2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım. 6+1 deyim. Serophene ilaç ile ikizlere hamile kaldım. Sizlere çok ihtiyacım var. Ne olur yardım edin 1,5- 2 haftadır hayatım zindan olmuş durumda. Mide bulantısı , mide burkulmasından ötürü normal hayatımı devam ettiremez oldum. sürekli ağlıyorum. depresyonda gibiyim. bu bebekleri ne kadar çok istediğimizi unuttum canımın derdine düştm. Doktor dahil herkes geçecek diyor ama geçen bir şey yok çok zor geçiyor gunler. Gaviscon şurup ve metpamid ilaç verdi bulantıma hiç işe yaramadı . böyle yaşayan oldu mu bu haftaları ne zaman geçti. hafifleticek bir tavsiyeniz varmı.

Canım benim de sürekli bulantim oldu gece bile uyuyamaz olmuştum.12.haftadan sonra toparlandim yemeye başladım şimdiye kadar bulantı kusmadan kilo verdim.inşallah geçer.şükret dinlememeye çalış hep derdim ki keşke hamile olsam da 9 ay bulantim olsa.o yüzden hiç şikayet etme bunlar güzel seyler

Beni 3 doktor gördü. Hepsi de normal dedi. Hatta birisi "teklerde bile kanama oluyor"dedi yani ikizlerde normal karsiliyorlar canım. Ben de kabullendim artık, direnmek daha çok yoruyor.
Kanamam olduğunda bakan doktor moralimi bozdu kanın azıda bir çoğuda risklisin dedi
Kendi tüp bebek doktoruma attım ultrason resmini bebeklerin altında kanama yeri zararı olmaz dinlen ilaçlarını al dedi o öyle diyince rahatladım biraz ama kan geldikçe yinede teselli edemiyorum kendimi

Sabah crinone jel akşam progestan fitil haftada bir pruloton depot verdi ..
Bi diyorum düşecek olsa o kanamayla düşerdi kanamamda azaldı baya demek iyiye işaret ... rabbim çok büyük çok yıprandım tüp bebekte inş bidaha o merkeze gitmem sağlıkla hepimiz doğuralım inş zor bi süreç

hoşgeldin.. canım benim bizde yaşadık. benim hayatım boyunca en büyük korkum kusma fobim olmuştu hep ona rağmen 2,5 ay çektim. yavaş yavaş geçecek buna inan.
onun dışında ilk 3 ay kilo alamıyorsun yiyemiyorsun hatta kilo veriliyor bu konuya sıkma canını
en azından dışarıya çıkarken alabileceğin zararsız bir bulantı kesici sor doktoruna ben öyle rahatladım 3 4 saat engelliyordu. çok kilo verirsen de vitamin alman için ilaçlar da verilecek.
geçecek,inan.

Allah yardımcın olsun benim migde bulantım şiddetli deil ara ara oluyor şu kanamam olmasın migde bulantısına razıyım üzülme gececek 3-4 hafta var en fazla sonra azalır geçer bulantılar

senin 12. haftadan sonra geçmiş miydi bulantın?

tatlım benimde tüp bebek. zaten seni önceki denememden anımsıyorum aynı dönem sonuç bekliyorduk. bende çok yoruldum en çok canımı sıkan da dondurulmuşum kalmadı artık. yani bişey olsa tekrar iğneler, opu vs .. biz elimizden geleni yapalım da içimiz rahat olsun tatlım

senin 12. haftadan sonra geçmiş miydi bulantın?
Evet yemi yeni geçti bazen aç kalınca bulaniyor çok yiyince bulaniyor.benim en büyük yardımcım leblebi oldu yatağımın baş ucunda leblebi bulundurdum sabah kalkmadan 2 avuç yedim biraz daha yattım öyle kalktım yoksa aç karnına acayip ogurmek.aç kalmamaya çalış aç kalınca bulantı çok felaket bastiriyor.az az ama sık ye.bol şu iç diyecem ama bulantı olunca onu da icemiyorum ona da bir sürahiye yarım limon sıkıp iciyordum.bi de sade sodaya limon sıkıp ictim küstük tan sonra o da boğazımda ki yanma hissini azalttı. Kendimce bulduğum çareler

