2017 de İkiz Annesi Olucaklar

rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canım. hiç endişelenme maşallah 34 ü bile geçmişsiniz artık

Rabbim hayırlısı ile kurtarsın canım sağlıkla kavus yavrularina darisi bizlerin başına

İnan hala aklım çıkıyor her şeyden nem kapıyorum canım Aynen soracağım mutlaka... :*

Ya biri şu kasılmalar nasıl bir his tam olarak nolur tarif edebilir mi? Sabahtan beri karnımın üst kısmında sertleşme ve bi gerginlik oluyor, geçiyor. Ağrı sancı yok. Acile gitsem mi bilmiyorum, gidince de devlet hastanesinin acili var en yakın kendi hastanemde kadın doğum acil yok, devlette de yataklardan vs çok tiksiniyorum burdaki pis geliyor. Üstüne tuhaf tuhaf elle alttan muayene ediyorlar. Acaba bu yaşadığım normal mi ilk gebeliğim olduğu için hiç yorumlayamıyorum.

İnan hala aklım çıkıyor her şeyden nem kapıyorum canım Aynen soracağım mutlaka... :*
ah tatlım sen yaşam sınırını geçtin artık geçen her gün mucizelerine kavuşmana yaklaşıyorsun. benim gibi kanaması olup gebeliğinin başlarında olanlar tuvalete gidip dönüp yatmakla korkuyla geçiriyor günlerini. çok büyüdü mü karnın? bebitolar sesine tepki veriyor mu :)

Başlarda ben de öyleydim emin ol, her lekelenmede koşa koşa doktorlara, sürekli lekelenmeler pıhtılar. Geçti çok şükür, senin de geçecek inşallah... çok büyüdü karnım inanamazsın ya. Her hafta pijama değiştiriyorum belleri olmuyor. Genel anlamda çok kilo almadım, toplamda 7 kilo almışım sadece ama karnım felaket. Minikler de kıpır kıpırlar, konuşuyoruz onlarla, müzik dinliyoruz, hemen kıpırdanıyorlar :) İnşallah o günlere acısız, ağrısız, stressiz, sağlıkla bir an önce gelirsin sen de...

Hayirlisi olsun hakkinizda saglikla gelsin bebisleriniz. Ama bir sorun yok herhalde degil mi simdi dogsalar?

Sağol canım.
Ciğer geliştirici vuruldu pazartesiye kadar 1 2 gün daha dayansınlar diye bekliyoruz
İnşallah Hayırlısı
Küvoze girecekler ama kaç gün bilmiyoruz dendi

rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canım. hiç endişelenme maşallah 34 ü bile geçmişsiniz artık

Evet canım 34ü görmek bile iyiydi diyor doktor
Bundan sonrası Hakkımızda Hayırlısı
Sağlıklı olsunlar ciğerleri iyi olsun sıkıntı olmaz deniyor
Bakalım artık Kavuşma vakti
:) inşallah

inşallah canım kendimle birlikte dileyen herkes için dua ediyorum zaten. biz anne olmak istiyoruz bundan daha masum daha kutsal bişey yok. hem maşallah az kilo almışsın inşallah bende senin gibi 7 kiloyla gelirim o haftalara. bebişler büyüsün kafi :) oy o kuzucuklar kıpır kıpır dans ediyorlarmış

kıyafet için zaten biraz büyük ve en en en lastiklisinden almak lazım yoksa doktor kontrolüne falan gideceğimiz bir gün çarşafları falan üstüme dolamak zorunda kalmam olası

Ben 29+5 oldum yaklaşık 14 kilo aldim maşallah siz az almissiniz. Benimde bugün vajinada ağrı var adeta bıçak saplaniyor hergun değişik bişey hayirlisi... karnin üstünde sertleşme bendede oluyor.

ucuz bile olabilir, benimki 1748 di ikiz hamileyim

Ben 29+5 oldum yaklaşık 14 kilo aldim maşallah siz az almissiniz. Benimde bugün vajinada ağrı var adeta bıçak saplaniyor hergun değişik bişey hayirlisi... karnin üstünde sertleşme bendede oluyor.
İniallah korkulacak bir şey değildir bu sertleşmeler

Sorma, kıyafet pijama olayları çokk sıkıntı aman dikkat edelim :) Çok tatlı dileklerin var Allah inşallah gönlüne göre versib senin de :)

İlk haftalarda ayak üşümesi ve kahverengi akıntılar kasik ağrıları oluyor, ayaklarını sicak tut, 2 kat giy çorap yada twigy den kalın ev terliği al, düşük riskin olabilir, ilk günler çok dikkatli olmalisin

marul gibi geziyorum birde üstüme battaniye örtüyorum :) şükür kanamalarım sarı-kahverengi akıntıya döndü artık.

evet ben eutroyx kullanıyorum , hamilelikten once de kullaniyordum, endokrin e gitmen lazim 15 günde bir tsh ve ft4 e bakilması gerekir

bugun ebebek e gittim,şöyle kaba bir fiyat listesi cikardim,ihtiyaclarimiz icin..bircok tekstil ürününü dahil etmedim ve daha cok indirimde olan ürünleri hesapladim..
toplamda 1800 tuttu..Bu ay itibariyle almak şart oldu.yoksa işimiz zor.

selam kizlar hepinize hayirli dogumlaar dilerim. en.buyuk hayalim ikiz annesi olmak 1kizim var 18aylik 2yasini doldurunca 2ci cocuk calismalarina baslayacagiz kismetse :) klomen kullanarak ikiz gebe kalan varmi?yumurtlama bozuklugum var hafif.doktora gitmeden klomen kullana bilirmiyim acaba? bana bir oneriniz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…