2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim şimdiye kadar hiç kontrollere gelmedi eşim doğum için ısrar edecem kan tutmaz ama duygusal baskı yapacam :)))) elimden geleni yapacam yani
kontrollere niye gelmiyor cnm ? bnm esim netten baskalarinin dogum fotograflarina bakarken bile aglamakli oluyor,kendi dogumumda ne yapar hic bilmiyorum ama ben götürürüm doguma,o olmadan igne bile yapamiyorum,o masaya hic yatamam

maşallah, inşallah bizde o günleri görürüz, neler yaptın o haftalara gelebilmek için

sadece yastiklarini mi aldin yoksa minderle beraber olan takimi mi ? minder biraz egimli cunku,sadece yastiklar ise yarar mi ? yan yatis yastigi diye de geciyor..

kontrollere niye gelmiyor cnm ? bnm esim netten baskalarinin dogum fotograflarina bakarken bile aglamakli oluyor,kendi dogumumda ne yapar hic bilmiyorum ama ben götürürüm doguma,o olmadan igne bile yapamiyorum,o masaya hic yatamam
İşleri çok yogun çok ısrar etmiyorum sonradan bunları koz olarak kullanmak için

Ben de bugün geldim kontrolden. Suları yeterli sıkıntıları yok dedi. Pazartesi gel bakalım pozisyonlarına göre sezeryana alırız salı günü ya da normal doğumu bekleriz dedi. İnşallah pazartesiyi beklerker. bu arada pazartesi tam 37 olacağım.

Bu arada ikiz gebeliklerde çalışabilir raporu 37. Hafta değil 35. Haftaya kadarmış. Duyan bilen var mı? Benim geçen hafta başlamış raporum boşu boşuna işe gitmişim...

Selam arkadaşlar aşılama ile hamile kaldım bugün iki kese gördük buyurlerse ikiz bebeğim olucak.
İkiz bekleyen Anne adayları varsa burda toplanalım

Merhaba hayırlı olsun Bir sorum olacak şuanda 5 haftalık hamileyim kan degerlerim iki günde 4 katı artıyor regl günümden 4 gün geçti ve bthcg değerim 2995 sizce ikiz gebelik olabilirmi? Bu deneyimi yaşayanlar varmı aranızda? Cevaplarsanız çok sevinirim

Canım ikiz olabilir.benim adet gunum 219 2 gün sonra 695 idi ama ultrason da görene kadar net kimse bişey diyemez

cnm benim bildiğim transfer tarihinden 14 gün geri gidiyorsun son adet tarihin o gün sayılıyor ona göre hesapla bi
O zaman da tam 28 hafta çıkıyor. Var bir karışıklık ama hayır olsun -_- Ultrason muayenesinde net tarih çıkmaz mı ki aslında?

Sezaryen olacak doğum dimi? Ben de eşimin girmesini istiyorum ama narkoz alıcaz zaten ondan tedirginim biraz, ne kadar sürecek ki doğumumuz acaba?

Sezaryen olacak doğum dimi? Ben de eşimin girmesini istiyorum ama narkoz alıcaz zaten ondan tedirginim biraz, ne kadar sürecek ki doğumumuz acaba?
Tam narkoz mu alacaksın yoksa epidural mi olacak epidural de belden aşağı uyusuyor

O zaman da tam 28 hafta çıkıyor. Var bir karışıklık ama hayır olsun -_- Ultrason muayenesinde net tarih çıkmaz mı ki aslında?
bizim sonucta ilk pozitif ciktiginda telefonda drum transfer gunune +14gun ekle dedi..
Ultrason kagidindaki, gelisimlerine gore verilen bir tarih bnce..cunku mesela birinde 21 yaziyorsa digerinde 21+3 yazıyor,mantikli dusununce sonradan biri olmadigina gore gelisimle ilgilidir o bilgiler..Snn dr un hangisini baz alir bilemem artik.

sadece yastiklarini mi aldin yoksa minderle beraber olan takimi mi ? minder biraz egimli cunku,sadece yastiklar ise yarar mi ? yan yatis yastigi diye de geciyor..

yok canım sadece yan yatış olan değil. tepsi gibi büyük eğimli yastıklar var ya minder gibi
onların üzerinde de yan yatış desteği var. bir yerde okudum tepsi gibi odadan odaya gezdirmesi rahat oluyormuş bir de malum hep geri geliyor sütler
kime sorsam al dedi.

http://urun.n11.com/yastik/sevi-beb...P126189469?icid=990004_prudsys_nosearchresult

genel anestezi olursa zaten alınmaz da
belden uyuşturmalı olunca girebiliyordur sanırım.
normal için diretmeyi düşünmüyorum benim birisi hep ters ve ikiz olduğu için normalden korkuyorum bu korkuyla gerek yok o stresi yaşamaya

maşallah, inşallah bizde o günleri görürüz, neler yaptın o haftalara gelebilmek için
Benimki risksizdi çok sukur.. normal hamile kaldm süreçte heo normal geçti. İlk gebeligm tekti ama bu haftalarda çok sknti ckmisti bunda kendiliğinden normal gitti herşey.. hatta okdr çok sorumlulugm varki duysaniz sasarsinz Allah kolaylık vereckse bi yerden veriyor çok sukur

Maşallah size de.. ilk gebelik mi sizinkiler? Bnm ilki sez old için ihtimal bile vermesi normale bnm Dr. Kilolari nasıl bebislerin? Belki aynı gün yaparız doğumu sabah 9.30 yada 10 .30 bnm ameliyat çok setrws yapiorm dusndkce

Bu arada ikiz gebeliklerde çalışabilir raporu 37. Hafta değil 35. Haftaya kadarmış. Duyan bilen var mı? Benim geçen hafta başlamış raporum boşu boşuna işe gitmişim...
Dr un neden daha önce söylemedi ki sana? Biliyor onu bnde gebelikte grendm evet öyle zorunlu ayriliyorsn sonrasnda

Tam narkoz mu alacaksın yoksa epidural mi olacak epidural de belden aşağı uyusuyor
İlk doktorum epidural yapmış kendi doğumunu hiç tavsiye etmiyorum diyordu. Bilmiyorum ki kafam çok karışık o konuda. Epiduralde işlem yapılırken bile kusuyormuşsun sürekli ayıkken onun dediğine göre. Sen nasıl yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…