2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım sağlıkla al kucağına bebeğini.
Ben hamileliğimden öğrendikten 1hafta sonra detaylı ultrason ile ikiz olduğunu öğrenmiştim.
5aylik doğum yaptım kaybettim ikizlerimi
Sağlıklı olsun bi tane olsun

Doktor krem falan onermedi mi canim

önerse de pek işe yaramayacaktı
o kadar çok yağ sürdüm nemlendirdim ki
3 şişe büyük bio oil
2 şişe uni baby bebe yağı
2 şişe aktar badem yağı 1 şişe de kakao yağıyla geldim bu haftaya..
harita gibiyim çatladıkça daha çok sürdüm. geçen gün hindistan cevizi yağı aldım yarım kavanoz o da gitti.
artık kaşınmaları bile durdurmuyor:/
muhtemelen fazla kilo ile başlamam neden oldu ben 25 kilo aldım ve hala almaya devam ediyorum..

Allah yardımcın olsun canım yaa

Ya inan rahatlattın içimi, doktorumla yeniden konuşacağım bu konuyu. Genelde riskler daha yüksek haklısın.

Canım aynen öyle bana da çok mantıksız gelmişti. Bir de epidurali bu kadar öven insan varken hep olumsuzlar çıkıyor karşıma. Allah yardımcımız olsun...

Ben de aynı durumdayım. Hormonlarla alakalı sanırım. Göbeğini aldıran da duydum bu arada hamileyken tüylerini, ama bana çok da sağlıklı bir şey gibi gelmedi.

Yok benim ikinci cnm. İlki normaldi o yüzden bekleyebiliriz diyo pozisyona göre. Kız rahat durmuyor ki önde gelecek olan o, bugün kafa aşağı ertesi gün popo aşağı duruyo kız 2400 olmuş oğlan 2700. Bu ara yoğurt pekmez yapıyorum. Geçen haftadan bu yana yaklaşık 200er gram almışlar.

Yoğurt pekmez sana kilo yapmiyo mu canım

Mşlh cnm bende öğünleri görcekmiyim acaba :)
Benim arkadaşım ikiz Doğum yaptı ikizlerden biri normal Doğum ile yaptı diğeri o sıra ters döndü onuda o an sezeryana aldılar iki eziyet oldu ama iki duyguyuda tattı:)

Kızlar benim ara ara hiç bişy gelmiyor ara ara peçete dolusu kan geliyor kimi zamanda kahve leke geliyor normalmi böyle olması kan görünce ter boşalıyor benden korkumdan

Yemek wc haricinde kalkmıyorum rabbim yatalak hastalara yardım etsin 4 gündür yatıyorum bunaldım

Aynen canım ben de bu sureçte yAtalak olanları anladım. İkiz gebeyim ilk 3 ay ne kan ne leke çok rahattim,bulantı dışında hareketin boldu. 12 den sonra ara ara azar zar kan gelince doktor dinlen dedi. Çoğunlukla yatıp progestan alıyorum.

Gerçekten zor ama sonu iyi olsunlarda mecbur artık ikiz gebelik zordur risklidir derlerdi başa gelince iyice anladım

Gerçekten zor ama sonu iyi olsunlarda mecbur artık ikiz gebelik zordur risklidir derlerdi başa gelince iyice anladım
canım ben iki haftadır yatıyorum. kanamam kahverengiye döndü ama hergün iğne yaptırıyorum sen fitil kullanıyorsun sanırım. ben doktora sorduğumda kanama değil de masa üzerindeki kaşeyi göstererek bu büyüklükte parça düşürürsen kork demişti. kanama her zaman bebekle alakalı olmayabiliyor.

Beni 3 doktor gördü. Hepsi de normal dedi. Hatta birisi "teklerde bile kanama oluyor"dedi yani ikizlerde normal karsiliyorlar canım. Ben de kabullendim artık, direnmek daha çok yoruyor.

28 hafta 6 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…