- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.021
dra gitmeden ilac kullanmak miselam kizlar hepinize hayirli dogumlaar dilerim. en.buyuk hayalim ikiz annesi olmak 1kizim var 18aylik 2yasini doldurunca 2ci cocuk calismalarina baslayacagiz kismetse :) klomen kullanarak ikiz gebe kalan varmi?yumurtlama bozuklugum var hafif.doktora gitmeden klomen kullana bilirmiyim acaba? bana bir oneriniz varmi
Nidilata bir hafta devam edersen 1_2 hafta da o geciktirir biraz daha gelişmiş olur kuzular.Benim bir aydan beri o kasilmalarim var bende sanci oldugunu bilmiyordum cocuk dayaniyor saniyordum.nst de cikinca dr yatirdi nidilat baslandi birde akciger gelistirici..32 nin icindeyiz daha
Benimki de gestasyonel diyabet. Gebelik şekeri yani. Endokrine gittim bende ölçüm sonrası. Diyete başladım diyetisyenin dediklerini yapınca hiç bir sıkıntı olmuyo. Bi de endokrin dr u şeker ölçüm cihazı yazdı her gün açlık tokluk ölçüyodum.Bende gebelik şekeri çıktı dahiliye dr. yönlendirildim aranızda gebelik şekeri tanısı konan var mı? Nasıl bir tedavi süreci içindesiniz?
Hemen öyle düşünme. Sana da büyük ihtimal nidilat başla dı. 2 tane birden filan içiliyo ilk aşamada. O 1 hafta öteler doğumu inşallah. Bak bana. 2 hafta öteledik. Ben de pazartesiyi iple çekiyorum bakalım ne diyecek diye. Hakkında inşallah hayırlısı olsun. Bugün kayınvalidem benden bi atak bekliyodu ama Allaha şükür bi sıkıntı yok. Sadece yatamıyorumMerhaba
Bugün rutin kontrolüm vardı 34+3
Açılma ve kısalma görüldü.
Hastaneye yattım serum ve ilaçlar ile durdurmaya çalışacaklar.
Pazartesi öğleden sonra sezeryanım eğer geçmesse.
Ama pazartesiyi bile beklemeyebilirmiş
Yolun sonuna gelmişiz biz
Herkese hayırlı ve sağlıklı Doğumlar..
Kasılma karnın tamamında sertleşme ile olur. Dr unun telefonu varsa için rahat etsin diye ara istersen. Çünkü nst ye girmekte fayda var. Ağrı eşiğin yüksekse hissetmezsin sancıları benim gibi. Bir de kasılmalatın sıklığı da önemli. 10 dakikada bir olan acil durum. Ona da dikkat et.Ya biri şu kasılmalar nasıl bir his tam olarak nolur tarif edebilir mi? Sabahtan beri karnımın üst kısmında sertleşme ve bi gerginlik oluyor, geçiyor. Ağrı sancı yok. Acile gitsem mi bilmiyorum, gidince de devlet hastanesinin acili var en yakın kendi hastanemde kadın doğum acil yok, devlette de yataklardan vs çok tiksiniyorum burdaki pis geliyor. Üstüne tuhaf tuhaf elle alttan muayene ediyorlar. Acaba bu yaşadığım normal mi ilk gebeliğim olduğu için hiç yorumlayamıyorum.
Nidilata bir hafta devam edersen 1_2 hafta da o geciktirir biraz daha gelişmiş olur kuzular.
Benimki de gestasyonel diyabet. Gebelik şekeri yani. Endokrine gittim bende ölçüm sonrası. Diyete başladım diyetisyenin dediklerini yapınca hiç bir sıkıntı olmuyo. Bi de endokrin dr u şeker ölçüm cihazı yazdı her gün açlık tokluk ölçüyodum.
Hemen öyle düşünme. Sana da büyük ihtimal nidilat başla dı. 2 tane birden filan içiliyo ilk aşamada. O 1 hafta öteler doğumu inşallah. Bak bana. 2 hafta öteledik. Ben de pazartesiyi iple çekiyorum bakalım ne diyecek diye. Hakkında inşallah hayırlısı olsun. Bugün kayınvalidem benden bi atak bekliyodu ama Allaha şükür bi sıkıntı yok. Sadece yatamıyorum
Kasılma karnın tamamında sertleşme ile olur. Dr unun telefonu varsa için rahat etsin diye ara istersen. Çünkü nst ye girmekte fayda var. Ağrı eşiğin yüksekse hissetmezsin sancıları benim gibi. Bir de kasılmalatın sıklığı da önemli. 10 dakikada bir olan acil durum. Ona da dikkat et.
