- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.821
Evet canım söylediğin mantıklı. Detaylı ultrasonda da var tarih ama bu da gelişimlerine göre. Çok sağol ^_^bizim sonucta ilk pozitif ciktiginda telefonda drum transfer gunune +14gun ekle dedi..
Ultrason kagidindaki, gelisimlerine gore verilen bir tarih bnce..cunku mesela birinde 21 yaziyorsa digerinde 21+3 yazıyor,mantikli dusununce sonradan biri olmadigina gore gelisimle ilgilidir o bilgiler..Snn dr un hangisini baz alir bilemem artik.
Yok canım normali ben de düşünmedim bile. Ama epidural anestezi ile ilgili korkutuyorlar ya, yok 3 ay yürüyemeyen varmış, kalıco hasarlar bırakıyormuş, doğum sırasında kusmalar oluyormuş çok fazla vs. Ne yapsam bilmiyorum :/genel anestezi olursa zaten alınmaz da
belden uyuşturmalı olunca girebiliyordur sanırım.
normal için diretmeyi düşünmüyorum benim birisi hep ters ve ikiz olduğu için normalden korkuyorum bu korkuyla gerek yok o stresi yaşamaya
Annen senin icin geliyor ve zaten balkonda iciyormus,bnce biraz rahatlamaya calis..gerginliginin sebebi baska seyler olabilir.Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Benim hamileliğim inanılmaz stresli geçiyor ve sürekli bi gerginim. Uyku asla uyuyamıyorum midemden dolayı belki bu da etkilidr. İşim de çok stresli.Bu yüzden her şeye sinirleniyorum.
Yemek yapmaya annem geliyor Allah razı olsun ama annem sigara içiyor. Ve yanımda içmese de balkonda da içse kokusu dumanı geliyor ve artık aylardır söylememe rağmen dinletemedim hala devam ediyor. Çok çok rahatsız oluyorum. Söylediğim halde umursamıyor. Bu da benim zoruma gidiyor, torunları ve benden daha çok değer veriyor sanki sigaraya. Haliyle sinirleniyorum ben de artık. Sizce haksızlık ediyor olabilir miyim anneme, benzer durum yaşayan var mı aramızda?
İkiz gebelikte 30. Haftada doğum izni başlıyor doktor raporu ile calismaya devam edilebiliyorBu arada ikiz gebeliklerde çalışabilir raporu 37. Hafta değil 35. Haftaya kadarmış. Duyan bilen var mı? Benim geçen hafta başlamış raporum boşu boşuna işe gitmişim...
Ya canım orası öyle tabi ama inan çok rahatsız ediyor duman, dr umun da ilk sorduğu şeydi bu sigara olayı. Nasış rahatlatıcam kendimi bilmiyorum, çok gergin ve sinirliyim artık başka biri gibi oldumAnnen senin icin geliyor ve zaten balkonda iciyormus,bnce biraz rahatlamaya calis..gerginliginin sebebi baska seyler olabilir.
bnm gecen haftalarda yatili misafirim oldu,10gun kadar ben de cok yiprandim ama kendi deliligim,hic de kafaya takilacak seyler degil aslinda,insanlar nelerle ugrasiyor.
Geçmiş olsun benimde bu haftalarda yoğun olmayan kanamam olmuştu yerleşme kanaması olabiliyormuş bol bol dinlen moralini yuksek tut inşallah birşey olmaz acil şifalar diliyorumAllah razı olsun kızlar eve çıktım sabah bolca yatacaksın dedi kanamam kahve kırmızı arası bi renge döndü ve baya azaldı inş geçer gider ... pruloton igne haftada bir olcam progestan fitil ile crinone jel günde bir kere .. hiç ne düşüneceğimi bilmiyorum hala o kanın geldiği an aklımda ayaklarıma kdr inen bi kan ne korkunçtu anlatamam .. rabbim düşmanıma bile yaşatmasın bebekler iyi keseleri iyi rabbim sonuna kdr sağlıkla götürmeyi nasip eder ikiz evlat çok istedim hep ama keşke doktoru dinleyip 1 tanemi embriyo koydursaydım diyorum bu iki gündür .. kızımda öyle güzel geçtiki hamileliğim son 2 haftaya kdr işe bile gitmiştim
Rabbimin dediği olur umarım sonu güzel biter
Bide kızlar neden kanama oluyor doktor bşy demiyor iki kese arasında kanama alanı var dedi okdr .. anlamıyorum bebekler iyise kanama niye oluyor
Benim için erken ama ben epidural istiyorum o anı görmek icinİlk doktorum epidural yapmış kendi doğumunu hiç tavsiye etmiyorum diyordu. Bilmiyorum ki kafam çok karışık o konuda. Epiduralde işlem yapılırken bile kusuyormuşsun sürekli ayıkken onun dediğine göre. Sen nasıl yapacaksın?
