2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bende de bir yerde uzun süre oturursam kuyruk sokumum batıyor sanki belki çok erken ama yürüyüşle yerleşmesini önlemeye çalışıyorum ağrının.karnımda büyüdü hemen.

Umursama onları hiç felaket telallari arkadaşınıda dediği gibi onlarla araba mesafe koy kimseye birşey izah etmek zorunda değilsin biz sağlıklı ve mutluyuz no panik ben yeni nesil hamilelerdenim de onlar anlamaz Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi. Bende 36 yaşındayım ilk gebeligim bizde 5 gün sonra doplere gideceğiz çok özledim onları kime benziyorlar diye meraklaniyorum :)

Tabiki çook şükür de dediğin gibi 1 gün 1 yıl gibi ağrıdan duramıyorumki uzansam bile sırtım yanıyo resmen Allah yardımcımız olsun sabır sabır sabır şimdi ağrı kesici krem sürücem doktr verdi annemlerden masaj qleti getirticem bakalım işe yarıyacakmı

Kızlar bende bugün bor sancıyla soluğu acilde aldım aslında geçer sandım ama yok geçmek bilmedi. Nst ye bağladılar neyseki sorun çıkmadı ama çok korkuttu beni minnoslar. 26+2 deyim tehlikeli zamnlarda. Allah yardımcımız olsun sonu güzel olsun ama anladimki artik dışarı çıkmak az da olsa yürümek bile tehlikli. Daha evden dışarı çıkmam doğuma kadar. Bir tek doktora gidip gelmeyi düşünüyorum

Ay ne güzel.çok çok iyi haberlerle gelirsin inşallah.dr geçen sefer renkli ultrason ile biraz gösterdi kızıma benzettim ben çok güzel bir bebekti bunları bende çok merak ediyorum

Merhaba öncelikle geçmiş olsun sanırım hepimizin ortak sorunu bu ağrılar.bende yatarak geciriyorum haftalardır biraz yürüsem ağrıdan 1 hafta yatıyorum Drum normal diyor sadece son muayne de biraz rahim boyum kısılmış dikkat et dedi korkumdan yattım hep Biraz hareket etsem çatı ağrısı çekiyorum şiddetli korkuyorumda bişeyler olacak diye Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimize kavuştursun insallah

Sut posetlerinde goturduk hep. Hayir isitmiyorsun hatta dolapta bekletiyorsun goturdugun anda hepsini icmiyorlarki. Orada isitilip veriliyor. Bebek kiyapetlerini dalinin granul sabunu aldim ve dalin yumusatici. Cok da memnunum

Amin insallah. Gercekten hem çok endişeli ve tedirgin bir bekleyiş hemde bir o kadar şahane bir mutluluk yaşıyoruz. Bugün yeni doğmuş ikizler gördüm annesiyle konuşunca 38 haftalık doğurdum dedi müthiş moral oldu. Zaten bu grubu takip etmemin de en büyük sebebi bu masallah herkes çok güzel zamanlarda doguruyor. Buda bana iyi bir motivasyon oluyor.Darısı biz bekleyenlere....

hayırlısı olsun canım, sağlıkla alırsın bebişlerini inşallah, dualarım sizlerle

Günaydın kızlar bu vajinaın oldugu yerde agrısı olan var mı don bir haftadır çok şiddetli olmasada hissediyorum. Ve karnım birden atak yaptı hareketler hızlandı. Tek gebeliğe göre cok ilginç ve güzel. Siz de durumlar nedir? Daha ileri haftaları tahmin bile edemiyorum

Merhaba. Bazen cati agrisi gibi bi agri oluyor bende de. Normalmis olmasi. Ve evet bebekler o haftalarda cosmaya basliyor:) ben 26ya girdim ve artik cok cabuk yoruluyorum. Bir bebek cok asagida baski oluyor surekli tuvalet ihtiyaci. Ama tekmeleri iyice guclendi bu da cok mutluluk verici iyi olduklarini anlayip rahatliyor insan:)

mavi bulut ne yaptın. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de sabaha karşı geldim hastaneye sancıyla. Dr um normal doğumu bekleyecez diyo. Yatırıyo beni. Bu sefer kaçarım yok alttan muayene çok canımı sıkacak

Normal mi? İkizlerde hiç duymadım helal valla sana da dr.da.bir avazda derler ya öyle kurtul arkadaşım iyi haberlerini paylaş bizlerede umut olsun ☺

Mşlh ben 33-34 de doğursam bile çok mutlu olurum bu kanama benim moralimi alt üst etti sanki öğünleri göremiycem gibi geliyor

Kızlar bu burnum hep tıkalı nefes alırken zorlamıyorum hani derin nefes alırsın yetmez ya öyle hisediyorum nezaman gececek bu

Kızlar günaydın. Son kan tahlillerim çok kötü çıktı benim, çok moralim bozuk. Demir yerlerde, kansızlık çok fazla, b12 çok düşük. Hiç bir şey yiyemeyip, hiç bir ilacı kullanamayınca böyle oluyor. Hamileliğimin başından beri ne demir ilacı, ne balık yağı ne kan hapı, hiç birini kullanamadım. Ne alsam 15 dk sonra kusuyorum. Nolucak böyle bilmiyorum, bebeklerim ne durumda sağlık açısından muallak... Anne böyleyken o zavallılar nasıl dayansın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…