- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.041
Mşlh cnm herkese çok iyiyim deme gerçekten insan nazara geliyor arada sızlanmak söylenmek Laz'ım:)Aklından o düşünceleri at canim dedim ya bende tık yok ve cok da sagliklilar maşallah endise etme bunyeden bünyeye fark ediyor
Mahvolduk vallahi kuzum deli masraf çıkıyoo :)) Ama olsun onlar sağlıklı olsun yeter. Küvet takımı alıcak mısın?bugun ebebek e gittim,şöyle kaba bir fiyat listesi cikardim,ihtiyaclarimiz icin..bircok tekstil ürününü dahil etmedim ve daha cok indirimde olan ürünleri hesapladim..
toplamda 1800 tuttu..Bu ay itibariyle almak şart oldu.yoksa işimiz zor.
Selam, bence kilon normal ama emin değilim ben de az aldım çünkü, şu an toplamda 7 kilo almışım. Sadece fazla tuzlu yememeni tavsiye ederim, şişirir elleri ayakları.Slm kızlar nasılsınız?ben 22+0 haftalık hamileyim ikiz erkek bekliyorum 22 haftada 8 kilo aldım sizce kilom nasıl??ve hala bulantılarım var 2-3 günde bir dondurma yiyorum canım hep soğuk seyler cekiyor doktorum fazla kalorili seyler yeme diyor kilo açısından ama bu dondurma istegim ne olacak!!!!
Amin canım Allah saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ben evin içinde cok hareketliyim coğu yere yürüyerek gitmeye özen gösteriyorum ama yinede alıyorum işte bebekler iyi olsunda kilo verilir bir sekildeCanım haftalarimiz çok yakın birbirine benimde ikizlerim erkek ve benimde canım çok dondurma istiyor 2-3 arayla 1 tane küçük yiyorum. Ilk 3 ay bulantim çoktu istahim yoktu o yüzden şimdilik 5 kilo almışım. Fazla hareketimde yok evin içindeyim hep. Ekmeği hamur işlerini azaltmaya çalış pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tercih et ben öyle yapmaya özen gösteriyorum. Tatlı değil ama mayali hamur işlerini çok seviyorum :) Allah sonumuzu hayretsin
Senin kilon iyi canım ben biraz fazla alıyorum sanırım inşallah doğuma kadar 20 kilo falan almış olmayayımda 15 kiloya razıyım zaten dogumla beraber yaklaşık 10 kiloya yakın gitmiş oluyor gerisinide birşekilde verecegiz inşallah zaten ikiz bebeklerle sürekli hareket halinde olacagiz veririz kiloları allahın izniyle yeterki bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alalımSelam, bence kilon normal ama emin değilim ben de az aldım çünkü, şu an toplamda 7 kilo almışım. Sadece fazla tuzlu yememeni tavsiye ederim, şişirir elleri ayakları.
Tamam öyle yapiyim :))Mşlh cnm herkese çok iyiyim deme gerçekten insan nazara geliyor arada sızlanmak söylenmek Laz'ım:)
Moralki girmemz lazm su an hiç hazır dglm ama pozitif olmaya çalışan bebelerime mutlu kavuşmak istiyorum .. yazalm snrasnda. Sennkiler beklenen kilosu kaç mavi bulut ?
