- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.841
Çatlakların sebebi belli cnm,ya kıllanmakıllı değil ama oldukça çatlak
Killanma bende de var canim sanırım progestandan oluyo çünkü gorumcemde de aynı durum olmuştuÇatlakların sebebi belli cnm,ya kıllanma
Canım sağlıkla al kucağına bebeğini.Merhaba hayırlı olsun Bir sorum olacakşuanda 5 haftalık hamileyim kan degerlerim iki günde 4 katı artıyor regl günümden 4 gün geçti ve bthcg değerim 2995 sizce ikiz gebelik olabilirmi? Bu deneyimi yaşayanlar varmı aranızda? Cevaplarsanız çok sevinirim
Doktor krem falan onermedi mi canim
Çatlakların sebebi belli cnm,ya kıllanma
Allah yardımcın olsun canım yaaönerse de pek işe yaramayacaktı
o kadar çok yağ sürdüm nemlendirdim ki
3 şişe büyük bio oil
2 şişe uni baby bebe yağı
2 şişe aktar badem yağı 1 şişe de kakao yağıyla geldim bu haftaya..
harita gibiyim çatladıkça daha çok sürdüm. geçen gün hindistan cevizi yağı aldım yarım kavanoz o da gitti.
artık kaşınmaları bile durdurmuyor:/
muhtemelen fazla kilo ile başlamam neden oldu ben 25 kilo aldım ve hala almaya devam ediyorum..
Ya inan rahatlattın içimi, doktorumla yeniden konuşacağım bu konuyu. Genelde riskler daha yüksek haklısın.Hiç korkma iyi bir anestezi uygulaması ile kötü senaryoların hiçbiri olmaz. Ben kızımda epidural yaptım ve böyle sorunlarim olmadı. Genel anestezide daha ağır ilaçlar alıyorsunuz ve bebeklerde etkileniyor.
Canım aynen öyle bana da çok mantıksız gelmişti. Bir de epidurali bu kadar öven insan varken hep olumsuzlar çıkıyor karşıma. Allah yardımcımız olsun...yok canım biz duamızı edelim rabbim yardım eder.
ben evlenmeden önce iki kez belden uyuşturmalı uyumadan ameliyat oldum farklı konularda.
aynısını tekrar olacağım. bence bünye meselesi.
aç bırakılıyorsun kusma falan ne :/ hiç olmadı bulantın varsa serum takılır o an
başında anestezi uzamanı oluyor sana nasıl gidiyor diye soruyorlar.
ben tamammen uyuşmalı istemiyorum zorda kalınmassa aniden olmassa
ne bileyim acıyla uyanmak sersem olmak daha kötü
rahim filmi çekiminde ve yumurta toplama da uyutulmuştum hiç beğenmedim.
ama yavaş yavaş ağrını hissetmek uyuşukluğun ayaktan yavaşça geçmesi daha iyi gelir
önemli olan iyi bir anestezi uzmanı ve tabii allahım yardım etsin artık
hepsinin zorluğu var bizim için hayırlı olan nasip olsun.
Ben de aynı durumdayım. Hormonlarla alakalı sanırım. Göbeğini aldıran da duydum bu arada hamileyken tüylerini, ama bana çok da sağlıklı bir şey gibi gelmedi.Merhaba kızlar,kafamı kurcalayan bir durum var,karnım normalde cok pürüzsüzken hamilelikte acayip kıllandı,dr um önemseme dökülür dedi ama sıkıntı dökülmesi değil,neden oldugu..Genelde hamile göbekleri cok temiz olmaz mı ? Sizin nsl ?
Yok benim ikinci cnm. İlki normaldi o yüzden bekleyebiliriz diyo pozisyona göre. Kız rahat durmuyor ki önde gelecek olan o, bugün kafa aşağı ertesi gün popo aşağı duruyoMaşallah size de.. ilk gebelik mi sizinkiler? Bnm ilki sez old için ihtimal bile vermesi normale bnm Dr. Kilolari nasıl bebislerin? Belki aynı gün yaparız doğumu sabah 9.30 yada 10 .30 bnm ameliyat çok setrws yapiorm dusndkce
Yoğurt pekmez sana kilo yapmiyo mu canımYok benim ikinci cnm. İlki normaldi o yüzden bekleyebiliriz diyo pozisyona göre. Kız rahat durmuyor ki önde gelecek olan o, bugün kafa aşağı ertesi gün popo aşağı duruyokız 2400 olmuş oğlan 2700. Bu ara yoğurt pekmez yapıyorum. Geçen haftadan bu yana yaklaşık 200er gram almışlar.
Mşlh cnm bende öğünleri görcekmiyim acaba :)Yok benim ikinci cnm. İlki normaldi o yüzden bekleyebiliriz diyo pozisyona göre. Kız rahat durmuyor ki önde gelecek olan o, bugün kafa aşağı ertesi gün popo aşağı duruyokız 2400 olmuş oğlan 2700. Bu ara yoğurt pekmez yapıyorum. Geçen haftadan bu yana yaklaşık 200er gram almışlar.
Canım sakın ol.bol bol dinlenKızlar benim ara ara hiç bişy gelmiyor ara ara peçete dolusu kan geliyor kimi zamanda kahve leke geliyor normalmi böyle olmasıkan görünce ter boşalıyor benden korkumdan
Yemek wc haricinde kalkmıyorum rabbim yatalak hastalara yardım etsin 4 gündür yatıyorum bunaldımCanım sakın ol.bol bol dinlen
Yemek wc haricinde kalkmıyorum rabbim yatalak hastalara yardım etsin 4 gündür yatıyorum bunaldım
Gerçekten zor ama sonu iyi olsunlarda mecbur artık ikiz gebelik zordur risklidir derlerdi başa gelince iyice anladımAynen canım ben de bu sureçte yAtalak olanları anladım. İkiz gebeyim ilk 3 ay ne kan ne leke çok rahattim,bulantı dışında hareketin boldu. 12 den sonra ara ara azar zar kan gelince doktor dinlen dedi. Çoğunlukla yatıp progestan alıyorum.
canım ben iki haftadır yatıyorum. kanamam kahverengiye döndü ama hergün iğne yaptırıyorum sen fitil kullanıyorsun sanırım. ben doktora sorduğumda kanama değil de masa üzerindeki kaşeyi göstererek bu büyüklükte parça düşürürsen kork demişti. kanama her zaman bebekle alakalı olmayabiliyor.Gerçekten zor ama sonu iyi olsunlarda mecbur artık ikiz gebelik zordur risklidir derlerdi başa gelince iyice anladım
Gerçekten zor ama sonu iyi olsunlarda mecbur artık ikiz gebelik zordur risklidir derlerdi başa gelince iyice anladım
28 hafta 6 günSelam, bir şey soracağım. Benim doktorum değiştiği için takiplerim filan hep oynadı kızlar. Size danışmak istediğim bi şey var. Benim transfer tarihim 3 Ağustos'tu. Önceki doktoruma göre bebeklerim 28 haftalıktı(şimdi 29 olmuş olması gerekiyor), ama yeni doktorum hesabın yanlış olduğunu, şu anda bebeklerin bir hafta geride olduğunu söylüyor. İkizlerde bir hafta bile çok önemli. Sizden yardım istiyorum. 3 Ağustosta 5. gün embriyosu transfer edildi. Bu durumda bebeklerim ne kadarlık oluyor ya... doktora söylesem bu durumu ters tepki alır mıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?