- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.701
Insallah benimkilerde oyle olur canimkuvezdeyken 6 gun snra emmmeye cagırdılr gıttım hemn kaptılar memeyı emmeyı ogrenıyolr orda reflexs gelısıyo ama hızlı degıller yavas emıyolr bebekler yoruluyolr bız mzırıp cıktıktan snra onlarda mma takvıyesı yapıyolr bazen sana verırler cıkamdan ıcır oyle cık dıe guzel oluyo emmelerınde tek sorun yorulmaları oluyo
Insallah cnm. Haftalariniz uzun bekleyisleriniz az olsun insallah :) yariyi gecmissiniz sizde masallahbirbuyuktemmuzaski boniboncuklar masallah ne guzel bir muhabbet darisi bizlere olsun insallah en az bekleyislerle elbette.
Ben almak uzereyken vazgectim yaklasik 7-8bin tl ikinci el var 3500 tl falan cok buyuk kapatırken ana kucagi yada portu cikarmak gerekiyor biraz zor ama en kalitelisi sonra peg-prego book for two gordum ve aldim yanyana istiyodum ister ana kucagi takarak ister takmadan kullanılabiliyor babymall dan aldim buarada cok icime sindi.Arkadaşlar bebek arabası bugaboo donkey alan ya da etrafında kullanan birilerini tanıyanlar bu araba ile ilgili bilgi verebilir mi?tc satış fiyatı ve konforu hakkında.
Ben belki sacma olck ama tekli travel sistem alicam bi de kanguru.. cunku begendigim ve en kullanislisi travel sistemler ama ikizleri yok ya da cok cok pahali.Ki esim ya da baskasi olmadan yanimda hic cikabilecegimi sanmiyorum.O yuzden de ya ayri ayri iki tane alicam travel ya da dedigim gibi bir tane travel bir de kanguru..Ben almak uzereyken vazgectim yaklasik 7-8bin tl ikinci el var 3500 tl falan cok buyuk kapatırken ana kucagi yada portu cikarmak gerekiyor biraz zor ama en kalitelisi sonra peg-prego book for two gordum ve aldim yanyana istiyodum ister ana kucagi takarak ister takmadan kullanılabiliyor babymall dan aldim buarada cok icime sindi.
Allahım yanında olsun canım senin ve bebeklerin için dua edeceğim.atlatırsın güçlü olmaya çalış.Kızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadıdua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
İnşallah tutunur ve bırakmaz seni bebişlerin canım benim sakın üzüntü yapma daha olumsuz etkiliyor. Dualarımdasın.Kızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadıdua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
Canım cok gecmis olsun kanaman gecer insallah duam seninle kötü düsünme sakınKızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadıdua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
çok geçmiş olsun inşallah yavruların seninle kalır Allah esirgesin korusunKızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadıdua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
Allah emeklerini bosa cikarmasin evlatlarini sana bagislasin..Kızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadıdua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
Cnm nkdr sürdü peki kanaman aynı senin dediğin gibi oldu 3 saattir var ama kanamam ayağa kalkınca geliyor bayaAllah emeklerini bosa cikarmasin evlatlarini sana bagislasin..
Ayni haftalardi,bi sabah uyandim bacaklarimdan asagi kanlar aktı,bitti dedim dr umu aradim hastaneye gel dedi,ultrason bakildi,vajinal muayene bakildi hicbir sıkıntı cikmadi,neyden kaynaklandigini da anlamadik ama oldu ve bitti,cok dua ettim,yasinler adadim..Elhamdülillah kaldilar bizimle..sn de uzme kendini bol bol dua et.
Canim umudunu kaybetme Allah büyük bebeklerin seni birakmayacak allahin izniyle simdi hatirlamiyorum benimde 8 Veya 9. haftamda kanamam olmustu okadar cok degildi ve kahverengiydi bende cok panik olmustum ama cok sükür yeni kan degilmis eski kalan kanmis onun icin 1-2 gün icinde gecmisti Insallah seninde öyle birseydir ve Stress yapma lütfen Allah yardimcin olsun insallahAllah razı olsun hepinizden umudum kalmadı tüp bebek zaten beni yıpratmıştı şimdi iyicene çöktüm rabbim istemeyince olmuyor malesef hayırlısı
Dua et umudunu yitirme canim atlatirsin inşallah ben inanıyorum şimdi nasılsınKızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadıdua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
canim gecmiş olsun 7 haftada ayni şey başima geldi bardaktan boşalircasina kanamam vardi hastaneye gittigimde bütün pantolonumdan kan akiyordu kesin durmadi bu bebekler dedim ignemi oldum bi 15 gün hep yattim gecti kanama alani vardi oda 1 ay snr yokoldu umarim seninkilerde böyle olur ikizlerde kanama hep oluyorKızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadıdua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
saol canım, evet perinataloga gidiyorum, senin nasıl gidiyor az kaldı
canım takma kafana grcekten hemn toplanıyolr ınsllh hemn verırler kuzularını benımkılerde hortumdan beslenmısserdı ılk haftalar onlar ıreclıler annesı aglıklı olsunlarda kalmalırını takma kafana 3 kılo olunca verıyolr peresodur oyleymıs prematurelerde ınsllh hemn alırlar kıloları duzeelırler sen sut sagmaya evam et 2 saate bır pompalamaya devam canım bak bız 44 gunluk olduk teyzesı 3.500 fatmanurum 3.400 dılanım hem meme hem mama ıkısınıde kullanıyoruz cok akıllı oluyor kuvez snrası gercekten allh yardım edıyo bızlre senın mınnaklarda hemncecık toplanırlar kavusursun allahın ıznıyle
canım hemen böyle olumsuz düşünme. sağlıklı bir gebelikse bişey olmayacak inşallah. benimde çok kanamam oldu progestan iğne kullanmaya başladım. 1 hafta sonra kesildi. seninde kanaman belki bebeklerle alakalı değildir rahimin başka bir yerinde olabilir kanama. dualarımız seninle. güzel haberlerle gel inşallahAllah razı olsun hepinizden umudum kalmadı tüp bebek zaten beni yıpratmıştı şimdi iyicene çöktüm rabbim istemeyince olmuyor malesef hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?