- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.661
Bende hazal koymayi dusunmustumEsimin begendikleri de bunlar :)
Ben Rana ve Begüm isimlerini çok beğendim canım anlamlarida güzel :)Esimin begendikleri de bunlar :)
kimlikleri cikardiniz mi,isimler noldu ?Bende hazal koymayi dusunmustum
Geçmiş olsun canım simdi nasılsınKızlar dün akşam hastaneye yattım. Hala hastanedeyim. Kasıklarımda ağrı oldu sonra kahverengi akıntım. Rahim ağzında kanama olmuş ve açılmış biraz
ya benim rahim uzunluğuna hiç bakılmadı yada bakıldıda benim mi haberim yok, rahim uzunluğu sadece alttan muayene ile mi ölçülüyor yada karından ultrason ile ölçülüyor mu, sadece geçen hafta detaylı ultrasonda doktorun verdiği raporda serklaj kapalı yazıyordu,evet cnm,18den beri surekli ölçüyor,yani bnm bilgim yoktu bu konuda,kendisi olcmeye basladiktan sonra arastirdim,erken dogum riski icin bakiyorlarmis,bnmki de sanirim,3.2ydi ve erken dogum riskimiz su an yok gibi dedi,son kontrolde.
ya benim rahim uzunluğuna hiç bakılmadı yada bakıldıda benim mi haberim yok, rahim uzunluğu sadece alttan muayene ile mi ölçülüyor yada karından ultrason ile ölçülüyor mu, sadece geçen hafta detaylı ultrasonda doktorun verdiği raporda serklaj kapalı yazıyordu,
Kizlar guzel kiz isimleri istiyorumcok kararsizsiz.Hicbir ismi bebislerime yakistiramiyorum o baska tabii de şu isimlerden hangisi en guzel bi de bunlar dışında bir tane siz önerin;
Ebrar
Aysegul
Hazal
Rana
Miray
Begüm
canım çok geçmiş olsun, allah şifa versin, en kısa sürede atlatırsın inşaalhSağolasın canım Amin inşallah aslında hiç yormuyorum kendimi. Nasıl oldu bilmiyorum. bugün de hastanedeyim doktor bırakmadı.
saol canım , ben bu kontrolde soracaktım ama unutmuşum 1 ay sonra kontrol var onda muhakkak soracağım, korkmaya başladım,hayır üstten de bakılıyor. benim genelde üstten bakar ve hep görünmez ne kadar aşağı inse de gözükmüyor. birinin kafası oradaymış ondan. rahat ol canım doktor ölçtüğün de bir sorun görmesse kısalma falan 2,5 altına inmediği sürece alttan bakmaz.
ya da ayda 1 falan önlem amaçlı bakanlar var.
alttan bakıldığında açılma uzunluk hunileşme falan onları görüyor. bir dahki kontrolde sorarsın
ve özellikle kasık ağrım alt tarafa çok baskı var dediğinde de alttan bakar.
isim konusu gerçekten çok zormuş , biz hala isim bulamadık ne yapcaz bilmiyorumKizlar guzel kiz isimleri istiyorumcok kararsizsiz.Hicbir ismi bebislerime yakistiramiyorum o baska tabii de şu isimlerden hangisi en guzel bi de bunlar dışında bir tane siz önerin;
Ebrar
Aysegul
Hazal
Rana
Miray
Begüm
Cnm ya bisey dicem benim bebisler bazen cok hareketli bazen sessiz sedasiz duruyorlar.Mesela ctesi aksamindan beri tik yok.Sen de durumlar nsl ? haftamiz ayni ya ondan :)isim konusu gerçekten çok zormuş , biz hala isim bulamadık ne yapcaz bilmiyorum
bende de öyle oluyor, mesela gece uyandığımda tekme attı bir tanesi , bu saate kadar atan olmadı, hafta sonuda sürekli hareketlilerdiCnm ya bisey dicem benim bebisler bazen cok hareketli bazen sessiz sedasiz duruyorlar.Mesela ctesi aksamindan beri tik yok.Sen de durumlar nsl ? haftamiz ayni ya ondan :)
Cikardik cnm. Ali ve afrakimlikleri cikardiniz mi,isimler noldu ?
Hayirli olsun isimleriyle buyusunler,saglikla.Cikardik cnm. Ali ve afra
Ben cok yasadim bunu,korkma.Kirmizi taze kan olmadikca korkma.18e kadar kullandim ben.Günaydın kızlar crinone jel kullanan olmuştur aranızda ben bırakalı nerdeyse 7 hafta oldu kücük küçük kalıntılar geliyordu, akıntım sarıydı bugun kontrol ettiğimde elime kalıntılar geldi yesil renge dönmüşler başınıza geldi mi?
saol canım , ben bu kontrolde soracaktım ama unutmuşum 1 ay sonra kontrol var onda muhakkak soracağım, korkmaya başladım,
Endişelenme canım benim de aynı çok fark vardı %20 gibi 20. Haftadan sonra açıldı fark o zaman a kadar normaldi hep. 770 gr biri 530 gr biriydi. Detaylı kontrolde bebekler iyi dedi sonra 2 haftada bir kontrole başladık. Doktor fark olabilir ama her hafta yeterki kilo alsın demişti ve yemene içmene dikkat et bol bol meyve muz, bal, et balık kaşar ceviz ye 2 saatte bi atıştır dedi. Önce 2 haftada 100 gr aldı sonrakinde 1 kg ya 830 oldular doktorum iyi dedi yaklaşıyorlar kilo alımı iyi dedi çok sevindik. İnşallah daha da alacak fark olabilir ama kilo alması yeterli dedi sende yemene dikkat et moral bozma çok da yorulma kontrolünü ol tekrar
saol canım, evet perinataloga gidiyorum, senin nasıl gidiyor az kaldıkorkma canım kötü düşünme
perinatologa gidiyordun hem değil mi? atlamamıştır zaten en önce ona bakılır bir sorun olmadığı içindir.ferah tut içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?