- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.901
Bizde erkenden söyledik herkese 6 haftalikti 3 yıldır tedavi görüyordum 3 denemem başarısız olmuştu eşim adamıştı gebe kalirsan iki kurban keseceğim diye onuda 8 haftalikken yaptık çok şükür onun bizi koruduğuna çok inanıyorum. Çocuk yaşlı sevindirmekte çok güzel Rabbim hepimizi evladina kavuştursun inşaallah sagsalim. Sürekli Nas felak okumak gerekAynen öyle cnm kurban kesecez biz bu hafta
Bu ocak ayında evimi su bastı tüm beyaz eşyalarım bozuldu araba ile kaza yaptık böyle kanamam oldu herşey yolundayken vb gibi bisürü bşy oldu .. seven insanın bile nazarı değiyor belki zor elde ettiğimiz için böyle düşünüyoruz bilmiyorum ama her zaman dua sadaka vermek lazım gerçekten
Çok güzel ama eşlerin böyle alakalı olması bence birşey olur korkusunu bırakıp bi tarafa onlar hep benimle olacak 7. Aya kadar herşeylerini maddi olarak çok bunalmadan almaya başlamak daha motive edici oluyor şahsen ben öyle yapıyorumEvet lansmana özel indirimi varmis sitesinde bizim için erken ama eşime desem alalım der hemen.her markete gidince indirimde bez görünce beni arıyor bez indirimde alayım mı diye)
Süpersin nokta atışı tarih verdin :) Benim de hesabım bu yöndeydi yaklaşık, çok teşekkürler ^.^28 hafta 6 gün
Canım aynı süreçlerden geçtim kendimi gördüm hatta sende. Resmen isyan ediyordum. El sabunundan evimin mutfağına kadar her şey kokuyordu. Kusmaktan helak olmuştum. Süreki bulantı halindeydim ve bana da rennie ve metpamid vermişti dr hiç bir işe yaramadı. Doktorum artık o halde görünce beni korktu, zofran diye bir ilaç var onu verdi. Çok çok zorda kalmadıkça kullanma dedi sadece o kesti ben o ilaç sayesinde atlattım o dönemleri. Sonra bıraktım yavaş yavaş zaten. Allaha şükür herhangi bi olumsuz etkisini de görmedim.Kızlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım. 6+1 deyim. Serophene ilaç ile ikizlere hamile kaldım. Sizlere çok ihtiyacım var. Ne olur yardım edin 1,5- 2 haftadır hayatım zindan olmuş durumda. Mide bulantısı , mide burkulmasından ötürü normal hayatımı devam ettiremez oldum. sürekli ağlıyorum. depresyonda gibiyim. bu bebekleri ne kadar çok istediğimizi unuttum canımın derdine düştm. Doktor dahil herkes geçecek diyor ama geçen bir şey yok çok zor geçiyor gunler. Gaviscon şurup ve metpamid ilaç verdi bulantıma hiç işe yaramadı . böyle yaşayan oldu mu bu haftaları ne zaman geçti. hafifleticek bir tavsiyeniz varmı.
Çok iyi yapmışsın. Ben de ilk transferimde negatif almıştım ve nerdeyse herkes biliyordu. İkincide ben de söylemedim kendi anneme bile transferimi. Sadece eşim biliyordu. Pozitifi gördük çok şükür. 3 aylık oldular kalp atışlarını duyduk o zaman sadece anne ve babalara söyledik. Geri kalan akraba vs. ise 5 ayım bitti öyle söyledik :) Eltine görümcene söylememeleri iiin de tembihle bence kayınpeder ve kayınvalidene. Ben öyle yapmıştım. Şimdi daha erken duymasınlar demiştim. İyi ki de öyle yapmışım.inşallah canım. bizim geçen ilk tedavimiz negatif sonuçlanınca sevinen, ne gerek var der gibi bi daha deneyecek misiniz diye soranımız çok oldu. bu yüzden bu sefer tedaviye başladığımızı bile söylemedik. hala sadece benim ailem biliyor. kalp atımlarını duyunca eşimin annesine babasına söyleyeceğiz. bana kalsa biraz daha beklerdim çünkü onlar öğrenince eltim ve görümcem de öğrenecekrabbim yavrularımızı korusun bol bol sadaka vermek lazım..
Ya ben de çok görüyorum öyle rüyalarKizlar bir rüya gördüm gece etkisinden ćıkamadım oglumu dogurmuşum kızım hala karnımda dogmamıs niye dogmadı öldü kızım diye agliyorum allah hayırlara çikarsın insallah etkisinden kurtalamadım rabbim korusun meleklerimizi
Haber verdiğin için teşekkürler. Ben daha önce prematüre almıştım. Şimdi de 1 ve 2 aldım sayende.
