- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.781
bazen internetteki indirim ile mağazadaki farklı olabiliyor, geçen ay reflü yastığı e bebek nette indirimdeydi, mağazaya gittik sadece indirim nette geçerli dediler, bilgin olsun, bu ay hergün farklı üründe indirim var,biz de bu ay oraya sık sık gidecez sanirim :) indirimler var bayagi..Bez gecen ay aldim ben sleepynin.İşyerinden arkadas almış cok memnundu,nette kendi sitesinde gördük bayagi inmisti bn de aldim sadece yenidogan aldim,hani olur da iyi gelmezse baska bir markaya gecebilelim diye.
canim böyle düşünme rabbim sana iki tane güzel evlat verdi sebesiz yere hic bi şekilde bebekleri tutunmayan insanlar var bu yolda böle düşünmek gerek ikiz gebeligin zorlu yanalrindan biride bu kanama olayi burdakü cogu kişi yaşamiştir bu kanama olayini rahim cok fazla işlem gördügü icin oluyor demişti doktor bana benimde kanama alanin 1 2 ay snr gecmiştiki snr yine hafif kahverengi tekrardaldi daha sonra haftanin 1 gunu purolton vurundum 34 haftaya kadar simdiden gecmiş olsun kendine dikkat et dinlenmeye calişAllah razı olsun kızlar eve çıktım sabah bolca yatacaksın dedi kanamam kahve kırmızı arası bi renge döndü ve baya azaldı inş geçer gider ... pruloton igne haftada bir olcam progestan fitil ile crinone jel günde bir kere .. hiç ne düşüneceğimi bilmiyorum hala o kanın geldiği an aklımda ayaklarıma kdr inen bi kan ne korkunçtu anlatamam .. rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bebekler iyi keseleri iyi rabbim sonuna kdr sağlıkla götürmeyi nasip eder ikiz evlat çok istedim hep ama keşke doktoru dinleyip 1 tanemi embriyo koydursaydım diyorum bu iki gündür .. kızımda öyle güzel geçtiki hamileliğim son 2 haftaya kdr işe bile gitmiştim
Rabbimin dediği olur umarım sonu güzel biter
Bide kızlar neden kanama oluyor doktor bşy demiyor iki kese arasında kanama alanı var dedi okdr .. anlamıyorum bebekler iyise kanama niye oluyor
greyfurt ve portakal suyu karıştır iç ama sekerinn yoksa tabiKizlar dünden beri bogazim sisti faranjit sanirim. Biraz da kiriklik var. Ilacsiz bir sekilde nasil gecirebilirim tavsiyesi olan var mi?
Haber verdiğin için teşekkürler. Ben daha önce prematüre almıştım. Şimdi de 1 ve 2 aldım sayende.kızlar günaydın e-bebekte bugün bebek bezleri indirime girmiş, ben bir paket prima care ve prematüre alacağım
Sgl cnm Bnm herşey yolundayken biden olunca dünya başıma yıkıldı sanırımcanim böyle düşünme rabbim sana iki tane güzel evlat verdi sebesiz yere hic bi şekilde bebekleri tutunmayan insanlar var bu yolda böle düşünmek gerek ikiz gebeligin zorlu yanalrindan biride bu kanama olayi burdakü cogu kişi yaşamiştir bu kanama olayini rahim cok fazla işlem gördügü icin oluyor demişti doktor bana benimde kanama alanin 1 2 ay snr gecmiştiki snr yine hafif kahverengi tekrardaldi daha sonra haftanin 1 gunu purolton vurundum 34 haftaya kadar simdiden gecmiş olsun kendine dikkat et dinlenmeye caliş
aaaa bak bunu bilmiyordumbazen internetteki indirim ile mağazadaki farklı olabiliyor, geçen ay reflü yastığı e bebek nette indirimdeydi, mağazaya gittik sadece indirim nette geçerli dediler, bilgin olsun, bu ay hergün farklı üründe indirim var,
Bnm de ilk haftalarda 2defa falan leke tarzinda 1defa da akan tarzda olmustu,12yi atlat gecer dedi drum ama 20.haftada da oldu bnm..yine lekeydi ama korktum..dinlenme olayi onemli tabii de ben ilk kanamalari evde yatakta yasadim,yani hicbir yorulma agir is vs yapmadim işe gidiyorum su an yine arada lekelerim oldu..Allah yardim etsin hepimize.Zor işimiz evet ama sonuc guzel olacak Allahin izniyle..Allah razı olsun kızlar eve çıktım sabah bolca yatacaksın dedi kanamam kahve kırmızı arası bi renge döndü ve baya azaldı inş geçer gider ... pruloton igne haftada bir olcam progestan fitil ile crinone jel günde bir kere .. hiç ne düşüneceğimi bilmiyorum hala o kanın geldiği an aklımda ayaklarıma kdr inen bi kan ne korkunçtu anlatamam .. rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bebekler iyi keseleri iyi rabbim sonuna kdr sağlıkla götürmeyi nasip eder ikiz evlat çok istedim hep ama keşke doktoru dinleyip 1 tanemi embriyo koydursaydım diyorum bu iki gündür .. kızımda öyle güzel geçtiki hamileliğim son 2 haftaya kdr işe bile gitmiştim
Rabbimin dediği olur umarım sonu güzel biter
Bide kızlar neden kanama oluyor doktor bşy demiyor iki kese arasında kanama alanı var dedi okdr .. anlamıyorum bebekler iyise kanama niye oluyor
Ben kardeşime çektirmeyi düşünüyorum profesyonel çekemez belki ama en azından o anı olumsuzlestirecek
çok mutlu oldum faydam oldu ise ,bende prima Premium care 156'lı yenidoğan , huggies 50'li yenidoğan ve prima prematüre 30'lu paket aldım, e-bebekte bu ay her gün farklı üründe indirim varHaber verdiğin için teşekkürler. Ben daha önce prematüre almıştım. Şimdi de 1 ve 2 aldım sayende.
