- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.761
evtTüp bebek mi siznki?
Cnm ne kadar su içiyosn? Ayrıca mama mı veriyorlar 400yetmediği için? Bi kere stres varsa sütte olmuyor. Tavuk bol bol süt yapar ama yarım tavuk yyceksnz. Benm son çarem bira mayası hapıydı kızımda.. kesilen sütü bile getryo. Çok etkili..gnc'den alablrsnz. Ama şimdiden onu alsak ilerde ne yapcaz? Ben hiç bişy kullanmıyım şükür.. 3saate sağın.. bol su. Ben yemekte çok su içrrim. Her öğünde 1.5litre içiyom. Ondan herhalde çok sütümMalesef yetmiyor. Elimden geleni ypyrm. Sut arttirici cay damla suda iciyorum cok dereotunu duymustum onu yiyorum ama malesef
Bira mayasi hapini duydum bende. Su gunde 3 litre fln iciyorum. Tavugu duymamistm.onuda denicem. Tesekkr ederm yardimlarin icinCnm ne kadar su içiyosn? Ayrıca mama mı veriyorlar 400yetmediği için? Bi kere stres varsa sütte olmuyor. Tavuk bol bol süt yapar ama yarım tavuk yyceksnz. Benm son çarem bira mayası hapıydı kızımda.. kesilen sütü bile getryo. Çok etkili..gnc'den alablrsnz. Ama şimdiden onu alsak ilerde ne yapcaz? Ben hiç bişy kullanmıyım şükür.. 3saate sağın.. bol su. Ben yemekte çok su içrrim. Her öğünde 1.5litre içiyom. Ondan herhalde çok sütüm
istanbulda degilim ama burda da 800 dediler,bn cektirmeyi dusunuyorum da bakalim cok ani olmazsa...Kızlar selam
Istanbulda olanlar fotoğrafçı naptı ne yapıyor
Hastane dışarıdan fotoğrafçı almıyor
Kendi fotoğrafçısı 750 istiyor
Bana da çok geldi :/ Herşey bitti bir bu kaldı diyorum ama Hatıra da önemli
Pişman olursun tutmassan diyor herkes
Yenidoğan çekimlerini kendim yapacağım
Fotoğrafçılık bilgim var ama doğumhaneye tutmak için Lazım
istanbulda degilim ama burda da 800 dediler,bn cektirmeyi dusunuyorum da bakalim cok ani olmazsa...
Selam kizlar. Dogum yapan arkadaslar rop muayeneniz nasil gecti
Biz bu cuma ameliyat olacagiz. Minigim cok yiprandi muyenelerden. Tabi benim az olan sutum iyice azaldi. Artik sadece keyfi emiyorlar. Biz 68 gunluk olduk. Ela'm 4400gr Ada'm 3800gr. Oldu. Evet kuvezden cikinca bir sure uslular ama bizimkiler cosmaya basladi artik oyun istiyorlar. Allahin izni ile ameliyatimizi atlatalim ins. Dualarinizi bekliyorum arkadaslar
Ne güzel.. Allah sağlıcakla doğmayı nasip etsin
Canım incir kuru yap epey artırıyor sütü ablamın sütü azdı kuru yaptı arttı sütü bi de kafa olarak rahat olman lazım mesela merkezde sütü az oluyordu köye gidince sütü birden artıyordu.yani kafa ve beden rahatlığı çok önemli süt icinMalesef yetmiyor. Elimden geleni ypyrm. Sut arttirici cay damla suda iciyorum cok dereotunu duymustum onu yiyorum ama malesef
Ben kardeşime çektirmeyi düşünüyorum profesyonel çekemez belki ama en azından o anı olumsuzlestirecekKızlar selam
Istanbulda olanlar fotoğrafçı naptı ne yapıyor
Hastane dışarıdan fotoğrafçı almıyor
Kendi fotoğrafçısı 750 istiyor
Bana da çok geldi :/ Herşey bitti bir bu kaldı diyorum ama Hatıra da önemli
Pişman olursun tutmassan diyor herkes
Yenidoğan çekimlerini kendim yapacağım
Fotoğrafçılık bilgim var ama doğumhaneye tutmak için Lazım
cnm benim bildiğim transfer tarihinden 14 gün geri gidiyorsun son adet tarihin o gün sayılıyor ona göre hesapla biSelam, bir şey soracağım. Benim doktorum değiştiği için takiplerim filan hep oynadı kızlar. Size danışmak istediğim bi şey var. Benim transfer tarihim 3 Ağustos'tu. Önceki doktoruma göre bebeklerim 28 haftalıktı(şimdi 29 olmuş olması gerekiyor), ama yeni doktorum hesabın yanlış olduğunu, şu anda bebeklerin bir hafta geride olduğunu söylüyor. İkizlerde bir hafta bile çok önemli. Sizden yardım istiyorum. 3 Ağustosta 5. gün embriyosu transfer edildi. Bu durumda bebeklerim ne kadarlık oluyor ya... doktora söylesem bu durumu ters tepki alır mıyım acaba?
cnm çok geçmiş olsun inşallah minigin sağlıkla atlatsin ameliyatınıSelam kizlar. Dogum yapan arkadaslar rop muayeneniz nasil gecti
Biz bu cuma ameliyat olacagiz. Minigim cok yiprandi muyenelerden. Tabi benim az olan sutum iyice azaldi. Artik sadece keyfi emiyorlar. Biz 68 gunluk olduk. Ela'm 4400gr Ada'm 3800gr. Oldu. Evet kuvezden cikinca bir sure uslular ama bizimkiler cosmaya basladi artik oyun istiyorlar. Allahin izni ile ameliyatimizi atlatalim ins. Dualarinizi bekliyorum arkadaslar
Cnm öğürmekte bel ağrısı yapabiliyor geçmiş olsun bolbol yat ayağının altına iki yastık koy cnmHepinize iyi günler kızlar dün cok kötüydüm sürekli ne yediysem cıkardım korktum midemi üsütmüsüm herhalde bugünse belim agrıyor bu haftalarda normal mi bel agrısı hic agrımamıstı esimde senin hergün biryerin agrıyor diyornapcam ben
Kızlar biden aşırı kanamam başladı hastahanede yatıyorum üstüm başım kan oldu bebekler şimdilik duruyor ama benim kalacaklarına inancım kalmadıdua edin nolur çareşizim rabbim yardımcım olsun
biz de bu ay oraya sık sık gidecez sanirim :) indirimler var bayagi..Bez gecen ay aldim ben sleepynin.İşyerinden arkadas almış cok memnundu,nette kendi sitesinde gördük bayagi inmisti bn de aldim sadece yenidogan aldim,hani olur da iyi gelmezse baska bir markaya gecebilelim diye.kızlar günaydın e-bebekte bugün bebek bezleri indirime girmiş, ben bir paket prima care ve prematüre alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?