- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.061
Umursama onları hiç felaket telallari arkadaşınıda dediği gibi onlarla araba mesafe koy kimseye birşey izah etmek zorunda değilsin biz sağlıklı ve mutluyuz no panik ben yeni nesil hamilelerdenim de onlar anlamazNe iyi geldi söylediklerin inan allahın izni ile bebeklerim sağlıklı doğsunlar inşallah 9 yıl sonra tekrar bu hevesleri yaşamak hem mutlu hem paranoyak yapıyor insanı.canım dr testlerde insülin direnci görünce hemen beslenme uzmanına dedi.beslenme uzmanım ve dr ortak takip ediyor.dr seninle gurur duyuyorum dedi.ama cehaletle baş etmek çok zormuş.maalesef hep gözümün önünde olacak olan insanlar anlatıyorum çabalıyorum ama hep ve yine başa dönüyoruz
Tabiki çook şükür de dediğin gibi 1 gün 1 yıl gibi ağrıdan duramıyorumki uzansam bile sırtım yanıyo resmen Allah yardımcımız olsunSelam canım. Hamilelik günlüğüne bakma ben de 29 küsür haftadayım. İnan aynı durumu yaşıyorum ya. İki adım yürüsem belimin ağrısı öldürüyor. Oturup kalkmak bile işkence. Sürekli bi ateş basması, gün içinde kaç kez sırılsıklam terleyip üst değiştiriyorum anlatamam. Ve her gün bir yıl gibi geliyor bana da, sanki bitmiyor. Bi de üstüne geceleri asla uyuyamıyorum, mide yanması yüzünden her saat uyanıyorum. Çok şikayet etmek istemiyorum şükür iki tane miniğim var ama çok zor. Şimdiden böyleysek otuzlarda napıcaz bilmiyorum
Ay ne güzel.çok çok iyi haberlerle gelirsin inşallah.dr geçen sefer renkli ultrason ile biraz gösterdi kızıma benzettim ben çok güzel bir bebekti bunları bende çok merak ediyorumUmursama onları hiç felaket telallari arkadaşınıda dediği gibi onlarla araba mesafe koy kimseye birşey izah etmek zorunda değilsin biz sağlıklı ve mutluyuz no panik ben yeni nesil hamilelerdenim de onlar anlamazRabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi. Bende 36 yaşındayım ilk gebeligim bizde 5 gün sonra doplere gideceğiz çok özledim onları kime benziyorlar diye meraklaniyorum :)
Merhaba öncelikle geçmiş olsun sanırım hepimizin ortak sorunu bu ağrılar.bende yatarak geciriyorum haftalardır biraz yürüsem ağrıdan 1 hafta yatıyorum Drum normal diyor sadece son muayne de biraz rahim boyum kısılmış dikkat et dedi korkumdan yattım hep Biraz hareket etsem çatı ağrısı çekiyorum şiddetli korkuyorumda bişeyler olacak diye Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuştursun insallahKızlar bende bugün bor sancıyla soluğu acilde aldım aslında geçer sandım ama yok geçmek bilmedi. Nst ye bağladılar neyseki sorun çıkmadı ama çok korkuttu beni minnoslar. 26+2 deyim tehlikeli zamnlarda. Allah yardımcımız olsun sonu güzel olsun ama anladimki artik dışarı çıkmak az da olsa yürümek bile tehlikli. Daha evden dışarı çıkmam doğuma kadar. Bir tek doktora gidip gelmeyi düşünüyorum
Sut posetlerinde goturduk hep. Hayir isitmiyorsun hatta dolapta bekletiyorsun goturdugun anda hepsini icmiyorlarki. Orada isitilip veriliyor. Bebek kiyapetlerini dalinin granul sabunu aldim ve dalin yumusatici. Cok da memnunumDoğum yapanlar hazırlananlar genel olarak kafama takılan birkaç şey var. Küvezdeki bebeklere sağdığınız sütü ne ile götürüyorsunuz? Biberondamı camlarda mı nasıl oluyor. Isıtıp mı götürülüyor? Ayrıca bebek kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız aklıma takıldı bunlar da
