2017 de İkiz Annesi Olucaklar

minikgelin sabah uyanir uyanmaz aklima sen geldin,kotu bir ruya gordum kanamali manamali arkadas nasil oldu dedim acaba..iyisindir insallah.Guzel haberlerini bekliyoruz.

Allah razı olsun kızlar eve çıktım sabah bolca yatacaksın dedi kanamam kahve kırmızı arası bi renge döndü ve baya azaldı inş geçer gider ... pruloton igne haftada bir olcam progestan fitil ile crinone jel günde bir kere .. hiç ne düşüneceğimi bilmiyorum hala o kanın geldiği an aklımda ayaklarıma kdr inen bi kan ne korkunçtu anlatamam .. rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bebekler iyi keseleri iyi rabbim sonuna kdr sağlıkla götürmeyi nasip eder ikiz evlat çok istedim hep ama keşke doktoru dinleyip 1 tanemi embriyo koydursaydım diyorum bu iki gündür .. kızımda öyle güzel geçtiki hamileliğim son 2 haftaya kdr işe bile gitmiştim
Rabbimin dediği olur umarım sonu güzel biter

Bide kızlar neden kanama oluyor doktor bşy demiyor iki kese arasında kanama alanı var dedi okdr .. anlamıyorum bebekler iyise kanama niye oluyor

bazen internetteki indirim ile mağazadaki farklı olabiliyor, geçen ay reflü yastığı e bebek nette indirimdeydi, mağazaya gittik sadece indirim nette geçerli dediler, bilgin olsun, bu ay hergün farklı üründe indirim var,

canim böyle düşünme rabbim sana iki tane güzel evlat verdi sebesiz yere hic bi şekilde bebekleri tutunmayan insanlar var bu yolda böle düşünmek gerek ikiz gebeligin zorlu yanalrindan biride bu kanama olayi burdakü cogu kişi yaşamiştir bu kanama olayini rahim cok fazla işlem gördügü icin oluyor demişti doktor bana benimde kanama alanin 1 2 ay snr gecmiştiki snr yine hafif kahverengi tekrardaldi daha sonra haftanin 1 gunu purolton vurundum 34 haftaya kadar simdiden gecmiş olsun kendine dikkat et dinlenmeye caliş

Sgl cnm Bnm herşey yolundayken biden olunca dünya başıma yıkıldı sanırım
Burdaki yazıları okuyunca biraz rahatladım sanırım çoğul gebelikte kanamasın geçiren az kişi var genelde kanama oluyormuş ... şu 3-4 ayı bi bitirsem biraz rahat etcem ..
Rabbim kimbilir ne yazdı alnıma ben kımıldamadan yatsam bile düşeceği varsa düşer elden bşy gelmiyor çünkü inş kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyi nasip eder rabbim Hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inş

aaaa bak bunu bilmiyordum nasil bilecz ki peki.ya da illa netten mi almak.lazim,o zmnda kargo parasi oluyor,ayni hesaba geliyor.

Bnm de ilk haftalarda 2defa falan leke tarzinda 1defa da akan tarzda olmustu,12yi atlat gecer dedi drum ama 20.haftada da oldu bnm..yine lekeydi ama korktum..dinlenme olayi onemli tabii de ben ilk kanamalari evde yatakta yasadim,yani hicbir yorulma agir is vs yapmadim işe gidiyorum su an yine arada lekelerim oldu..Allah yardim etsin hepimize.Zor işimiz evet ama sonuc guzel olacak Allahin izniyle..
Dr ikizlerde normal demisti,annemler de eski usul yorumlarda bulundu ama mantikli geliyor bana,rahim buyuyor yerlerini acarken kilcallara denk geliyor o kanama ondan oluyor diyor

Ben kardeşime çektirmeyi düşünüyorum profesyonel çekemez belki ama en azından o anı olumsuzlestirecek

doğumhaneye alıyor mu hastane ? sadece kocam girebiliyor ve anlaştıkları fotoğrafçı
ne saçma...
eşiminde girmesi ben istemiyorum kan görünce tutuyor :)

