2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Çok geçmiş olsun canım inşaallah toparlarsin en kısa zamanda kendi farkında olmadan yordun mu zorladin mı acaba ? Rabbim şifalar versin evlatlarını kucağında göstersin inşaallah
Sağolasın canım Amin inşallah aslında hiç yormuyorum kendimi. Nasıl oldu bilmiyorum. bugün de hastanedeyim doktor bırakmadı.

Kızlar dün akşam hastaneye yattım. Hala hastanedeyim. Kasıklarımda ağrı oldu sonra kahverengi akıntım. Rahim ağzında kanama olmuş ve açılmış biraz
Geçmiş olsun cnm allahın izini ile bşy olmuycak sen bolca dinlen ilaçlarını al hiç bşycik olmaz kuzulara .. rabbim yardımcımız olsun

Düzenli tansiyon ölçüyor musun canım?mesela yediğin bişeyden sonra oluyor mu tuz tüketimin ne alemde bilmiyorum ama çarpıntıları dr paylaşmalısın
Sağol canım evet hep yatacağım bir süre.
Canım büyük geçmiş olsun bununla atlat inşallah.allahım bir daha korku yaşatmasın

Canım cok gecmis olsun geçmisi düsünüp üzme kendini ve bebeklerini bol bol dinlen insallah birsey olmaz

Sağolasın canım Amin inşallah aslında hiç yormuyorum kendimi. Nasıl oldu bilmiyorum. bugün de hastanedeyim doktor bırakmadı.
Dualarim seninle Allah şifalar versin inşaallah bugünde hastahanede olman iyi olmuş herşey güzel olacak Allah'ın izniyle, sen stres yapma sakın ❤

Kızlar göbeği iyice büyümüş olanlardan ara ara göbeğinin bazı yerlerinde dokunduklarında yumuşaklık hisseden oluyor mu? Çok saçma tarif etmiş olabilirim ama bu hissi başka nasıl anlatacağımı bilemedim. Beni biraz endişelendiren bir durum bu. Normalde karnım şiş ve oldukça gergin. Ama bazen sanki göbek deliğim de dahil bazı bölgeleri içe göçmüş gibi oluyor ve yumuşuyor.

Cnm kasılma sancı oluyormuş. Dr dedi. Dikkat et derim

Kizlar guzel kiz isimleri istiyorum cok kararsizsiz.Hicbir ismi bebislerime yakistiramiyorum o baska tabii de şu isimlerden hangisi en guzel bi de bunlar dışında bir tane siz önerin;
Ebrar
Aysegul
Hazal
Rana
Miray
Begüm

Kizlar guzel kiz isimleri istiyorum cok kararsizsiz.Hicbir ismi bebislerime yakistiramiyorum o baska tabii de şu isimlerden hangisi en guzel bi de bunlar dışında bir tane siz önerin;
Ebrar
Aysegul
Hazal
Rana
Miray
Begüm
Hazal ve miray guzel cnm. Oneride istiyosab asya ben seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…