- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.921
Çok iyi yapmışsın. Ben de ilk transferimde negatif almıştım ve nerdeyse herkes biliyordu. İkincide ben de söylemedim kendi anneme bile transferimi. Sadece eşim biliyordu. Pozitifi gördük çok şükür. 3 aylık oldular kalp atışlarını duyduk o zaman sadece anne ve babalara söyledik. Geri kalan akraba vs. ise 5 ayım bitti öyle söyledik :) Eltine görümcene söylememeleri iiin de tembihle bence kayınpeder ve kayınvalidene. Ben öyle yapmıştım. Şimdi daha erken duymasınlar demiştim. İyi ki de öyle yapmışım.
Merhaba bende aşırı mide bulantısından hayattan kopmuştum yiyemiyor içemiyordum 4 kilo verdim 12 haftaya kadar sonra yavaş yavaş iyileştim şükür. hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek zor bir süreç kesinlikle cok iyi anliyorum acil şifalar diliyorumKızlar merhaba, ben aranıza yeni katıldım. 6+1 deyim. Serophene ilaç ile ikizlere hamile kaldım. Sizlere çok ihtiyacım var. Ne olur yardım edin 1,5- 2 haftadır hayatım zindan olmuş durumda. Mide bulantısı , mide burkulmasından ötürü normal hayatımı devam ettiremez oldum. sürekli ağlıyorum. depresyonda gibiyim. bu bebekleri ne kadar çok istediğimizi unuttum canımın derdine düştm. Doktor dahil herkes geçecek diyor ama geçen bir şey yok çok zor geçiyor gunler. Gaviscon şurup ve metpamid ilaç verdi bulantıma hiç işe yaramadı . böyle yaşayan oldu mu bu haftaları ne zaman geçti. hafifleticek bir tavsiyeniz varmı.
Mşlh cnm 2 kilo üzeri çok iyi :) darısı hepimize inş ama çok uzak geliyor şuan:)36+2 günlük 2400 ve 2245 doğdular canım. Allaha şükür kuvoze girmediler. Küçükler ama.darisi hepinizin başına
Masallah onlara..peki kuvezde kaldılar mı ?amin canım . 36+2 günlük 2400 ve 2245 doğdular canim
darısı hepinizin başına. Canım. İnan bende çok korkuyordum. Ama korkularım beni üzmekten başka biseye yaramadiMşlh cnm 2 kilo üzeri çok iyi :) darısı hepimize inş ama çok uzak geliyor şuan:)
Canım gözün aydın Rabbim evlatlarına sağlıklı hayırlı ömürler versin ❤ birşey danışmak istiyorum hastahane çıkışı için prematüre takım aldın mı yoksa normaller oluyor mu?darısı hepinizin başına. Canım. İnan bende çok korkuyordum. Ama korkularım beni üzmekten başka biseye yaramadi
Maşallah gayet iyi kilolari da.. kuvezsiz atlatirsnz insallh. Ben resmen Yusuf Yusufum dgm öncesi offff inş bebekleri gornce dinginlesirmYok benim ikinci cnm. İlki normaldi o yüzden bekleyebiliriz diyo pozisyona göre. Kız rahat durmuyor ki önde gelecek olan o, bugün kafa aşağı ertesi gün popo aşağı duruyokız 2400 olmuş oğlan 2700. Bu ara yoğurt pekmez yapıyorum. Geçen haftadan bu yana yaklaşık 200er gram almışlar.
Canım gözün aydın. Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah. Ayyy tırsmaya başladım artık bende. 36+4 oldum bende. Bu gece de kasılmalar uzun sürmeye başladı...36+2 günlük 2400 ve 2245 doğdular canım. Allaha şükür kuvoze girmediler. Küçükler ama.darisi hepinizin başına
teşekkür ederimMerhaba bende aşırı mide bulantısından hayattan kopmuştum yiyemiyor içemiyordum 4 kilo verdim 12 haftaya kadar sonra yavaş yavaş iyileştim şükür. hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek zor bir süreç kesinlikle cok iyi anliyorum acil şifalar diliyorum
Canım bende tedavi ile hamile kaldım aynı his bende de var uzun zamandır eski tuvaletlerden kullanmıyorum gerçi birşey olmaz ama işte tedirgin oluyor insan Dikkat et yavaş hareket edersin.Kizlar ozur dileyerek bisey sorcam,lutfen goren herkes cevaplamaya calissin
Korkumu yenmem icin..
