2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cnm nkdr sürdü peki kanaman aynı senin dediğin gibi oldu 3 saattir var ama kanamam ayağa kalkınca geliyor baya
cnm, bnm sabah yataktan kalkinca olmustu,acik pembe,sulu biseydi,devam etmedi ama canimdan can gitmisti korkudan. hicbir sebebi bulunmasa da dr um progesteron igne verdi,hergun yaptim,10gun kadar..Kontrole gittigimizde igneyi biraktirdi artik..
Uzme sen de kendini,uzuntu heyecan bizim dusmanlarimiz biliyosun..
Gebeligimi ilk ogrendigimde de olmustu,cok aglamistim elim ayagim titriyordu sevincten,sonra bi baktim islaniyorum..kanamam gelmisti.Neyse cok uzun surmedi ama o an dedim ki hazal artik cok sevinmek cok uzulmek bile yasak sana,artik tek degilsin :)

Kızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadı dua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
Canım çok geçmiş olsun, dualarımız seninle, bol bol dua et

Kızlar bebekler keseler iyi ama iki kese arasındaki boşlukta kanama var doktor riskli dedi bugünde yatcam hastahanede nolacak bilmiyorum ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum

Kızlar bebekler keseler iyi ama iki kese arasındaki boşlukta kanama var doktor riskli dedi bugünde yatcam hastahanede nolacak bilmiyorum ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum

Canim insallah iyi olacaksınız bol bol dua et bebeklerine güven tutunacaklar sana insallah. Moralini yüksek tutmaya calis Allah saglik versin hepinize

Kizlar guzel kiz isimleri istiyorum cok kararsizsiz.Hicbir ismi bebislerime yakistiramiyorum o baska tabii de şu isimlerden hangisi en guzel bi de bunlar dışında bir tane siz önerin;
Ebrar
Aysegul
Hazal
Rana
Miray
Begüm
Ben Züleyha'yı çok beğeniyorum :)

Moralini yüksek tutmalısın, onların sana ihtiyacı var şu an. İnşallah hiç bir sorun olmayacak...

Kızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadı dua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
Canım inşallah bişey olmaz öyle dusunme rabbime emanetler rabbim yazmışsa doğarlar yazmamış ise yapacak bişey yok hem sağlıksız bebek düşer unutma sakat çocuklara bakmak çok zor.Rabbim insalla hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat etsin onlari

kizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina

Hayırlı olsun ne güzel:)
Darısı Başımıza
Kaçar kilo kaçıncı haftada tam ? Deneyimlerinizi yazın müsait olunca
Maaşallah sağlıkla büyütün kuzuları

Rabbim yardımcın olsun bir an önce geçer inşallah
Bakmışsın geçmiş gitmiş haftan ilerlemiş
Başlarda kanama odakları bende de çok oldu

kizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıklı ömür versin kuzulara. Sana da çok geçmiş olsun. Bizlere de hayırlısı ile vakitli doğumlar nasip etsin. Kaç kilo doğdular? İyilerdir inşallah.

allah şifa versin, geçmiş olsun. oluyor öyle kanamalar gönlünü ferah tut. allah yaşayacak ömür nasip ettiyse hiç bir şey engel olamaz. moralini yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…