Ben 60 ile hamile kaldım 2 kilo almışım :) iştahım acayip açık ama tatlı canım çekmiyor tuzlu ekşi şeyler yiyorum:) neyapalım kilo alalım sonra veririz sağlıkla doğuralımda:)
Cnm mşlh 35 haftalık olmuşsun ikizler için ideal Doğum zamanı zaten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizde o haftaları görürüz inş:)
Benimde olmadi hic ben cok rahat hamilelik gecirdim. Mide bulantm.yoktu agirlasmadimda oyle cok dogumdan 1 gun once alisverise bile gittim. Geziyodum ben yani hep. Kanamamda olmadi sdce 1 kere lekelenme yasadim onunda sebebi mantar girisi tahris etmis ondan iki damla falan. Dunde bi arkds norml tuvalettn bahsetms ben hep onu kullandm sdce dogurcagm hafta gecmistim klozete. Oyle karnim cok buyumedide goren hic ikiz demiyodu yani. Ama karnim buyumemesine ragmen cok catladi. Hamileligimde 7 kilo aldim. 65Le hamile kaldim 72yle doguma girdim dogumdan ciktigimda 65tim dahada verdim sanirim tartilmadm ama hissediyorum. Bebeklerim 2350 ve 1700 dogdular 34 haftalik dogum yaptim. Oglumun biraz solunum skntsi var 2 haftadr kuvezdelee. Kizimin bi sorunu yok sdce buyumesini bekliyolar. Zaten doktor bi sorun olmasada 34 haftalik dogan bebekleri 2 hafta vermem ben dedi. Bekliyoruz o arada bende toparladim. Oglum 2 bucuk kiloya cikti kizim 1900 oldu. Senin vasitanlada yazmis oldum hepsini :)
Gelmediler cnm. Kiz cikamya yakin ama. Insallah seninkiler hic girmez kuveze.Canım maaşallah toparlamış kuzuların
Bir an önce kavuşun inşallah
Eve gelmediler dimi
Bende 34 te doğuruyorum yarın galiba
Tutamıyoruz artık Ağrı Sancı yok ama açılma baskı kısalma var normal doğuma geçmeden bebekler alalım diyor doktor
Hayırlısı
Ciğer geliştirici daha yeni vurdu
Inşallah işe yarar
Amin tatlım, en önemlisi sağlık zaten. Kilo nedir verilir bir şekilde :)Senin kilon iyi canım ben biraz fazla alıyorum sanırım inşallah doğuma kadar 20 kilo falan almış olmayayımda 15 kiloya razıyım zaten dogumla beraber yaklaşık 10 kiloya yakın gitmiş oluyor gerisinide birşekilde verecegiz inşallah zaten ikiz bebeklerle sürekli hareket halinde olacagiz veririz kiloları allahın izniyle yeterki bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alalım
Merhaba, öncelikle çevrendeki o tiplerle görüşmeyi kısıtlamalısın bence. Testinde bi şey çıkmamış zaten. Doppler'i bilmiyorum ama iki kez detaylı ultrason çektirdik biz de, çok şükür bi şey çıkmadı. Senin de çıkmayacak inşallah. Hatta güzel bi şey, her şeyini görüyorsun miniklerinin :) Sadece hamileliğinde bilinçli mi 11 kilo verdin onu merak ettim. Eğer fazla kilolu olduğun için yaptıysan ve doktor kontrolünde isen, bebekelr de iyiyse hiç sıkma bile canını.Merhaba arkadaşlar dopplere 10 gün kaldı acayip heyecanlıyım.sürekli kabuslar görüyorum.prena test yaptırmıştım ben yaş 36 olunca temiz çıktı sonuçlar çok şükür ama bu doppler beni çok korkutuyor
Ben 11kg verdim hamileliğimde çok kilolu başladım çünkü ama dr bebekler çok ii dedi bir sıkıntı yok diyor.ama çevremde bazı tipler çok kg verdin bebeklerde bi sıkıntı çıkmasın filan diyerek beni bitirmeye çalışıyorlar moralim çok bozuk.
Ne iyi geldi söylediklerin inan allahın izni ile bebeklerim sağlıklı doğsunlar inşallah 9 yıl sonra tekrar bu hevesleri yaşamak hem mutlu hem paranoyak yapıyor insanı.canım dr testlerde insülin direnci görünce hemen beslenme uzmanına dedi.beslenme uzmanım ve dr ortak takip ediyor.dr seninle gurur duyuyorum dedi.ama cehaletle baş etmek çok zormuş.maalesef hep gözümün önünde olacak olan insanlar anlatıyorum çabalıyorum ama hep ve yine başa dönüyoruzMerhaba, öncelikle çevrendeki o tiplerle görüşmeyi kısıtlamalısın bence. Testinde bi şey çıkmamış zaten. Doppler'i bilmiyorum ama iki kez detaylı ultrason çektirdik biz de, çok şükür bi şey çıkmadı. Senin de çıkmayacak inşallah. Hatta güzel bi şey, her şeyini görüyorsun miniklerinin :) Sadece hamileliğinde bilinçli mi 11 kilo verdin onu merak ettim. Eğer fazla kilolu olduğun için yaptıysan ve doktor kontrolünde isen, bebekelr de iyiyse hiç sıkma bile canını.