Ben tedaviyle hamile kalmis biri olarak sanki alaturka tuvalete oturunca bebislerim gidecekmis gibi geliyor.Kendi evimde hem alaturka hem klozet var ancak bugun kaynanamlara gidecez,uzun bir suredir gitmedigimiz icin de pazara kadar ordayiz..Yani mecburi olarak alaturka kullancam,klozetleri yok..Sizler ne yapiyorsunuz,sizce bi sakincasi olur mu ? Elbette eskiler hep alaturka kullandi ama eskilerin bindebirini yapmadigimiz halde bebeklerimiz cok nazli hemen kanlari manlari gonderiyorlar
Canım ben ikisine de gidiyorum klozette kabız olduğum için her sabah mutlaka alaturkaya gidiyorum gün içinde klozete korkma canım ikinmadigin surece bişey olmazKizlar ozur dileyerek bisey sorcam,lutfen goren herkes cevaplamaya calissin
Korkumu yenmem icin..
Ben tedaviyle hamile kalmis biri olarak sanki alaturka tuvalete oturunca bebislerim gidecekmis gibi geliyor.Kendi evimde hem alaturka hem klozet var ancak bugun kaynanamlara gidecez,uzun bir suredir gitmedigimiz icin de pazara kadar ordayiz..Yani mecburi olarak alaturka kullancam,klozetleri yok..Sizler ne yapiyorsunuz,sizce bi sakincasi olur mu ? Elbette eskiler hep alaturka kullandi ama eskilerin bindebirini yapmadigimiz halde bebeklerimiz cok nazli hemen kanlari manlari gonderiyorlar
canım merhaba,Kizlar ozur dileyerek bisey sorcam,lutfen goren herkes cevaplamaya calissin
Korkumu yenmem icin..
Bende alaturka kullaniyorum canim sadece mümkün oldukca pantolonsuz girmeye çalışıyorum karnim rahat olsun diye bisey olmaz Allah in izniyleKizlar ozur dileyerek bisey sorcam,lutfen goren herkes cevaplamaya calissin
Korkumu yenmem icin..
noldu cnm ? kotu bisey yoktur insallah.Bende geceyi hastahanede geçirdim korkuttu beni bocüklerim
Bende geceyi hastahanede geçirdim korkuttu beni bocüklerim
Öğlen üzeri kahverengi lekeyle uyandim cok az da kan pihtisi geliyodu apar topar gittik eşim gececi olunca evdeydi doktorum hemen muayene etti doğum kanalina yakin yerdeymis kanama 1gece kal gözetim altinda ol dedi kaldim bide kan uyusmazligimiz var bizim onun icin de iğne yaptilar 3de serum yedim evdeyim daha yerlesmeye calisirlarmis bebisler bide ben 1gun önce hamile kiyafeti almaya gitmistim onun da etkisi varmis özellikle ikiz gebelik de az yorulma bol istirahat dedi doktorumnoldu cnm ? kotu bisey yoktur insallah.
Öğlen üzeri kahverengi lekeyle uyandim cok az da kan pihtisi geliyodu apar topar gittik eşim gececi olunca evdeydi doktorum hemen muayene etti doğum kanalina yakin yerdeymis kanama 1gece kal gözetim altinda ol dedi kaldim bide kan uyusmazligimiz var bizim onun icin de iğne yaptilar 3de serum yedim evdeyim daha yerlesmeye calisirlarmis bebisler bide ben 1gun önce hamile kiyafeti almaya gitmistim onun da etkisi varmis özellikle ikiz gebelik de az yorulma bol istirahat dedi doktorum
Öğlen üzeri kahverengi lekeyle uyandim cok az da kan pihtisi geliyodu apar topar gittik eşim gececi olunca evdeydi doktorum hemen muayene etti doğum kanalina yakin yerdeymis kanama 1gece kal gözetim altinda ol dedi kaldim bide kan uyusmazligimiz var bizim onun icin de iğne yaptilar 3de serum yedim evdeyim daha yerlesmeye calisirlarmis bebisler bide ben 1gun önce hamile kiyafeti almaya gitmistim onun da etkisi varmis özellikle ikiz gebelik de az yorulma bol istirahat dedi doktorum
Galiba öyle canım dikkatli olun daima dedi bide en az 10 bardak su dediGeçmiş olsun canım. Ben de dün parka götürdüm oglumu, biraz da uzaktı. Dönüşte bayilacak gibi yorgunluk hissi oluştu, gece de kırmızılar hemen misafirlige geldi. Biz paso yatacagiz deme ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?