2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bende hep öyle dedim 12 hafta geçse diye çok şükür gecti.ama her dönemin kendine göre zorlukları var galiba hayırlısı Allahtan.

Bende hep öyle dedim 12 hafta geçse diye çok şükür gecti.ama her dönemin kendine göre zorlukları var galiba hayırlısı Allahtan.
canım 32 haftaya kadar varsak hayırlısıyla.. her geçen gün evlatlarımıza kavuşmaya yaklaşıyoruz. yaşamaları için aslında sağlıklı olmaları için sınır 32 hafta diyorlar ama işte bu bizim bildiğimiz. rabbim diledikten sonra hepsi birer istatistik olarak kalır..

kızlar bezde çok kararsızım dün e bebekte prima premium care ve sleepy alıyordum ama dediler primada reklama para veriyosunuz sleepyden herkes çok memnun primadan şikayet var ama sleepden yok diyince bıraktım sleepy aldım ama iyi mi ettim bilmiyorum eşim 3 paket aldı 2 tane 1 numara 1 tane 2 numara inşallah pişman olmam eşime kalsa daha da alacak zor durdurdum

canım ablam prima kullanıyor. premiumdan başka ne kullansa sızdırdı. hatta primanın normal bezini almıştı o bile sızdırdı demişti. birde bez için toptancı bulun fiyat yarı yarıya oynuyor

Yerim ben onları :) mşlh :)
Biz malesef herkese ikiz olduğunu söyledik ve söylediğim günden beri başımıza gelmeyen kalmadı her açıdan .. malesef göze geliyor insan ondan bi süre söyleme ben pişman oldum
Allah yardım etsin 10 kez deneyeni bile gördüm onlar okdr yapıyorsa demek allah sabrını veriyor
Rabbim alnımıza yazdığını yaşıycaz inş korktuğumuz gibi olmaz hiçbirimizin

Ben kızımda prizma kullandım en iyisi o zaten .. bezi düzgün bağlarsan ve uzun süre bekletmeZsen sızdırmıyor cnm
Bide prima sırıf numara al cnm 2.5 kilo altı bebekler için ilk hafta kullanırsın ben nasip olursa öyle yapcam ilk doğduğunda 1 numara baya büyük olur

inşallah canım. bizim geçen ilk tedavimiz negatif sonuçlanınca sevinen, ne gerek var der gibi bi daha deneyecek misiniz diye soranımız çok oldu. bu yüzden bu sefer tedaviye başladığımızı bile söylemedik. hala sadece benim ailem biliyor. kalp atımlarını duyunca eşimin annesine babasına söyleyeceğiz. bana kalsa biraz daha beklerdim çünkü onlar öğrenince eltim ve görümcem de öğrenecek rabbim yavrularımızı korusun bol bol sadaka vermek lazım..

Aynen öyle cnm kurban kesecez biz bu hafta
Bu ocak ayında evimi su bastı tüm beyaz eşyalarım bozuldu araba ile kaza yaptık böyle kanamam oldu herşey yolundayken vb gibi bisürü bşy oldu .. seven insanın bile nazarı değiyor belki zor elde ettiğimiz için böyle düşünüyoruz bilmiyorum ama her zaman dua sadaka vermek lazım gerçekten

çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun. ben hep herkes benden iyi olsun da kimsenin üzerimde gözü olmasın demeye başladım. bir maşallah demek bu kadar zor olmamalı

Bizde kimseye soylemedik olduktan sonra da ilk randevuya kadar gene soylemedik.sonrasında sadece anne baba ve kardeşler onları da iyice tembihledik kimse bilmeyecek 3 ay bitene kadar düşük olabilir kimseye laf anlatamam beni düşünüyorsanız çenenizi tutun dedim.ki onlarda söylemedi

Ablam da bir suru marka denedi 5 aylik bebegi simdi. Sleepy den cok memnun kalmis. En baslarda prima bile sizdirmisti. Tabi bedenle bile ilgili olabiliyor. Biz de dun e bebekten pampers 0 numara aldim. Baska beden almadik simdilik duruma gore bakacagiz dogsunlar da.

Allah saglik versin insallah size ve bebeklerinize. Bizim normal oldu ikizlerimiz tek yumurta, ama ben de uzun sure soylemek istemedim ikiz olduklarini tabi anne babalar ogrenince illa yayılıyor. Yapacak cok bir sey de olmuyor dua etmekten baska. Sadaka cok dogru biz sürekli para ayırıyoruz bebeklerin sağlığı niyetiyle veriyoruz

Ben primaya karşıyım hem sizdiriyor öyle parası gibi kaliteli değil.3 ablam var her bezi kullandılar.bi de üstüne israil ürünü ürettikleri ürünlere kısırlık yapan seyler koyuyorlarmis onların türkiye politikasiymis nüfusu azaltmak için.slepy için de baya güzel yorumlar okudum bende alırsam onu almayı dusunuyorum

bn de sleepy aldim,is arkadasim da oglu icin aldi,kullaniyor,memnun.Kendi sitesinden aldik,3paket 50tl,her pakette de 80tane var.

bn de sleepy aldim,is arkadasim da oglu icin aldi,kullaniyor,memnun.Kendi sitesinden aldik,3paket 50tl,her pakette de 80tane var.
Evet lansmana özel indirimi varmis sitesinde bizim için erken ama eşime desem alalım der hemen.her markete gidince indirimde bez görünce beni arıyor bez indirimde alayım mı diye )

canım işte bizim durumumuzda eşimin kardeşi ve yengesi düşük olsa en mutlu olacaklar olduğu için bilmelerini hiç istemiyorum. öyle ki kuzularım doğsun 40 ı çıksın öyle bilsinler isteyeceğim geliyor ama olmuyor işte. yakında öğrenirler..

Yoğurt pekmez sana kilo yapmiyo mu canım
Bana yapmadı. Şişliğim de yok. Zaten hamilelikte bol bol süt yoğurt tüketmek gerekiyo ya protein açısından :)

Rabbim sana da nasip etsin bu haftaları sağlıkla görmeyi. Benim de en büyük korkum o aslında. Tam normal doğum ağrılarını çekmişim biri gelmiş diğeri ters döndü bişi oldu diye sezeryan... hayırlısı olsun diye dua ediyorum artık. :))

canım bizde evde sadaka kutusu yaptık. sokaktaki dilenciye bile güven olmadığı için biriktirip ihtiyaç sahibi birilerine ulaştırıyoruz. rabbim hayrımızı kabul etsin, sadakalar hürmetine evlatlarımızı, sevdiklerimizi kazalardan belalardan korusun inşallah..

Amin inş cnm benim
Boşver sen doğumu düşünme vakti gelince belli olr ne olacağı
Nasıl olsa bi şekilde çıkacak o minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…