kedi uzanamadığı ciğere.. boşversene arkadaşım kendileri hamileyken çok kilo almıştır kıskanıyorlardır belki kim bilir? bebekler ilk aylar depolarını kullanıyor. son aylarda da diyetisyeninin yazdıklarını yersen beslenir kuzucuklarNe iyi geldi söylediklerin inan allahın izni ile bebeklerim sağlıklı doğsunlar inşallah 9 yıl sonra tekrar bu hevesleri yaşamak hem mutlu hem paranoyak yapıyor insanı.canım dr testlerde insülin direnci görünce hemen beslenme uzmanına dedi.beslenme uzmanım ve dr ortak takip ediyor.dr seninle gurur duyuyorum dedi.ama cehaletle baş etmek çok zormuş.maalesef hep gözümün önünde olacak olan insanlar anlatıyorum çabalıyorum ama hep ve yine başa dönüyoruz
Tahmin edebiliyorum canım. Onlar gelip geçici, kalıcı olan yavruların olacak unutma :) Hem kendi hem bebeklerinin sağlığı için gerekliymiş hem kilo vermen. Ben de tüp bebek sonucu hamile kaldığım için ilaçlardan dolayı oldukça kilolu hamile kaldım aslında boyuma göre. Benim doktorum da yönlendirecekti diyetisyen ve beslenme uzmanına hamileyken ama ben mide rahatsızlığım yüzünden çok kusup hiç bir şey yiyemediğim için gitmedim. Dediğin gibi cehaletle uğraşmak çok zor. 9 yıl aradan sonra ilk kez gibi geliyordur bu mutluluk sana eminim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, huzurla atlatırsın umarım hamileliğini...Ne iyi geldi söylediklerin inan allahın izni ile bebeklerim sağlıklı doğsunlar inşallah 9 yıl sonra tekrar bu hevesleri yaşamak hem mutlu hem paranoyak yapıyor insanı.canım dr testlerde insülin direnci görünce hemen beslenme uzmanına dedi.beslenme uzmanım ve dr ortak takip ediyor.dr seninle gurur duyuyorum dedi.ama cehaletle baş etmek çok zormuş.maalesef hep gözümün önünde olacak olan insanlar anlatıyorum çabalıyorum ama hep ve yine başa dönüyoruz
Zaten ben 20+6yım geçen hafta dr.gittiğimde 19+3tüm kızım 19+5 oğlum 20 haftalıktı.kızım 296gr oğlum 347 grdı.bunları düşündükçe allahım diyorum yanlış bişey yapmıyorum.bu kg vermeseydim şeker tansiyon tavanda olsaydı mutlu mu olacaklardı acaba ?kedi uzanamadığı ciğere.. boşversene arkadaşım kendileri hamileyken çok kilo almıştır kıskanıyorlardır belki kim bilir? bebekler ilk aylar depolarını kullanıyor. son aylarda da diyetisyeninin yazdıklarını yersen beslenir kuzucuklar
Amin canım allah kalbin gibi güzel ve mutlu günler versin evlatlarınla ailene.birine anlatmasam çatlayacağım çünkü.eşimde kaptan benim o da yok yanimda psikolojik desteğim az yani kızım ve anacığım sağolsun.şimdi artık sizlerde varsınız hepimize bu yolda allah yardım etsinTahmin edebiliyorum canım. Onlar gelip geçici, kalıcı olan yavruların olacak unutma :) Hem kendi hem bebeklerinin sağlığı için gerekliymiş hem kilo vermen. Ben de tüp bebek sonucu hamile kaldığım için ilaçlardan dolayı oldukça kilolu hamile kaldım aslında boyuma göre. Benim doktorum da yönlendirecekti diyetisyen ve beslenme uzmanına hamileyken ama ben mide rahatsızlığım yüzünden çok kusup hiç bir şey yiyemediğim için gitmedim. Dediğin gibi cehaletle uğraşmak çok zor. 9 yıl aradan sonra ilk kez gibi geliyordur bu mutluluk sana eminim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, huzurla atlatırsın umarım hamileliğini...
Selam canım. Hamilelik günlüğüne bakma ben de 29 küsür haftadayım. İnan aynı durumu yaşıyorum ya. İki adım yürüsem belimin ağrısı öldürüyor. Oturup kalkmak bile işkence. Sürekli bi ateş basması, gün içinde kaç kez sırılsıklam terleyip üst değiştiriyorum anlatamam. Ve her gün bir yıl gibi geliyor bana da, sanki bitmiyor. Bi de üstüne geceleri asla uyuyamıyorum, mide yanması yüzünden her saat uyanıyorum. Çok şikayet etmek istemiyorum şükür iki tane miniğim var ama çok zor. Şimdiden böyleysek otuzlarda napıcaz bilmiyorumSelam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim nefes bile zor alıyorum bel ağrısı sırt ağrısı ateş basmalar benimle aynı hafta olan varmı sizde böylemisiniz bi an önce doğum zamanı gelsin zaman su gibi akıp geçsin böyle bir günü biterene kadr neler çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?