canım kuru şeyler yemeye çalış. mesela çubuk kraker büyük bir kurtarıcı. naneli şeyler yemek hatta koklamak bile fayda eder. sabah bulantın oluyorsa yataktan kalkmadan başucuna koyacağın bir kaç krakeri yemek hafifletir bulantını. birde uzun süre aç kalmayıp az ama sık beslenin diyor doktorlar. bende aynı dönemdeyim ama seninki kadar çok bulantım yok neyse ki

saol canım deneyeceğim bunları ama zaten peynir ekmek dışında bişey yiyemiyorum annem leblebi almış kokusu bile midemi kaldırdı.

ah şükür et bulantısız hamilelik kimbilir ne güzeldir.

Evt cnm nickin tanıdık geldi ama nerde gördüm tam çıkaramamıştım:) kaç haftalık oldun :)
İnan dediğin gibi dondurulmuşum olsa içim biraz rahat olurdu ama oda Yok bidaha tedavi olmak içimden zerre gelmiyor çünkü bedenen çok yoruldum rabbim bizi bidaha o süreçlerden geçirmesin sağlıkla alalı kucağımıza yavrularımızı

Aynen belki sık yedigim için benimde bulantım şiddetli olmuyor ama 3-4 saat bşy yemesem acayip bulanıyor migdem sürekli bşyler yemelisin ozaman hafifler bendede naneli şeker baya işe yarıyor

ah şükür et bulantısız hamilelik kimbilir ne güzeldir.
tatlım herkesin kendine göre bir zorluğu var. bende midem bulanınca yada olmadık bi an uykum gelince gülümsüyorum çünkü bunlar benim için gebeliğin devam ettiğinin ve büyüdüğünün göstergesi. bende kanamam olmasın bebeklerim sağlıkla gelsin de aylarca kusayım midem bulansın katlanırım diyorum. hem bak anne olmak güçlü olmayı gerektirdiği için gebelikte bu sıkıntıları çektiğimize inanıyorum ben

o kadar haklısın ki keşke birazcık güçlü olabilseydim

Aynen belki sık yedigim için benimde bulantım şiddetli olmuyor ama 3-4 saat bşy yemesem acayip bulanıyor migdem sürekli bşyler yemelisin ozaman hafifler bendede naneli şeker baya işe yarıyor
zaten o kadar aç kalamıyorum ki. yemek yemekten yoruldum iştahım çok açık. artık önce ayran yada kefir içip bekliyorum açlığım geçmezse ceviz yiyorum yine geçmezse bişey daha yiyorum yoksa fena. bak aklıma ne geldi canım kabız olmamaya çalış. benim kanamam kesilmişti o kadar kabız olmamak için yediklerime rağmen kabız olmuşum ve kanamam arttı. ıkınmak yasak ya ondan kaynaklanıyor

sorma canım benimde çok kıllandı ama normal diyorlar çok duyuyorum kıllandı diyeni

o kadar haklısın ki keşke birazcık güçlü olabilseydim
olacaksın tatlım işte daha başlarındayız yavaş yavaş öğreniyoruz. ilerde bebekler çok büyüdüğü zaman gece uyuyamadığımız günler gelecek o zaman da uykusuzluğa alışcaz

6+4 olduk teyzoş henüz kalp atışlarını duymadığımız için hamilelik takvimi oluşturmadım. bişey olursa diye korkuyorum şu 12 hafta bir geçse.. inan isyan etmekten korkuyorum diye pek bişey demek istemiyorum çevremde çok var defalarca tedavi olmak zorunda kalan. demek ki insan yoruldum dese bile olmayınca yeniden tedaviye razı oluyor. rabbim güzel günler göstersin bize. iki yavrumu da kucağıma alayım da belki bi daha uğraşmam tedavilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…