- 23 Ekim 2015
- 319
- 249
- 53
- 41
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #4.941
Masallah 37.haftaya gelmişsiniz.Insallah tamamlarsiniz rahat bir doğumla bebeklerinize kavuşursunuz.Kasilmalariniz düzenli zaman araliklariyla mi oluyor.Bir de doğuma işaret ettigini nasıl anlarızCanım gözün aydın. Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah. Ayyy tırsmaya başladım artık bende. 36+4 oldum bende. Bu gece de kasılmalar uzun sürmeye başladı...
geçmiş olsun canım. o iğneden 7.ayda tekrar yapılması gerekiyor. doğum yaptığında bebeğin kan grubuna göre sana tekrar iğne yapılması gerekebilir. aklında bulunsun çok önemli çünküÖğlen üzeri kahverengi lekeyle uyandim cok az da kan pihtisi geliyodu apar topar gittik eşim gececi olunca evdeydi doktorum hemen muayene etti doğum kanalina yakin yerdeymis kanama 1gece kal gözetim altinda ol dedi kaldim bide kan uyusmazligimiz var bizim onun icin de iğne yaptilar 3de serum yedim evdeyim daha yerlesmeye calisirlarmis bebisler bide ben 1gun önce hamile kiyafeti almaya gitmistim onun da etkisi varmis özellikle ikiz gebelik de az yorulma bol istirahat dedi doktorum
Geçmiş olsun cnm sanırım ikiz gebelikte bu kanama çok oluyor rabbim yardımcımız olsun gerçekten o korku çok kötüÖğlen üzeri kahverengi lekeyle uyandim cok az da kan pihtisi geliyodu apar topar gittik eşim gececi olunca evdeydi doktorum hemen muayene etti doğum kanalina yakin yerdeymis kanama 1gece kal gözetim altinda ol dedi kaldim bide kan uyusmazligimiz var bizim onun icin de iğne yaptilar 3de serum yedim evdeyim daha yerlesmeye calisirlarmis bebisler bide ben 1gun önce hamile kiyafeti almaya gitmistim onun da etkisi varmis özellikle ikiz gebelik de az yorulma bol istirahat dedi doktorum
İlk gebelik olsa valla sürekli yatarım ama evde çocuk varken yatılmıyorGeçmiş olsun canım. Ben de dün parka götürdüm oglumu, biraz da uzaktı. Dönüşte bayilacak gibi yorgunluk hissi oluştu, gece de kırmızılar hemen misafirlige geldi. Biz paso yatacagiz deme ki.
Mşlh cnm rabbim kucağına sağ saglim almayı nasip etsin darısı bizlere inş:)kizlar haftaya cuma dogumum varbugünlere gelebilmek icin hepiniz gibi ayni sorunlari yaşadik umarim sizin icinde zaman su gibi akip gitsin
Ben böyle zor olduğunu bilmiyorumdum tüp bebekle ikiz hamileyim bu ara keşke tek embriyo koydursaydım diyorum ki ikiz bebek hayalim gibi bşyde çok seviyorumKanamasiz ikiz gebelik geçiren duymadim hiç. Allah yardımcımız olsun. Gerçekten korkutucu bir durum. Önce kanamalar sonra erken doğmasın diye dualar endişeler... bekarliktan beri en çok istediğim şeylerden biri ikiz çocuk sahibi olmaktı. Bu kadar zor olabileceğini tahmin bile edemezdim. Bir kızım var onda karnım çok büyüktü daha ne kadar büyüyebilir diyordum ve cevabımı henüz 26 haftalikkken aldım
benimde aklımda hep bu soru iş yerinde bende alaturka kullanıyorum ve haftalar geçtikçe zorlanıyorumKizlar ozur dileyerek bisey sorcam,lutfen goren herkes cevaplamaya calissin
Korkumu yenmem icin..
