- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.081
Geçmiş olsun inşallah bebekler etkilenmemiştir Allah onları koruyor mersk etmeyin. Ama kendiniz için gereken tedbiri alabilirsiniz umarım .halsizlik keyifsizlik çoktur sizde. Allah yardımcınız olsunKızlar günaydın. Son kan tahlillerim çok kötü çıktı benim, çok moralim bozuk. Demir yerlerde, kansızlık çok fazla, b12 çok düşük. Hiç bir şey yiyemeyip, hiç bir ilacı kullanamayınca böyle oluyor. Hamileliğimin başından beri ne demir ilacı, ne balık yağı ne kan hapı, hiç birini kullanamadım. Ne alsam 15 dk sonra kusuyorum. Nolucak böyle bilmiyorum, bebeklerim ne durumda sağlık açısından muallak...Anne böyleyken o zavallılar nasıl dayansın ki
bnm oksurugumun tam 3.haftasi..neler neler denedim yok tamamen gecmedi,sadece hafifletti..O da son care sut karabiber ile..Kızlar öksürük başladı bende nasıl kesebilirim fikri olan var mı şimdi bal karabiber karısımi yutuyorum ama daha keskin geçiren varsa çok güzel olur
Sen kacıncı haftafasın ben 32. Haftadayım baya bı zorlanmaya basladım doguma daha yaklasık 1 ay var dururlarsa nasıl gecıcek bılmıyorumSelam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim nefes bile zor alıyorum bel ağrısı sırt ağrısı ateş basmalar benimle aynı hafta olan varmı sizde böylemisiniz bi an önce doğum zamanı gelsin zaman su gibi akıp geçsin böyle bir günü biterene kadr neler çekiyorum
Bende de oluyor o zaten oldum gittim ağzım açık uyurum :) kaloriferler peteklerinin üzerine su koydum birde okyanus suyu aldım eczaneden gündüz çok tıkanırsa gece ise yatmadan önce kullanıyorum beni çok rahatlattı tavsiye ederimOyyyyy demek devam edecek işe yarıyorsa bende alayım gündüz Neysede gece gerçekten hiç uyuyamıyorum
allah kolaylıklar versin, inşallah normal doğumla sağlıkla yavrularına kavuşursun, darısı bizlerin başınamavi bulut ne yaptın. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de sabaha karşı geldim hastaneye sancıyla. Dr um normal doğumu bekleyecez diyo. Yatırıyo beni. Bu sefer kaçarım yok alttan muayene çok canımı sıkacak
Benim evde var bi deneyeyim Deniz suyunuBende de oluyor o zaten oldum gittim ağzım açık uyurum :) kaloriferler peteklerinin üzerine su koydum birde okyanus suyu aldım eczaneden gündüz çok tıkanırsa gece ise yatmadan önce kullanıyorum beni çok rahatlattı tavsiye ederim
Cnm elindeki bşy deil sonuçta kuru üzüm ye baya işe yarıyor kansızlık için bir lokma yesen bile her yemekten o bile fayda ederKızlar günaydın. Son kan tahlillerim çok kötü çıktı benim, çok moralim bozuk. Demir yerlerde, kansızlık çok fazla, b12 çok düşük. Hiç bir şey yiyemeyip, hiç bir ilacı kullanamayınca böyle oluyor. Hamileliğimin başından beri ne demir ilacı, ne balık yağı ne kan hapı, hiç birini kullanamadım. Ne alsam 15 dk sonra kusuyorum. Nolucak böyle bilmiyorum, bebeklerim ne durumda sağlık açısından muallak...Anne böyleyken o zavallılar nasıl dayansın ki
Benim kızım öksürüyordu doktor öksürdükçe su içir en iyi çözüm demişti sende yanına su al sürekli iç bi deneKızlar öksürük başladı bende nasıl kesebilirim fikri olan var mı şimdi bal karabiber karısımi yutuyorum ama daha keskin geçiren varsa çok güzel olur
Canım benim de ilaç kullansam bile en düşük sınırda o yüzden yeme içmeye ağırlık verdim, siyah kuru üzüm ve erik, portakal suyu içine pekmez, tahin pekmez, ballı muz, bol meyve, kabak çekirdeği, ceviz haftalık balık ve et yemeye dikkat ediyorum artık bu dönemleride önemli gelişimleri için ilaçları tok karnına falan alsan yada üstüne mide bulandırmıcak bişeyler olur mu acaba. Demir için ıspanak yeşil biber gibi yeşillikler dene düzelir inşallah herşeyKızlar günaydın. Son kan tahlillerim çok kötü çıktı benim, çok moralim bozuk. Demir yerlerde, kansızlık çok fazla, b12 çok düşük. Hiç bir şey yiyemeyip, hiç bir ilacı kullanamayınca böyle oluyor. Hamileliğimin başından beri ne demir ilacı, ne balık yağı ne kan hapı, hiç birini kullanamadım. Ne alsam 15 dk sonra kusuyorum. Nolucak böyle bilmiyorum, bebeklerim ne durumda sağlık açısından muallak...Anne böyleyken o zavallılar nasıl dayansın ki
İnşallah bir yanım böylede olsa geçecek diyor öbür yanım hiç geçmeyecek gibi geliyor diyor hepimizin hakkında hayırlısıAmin insallah. Gercekten hem çok endişeli ve tedirgin bir bekleyiş hemde bir o kadar şahane bir mutluluk yaşıyoruz. Bugün yeni doğmuş ikizler gördüm annesiyle konuşunca 38 haftalık doğurdum dedi müthiş moral oldu. Zaten bu grubu takip etmemin de en büyük sebebi bu masallah herkes çok güzel zamanlarda doguruyor. Buda bana iyi bir motivasyon oluyor.Darısı biz bekleyenlere....
