- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.681
Alttan degil cnm,kasiktan bayagi bastirarak ölçtü anladim bebeklere bakmiyor,baktiktan sonra da erken dogum riskimiz de simdilik yok dedi.ya benim rahim uzunluğuna hiç bakılmadı yada bakıldıda benim mi haberim yok, rahim uzunluğu sadece alttan muayene ile mi ölçülüyor yada karından ultrason ile ölçülüyor mu, sadece geçen hafta detaylı ultrasonda doktorun verdiği raporda serklaj kapalı yazıyordu,
Bisey sorcam, tup bebekle hamile kalan arkadaşlar,dondurulmus embriyo muydu sizinkiler yoksa direkt transfer mi yapildi ?
Amin canım inşallah. Yarın perinatologa gideceğim o baksın bakalım ne diyecek.
Ben miray ve simay koymayı düşünüyorum nasipse.Kizlar guzel kiz isimleri istiyorumcok kararsizsiz.Hicbir ismi bebislerime yakistiramiyorum o baska tabii de şu isimlerden hangisi en guzel bi de bunlar dışında bir tane siz önerin;
Ebrar
Aysegul
Hazal
Rana
Miray
Begüm
Tesekkur ederim onerin icin :)Ben miray ve simay koymayı düşünüyorum nasipse.
Hazal ve rana güzel isimler. Öneri olarak da şeyma berna, lina aymira bunlarıda düşünmütüm
Biliyorum bana da söylediler. Ama onlar da elle kontrol ettiler nst de çıkan kasılmaların şiddetli olmadığını öyle gördüler. Yoksa bırakırlarmıydı beni hastaneden dışarı.Cnm kasılma sancı oluyormuş. Dr dedi. Dikkat et derim
Ben tam olarak bitirmedim hastane çıkışı aldım 3 er takım, kundakları havluları var pusetleri emzik biberon o kadar. Ağır ilerliyorum 25. Haftadan sonra yaparım diyordum sonrada ağırlaştım cok çıkamıyorum beşik alacağız ve şu babynest bebek yataklarından alacağım bikaç kıyafet daha birde süt sağma gibi malzemeleri alıcam bi kaç haftayada onları yaparım gerisi acil değil şimdilik eksik çıktıkca alırız artıkTesekkur ederim onerin icin :)
Bisey sorcam snn bitti mi hazirligin ? Bazen cok yavasmisiz gibi geliyor bana ama ailelerde aksine cok acele ediyosun diyor.:) sen ne yaptin ne zmn basladin bitti mi ?
gozun aydın canım bebıslerın nasıllr sen nsılsın saglıklı buyutmeler bol sutlu zamnlar olsun ınsllhKizlar hpnzden Allah razi olsun. Bakalim insllh bebeklerim cok kalmz kuvezde uyuyamiyorum heycndan sbh ilk ameliyat bnmmis
Sagol canim. Ben iyiyim cok sukur toparlandm. Bebekler kiz olan iyi kendi nefes aliyo falan ama hala hortumla besleniyo ne zaman geccek biberona diyorum Allah bilir diyolar. Almak istiyorum artik bebeklerimi. Erkek burundan hava aliyo onuda yakinda cikarcaklarda zaman gecmiyo artik banagozun aydın canım bebıslerın nasıllr sen nsılsın saglıklı buyutmeler bol sutlu zamnlar olsun ınsllh
canım takma kafana grcekten hemn toplanıyolr ınsllh hemn verırler kuzularını benımkılerde hortumdan beslenmısserdı ılk haftalar onlar ıreclıler annesı aglıklı olsunlarda kalmalırını takma kafana 3 kılo olunca verıyolr peresodur oyleymıs prematurelerde ınsllh hemn alırlar kıloları duzeelırler sen sut sagmaya evam et 2 saate bır pompalamaya devam canım bak bız 44 gunluk olduk teyzesı 3.500 fatmanurum 3.400 dılanım hem meme hem mama ıkısınıde kullanıyoruz cok akıllı oluyor kuvez snrası gercekten allh yardım edıyo bızlre senın mınnaklarda hemncecık toplanırlar kavusursun allahın ıznıyleSagol canim. Ben iyiyim cok sukur toparlandm. Bebekler kiz olan iyi kendi nefes aliyo falan ama hala hortumla besleniyo ne zaman geccek biberona diyorum Allah bilir diyolar. Almak istiyorum artik bebeklerimi. Erkek burundan hava aliyo onuda yakinda cikarcaklarda zaman gecmiyo artik bana