Ne zaman doğum sizin? P.tesi sabah erkenden olack bnm kendmi rahatlatmam lazm zihnen hazır dglm hicIçime su serptin Allah Razı olsun
Ama benim rahim ağzı uzunluğum çok kısa 1,5
Ve 1 parmak kalınlığında Açıklık var kuzunun biri çok çok altta kafasını hissediyorum lavaboda
Seninse öyle miydi
Sezeryan saati verildi artık
Anne karnı riskli diyor
Bişi olur mesuliyet alamam dedi doktor
Inşallah Dediğin gibidir
Inşallah en Hayırlısı olur
Hepimiz için.
Bana da 1 cm demişlerdi açılmama. Ama çrş günü kontrolde alttan muayene yapmadı ultrasonla baktı 24 mm dedi. Sen içini ferah tut. Yasin oku. Gönlünden geçeni Rabbimden iste. Annelerin duaları kabul olur. Tabi herşeyin hayırlısını istemek lazım. Ben her duamda gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle derim. Sen de iste. İstek kapısı her daim açıktır.Içime su serptin Allah Razı olsun
Ve 1 parmak kalınlığında Açıklık var kuzunun biri çok çok altta kafasını hissediyorum lavaboda
Seninse öyle miydi
Anne karnı riskli diyor
Inşallah Dediğin gibidir
Hepimiz için.
Ne zaman doğum sizin? P.tesi sabah erkenden olack bnm kendmi rahatlatmam lazm zihnen hazır dglm hic
kizima gebekalmak icin 2kez klomen denemem olmusdu ayni dozda kullanmak istiyorum ama tabiki ultrasona girmeksartiyla.esimden gizlin kullanacagim kullanirsam eyer.o ilac kullanmama karsidra gitmeden ilac kullanmak mitabii ki kullanmayin.Takip gerekiyor bunun icin bilmeniz lazim..
Allah gonlunuze gore versin.
Moralki girmemz lazm su an hiç hazır dglm ama pozitif olmaya çalışan bebelerime mutlu kavuşmak istiyorum .. yazalm snrasnda. Sennkiler beklenen kilosu kaç mavi bulut ?Pazartesi öğleden sonra
Aynen bende
Canım haftalarimiz çok yakın birbirine benimde ikizlerim erkek ve benimde canım çok dondurma istiyor 2-3 arayla 1 tane küçük yiyorum. Ilk 3 ay bulantim çoktu istahim yoktu o yüzden şimdilik 5 kilo almışım. Fazla hareketimde yok evin içindeyim hep. Ekmeği hamur işlerini azaltmaya çalış pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tercih et ben öyle yapmaya özen gösteriyorum. Tatlı değil ama mayali hamur işlerini çok seviyorum :) Allah sonumuzu hayretsinSlm kızlar nasılsınız?ben 22+0 haftalık hamileyim ikiz erkek bekliyorum 22 haftada 8 kilo aldım sizce kilom nasıl??ve hala bulantılarım var 2-3 günde bir dondurma yiyorum canım hep soğuk seyler cekiyor doktorum fazla kalorili seyler yeme diyor kilo açısından ama bu dondurma istegim ne olacak!!!!
O dondurma aşkı arada ban da geliyo da çoğunlukla frenliyorum bakalim ne kadar dayancamCanım haftalarimiz çok yakın birbirine benimde ikizlerim erkek ve benimde canım çok dondurma istiyor 2-3 arayla 1 tane küçük yiyorum. Ilk 3 ay bulantim çoktu istahim yoktu o yüzden şimdilik 5 kilo almışım. Fazla hareketimde yok evin içindeyim hep. Ekmeği hamur işlerini azaltmaya çalış pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tercih et ben öyle yapmaya özen gösteriyorum. Tatlı değil ama mayali hamur işlerini çok seviyorum :) Allah sonumuzu hayretsin
Ben 60 ile hamile kaldım 2 kilo almışım :) iştahım acayip açık ama tatlı canım çekmiyor tuzlu ekşi şeyler yiyorum:) neyapalım kilo alalım sonra veririz sağlıkla doğuralımda:)Slm kızlar nasılsınız?ben 22+0 haftalık hamileyim ikiz erkek bekliyorum 22 haftada 8 kilo aldım sizce kilom nasıl??ve hala bulantılarım var 2-3 günde bir dondurma yiyorum canım hep soğuk seyler cekiyor doktorum fazla kalorili seyler yeme diyor kilo açısından ama bu dondurma istegim ne olacak!!!!
Cnm mşlh 35 haftalık olmuşsun ikizler için ideal Doğum zamanı zaten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizde o haftaları görürüz inş:)Içime su serptin Allah Razı olsun
Seninse öyle miydi
Anne karnı riskli diyor
Inşallah Dediğin gibidir
Hepimiz için.