Haber verdiğin için teşekkürler. Ben daha önce prematüre almıştım. Şimdi de 1 ve 2 aldım sayende.
çok mutlu oldum faydam oldu ise ,bende prima Premium care 156'lı yenidoğan , huggies 50'li yenidoğan ve prima prematüre 30'lu paket aldım, e-bebekte bu ay her gün farklı üründe indirim var

çok mutlu oldum faydam oldu ise ,bende prima Premium care 156'lı yenidoğan , huggies 50'li yenidoğan ve prima prematüre 30'lu paket aldım, e-bebekte bu ay her gün farklı üründe indirim var

canım bende gördüm sabah. hatta pompayı alayım diyorum ama kararsız kaldım
lansiloh ya da baby&plus ın alıcam aralarında fark yok ama kararsız kaldım ne alayım?
bende sıfır beden vereyim sipariş dedim senin gibi ilk günler işe yarar onlar.
komiliyi de denemek istiyorum çok memnunlar ondan da.
bir de korbell çöp kovasını kaçırmamak lazım onu bekleyeceğim indirim gününde..
koku gideriyormuş ciddi bir şekilde

bugün reflü yastıklarımız geldi bizim. sevibebe n11 den aldım.

Bi geçse gerçekten şu 1 ay .. kolaymı demi iki can büyüyor kanamada olur lekede inş bebeklere zarar vermeden geçer gider böyle kanamalar anne olmak nkdr zormuş

aaaa bak bunu bilmiyordum nasil bilecz ki peki.ya da illa netten mi almak.lazim,o zmnda kargo parasi oluyor,ayni hesaba geliyor.

haklısın kargo ücretsiz yapana kadar hep 130 lirada harcanmaz. eve çok uzak değilse yürüyüş amaçlı gidilir.
ben yürüyemiyorum işte bu haftalarda rahat gezinen var mı bilmiyorum ama 2 günde 1 dibimdeki markete çıkıyorum sadece.

Bi geçse gerçekten şu 1 ay .. kolaymı demi iki can büyüyor kanamada olur lekede inş bebeklere zarar vermeden geçer gider böyle kanamalar anne olmak nkdr zormuş

bebişlerin kalp atışını duydukça sıkıntı yapma demişti bana acilin birindeki kadın doğumcu
sende içini ferah tut 12. haftaya kadar hep göründü benim kanama odağım. çok şükür geçti
onu düşünüp stres yapma bolca dinlen

Tmm cnm çok şükür kalp atışları pıtır pıtır var:) çoğu yerde kalp atışı varsa düşük ihtimali azdır diyor bu ayı dinlenerek geçircem inş bidaha hiç birimiz kanama yaşamayız

ben geçen ay e-bebekten aldım reflü yastıklarını, arkadaşım kullandı çok memnun kalmış,
ben o çöp kovasını bilmiyordum, sanırım o yarın e-bebekte indirimde olacakmış,
ben süt sağma makinası avent markasını aldım, inşallah memnun kalırım,
bez için sleepy markasını da öneriyorlar ama ben ilk kullanım için prima aldım, 1 numarada hem prima hemde huggies aldım,
canım doğum tarihin belli oldu mu
birde nasıl gidiyor 32 ve 33 haftaların nasıl geçti, ben o haftalarda sınava gireceğim, sence o haftalarda sınava girilebilir mi

doğumhaneye alıyor mu hastane ? sadece kocam girebiliyor ve anlaştıkları fotoğrafçı
ne saçma...
eşiminde girmesi ben istemiyorum kan görünce tutuyor :)
Ben eşim yerine kardeşim için konuşacam kabul etmezlerse eşime ısrar edecem benim eşim de girmez doğuma ama bakalim

Ben eşim yerine kardeşim için konuşacam kabul etmezlerse eşime ısrar edecem benim eşim de girmez doğuma ama bakalim

inşallah istediğiniz gibi olur. eve evet :) benimki de pek taraftar değil çünkü bayılır falan kötü oluyor bayağı ama o an da yanımızda olması bize çok güzel destek moral olur
bakalım artık hayırlısı

Benim şimdiye kadar hiç kontrollere gelmedi eşim doğum için ısrar edecem kan tutmaz ama duygusal baskı yapacam :)))) elimden geleni yapacam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…