Oh masallah onlara. Bende onu sorcaktim sana. Ciktigindan beri hem mama hem meme olarak mi devam ettin. Kac ogun mama veriyosuncanım takma kafana grcekten hemn toplanıyolr ınsllh hemn verırler kuzularını benımkılerde hortumdan beslenmısserdı ılk haftalar onlar ıreclıler annesı aglıklı olsunlarda kalmalırını takma kafana 3 kılo olunca verıyolr peresodur oyleymıs prematurelerde ınsllh hemn alırlar kıloları duzeelırler sen sut sagmaya evam et 2 saate bır pompalamaya devam canım bak bız 44 gunluk olduk teyzesı 3.500 fatmanurum 3.400 dılanım hem meme hem mama ıkısınıde kullanıyoruz cok akıllı oluyor kuvez snrası gercekten allh yardım edıyo bızlre senın mınnaklarda hemncecık toplanırlar kavusursun allahın ıznıyle
en doktorların allahbılır dedıgıne bakma bı bakıyon sabaha guzel seyler soyluyolr bebek bunlr hemn ıyı olu vrıyolr en moralını yuksek tut kendıne dıkkt et usutme sakın dıkktlı ol lohusasın besmelenı agzından dusurme canım benımSagol canim. Ben iyiyim cok sukur toparlandm. Bebekler kiz olan iyi kendi nefes aliyo falan ama hala hortumla besleniyo ne zaman geccek biberona diyorum Allah bilir diyolar. Almak istiyorum artik bebeklerimi. Erkek burundan hava aliyo onuda yakinda cikarcaklarda zaman gecmiyo artik bana
canım cıkıgıızdan berı her emzırmeden sonra 50cc mama yapıyorum yarım saat sonra ıcırıyorum ıkı saate bır emzırdıgım ıcın mamayıda ardına takvıye hemn yoksa sutumuz doyurmuyo sarıl sarıl aksada tam yetıyo emın ol canım evolvıa kullan edı doktor 3 kılo gecınce 1 numara aldık sımdı ben sma kullanıyorum cok guzel ama kabız yapıyo :) bende yanına bıde bebelac aldım farlı olsun dıe aaradaOh masallah onlara. Bende onu sorcaktim sana. Ciktigindan beri hem mama hem meme olarak mi devam ettin. Kac ogun mama veriyosun
Sutum cok dengesiz geliyo. Suan hastanede 40 cc erkege kiza 33 cc veriyolarmis sutumu. Bazen 120 geliyo saginca sutum bazen 40 zor cikiyo cok dengesiz. Mama vermeden olmicak zaten bellicanım cıkıgıızdan berı her emzırmeden sonra 50cc mama yapıyorum yarım saat sonra ıcırıyorum ıkı saate bır emzırdıgım ıcın mamayıda ardına takvıye hemn yoksa sutumuz doyurmuyo sarıl sarıl aksada tam yetıyo emın ol canım
Hastanedeyken emzirdin mi aen cnm. Emmede zorlandilarmicanım cıkıgıızdan berı her emzırmeden sonra 50cc mama yapıyorum yarım saat sonra ıcırıyorum ıkı saate bır emzırdıgım ıcın mamayıda ardına takvıye hemn yoksa sutumuz doyurmuyo sarıl sarıl aksada tam yetıyo emın ol canım evolvıa kullan edı doktor 3 kılo gecınce 1 numara aldık sımdı ben sma kullanıyorum cok guzel ama kabız yapıyo :) bende yanına bıde bebelac aldım farlı olsun dıe aarada
yemeklerıne dıkkt et sıvı al bol bol su ıc canım bıde humananın stııltı anne sutu artırıcı cayı var onu al eczaneden ıc bol bol sut yapıyo felaket yanı emın ol cok ut ag bıde hepsını hastaneye goturme evede bırak stok olsun sımdıden ben ole yaptım halende bos anlarda hemn sagıp saklıyorum snra ıcırıyorum mama yerınede gecıyo hemncık oyms oluyolrSutum cok dengesiz geliyo. Suan hastanede 40 cc erkege kiza 33 cc veriyolarmis sutumu. Bazen 120 geliyo saginca sutum bazen 40 zor cikiyo cok dengesiz. Mama vermeden olmicak zaten belli
kuvezdeyken 6 gun snra emmmeye cagırdılr gıttım hemn kaptılar memeyı emmeyı ogrenıyolr orda reflexs gelısıyo ama hızlı degıller yavas emıyolr bebekler yoruluyolr bız mzırıp cıktıktan snra onlarda mma takvıyesı yapıyolr bazen sana verırler cıkamdan ıcır oyle cık dıe guzel oluyo emmelerınde tek sorun yorulmaları oluyoHastanedeyken emzirdin mi aen cnm. Emmede zorlandilarmi
Benimde aklima geldi o canim. Aldm o dedign caydan hazr hatrlatmisken iciyim :)yemeklerıne dıkkt et sıvı al bol bol su ıc canım bıde humananın stııltı anne sutu artırıcı cayı var onu al eczaneden ıc bol bol sut yapıyo felaket yanı emın ol cok ut ag bıde hepsını hastaneye goturme evede bırak stok olsun sımdıden ben ole yaptım halende bos anlarda hemn sagıp saklıyorum snra ıcırıyorum mama yerınede gecıyo hemncık oyms oluyolr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?