- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.001
Merhaba
Bugün rutin kontrolüm vardı 34+3
Açılma ve kısalma görüldü.
Hastaneye yattım serum ve ilaçlar ile durdurmaya çalışacaklar.
Pazartesi öğleden sonra sezeryanım eğer geçmesse.
Ama pazartesiyi bile beklemeyebilirmiş
Yolun sonuna gelmişiz biz
Herkese hayırlı ve sağlıklı Doğumlar..
Rabbim hayırlısı ile kurtarsın canım sağlıkla kavus yavrularina darisi bizlerin başınaMerhaba
Bugün rutin kontrolüm vardı 34+3
Açılma ve kısalma görüldü.
Hastaneye yattım serum ve ilaçlar ile durdurmaya çalışacaklar.
Pazartesi öğleden sonra sezeryanım eğer geçmesse.
Ama pazartesiyi bile beklemeyebilirmiş
Yolun sonuna gelmişiz biz
Herkese hayırlı ve sağlıklı Doğumlar..
İnan hala aklım çıkıyor her şeyden nem kapıyorum canımilk aylarda tiroid eksikliğinin bebeğe çok zararı var doktorun anlatmıştı bende araştırdım. benimde tüp bebek tedavisine başlarken farkedildi. 2.5 ve altında olmasını istiyoruz bir doktora görün demişlerdi.
sen artık 30.haftadasın tatlım hiç korkma çünkü 4.aydan itibaren bebeğin kendi tiroid bezi gelişmeye başlıyor. tabi yine doktora gitmeyi ihmal etme :)
ah tatlım sen yaşam sınırını geçtin artık geçen her gün mucizelerine kavuşmana yaklaşıyorsun. benim gibi kanaması olup gebeliğinin başlarında olanlar tuvalete gidip dönüp yatmakla korkuyla geçiriyor günlerini. çok büyüdü mü karnın? bebitolar sesine tepki veriyor mu :)İnan hala aklım çıkıyor her şeyden nem kapıyorum canımAynen soracağım mutlaka... :*
Başlarda ben de öyleydim emin ol, her lekelenmede koşa koşa doktorlara, sürekli lekelenmeler pıhtılar. Geçti çok şükür, senin de geçecek inşallah... çok büyüdü karnım inanamazsın ya. Her hafta pijama değiştiriyorum belleri olmuyor. Genel anlamda çok kilo almadım, toplamda 7 kilo almışım sadece ama karnım felaket. Minikler de kıpır kıpırlar, konuşuyoruz onlarla, müzik dinliyoruz, hemen kıpırdanıyorlar :) İnşallah o günlere acısız, ağrısız, stressiz, sağlıkla bir an önce gelirsin sen de...ah tatlım sen yaşam sınırını geçtin artık geçen her gün mucizelerine kavuşmana yaklaşıyorsun. benim gibi kanaması olup gebeliğinin başlarında olanlar tuvalete gidip dönüp yatmakla korkuyla geçiriyor günlerini. çok büyüdü mü karnın? bebitolar sesine tepki veriyor mu :)
Hayirlisi olsun hakkinizda saglikla gelsin bebisleriniz. Ama bir sorun yok herhalde degil mi simdi dogsalar?
Rabbim hayırlısı ile kurtarsın canım sağlıkla kavus yavrularina darisi bizlerin başına
rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canım. hiç endişelenme maşallah 34 ü bile geçmişsiniz artık
inşallah canım kendimle birlikte dileyen herkes için dua ediyorum zaten. biz anne olmak istiyoruz bundan daha masum daha kutsal bişey yok. hem maşallah az kilo almışsın inşallah bende senin gibi 7 kiloyla gelirim o haftalara. bebişler büyüsün kafi :) oy o kuzucuklar kıpır kıpır dans ediyorlarmışBaşlarda ben de öyleydim emin ol, her lekelenmede koşa koşa doktorlara, sürekli lekelenmeler pıhtılar. Geçti çok şükür, senin de geçecek inşallah... çok büyüdü karnım inanamazsın ya. Her hafta pijama değiştiriyorum belleri olmuyor. Genel anlamda çok kilo almadım, toplamda 7 kilo almışım sadece ama karnım felaket. Minikler de kıpır kıpırlar, konuşuyoruz onlarla, müzik dinliyoruz, hemen kıpırdanıyorlar :) İnşallah o günlere acısız, ağrısız, stressiz, sağlıkla bir an önce gelirsin sen de...
