- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.721
cnm, bnm sabah yataktan kalkinca olmustu,acik pembe,sulu biseydi,devam etmedi ama canimdan can gitmisti korkudan.Cnm nkdr sürdü peki kanaman aynı senin dediğin gibi oldu 3 saattir var ama kanamam ayağa kalkınca geliyor baya
öteki gruba yazdım demin. çok ama ço sevindim darısı başımıza.kizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
Canım çok geçmiş olsun, dualarımız seninle, bol bol dua etKızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadıdua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
maşallah, gözün aydın, darısı bizlerin başınakizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
maşallah, inşallah 37 den sonra gelirler,Evet canım inşallah bakalım artık
Hedef 34ü görmekti 2 gün kaldı
35 36 gibi gelirler sanırım
Zaten gelmezse 37de alacak doktor
İnşallah gelmezler bolca dinleniyorum
Maşallah gözünüz aydın.çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin ve bizim başımızakizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
ayy masallahkizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
Hayırlı olsun cnm gözün aydın inşallah aminkizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
Yaşları uzun olsun inşallah canim sana da geçmiş olsunkizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
Kızlar bebekler keseler iyi ama iki kese arasındaki boşlukta kanama var doktor riskli dedi bugünde yatcam hastahanede nolacak bilmiyorum ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum
Ben Züleyha'yı çok beğeniyorum :)Kizlar guzel kiz isimleri istiyorumcok kararsizsiz.Hicbir ismi bebislerime yakistiramiyorum o baska tabii de şu isimlerden hangisi en guzel bi de bunlar dışında bir tane siz önerin;
Ebrar
Aysegul
Hazal
Rana
Miray
Begüm
Moralini yüksek tutmalısın, onların sana ihtiyacı var şu an. İnşallah hiç bir sorun olmayacak...Kızlar bebekler keseler iyi ama iki kese arasındaki boşlukta kanama var doktor riskli dedi bugünde yatcam hastahanede nolacak bilmiyorum ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum
Canım inşallah bişey olmaz öyle dusunme rabbime emanetler rabbim yazmışsa doğarlar yazmamış ise yapacak bişey yok hem sağlıksız bebek düşer unutma sakat çocuklara bakmak çok zor.Rabbim insalla hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat etsin onlariKızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadıdua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
kizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
Kızlar bebekler keseler iyi ama iki kese arasındaki boşlukta kanama var doktor riskli dedi bugünde yatcam hastahanede nolacak bilmiyorum ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıklı ömür versin kuzulara. Sana da çok geçmiş olsun. Bizlere de hayırlısı ile vakitli doğumlar nasip etsin. Kaç kilo doğdular? İyilerdir inşallah.kizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?