çok mutlu oldum faydam oldu ise ,bende prima Premium care 156'lı yenidoğan , huggies 50'li yenidoğan ve prima prematüre 30'lu paket aldım, e-bebekte bu ay her gün farklı üründe indirim var
Bi geçse gerçekten şu 1 ay .. kolaymı demi iki can büyüyor kanamada olur lekede inş bebeklere zarar vermeden geçer gider böyle kanamalar anne olmak nkdr zormuşBnm de ilk haftalarda 2defa falan leke tarzinda 1defa da akan tarzda olmustu,12yi atlat gecer dedi drum ama 20.haftada da oldu bnm..yine lekeydi ama korktum..dinlenme olayi onemli tabii de ben ilk kanamalari evde yatakta yasadim,yani hicbir yorulma agir is vs yapmadim işe gidiyorum su an yine arada lekelerim oldu..Allah yardim etsin hepimize.Zor işimiz evet ama sonuc guzel olacak Allahin izniyle..
Dr ikizlerde normal demisti,annemler de eski usul yorumlarda bulundu ama mantikli geliyor bana,rahim buyuyor yerlerini acarken kilcallara denk geliyor o kanama ondan oluyor diyor
aaaa bak bunu bilmiyordumnasil bilecz ki peki.ya da illa netten mi almak.lazim,o zmnda kargo parasi oluyor,ayni hesaba geliyor.
Bi geçse gerçekten şu 1 ay .. kolaymı demi iki can büyüyor kanamada olur lekede inş bebeklere zarar vermeden geçer gider böyle kanamalar anne olmak nkdr zormuş
Tmm cnm çok şükür kalp atışları pıtır pıtır var:) çoğu yerde kalp atışı varsa düşük ihtimali azdır diyor bu ayı dinlenerek geçircem inş bidaha hiç birimiz kanama yaşamayızbebişlerin kalp atışını duydukça sıkıntı yapma demişti bana acilin birindeki kadın doğumcu
sende içini ferah tut 12. haftaya kadar hep göründü benim kanama odağım. çok şükür geçti
onu düşünüp stres yapma bolca dinlen
ben geçen ay e-bebekten aldım reflü yastıklarını, arkadaşım kullandı çok memnun kalmış,canım bende gördüm sabah. hatta pompayı alayım diyorum ama kararsız kaldım
lansiloh ya da baby&plus ın alıcam aralarında fark yok ama kararsız kaldım ne alayım?
bende sıfır beden vereyim sipariş dedim senin gibi ilk günler işe yarar onlar.
komiliyi de denemek istiyorum çok memnunlar ondan da.
bir de korbell çöp kovasını kaçırmamak lazım onu bekleyeceğim indirim gününde..
koku gideriyormuş ciddi bir şekilde
bugün reflü yastıklarımız geldi bizim. sevibebe n11 den aldım.
Ben eşim yerine kardeşim için konuşacam kabul etmezlerse eşime ısrar edecem benim eşim de girmez doğuma ama bakalimdoğumhaneye alıyor mu hastane ?sadece kocam girebiliyor ve anlaştıkları fotoğrafçı
ne saçma...
eşiminde girmesi ben istemiyorum kan görünce tutuyor :)
Ben eşim yerine kardeşim için konuşacam kabul etmezlerse eşime ısrar edecem benim eşim de girmez doğuma ama bakalim
Benim şimdiye kadar hiç kontrollere gelmedi eşim doğum için ısrar edecem kan tutmaz ama duygusal baskı yapacam :)))) elimden geleni yapacam yaniinşallah istediğiniz gibi olur. eve evet :) benimki de pek taraftar değil çünkü bayılır falan kötü oluyor bayağı ama o an da yanımızda olması bize çok güzel destek moral olur
bakalım artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?