Hayırlara cıksın canım insallah da kötü rüya görünce insan etkisinden çıkamıyor rabbim bebeklerimizi korusunYa ben de çok görüyorum öyle rüyalarHep bi olumsuz bi şey oluyor bebeklerimden birine rüyamda. Hayırlara yoralım canım, hiç bozma moralini unut gitsin. Hamilelik psikolojisinden bunlar hep ^^
Canım banada verdi en sonunda bugun zofer yada zofran aynı ilaçmış zaten. sen gunde kac tane aldın? birde ne zaman kesildi bulantıların.Canım aynı süreçlerden geçtim kendimi gördüm hatta sende. Resmen isyan ediyordum. El sabunundan evimin mutfağına kadar her şey kokuyordu. Kusmaktan helak olmuştum. Süreki bulantı halindeydim ve bana da rennie ve metpamid vermişti dr hiç bir işe yaramadı. Doktorum artık o halde görünce beni korktu, zofran diye bir ilaç var onu verdi. Çok çok zorda kalmadıkça kullanma dedi sadece o kesti ben o ilaç sayesinde atlattım o dönemleri. Sonra bıraktım yavaş yavaş zaten. Allaha şükür herhangi bi olumsuz etkisini de görmedim.
Ben günde 2 alıyordum ilk zamanlar bir sabah çok erken ( zaten bulantıdan uyuyamıyordum ) , bir de akşam sekiz gibi alıyordum. Sonraları öğlen 12 gibi bir taneye düşürdüm kendimce. Zor oluyordu ama idare etmeye çalışıyordum. Doktorum günde bire indirmeye çalış dedi de öyle indirdim bir ay falan kullandıktan sonra. Hap için kullanma zararı olur vs diyen çok oldu ama kusarken daha çok zarar veriyordum kendime mide kanamaları geçiriyor gibiydim. Hapı da 4 aya kadar kullandım sanırım. Bulantılarım için herkes 3 ayda biter dedi ama ben 5. ayın sonuna kadar çektim. Sonra bittiler. Çeken bilir o yüzden bu derdi seni çok iyi anlıyorum. İnsan nerdeyse isyan edecek duruma geliyor. Zofer zofran aynı bu arada evet. Zofran ağızda eritmeli bişey, o da bulandırıyordu bazen midemi. Zofer pembe hap şeklinde onu yutmak daha kolay. Sen başladın mı kullanmaya?Canım banada verdi en sonunda bugun zofer yada zofran aynı ilaçmış zaten. sen gunde kac tane aldın? birde ne zaman kesildi bulantıların.
Paketi açıp incelemedim ama çok fark olduğunu düşünmüyorum. İki tane bebek olduğu için isimi şansa bırakmak istemedim. Önlem olarak aldım.Prematüre bebek bezi ile yenidoğan yani 1 numara arasında boyut olarak çok mu fark oluyor? Yoksa satış stratejisi mi? Bende prematüre alıym diyorum bide vazgeçiyorum elimde mi kalır acaba diyorum.
bende dün e bebekten aldım 2 tane 1 1 tane 2 numara ordaki kızda önerdi hiç şikayet almadım dedi 11 liraya düşmüştü tanesi dün sen kaç numarasını aldın canım inşallah memnun kalırız ben bi tane alıcaktım ama eşim fiyata bakınca 3 tane aldı bıraksam dahada alıcaktı:)bn de sleepy aldim,is arkadasim da oglu icin aldi,kullaniyor,memnun.Kendi sitesinden aldik,3paket 50tl,her pakette de 80tane var.
Başladım bugun bende biraz uyku yaptı ama geçirdi hakkaten günde 16mg'a kadar bebeklere hiç bir zararı olmaz dedi doktorum. Ona inanmadım bir kaç doktordan daha görüş aldım hepsi aynı şeyi söylediler. içtiğin şişe su da da ozon var kimyasal ve sentetik merak etme her ilaç içilmez ama bu içilir dedi.Ben günde 2 alıyordum ilk zamanlar bir sabah çok erken ( zaten bulantıdan uyuyamıyordum ) , bir de akşam sekiz gibi alıyordum. Sonraları öğlen 12 gibi bir taneye düşürdüm kendimce. Zor oluyordu ama idare etmeye çalışıyordum. Doktorum günde bire indirmeye çalış dedi de öyle indirdim bir ay falan kullandıktan sonra. Hap için kullanma zararı olur vs diyen çok oldu ama kusarken daha çok zarar veriyordum kendime mide kanamaları geçiriyor gibiydim. Hapı da 4 aya kadar kullandım sanırım. Bulantılarım için herkes 3 ayda biter dedi ama ben 5. ayın sonuna kadar çektim. Sonra bittiler. Çeken bilir o yüzden bu derdi seni çok iyi anlıyorum. İnsan nerdeyse isyan edecek duruma geliyor. Zofer zofran aynı bu arada evet. Zofran ağızda eritmeli bişey, o da bulandırıyordu bazen midemi. Zofer pembe hap şeklinde onu yutmak daha kolay. Sen başladın mı kullanmaya?
saol canimHayırlı olsun cnm gözün aydın inşallah amin
36+2 günlük 2400 ve 2245 doğdular canım. Allaha şükür kuvoze girmediler. Küçükler ama.Hayırlı olsun ne güzel:)
Darısı Başımıza
Kaçar kilo kaçıncı haftada tam ? Deneyimlerinizi yazın müsait olunca
Maaşallah sağlıkla büyütün kuzuları
Yaşları uzun olsun inşallah canim sana da geçmiş olsun
amin canım saolasinYaşları uzun olsun inşallah canim sana da geçmiş olsun
saol canimHayırlı olsun cnm gözün aydın inşallah amin
amin canım . 36+2 günlük 2400 ve 2245 doğdular canimayy masallahDarısı bizim basimiza..
Kilolari nasil kac haftaliktiniz tam olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?