekle hamile kalan arkadaşlar,dondurulmus embriyo muydu sizinkiler yoksa direkt transfer mi yapildi ?
Düzenli tansiyon ölçüyor musun canım?mesela yediğin bişeyden sonra oluyor mu tuz tüketimin ne alemde bilmiyorum ama çarpıntıları dr paylaşmalısın
Canım söylemiştim dr uma ama kardiyolojiye görün demişti. Ona da gidemedim hiç. Tuz tüketimim fazla değil ama sanırım çikolata fazla yediğimde oluyor...
Merhabalar ilk tek kesemi gördü acaba birde beta hcg yüksek çıkıyormuydumerhabalar bende 12 haftalık ikizlerimi bekliyorum. normal doğum tarihim 22 ocak ama ikizler erken geldiği için aralık sonu olur gibi insallah 35 haftayı görürürüz.
Ailede ikiz varmıydı acaba nasık bi süpriz olduBende varım 11 haftalik ikizlerim var ama ben 9. Haftada belli oldu şok olduk tabi benim gibi tek gebelikten ikize dönen var mı aceba???
merhaba bayanlar :) bende hesaplamalara göre 7. haftamdayım dua edin bugün kontrolde ikiz görelim rüyalarım ve isteklerim hep ikiz olması rabbim nasip eder inşallah :) içimdeki hisler hep ikiz ikiz diyor beta değerlerimde oldukça yüksekti :) bakalım sonuçlarımız ne olacak :) hayırlısını versin rabbim inşallah :)[/QUOmerhaba canım acaba sonuç ne oldu
Cnm kasılma sancı oluyormuş. Dr dedi. Dikkat et derimİnşallah görürüz canım o haftaları yaşamak nasip olur. Zor olur ama bebişler için daha iyi olur inşallah.
Sorma beni de yatırdılar da hissetmediğim için bir de benim kızı bahane ederek çıktım hastaneden. Arada kasılmalar oluyo evet ama sancı yok. Pazartesi nidilatı keselim dedi dr. Salı zaten 36 hafta tam. Onu düşünerek sanırım artık sonlandıracak bizi de. Gözün aydın olsun. Allah kucağına alıp emzireceğin günleri en kısa zamanda göstersin sana canım. Yazdıklarını okuyunca beni de bi korku salmadı değil
Merhaba keseyi ne zaman gördünüz acaba kaçıncı haftadaCnm kasılma sancı oluyormuş. Dr dedi. Dikkat et derim
Cnm seninkiler nezamn doğdu? Takip ddemedim.Yok cnm yenidoganci zaten bi sorun olmasada 34 haftalik dogan bi bebegi 2 hafta vermem ben dedi
18 ocakta dogdular cnm. 34+2deCnm seninkiler nezamn doğdu? Takip ddemedim.
Hazal ve miray guzel cnm. Oneride istiyosab asya ben seviyorumKizlar guzel kiz isimleri istiyorumcok kararsizsiz.Hicbir ismi bebislerime yakistiramiyorum o baska tabii de şu isimlerden hangisi en guzel bi de bunlar dışında bir tane siz önerin;
Ebrar
Aysegul
Hazal
Rana
Miray
Begüm
Esimin begendikleri de bunlar :)Hazal ve miray guzel cnm. Oneride istiyosab asya ben seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?