2017 de İkiz Annesi Olucaklar

aslında güzel fikir ama hangi anne evladından sır saklar ki? söyler ama bildiğini belli etme der bu da benim amacıma uymuyor. herşey olacağına varır artık allah'a emanet kuzularımız

Merhaba bende aşırı mide bulantısından hayattan kopmuştum yiyemiyor içemiyordum 4 kilo verdim 12 haftaya kadar sonra yavaş yavaş iyileştim şükür. hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek zor bir süreç kesinlikle cok iyi anliyorum acil şifalar diliyorum

darısı hepinizin başına. Canım. İnan bende çok korkuyordum. Ama korkularım beni üzmekten başka biseye yaramadi
Canım gözün aydın Rabbim evlatlarına sağlıklı hayırlı ömürler versin ❤ birşey danışmak istiyorum hastahane çıkışı için prematüre takım aldın mı yoksa normaller oluyor mu?

Maşallah gayet iyi kilolari da.. kuvezsiz atlatirsnz insallh. Ben resmen Yusuf Yusufum dgm öncesi offff inş bebekleri gornce dinginlesirm

36+2 günlük 2400 ve 2245 doğdular canım. Allaha şükür kuvoze girmediler. Küçükler ama. darisi hepinizin başına
Canım gözün aydın. Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah. Ayyy tırsmaya başladım artık bende. 36+4 oldum bende. Bu gece de kasılmalar uzun sürmeye başladı...

Kizlar ozur dileyerek bisey sorcam,lutfen goren herkes cevaplamaya calissin
Korkumu yenmem icin..
Ben tedaviyle hamile kalmis biri olarak sanki alaturka tuvalete oturunca bebislerim gidecekmis gibi geliyor.Kendi evimde hem alaturka hem klozet var ancak bugun kaynanamlara gidecez,uzun bir suredir gitmedigimiz icin de pazara kadar ordayiz..Yani mecburi olarak alaturka kullancam,klozetleri yok..Sizler ne yapiyorsunuz,sizce bi sakincasi olur mu ? Elbette eskiler hep alaturka kullandi ama eskilerin bindebirini yapmadigimiz halde bebeklerimiz cok nazli hemen kanlari manlari gonderiyorlar

teşekkür ederim

Canım bende tedavi ile hamile kaldım aynı his bende de var uzun zamandır eski tuvaletlerden kullanmıyorum gerçi birşey olmaz ama işte tedirgin oluyor insan Dikkat et yavaş hareket edersin.

Canım ben ikisine de gidiyorum klozette kabız olduğum için her sabah mutlaka alaturkaya gidiyorum gün içinde klozete korkma canım ikinmadigin surece bişey olmaz

canım merhaba,
benim bağırsaklarla ilgili sorunlarım olduğundan dolayı alaturka tuvaleti kullanmam gerekiyor, sadece hamileliğin ilk üç ayı klozet kullandım, şuan alaturka kullanıyorum, daha ne kadar kullanırım bilmem :)

Bende alaturka kullaniyorum canim sadece mümkün oldukca pantolonsuz girmeye çalışıyorum karnim rahat olsun diye bisey olmaz Allah in izniyle

Bende geceyi hastahanede geçirdim korkuttu beni bocüklerim

noldu cnm ? kotu bisey yoktur insallah.
Öğlen üzeri kahverengi lekeyle uyandim cok az da kan pihtisi geliyodu apar topar gittik eşim gececi olunca evdeydi doktorum hemen muayene etti doğum kanalina yakin yerdeymis kanama 1gece kal gözetim altinda ol dedi kaldim bide kan uyusmazligimiz var bizim onun icin de iğne yaptilar 3de serum yedim evdeyim daha yerlesmeye calisirlarmis bebisler bide ben 1gun önce hamile kiyafeti almaya gitmistim onun da etkisi varmis özellikle ikiz gebelik de az yorulma bol istirahat dedi doktorum

Geçmiş olsun canım. Ben de dün parka götürdüm oglumu, biraz da uzaktı. Dönüşte bayilacak gibi yorgunluk hissi oluştu, gece de kırmızılar hemen misafirlige geldi. Biz paso yatacagiz deme ki.

Geçmiş olsun canım. Ben de dün parka götürdüm oglumu, biraz da uzaktı. Dönüşte bayilacak gibi yorgunluk hissi oluştu, gece de kırmızılar hemen misafirlige geldi. Biz paso yatacagiz deme ki.
Galiba öyle canım dikkatli olun daima dedi bide en az 10 bardak su dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…