2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Mahvolduk vallahi kuzum deli masraf çıkıyoo :)) Ama olsun onlar sağlıklı olsun yeter. Küvet takımı alıcak mısın?

Selam, bence kilon normal ama emin değilim ben de az aldım çünkü, şu an toplamda 7 kilo almışım. Sadece fazla tuzlu yememeni tavsiye ederim, şişirir elleri ayakları.

Amin canım Allah saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ben evin içinde cok hareketliyim coğu yere yürüyerek gitmeye özen gösteriyorum ama yinede alıyorum işte bebekler iyi olsunda kilo verilir bir sekilde

Selam, bence kilon normal ama emin değilim ben de az aldım çünkü, şu an toplamda 7 kilo almışım. Sadece fazla tuzlu yememeni tavsiye ederim, şişirir elleri ayakları.
Senin kilon iyi canım ben biraz fazla alıyorum sanırım inşallah doğuma kadar 20 kilo falan almış olmayayımda 15 kiloya razıyım zaten dogumla beraber yaklaşık 10 kiloya yakın gitmiş oluyor gerisinide birşekilde verecegiz inşallah zaten ikiz bebeklerle sürekli hareket halinde olacagiz veririz kiloları allahın izniyle yeterki bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alalım

Moralki girmemz lazm su an hiç hazır dglm ama pozitif olmaya çalışan bebelerime mutlu kavuşmak istiyorum .. yazalm snrasnda. Sennkiler beklenen kilosu kaç mavi bulut ?

Evet öyle olmaya çalışıyorum ama tüm duygular birbirine giriyor.çok da heyecanlıyım onları göreceğiz inşallah
Ben ultrasonda çok göremedim:) utangaçları

Şimdi ultrasona göre 2200 kız 2400
Ama kiloya takılma diyor doktor kızıyor bana Göbek Çevresi Günü'nde gidiyor ve solunumu iyi olsun diyor o zaman 10 günden fazla kalmaz dedi
Tabii bir sorun olmassa
Allah yardımcımız olsun gerçekten
Yazarım tabii kendime gelince

Aşağıdaki takvim genelde önden gidiyor daha 34ü doldurmadık
Ama 34ü geçtik bu da bişi diyelim
Sağolasın inşallah görürsün tabii
Negatif Düşünme bolca dinlen

Canım maaşallah toparlamış kuzuların
Bir an önce kavuşun inşallah
Eve gelmediler dimi
Bende 34 te doğuruyorum yarın galiba
Tutamıyoruz artık Ağrı Sancı yok ama açılma baskı kısalma var normal doğuma geçmeden bebekler alalım diyor doktor
Hayırlısı
Ciğer geliştirici daha yeni vurdu
Inşallah işe yarar

Gelmediler cnm. Kiz cikamya yakin ama. Insallah seninkiler hic girmez kuveze.

Merhaba arkadaşlar dopplere 10 gün kaldı acayip heyecanlıyım.sürekli kabuslar görüyorum.prena test yaptırmıştım ben yaş 36 olunca temiz çıktı sonuçlar çok şükür ama bu doppler beni çok korkutuyor
Ben 11kg verdim hamileliğimde çok kilolu başladım çünkü ama dr bebekler çok ii dedi bir sıkıntı yok diyor.ama çevremde bazı tipler çok kg verdin bebeklerde bi sıkıntı çıkmasın filan diyerek beni bitirmeye çalışıyorlar moralim çok bozuk.

Amin tatlım, en önemlisi sağlık zaten. Kilo nedir verilir bir şekilde :)

Merhaba, öncelikle çevrendeki o tiplerle görüşmeyi kısıtlamalısın bence. Testinde bi şey çıkmamış zaten. Doppler'i bilmiyorum ama iki kez detaylı ultrason çektirdik biz de, çok şükür bi şey çıkmadı. Senin de çıkmayacak inşallah. Hatta güzel bi şey, her şeyini görüyorsun miniklerinin :) Sadece hamileliğinde bilinçli mi 11 kilo verdin onu merak ettim. Eğer fazla kilolu olduğun için yaptıysan ve doktor kontrolünde isen, bebekelr de iyiyse hiç sıkma bile canını.

Ne iyi geldi söylediklerin inan allahın izni ile bebeklerim sağlıklı doğsunlar inşallah 9 yıl sonra tekrar bu hevesleri yaşamak hem mutlu hem paranoyak yapıyor insanı.canım dr testlerde insülin direnci görünce hemen beslenme uzmanına dedi.beslenme uzmanım ve dr ortak takip ediyor.dr seninle gurur duyuyorum dedi.ama cehaletle baş etmek çok zormuş.maalesef hep gözümün önünde olacak olan insanlar anlatıyorum çabalıyorum ama hep ve yine başa dönüyoruz

kedi uzanamadığı ciğere.. boşversene arkadaşım kendileri hamileyken çok kilo almıştır kıskanıyorlardır belki kim bilir? bebekler ilk aylar depolarını kullanıyor. son aylarda da diyetisyeninin yazdıklarını yersen beslenir kuzucuklar

Tahmin edebiliyorum canım. Onlar gelip geçici, kalıcı olan yavruların olacak unutma :) Hem kendi hem bebeklerinin sağlığı için gerekliymiş hem kilo vermen. Ben de tüp bebek sonucu hamile kaldığım için ilaçlardan dolayı oldukça kilolu hamile kaldım aslında boyuma göre. Benim doktorum da yönlendirecekti diyetisyen ve beslenme uzmanına hamileyken ama ben mide rahatsızlığım yüzünden çok kusup hiç bir şey yiyemediğim için gitmedim. Dediğin gibi cehaletle uğraşmak çok zor. 9 yıl aradan sonra ilk kez gibi geliyordur bu mutluluk sana eminim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, huzurla atlatırsın umarım hamileliğini...

Zaten ben 20+6yım geçen hafta dr.gittiğimde 19+3tüm kızım 19+5 oğlum 20 haftalıktı.kızım 296gr oğlum 347 grdı.bunları düşündükçe allahım diyorum yanlış bişey yapmıyorum.bu kg vermeseydim şeker tansiyon tavanda olsaydı mutlu mu olacaklardı acaba ?

Amin canım allah kalbin gibi güzel ve mutlu günler versin evlatlarınla ailene.birine anlatmasam çatlayacağım çünkü.eşimde kaptan benim o da yok yanimda psikolojik desteğim az yani kızım ve anacığım sağolsun.şimdi artık sizlerde varsınız hepimize bu yolda allah yardım etsin

Selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim nefes bile zor alıyorum bel ağrısı sırt ağrısı ateş basmalar benimle aynı hafta olan varmı sizde böylemisiniz bi an önce doğum zamanı gelsin zaman su gibi akıp geçsin böyle bir günü biterene kadr neler çekiyorum

Selam canım. Hamilelik günlüğüne bakma ben de 29 küsür haftadayım. İnan aynı durumu yaşıyorum ya. İki adım yürüsem belimin ağrısı öldürüyor. Oturup kalkmak bile işkence. Sürekli bi ateş basması, gün içinde kaç kez sırılsıklam terleyip üst değiştiriyorum anlatamam. Ve her gün bir yıl gibi geliyor bana da, sanki bitmiyor. Bi de üstüne geceleri asla uyuyamıyorum, mide yanması yüzünden her saat uyanıyorum. Çok şikayet etmek istemiyorum şükür iki tane miniğim var ama çok zor. Şimdiden böyleysek otuzlarda napıcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…