Amin insallah. Gercekten hem çok endişeli ve tedirgin bir bekleyiş hemde bir o kadar şahane bir mutluluk yaşıyoruz. Bugün yeni doğmuş ikizler gördüm annesiyle konuşunca 38 haftalık doğurdum dedi müthiş moral oldu. Zaten bu grubu takip etmemin de en büyük sebebi bu masallah herkes çok güzel zamanlarda doguruyor. Buda bana iyi bir motivasyon oluyor.Darısı biz bekleyenlere....Merhaba öncelikle geçmiş olsun sanırım hepimizin ortak sorunu bu ağrılar.bende yatarak geciriyorum haftalardır biraz yürüsem ağrıdan 1 hafta yatıyorum Drum normal diyor sadece son muayne de biraz rahim boyum kısılmış dikkat et dedi korkumdan yattım hep Biraz hareket etsem çatı ağrısı çekiyorum şiddetli korkuyorumda bişeyler olacak diye Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuştursun insallah
hayırlısı olsun canım, sağlıkla alırsın bebişlerini inşallah, dualarım sizlerleMerhaba
Bugün rutin kontrolüm vardı 34+3
Açılma ve kısalma görüldü.
Hastaneye yattım serum ve ilaçlar ile durdurmaya çalışacaklar.
Pazartesi öğleden sonra sezeryanım eğer geçmesse.
Ama pazartesiyi bile beklemeyebilirmiş
Yolun sonuna gelmişiz biz
Herkese hayırlı ve sağlıklı Doğumlar..
alicam cnm,yoksa leğenim bile yok cocuklari yikayacagimMahvolduk vallahi kuzum deli masraf çıkıyoo :)) Ama olsun onlar sağlıklı olsun yeter. Küvet takımı alıcak mısın?
Günaydın kızlar bu vajinaın oldugu yerde agrısı olan var mı don bir haftadır çok şiddetli olmasada hissediyorum. Ve karnım birden atak yaptı hareketler hızlandı. Tek gebeliğe göre cok ilginç ve güzel. Siz de durumlar nedir? Daha ileri haftaları tahmin bile edemiyorum
Normal mi? İkizlerde hiç duymadım helal valla sana da dr.da.bir avazda derler ya öyle kurtul arkadaşım iyi haberlerini paylaş bizlerede umut olsun ☺mavi bulut ne yaptın. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de sabaha karşı geldim hastaneye sancıyla. Dr um normal doğumu bekleyecez diyo. Yatırıyo beni. Bu sefer kaçarım yok alttan muayene çok canımı sıkacak
Mşlh ben 33-34 de doğursam bile çok mutlu olurum bu kanama benim moralimi alt üst etti sanki öğünleri göremiycem gibi geliyorAmin insallah. Gercekten hem çok endişeli ve tedirgin bir bekleyiş hemde bir o kadar şahane bir mutluluk yaşıyoruz. Bugün yeni doğmuş ikizler gördüm annesiyle konuşunca 38 haftalık doğurdum dedi müthiş moral oldu. Zaten bu grubu takip etmemin de en büyük sebebi bu masallah herkes çok güzel zamanlarda doguruyor. Buda bana iyi bir motivasyon oluyor.Darısı biz bekleyenlere....
Benim de burnum hep tıkalı gece burun bantları ile uyuyorum çok rahatlatıyor.benim geçmedi yaniiKızlar bu burnum hep tıkalı nefes alırken zorlamıyorum hani derin nefes alırsın yetmez ya öyle hisediyorum nezaman gececek bu
Oyyyyy demek devam edecek işe yarıyorsa bende alayım gündüz Neysede gece gerçekten hiç uyuyamıyorumBenim de burnum hep tıkalı gece burun bantları ile uyuyorum çok rahatlatıyor.benim geçmedi yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?