Yok canım hic öyle düşünme bak ben kac haftalik oldum hala kusmadim bulantı da nadir oluyo bebeklerim de gayet iyi hastaneye yattigim gün ultrason da bildiğin kaydirakta hop hop kayiyo gibi hareketleri vardi hala aklimda :) korkma bünye meselesiKızlar benim hafif migde bulantılarım oluyor ara ara ögürüyorum sadece okdr ... ikizlerde aşırı migde bulantısı olurmuş bende niye olmuyor acaba bebeklere bşymi oldu diyorumnolacak bu halim hiç bilmem
Ay mşlh kusmadın demek içim rahatladı ikizlerde Doğum yapana kdr kusan çok kişi varmış ondan bi vesvese ettim iki kere kustum şimdiye kdr oda sabah oldu .. aç kalınca bi öğürme istegi geliyor bana okdr :) aslında şu kanamadan sonra pskolojim bozuldu ondan Önce çok iyidim her açıdanYok canım hic öyle düşünme bak ben kac haftalik oldum hala kusmadim bulantı da nadir oluyo bebeklerim de gayet iyi hastaneye yattigim gün ultrason da bildiğin kaydirakta hop hop kayiyo gibi hareketleri vardi hala aklimda :) korkma bünye meselesi
Aklından o düşünceleri at canim dedim ya bende tık yok ve cok da sagliklilar maşallah endise etme bunyeden bünyeye fark ediyorAy mşlh kusmadın demek içim rahatladı ikizlerde Doğum yapana kdr kusan çok kişi varmış ondan bi vesvese ettim iki kere kustum şimdiye kdr oda sabah oldu .. aç kalınca bi öğürme istegi geliyor bana okdr :) aslında şu kanamadan sonra pskolojim bozuldu ondan Önce çok iyidim her açıdan
Benimde olmadi hic ben cok rahat hamilelik gecirdim. Mide bulantm.yoktu agirlasmadimda oyle cok dogumdan 1 gun once alisverise bile gittim. Geziyodum ben yani hep. Kanamamda olmadi sdce 1 kere lekelenme yasadim onunda sebebi mantar girisi tahris etmis ondan iki damla falan. Dunde bi arkds norml tuvalettn bahsetms ben hep onu kullandm sdce dogurcagm hafta gecmistim klozete. Oyle karnim cok buyumedide goren hic ikiz demiyodu yani. Ama karnim buyumemesine ragmen cok catladi. Hamileligimde 7 kilo aldim. 65Le hamile kaldim 72yle doguma girdim dogumdan ciktigimda 65tim dahada verdim sanirim tartilmadm ama hissediyorum. Bebeklerim 2350 ve 1700 dogdular 34 haftalik dogum yaptim. Oglumun biraz solunum skntsi var 2 haftadr kuvezdelee. Kizimin bi sorunu yok sdce buyumesini bekliyolar. Zaten doktor bi sorun olmasada 34 haftalik dogan bebekleri 2 hafta vermem ben dedi. Bekliyoruz o arada bende toparladim. Oglum 2 bucuk kiloya cikti kizim 1900 oldu. Senin vasitanlada yazmis oldum hepsini :)Kızlar benim hafif migde bulantılarım oluyor ara ara ögürüyorum sadece okdr ... ikizlerde aşırı migde bulantısı olurmuş bende niye olmuyor acaba bebeklere bşymi oldu diyorumnolacak bu halim hiç bilmem
Mşlh cnm darısı bizlere inş bende kızımda çok rahattım Doğuma giderken herkes 6/7 aylık hamileyim sanıyorlardı karnım öyle büyük deildi 3200 doğurmuştum :)işe Doğuma kdr gitmiştim zaman çok gizle geçmişti şimdi evde yatma fikir geriyor beni ama iyi olacaklarda yatarım hepBenimde olmadi hic ben cok rahat hamilelik gecirdim. Mide bulantm.yoktu agirlasmadimda oyle cok dogumdan 1 gun once alisverise bile gittim. Geziyodum ben yani hep. Kanamamda olmadi sdce 1 kere lekelenme yasadim onunda sebebi mantar girisi tahris etmis ondan iki damla falan. Dunde bi arkds norml tuvalettn bahsetms ben hep onu kullandm sdce dogurcagm hafta gecmistim klozete. Oyle karnim cok buyumedide goren hic ikiz demiyodu yani. Ama karnim buyumemesine ragmen cok catladi. Hamileligimde 7 kilo aldim. 65Le hamile kaldim 72yle doguma girdim dogumdan ciktigimda 65tim dahada verdim sanirim tartilmadm ama hissediyorum. Bebeklerim 2350 ve 1700 dogdular 34 haftalik dogum yaptim. Oglumun biraz solunum skntsi var 2 haftadr kuvezdelee. Kizimin bi sorunu yok sdce buyumesini bekliyolar. Zaten doktor bi sorun olmasada 34 haftalik dogan bebekleri 2 hafta vermem ben dedi. Bekliyoruz o arada bende toparladim. Oglum 2 bucuk kiloya cikti kizim 1900 oldu. Senin vasitanlada yazmis oldum hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?