2017 de İkiz Annesi Olucaklar

evet cnm,18den beri surekli ölçüyor,yani bnm bilgim yoktu bu konuda,kendisi olcmeye basladiktan sonra arastirdim,erken dogum riski icin bakiyorlarmis,bnmki de sanirim,3.2ydi ve erken dogum riskimiz su an yok gibi dedi,son kontrolde.
ya benim rahim uzunluğuna hiç bakılmadı yada bakıldıda benim mi haberim yok, rahim uzunluğu sadece alttan muayene ile mi ölçülüyor yada karından ultrason ile ölçülüyor mu, sadece geçen hafta detaylı ultrasonda doktorun verdiği raporda serklaj kapalı yazıyordu,

hayır üstten de bakılıyor. benim genelde üstten bakar ve hep görünmez ne kadar aşağı inse de gözükmüyor. birinin kafası oradaymış ondan. rahat ol canım doktor ölçtüğün de bir sorun görmesse kısalma falan 2,5 altına inmediği sürece alttan bakmaz.
ya da ayda 1 falan önlem amaçlı bakanlar var.
alttan bakıldığında açılma uzunluk hunileşme falan onları görüyor. bir dahki kontrolde sorarsın
ve özellikle kasık ağrım alt tarafa çok baskı var dediğinde de alttan bakar.

Kizlar guzel kiz isimleri istiyorum cok kararsizsiz.Hicbir ismi bebislerime yakistiramiyorum o baska tabii de şu isimlerden hangisi en guzel bi de bunlar dışında bir tane siz önerin;
Ebrar
Aysegul
Hazal
Rana
Miray
Begüm

miray çok güzel.
ben melina da çok seviyorum. bir oğlan bir kız olunca zormuş
birbirlerine uygun istedim hep ben.

saol canım , ben bu kontrolde soracaktım ama unutmuşum 1 ay sonra kontrol var onda muhakkak soracağım, korkmaya başladım,

Kizlar guzel kiz isimleri istiyorum cok kararsizsiz.Hicbir ismi bebislerime yakistiramiyorum o baska tabii de şu isimlerden hangisi en guzel bi de bunlar dışında bir tane siz önerin;
Ebrar
Aysegul
Hazal
Rana
Miray
Begüm
isim konusu gerçekten çok zormuş , biz hala isim bulamadık ne yapcaz bilmiyorum

Kizlar sizce emine yanina uyumlu ikinci isim ne olabilir ikiside söylensin istiyorum

isim konusu gerçekten çok zormuş , biz hala isim bulamadık ne yapcaz bilmiyorum
Cnm ya bisey dicem benim bebisler bazen cok hareketli bazen sessiz sedasiz duruyorlar.Mesela ctesi aksamindan beri tik yok.Sen de durumlar nsl ? haftamiz ayni ya ondan :)

Cnm ya bisey dicem benim bebisler bazen cok hareketli bazen sessiz sedasiz duruyorlar.Mesela ctesi aksamindan beri tik yok.Sen de durumlar nsl ? haftamiz ayni ya ondan :)
bende de öyle oluyor, mesela gece uyandığımda tekme attı bir tanesi , bu saate kadar atan olmadı, hafta sonuda sürekli hareketlilerdi

Günaydın kızlar crinone jel kullanan olmuştur aranızda ben bırakalı nerdeyse 7 hafta oldu kücük küçük kalıntılar geliyordu, akıntım sarıydı bugun kontrol ettiğimde elime kalıntılar geldi yesil renge dönmüşler başınıza geldi mi?

Ben cok yasadim bunu,korkma.Kirmizi taze kan olmadikca korkma.18e kadar kullandim ben.

saol canım , ben bu kontrolde soracaktım ama unutmuşum 1 ay sonra kontrol var onda muhakkak soracağım, korkmaya başladım,

korkma canım kötü düşünme
perinatologa gidiyordun hem değil mi? atlamamıştır zaten en önce ona bakılır bir sorun olmadığı içindir.ferah tut içini

Sağol canım içimi rahatlattın inşallah benimkilerde düzelir. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…