Ben tedaviyle hamile kalmis biri olarak sanki alaturka tuvalete oturunca bebislerim gidecekmis gibi geliyor.Kendi evimde hem alaturka hem klozet var ancak bugun kaynanamlara gidecez,uzun bir suredir gitmedigimiz icin de pazara kadar ordayiz..Yani mecburi olarak alaturka kullancam,klozetleri yok..Sizler ne yapiyorsunuz,sizce bi sakincasi olur mu ? Elbette eskiler hep alaturka kullandi ama eskilerin bindebirini yapmadigimiz halde bebeklerimiz cok nazli hemen kanlari manlari gonderiyorlar
Kanamasiz ikiz gebelik geçiren duymadim hiç. Allah yardımcımız olsun. Gerçekten korkutucu bir durum. Önce kanamalar sonra erken doğmasın diye dualar endişeler... bekarliktan beri en çok istediğim şeylerden biri ikiz çocuk sahibi olmaktı. Bu kadar zor olabileceğini tahmin bile edemezdim. Bir kızım var onda karnım çok büyüktü daha ne kadar büyüyebilir diyordum ve cevabımı henüz 26 haftalikkken aldım
İnşallah. Amin... kasılamalar Hala düzensiz. Ama uzun sürüyo bu aralar. Bu kasılmalar karnın sertleşmesi zaten dopuma işaret ama tehlike aralarının 10 dakikaya düşmesi... ama öyle değilim şimdilik. İnşallah da pazartesiyi görürüm.Masallah 37.haftaya gelmişsiniz.Insallah tamamlarsiniz rahat bir doğumla bebeklerinize kavuşursunuz.Kasilmalariniz düzenli zaman araliklariyla mi oluyor.Bir de doğuma işaret ettigini nasıl anlarız
İnşallah. Amin... kasılamalar Hala düzensiz. Ama uzun sürüyo bu aralar. Bu kasılmalar karnın sertleşmesi zaten dopuma işaret ama tehlike aralarının 10 dakikaya düşmesi... ama öyle değilim şimdilik. İnşallah da pazartesiyi görürüm.
Canım benim de 11.haftada oldu kanamam ama rahimde değildiÖğlen üzeri kahverengi lekeyle uyandim cok az da kan pihtisi geliyodu apar topar gittik eşim gececi olunca evdeydi doktorum hemen muayene etti doğum kanalina yakin yerdeymis kanama 1gece kal gözetim altinda ol dedi kaldim bide kan uyusmazligimiz var bizim onun icin de iğne yaptilar 3de serum yedim evdeyim daha yerlesmeye calisirlarmis bebisler bide ben 1gun önce hamile kiyafeti almaya gitmistim onun da etkisi varmis özellikle ikiz gebelik de az yorulma bol istirahat dedi doktorum
Canım bir sıkıntı olacağını sanmam.Kizlar ozur dileyerek bisey sorcam,lutfen goren herkes cevaplamaya calissin
Korkumu yenmem icin..
Ben tedaviyle hamile kalmis biri olarak sanki alaturka tuvalete oturunca bebislerim gidecekmis gibi geliyor.Kendi evimde hem alaturka hem klozet var ancak bugun kaynanamlara gidecez,uzun bir suredir gitmedigimiz icin de pazara kadar ordayiz..Yani mecburi olarak alaturka kullancam,klozetleri yok..Sizler ne yapiyorsunuz,sizce bi sakincasi olur mu ? Elbette eskiler hep alaturka kullandi ama eskilerin bindebirini yapmadigimiz halde bebeklerimiz cok nazli hemen kanlari manlari gonderiyorlar
Amin canım. Saglikla kolaylıkla kucakla bebişlerini inşallah.kizlar haftaya cuma dogumum varbugünlere gelebilmek icin hepiniz gibi ayni sorunlari yaşadik umarim sizin icinde zaman su gibi akip gitsin
Canım ben 31 haftalık ikiz gebeyım alaturka hiç kullanamıyorum oturduğum An agrı oluyor bazan klozet bile zor çünkü çok fazla baskı ve agırlık var yine de sana kalmısKizlar ozur dileyerek bisey sorcam,lutfen goren herkes cevaplamaya calissin
Korkumu yenmem icin..
Kizlar ozur dileyerek bisey sorcam,lutfen goren herkes cevaplamaya calissin
Korkumu yenmem icin..
Canım bende ikisinide kullanabiliyordum ama 23 haftadan sonra kullanmak zorlaştı. Şimdi hiç alaturka kullanamıyorum göbek den oturamıyorum zorunlu kaldığım yerlerde cok zorlanıyorum.Kizlar ozur dileyerek bisey sorcam,lutfen goren herkes cevaplamaya calissin
Korkumu yenmem icin..
Büyük şırıngalar var ona koyuyorlar burda öyle gördüm :) onlarıda fazla olanları donduruyor hastahanedeDoğum yapanlar hazırlananlar genel olarak kafama takılan birkaç şey var. Küvezdeki bebeklere sağdığınız sütü ne ile götürüyorsunuz? Biberondamı camlarda mı nasıl oluyor. Isıtıp mı götürülüyor? Ayrıca bebek kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız aklıma takıldı bunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?