Hiç korkma iyi bir anestezi uygulaması ile kötü senaryoların hiçbiri olmaz. Ben kızımda epidural yaptım ve böyle sorunlarim olmadı. Genel anestezide daha ağır ilaçlar alıyorsunuz ve bebeklerde etkileniyor.Yok canım normali ben de düşünmedim bile. Ama epidural anestezi ile ilgili korkutuyorlar ya, yok 3 ay yürüyemeyen varmış, kalıco hasarlar bırakıyormuş, doğum sırasında kusmalar oluyormuş çok fazla vs. Ne yapsam bilmiyorum :/
Allah yardımcın olsun çok zor bilirim. Ama her akşam alkolle masaj yapin rahatlatiyor bayahanımlar merhaba. 6+3 oldum artık. sorun şu ki 5.haftada kanamam başladığı için progestan iğne her akşam 2 ampul yaptırıyorum. kanamam kesildi fakat kahverengi akıntı bazen hiç gelmiyorken özellikle banyo yaptığım gün kasık ağrısıyla birlikte nüksediyor. bununla birlikte artık popom sertleştiği için bacağıma vuran topallamama neden olan bir ağrı eklendi. ayaklarım hiç ısınmıyor ve genel olarak çok üşüyorum. sizler bu tarz şeyler yaşadınız mı? neler yaptınız?
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Benim hamileliğim inanılmaz stresli geçiyor ve sürekli bi gerginim. Uyku asla uyuyamıyorum midemden dolayı belki bu da etkilidr. İşim de çok stresli.Bu yüzden her şeye sinirleniyorum.
Yemek yapmaya annem geliyor Allah razı olsun ama annem sigara içiyor. Ve yanımda içmese de balkonda da içse kokusu dumanı geliyor ve artık aylardır söylememe rağmen dinletemedim hala devam ediyor. Çok çok rahatsız oluyorum. Söylediğim halde
Bende aynı şekilde tüylendim :) tamamen hormonlarla ilgili erkek bebeklerde daha çok oluyormuş diye okudum hatta birde iki erkek olduğunu düşünürsek normal dökülecek nasılsa :)Merhaba kızlar,kafamı kurcalayan bir durum var,karnım normalde cok pürüzsüzken hamilelikte acayip kıllandı,dr um önemseme dökülür dedi ama sıkıntı dökülmesi değil,neden oldugu..Genelde hamile göbekleri cok temiz olmaz mı ? Sizin nsl ?
Benim göbeğimde küçük küçük tüyler uzadi ve koyulasti. Çok kıllı oldum yani. Aynı şeyleri banada söyledi doktorum ve sebep olarakta progestani çok fazla kullanmama bagladi. Malum önce tüp bebek tedavisi sonra kanamalardan sonra gelen ilaçlar....Merhaba kızlar,kafamı kurcalayan bir durum var,karnım normalde cok pürüzsüzken hamilelikte acayip kıllandı,dr um önemseme dökülür dedi ama sıkıntı dökülmesi değil,neden oldugu..Genelde hamile göbekleri cok temiz olmaz mı ? Sizin nsl ?
Bende korkuttu lar bende epidural olsun istiyordum ama felaket senaryoları gözümü korkuttu benimdeYok canım normali ben de düşünmedim bile. Ama epidural anestezi ile ilgili korkutuyorlar ya, yok 3 ay yürüyemeyen varmış, kalıco hasarlar bırakıyormuş, doğum sırasında kusmalar oluyormuş çok fazla vs. Ne yapsam bilmiyorum :/
Benimde çok killandli Hatta bazen doktordan bile utaniyorum. Bide emzirme minderi aldınız mı?Merhaba kızlar,kafamı kurcalayan bir durum var,karnım normalde cok pürüzsüzken hamilelikte acayip kıllandı,dr um önemseme dökülür dedi ama sıkıntı dökülmesi değil,neden oldugu..Genelde hamile göbekleri cok temiz olmaz mı ? Sizin nsl ?
deneyeceğim çok teşekkür ederim..Allah yardımcın olsun çok zor bilirim. Ama her akşam alkolle masaj yapin rahatlatiyor baya
Yok canım normali ben de düşünmedim bile. Ama epidural anestezi ile ilgili korkutuyorlar ya, yok 3 ay yürüyemeyen varmış, kalıco hasarlar bırakıyormuş, doğum sırasında kusmalar oluyormuş çok fazla vs. Ne yapsam bilmiyorum :/
Merhaba kızlar,kafamı kurcalayan bir durum var,karnım normalde cok pürüzsüzken hamilelikte acayip kıllandı,dr um önemseme dökülür dedi ama sıkıntı dökülmesi değil,neden oldugu..Genelde hamile göbekleri cok temiz olmaz mı ? Sizin nsl ?
Doktor krem falan onermedi mi canimkıllı değil ama oldukça çatlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?