Ben 29+5 oldum yaklaşık 14 kilo aldim maşallah siz az almissiniz. Benimde bugün vajinada ağrı var adeta bıçak saplaniyor hergun değişik bişey hayirlisi... karnin üstünde sertleşme bendede oluyor.Ya biri şu kasılmalar nasıl bir his tam olarak nolur tarif edebilir mi? Sabahtan beri karnımın üst kısmında sertleşme ve bi gerginlik oluyor, geçiyor. Ağrı sancı yok. Acile gitsem mi bilmiyorum, gidince de devlet hastanesinin acili var en yakın kendi hastanemde kadın doğum acil yok, devlette de yataklardan vs çok tiksiniyorum burdaki pis geliyor. Üstüne tuhaf tuhaf elle alttan muayene ediyorlar. Acaba bu yaşadığım normal mi ilk gebeliğim olduğu için hiç yorumlayamıyorum.
ucuz bile olabilir, benimki 1748 di ikiz hamileyimMerhaba hayırlı olsun Bir sorum olacakşuanda 5 haftalık hamileyim kan degerlerim iki günde 4 katı artıyor regl günümden 4 gün geçti ve bthcg değerim 2995 sizce ikiz gebelik olabilirmi? Bu deneyimi yaşayanlar varmı aranızda? Cevaplarsanız çok sevinirim
İniallah korkulacak bir şey değildir bu sertleşmelerBen 29+5 oldum yaklaşık 14 kilo aldim maşallah siz az almissiniz. Benimde bugün vajinada ağrı var adeta bıçak saplaniyor hergun değişik bişey hayirlisi... karnin üstünde sertleşme bendede oluyor.
Sorma, kıyafet pijama olayları çokk sıkıntı aman dikkat edelim :) Çok tatlı dileklerin var Allah inşallah gönlüne göre versib senin de :)inşallah canım kendimle birlikte dileyen herkes için dua ediyorum zaten. biz anne olmak istiyoruz bundan daha masum daha kutsal bişey yok. hem maşallah az kilo almışsın inşallah bende senin gibi 7 kiloyla gelirim o haftalara. bebişler büyüsün kafi :) oy o kuzucuklar kıpır kıpır dans ediyorlarmış
kıyafet için zaten biraz büyük ve en en en lastiklisinden almak lazım yoksa doktor kontrolüne falan gideceğimiz bir gün çarşafları falan üstüme dolamak zorunda kalmam olası
İlk haftalarda ayak üşümesi ve kahverengi akıntılar kasik ağrıları oluyor, ayaklarını sicak tut, 2 kat giy çorap yada twigy den kalın ev terliği al, düşük riskin olabilir, ilk günler çok dikkatli olmalisinhanımlar merhaba. 6+3 oldum artık. sorun şu ki 5.haftada kanamam başladığı için progestan iğne her akşam 2 ampul yaptırıyorum. kanamam kesildi fakat kahverengi akıntı bazen hiç gelmiyorken özellikle banyo yaptığım gün kasık ağrısıyla birlikte nüksediyor. bununla birlikte artık popom sertleştiği için bacağıma vuran topallamama neden olan bir ağrı eklendi. ayaklarım hiç ısınmıyor ve genel olarak çok üşüyorum. sizler bu tarz şeyler yaşadınız mı? neler yaptınız?
İnşallah. Hayirlisiyle 34. Haftaya gelmeyi iple cekiyorum.İniallah korkulacak bir şey değildir bu sertleşmeler
marul gibi geziyorum birde üstüme battaniye örtüyorum :) şükür kanamalarım sarı-kahverengi akıntıya döndü artık.İlk haftalarda ayak üşümesi ve kahverengi akıntılar kasik ağrıları oluyor, ayaklarını sicak tut, 2 kat giy çorap yada twigy den kalın ev terliği al, düşük riskin olabilir, ilk günler çok dikkatli olmalisin
evet ben eutroyx kullanıyorum , hamilelikten once de kullaniyordum, endokrin e gitmen lazim 15 günde bir tsh ve ft4 e bakilması gerekiraranızda hipotiroidi olan var mı? gebelik öncesi normal sınırda ama 2.5 altında olmasını istiyoruz dedikleri tsh değerim (2.5 altına inmişti) son verdiğim tahlil sonucuna göre tekrar 4 e çıkmış. belli ki gebelikle birlikte yükselmeye meylediyor. sıkıntı şu ki tiroid eksikliği düşükten zeka geriliğine kadar istenmeyen çok şeye sebep olabiliyor. ilaç kullanan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?