- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.801
kontrollere niye gelmiyor cnm ? bnm esim netten baskalarinin dogum fotograflarina bakarken bile aglamakli oluyor,kendi dogumumda ne yapar hic bilmiyorumBenim şimdiye kadar hiç kontrollere gelmedi eşim doğum için ısrar edecem kan tutmaz ama duygusal baskı yapacam :)))) elimden geleni yapacam yani
maşallah, inşallah bizde o günleri görürüz, neler yaptın o haftalara gelebilmek içinKızlar doğum için işlem yaptm bugn. Haftaya p.tesi 37+4 olacm inş bklerse yavruları kucağına alacagm. Kolay geçti hamileliğin benim doğum sonrası çok çok korkutuyor beni Allah hepimize kolaylık versin.. varmı benim gibi doğum yakın olan?
sadece yastiklarini mi aldin yoksa minderle beraber olan takimi mi ? minder biraz egimli cunku,sadece yastiklar ise yarar mi ? yan yatis yastigi diye de geciyor..canım bende gördüm sabah. hatta pompayı alayım diyorum ama kararsız kaldım
lansiloh ya da baby&plus ın alıcam aralarında fark yok ama kararsız kaldım ne alayım?
bende sıfır beden vereyim sipariş dedim senin gibi ilk günler işe yarar onlar.
komiliyi de denemek istiyorum çok memnunlar ondan da.
bir de korbell çöp kovasını kaçırmamak lazım onu bekleyeceğim indirim gününde..
koku gideriyormuş ciddi bir şekilde
bugün reflü yastıklarımız geldi bizim. sevibebe n11 den aldım.
İşleri çok yogun çok ısrar etmiyorum sonradan bunları koz olarak kullanmak içinkontrollere niye gelmiyor cnm ? bnm esim netten baskalarinin dogum fotograflarina bakarken bile aglamakli oluyor,kendi dogumumda ne yapar hic bilmiyorumama ben götürürüm doguma,o olmadan igne bile yapamiyorum,o masaya hic yatamam
Ben de bugün geldim kontrolden. Suları yeterli sıkıntıları yok dedi. Pazartesi gel bakalım pozisyonlarına göre sezeryana alırız salı günü ya da normal doğumu bekleriz dedi. İnşallah pazartesiyi beklerker.Kızlar doğum için işlem yaptm bugn. Haftaya p.tesi 37+4 olacm inş bklerse yavruları kucağına alacagm. Kolay geçti hamileliğin benim doğum sonrası çok çok korkutuyor beni Allah hepimize kolaylık versin.. varmı benim gibi doğum yakın olan?
Selam arkadaşlar aşılama ile hamile kaldım bugün iki kese gördük buyurlerse ikiz bebeğim olucak.
İkiz bekleyen Anne adayları varsa burda toplanalım
Canım ikiz olabilir.benim adet gunum 219 2 gün sonra 695 idi ama ultrason da görene kadar net kimse bişey diyemezMerhaba hayırlı olsun Bir sorum olacakşuanda 5 haftalık hamileyim kan degerlerim iki günde 4 katı artıyor regl günümden 4 gün geçti ve bthcg değerim 2995 sizce ikiz gebelik olabilirmi? Bu deneyimi yaşayanlar varmı aranızda? Cevaplarsanız çok sevinirim
Buna göre 28 hafta 2 gün diyor. İlginçhttp://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html şurdan hesaplamayı denesene.
O zaman da tam 28 hafta çıkıyor. Var bir karışıklık ama hayır olsun -_- Ultrason muayenesinde net tarih çıkmaz mı ki aslında?cnm benim bildiğim transfer tarihinden 14 gün geri gidiyorsun son adet tarihin o gün sayılıyor ona göre hesapla bi
Sezaryen olacak doğum dimi? Ben de eşimin girmesini istiyorum ama narkoz alıcaz zaten ondan tedirginim biraz, ne kadar sürecek ki doğumumuz acaba?inşallah istediğiniz gibi olur. eve evet :) benimki de pek taraftar değil çünkü bayılır falan kötü oluyor bayağı ama o an da yanımızda olması bize çok güzel destek moral olur
bakalım artık hayırlısı
Tam narkoz mu alacaksın yoksa epidural mi olacak epidural de belden aşağı uyusuyorSezaryen olacak doğum dimi? Ben de eşimin girmesini istiyorum ama narkoz alıcaz zaten ondan tedirginim biraz, ne kadar sürecek ki doğumumuz acaba?
bizim sonucta ilk pozitif ciktiginda telefonda drum transfer gunune +14gun ekle dedi..O zaman da tam 28 hafta çıkıyor. Var bir karışıklık ama hayır olsun -_- Ultrason muayenesinde net tarih çıkmaz mı ki aslında?
sadece yastiklarini mi aldin yoksa minderle beraber olan takimi mi ? minder biraz egimli cunku,sadece yastiklar ise yarar mi ? yan yatis yastigi diye de geciyor..
Sezaryen olacak doğum dimi? Ben de eşimin girmesini istiyorum ama narkoz alıcaz zaten ondan tedirginim biraz, ne kadar sürecek ki doğumumuz acaba?
Benimki risksizdi çok sukur.. normal hamile kaldm süreçte heo normal geçti. İlk gebeligm tekti ama bu haftalarda çok sknti ckmisti bunda kendiliğinden normal gitti herşey.. hatta okdr çok sorumlulugm varki duysaniz sasarsinz Allah kolaylık vereckse bi yerden veriyor çok sukurmaşallah, inşallah bizde o günleri görürüz, neler yaptın o haftalara gelebilmek için
Maşallah size de.. ilk gebelik mi sizinkiler? Bnm ilki sez old için ihtimal bile vermesi normale bnm Dr. Kilolari nasıl bebislerin? Belki aynı gün yaparız doğumu sabah 9.30 yada 10 .30 bnm ameliyat çok setrws yapiorm dusndkceBen de bugün geldim kontrolden. Suları yeterli sıkıntıları yok dedi. Pazartesi gel bakalım pozisyonlarına göre sezeryana alırız salı günü ya da normal doğumu bekleriz dedi. İnşallah pazartesiyi beklerker.bu arada pazartesi tam 37 olacağım.
Dr un neden daha önce söylemedi ki sana? Biliyor onu bnde gebelikte grendm evet öyle zorunlu ayriliyorsn sonrasndaBu arada ikiz gebeliklerde çalışabilir raporu 37. Hafta değil 35. Haftaya kadarmış. Duyan bilen var mı? Benim geçen hafta başlamış raporum boşu boşuna işe gitmişim...
İlk doktorum epidural yapmış kendi doğumunu hiç tavsiye etmiyorum diyordu. Bilmiyorum ki kafam çok karışık o konuda. Epiduralde işlem yapılırken bile kusuyormuşsun sürekli ayıkken onun dediğine göre. Sen nasıl yapacaksın?Tam narkoz mu alacaksın yoksa epidural mi olacak epidural de belden aşağı uyusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?