Hemen denemeli ozaman uyku uyuyamıyorum ağzım açık sürekli kuruyor bogazima da kuruluk yapıyor teşekkürler☺Benim de burnum hep tıkalı gece burun bantları ile uyuyorum çok rahatlatıyor.benim geçmedi yanii
Eczanelerde satılan soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi var benim oğlumun öksürüğü onunla kesiliyor deneyin bi acil şifalarKızlar öksürük başladı bende nasıl kesebilirim fikri olan var mı şimdi bal karabiber karısımi yutuyorum ama daha keskin geçiren varsa çok güzel olur
Bende aksine hep normal duydum. Açılma başladı. Kese incelmiş birazdan suyun delir dedi dr. Dua edin kızlar. Bi nefeste kurtulalım inşallah.Normal mi? İkizlerde hiç duymadım helal valla sana da dr.da.bir avazda derler ya öyle kurtul arkadaşım iyi haberlerini paylaş bizlerede umut olsun ☺
inşallah rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. güzel haberlerini bekliyoruzBende aksine hep normal duydum. Açılma başladı. Kese incelmiş birazdan suyun delir dedi dr. Dua edin kızlar. Bi nefeste kurtulalım inşallah.
Canım benim neler denedim bir bilsenCanım benim de ilaç kullansam bile en düşük sınırda o yüzden yeme içmeye ağırlık verdim, siyah kuru üzüm ve erik, portakal suyu içine pekmez, tahin pekmez, ballı muz, bol meyve, kabak çekirdeği, ceviz haftalık balık ve et yemeye dikkat ediyorum artık bu dönemleride önemli gelişimleri için ilaçları tok karnına falan alsan yada üstüne mide bulandırmıcak bişeyler olur mu acaba. Demir için ıspanak yeşil biber gibi yeşillikler dene düzelir inşallah herşey
İnşallah etkilenmemişlerdir bilemiyorum ki, ağırlıklar boylar normal çıkıyor ama diğer şeyleri bilemiyoruz ki doğmadan... gerçekten çok halsizim, keyfim yok dediğiniz gibi, bir de üstüne aşırı bir uykusuzluk problemim var midemden dolayı. Yani 10 yıldır hamile gibi hissediyorum kendimiGeçmiş olsun inşallah bebekler etkilenmemiştir Allah onları koruyor mersk etmeyin. Ama kendiniz için gereken tedbiri alabilirsiniz umarım .halsizlik keyifsizlik çoktur sizde. Allah yardımcınız olsun
Deneyecem canımm zaten yanımda suyum sürekli içmeye çalışıyorumBenim evde var bi deneyeyim Deniz suyunu
Cnm elindeki bşy deil sonuçta kuru üzüm ye baya işe yarıyor kansızlık için bir lokma yesen bile her yemekten o bile fayda eder
Benim kızım öksürüyordu doktor öksürdükçe su içir en iyi çözüm demişti sende yanına su al sürekli iç bi dene
cnm nasilsin sen,gece uykularin falan ? ben en az 3 defa kalkiyorum ve kaburgalarim agrimaya basladi,nsl uyuycagimi bilemez oldumallah kolaylıklar versin, inşallah normal doğumla sağlıkla yavrularına kavuşursun, darısı bizlerin başına
Allah bir avazda dogurmanı nasip etsin insallah canımBende aksine hep normal duydum. Açılma başladı. Kese incelmiş birazdan suyun delir dedi dr. Dua edin kızlar. Bi nefeste kurtulalım inşallah.
Hayırlısıyla kucağına al yavrularını dualarim seninle Rabbim kolayliklar versin inşallahBende aksine hep normal duydum. Açılma başladı. Kese incelmiş birazdan suyun delir dedi dr. Dua edin kızlar. Bi nefeste kurtulalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?