2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım gözün aydın. Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah. Ayyy tırsmaya başladım artık bende. 36+4 oldum bende. Bu gece de kasılmalar uzun sürmeye başladı...
Masallah 37.haftaya gelmişsiniz.Insallah tamamlarsiniz rahat bir doğumla bebeklerinize kavuşursunuz.Kasilmalariniz düzenli zaman araliklariyla mi oluyor.Bir de doğuma işaret ettigini nasıl anlarız

geçmiş olsun canım. o iğneden 7.ayda tekrar yapılması gerekiyor. doğum yaptığında bebeğin kan grubuna göre sana tekrar iğne yapılması gerekebilir. aklında bulunsun çok önemli çünkü

Geçmiş olsun cnm sanırım ikiz gebelikte bu kanama çok oluyor rabbim yardımcımız olsun gerçekten o korku çok kötü

Geçmiş olsun canım. Ben de dün parka götürdüm oglumu, biraz da uzaktı. Dönüşte bayilacak gibi yorgunluk hissi oluştu, gece de kırmızılar hemen misafirlige geldi. Biz paso yatacagiz deme ki.
İlk gebelik olsa valla sürekli yatarım ama evde çocuk varken yatılmıyor nasıl bitecek bu haftalar hiç bilmiyorum

Kanamasiz ikiz gebelik geçiren duymadim hiç. Allah yardımcımız olsun. Gerçekten korkutucu bir durum. Önce kanamalar sonra erken doğmasın diye dualar endişeler... bekarliktan beri en çok istediğim şeylerden biri ikiz çocuk sahibi olmaktı. Bu kadar zor olabileceğini tahmin bile edemezdim. Bir kızım var onda karnım çok büyüktü daha ne kadar büyüyebilir diyordum ve cevabımı henüz 26 haftalikkken aldım

kizlar haftaya cuma dogumum var bugünlere gelebilmek icin hepiniz gibi ayni sorunlari yaşadik umarim sizin icinde zaman su gibi akip gitsin
Mşlh cnm rabbim kucağına sağ saglim almayı nasip etsin darısı bizlere inş:)
Ben böyle zor olduğunu bilmiyorumdum tüp bebekle ikiz hamileyim bu ara keşke tek embriyo koydursaydım diyorum ki ikiz bebek hayalim gibi bşyde çok seviyorum
Kanama olmayan nadir sanırım nasıl zaman gececek bilmiyorum benim boyumda kısa acaba son aylarda nasıl olcam bilmiyorum ini taşıyabilirim

benimde aklımda hep bu soru iş yerinde bende alaturka kullanıyorum ve haftalar geçtikçe zorlanıyorum

Biz de 26 haftalik olduk ve sanki doguma yaklasmia gibi bir karnim var ilk gebeligim cok şükür kanama yasamadim ama ikiz hamilelik hic de kolay degil. Ama boyle sikayet etmek de istemiyor insan Allah isteyen herkese nasip etsin sagliklk hamilelikler ve bebekler

Masallah 37.haftaya gelmişsiniz.Insallah tamamlarsiniz rahat bir doğumla bebeklerinize kavuşursunuz.Kasilmalariniz düzenli zaman araliklariyla mi oluyor.Bir de doğuma işaret ettigini nasıl anlarız
İnşallah. Amin... kasılamalar Hala düzensiz. Ama uzun sürüyo bu aralar. Bu kasılmalar karnın sertleşmesi zaten dopuma işaret ama tehlike aralarının 10 dakikaya düşmesi... ama öyle değilim şimdilik. İnşallah da pazartesiyi görürüm.

ya bu karın sertleşmesi nasıl bişi?
benim hep sert haftalardır acaba ben mi yanlış düşünüyorum yani çocuklar bazen karnımı geriyor öyle duruyor semsert
bize daha erken ama gaz sancısı çok oluyor
doktora söylüyorum olmaz diyor
çıkarınca rahatladığım şeyi bilemicem mi:)
inşallah pazartesiyi görürsünüz biz de o günleri.. az kalmış maaşallah

Kızlar
bişi sorucam nst ye bağlananlar ne kadar duruyor 15 dk birine 15 dk diğerine bakılıyor her gittiğimde ama geçen çok sıra var dedi toplam 15 dk tuttu hemşire
böyle bişi mantıklı mı? tam ne kadar sağlıklı

Canım benim de 11.haftada oldu kanamam ama rahimde değildi

Canım bir sıkıntı olacağını sanmam.

Canım ben 31 haftalık ikiz gebeyım alaturka hiç kullanamıyorum oturduğum An agrı oluyor bazan klozet bile zor çünkü çok fazla baskı ve agırlık var yine de sana kalmıs

Canim ben de simdiye dek kullandim aslinda mecbur kaldim basta hic istemezken. Sonradan cok rahat ettigimi farkettim hamilelik suresinde de hic sıkıntı cekmedim. Karnim epey büyüdü simdi ama hala rahat kullanabiliyorum. Daha sonra nasil olur bilemem bakacağım duruma gore. Ama bir kez bile kabizlik cekmedim hamileligimde.

Canım bende ikisinide kullanabiliyordum ama 23 haftadan sonra kullanmak zorlaştı. Şimdi hiç alaturka kullanamıyorum göbek den oturamıyorum zorunlu kaldığım yerlerde cok zorlanıyorum.

Doğum yapanlar hazırlananlar genel olarak kafama takılan birkaç şey var. Küvezdeki bebeklere sağdığınız sütü ne ile götürüyorsunuz? Biberondamı camlarda mı nasıl oluyor. Isıtıp mı götürülüyor? Ayrıca bebek kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız aklıma takıldı bunlar da

Büyük şırıngalar var ona koyuyorlar burda öyle gördüm :) onlarıda fazla olanları donduruyor hastahanede

Omobayb demişti kızımda doktor onu kullandım hep ama 4 sene geçti Yen'i şeyler çıkmış olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…