- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.101
saol canım , benim iki gündür biraz sıkıntılı geçiyor, bitmeyen öksürüğüm var bide, gece bende yaklaşık 3 kere lavabo için kalkıyorum, iki gündür miğdem kötü kramp giriyor, bu gece iki yastıkla uyumaya çalıştım, bide soldaki kaburgalarım çok ağrıyorcnm nasilsin sen,gece uykularin falan ? ben en az 3 defa kalkiyorum ve kaburgalarim agrimaya basladi,nsl uyuycagimi bilemez oldum
Bi avazda kurtul insallah..Bende aksine hep normal duydum. Açılma başladı. Kese incelmiş birazdan suyun delir dedi dr. Dua edin kızlar. Bi nefeste kurtulalım inşallah.
Bugün mü yapiyosun canim doğum..benim ablam da normal doğum yapti ikizlerini cok kolay oldu şükür demişti inşallah seninki de öyle olsunBende aksine hep normal duydum. Açılma başladı. Kese incelmiş birazdan suyun delir dedi dr. Dua edin kızlar. Bi nefeste kurtulalım inşallah.
Allah yardımcınız olsun. Inşallah kolay geçerBende aksine hep normal duydum. Açılma başladı. Kese incelmiş birazdan suyun delir dedi dr. Dua edin kızlar. Bi nefeste kurtulalım inşallah.
Allah yardımcınız olsun.Hayırlısıyla kuzucuklarinizi kucaginiza almayi nasio etsin.mavi bulut ne yaptın. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de sabaha karşı geldim hastaneye sancıyla. Dr um normal doğumu bekleyecez diyo. Yatırıyo beni. Bu sefer kaçarım yok alttan muayene çok canımı sıkacak
Maaaşalah ne güzel haberler allahıö nerede bekleyen isteyen varsa nasip etsin inşallah.sağlık sıhhatle büyütün .istanbulda mı yaptınız doğumunuzu eğer öyle ise hastane küvöz detay verir misiniz?36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Oy oy oyyyy maşallah tebarekallah Rabbim anneli babali ve sağlıklı buyutsun inşallah suni sanci mi verdiler canım36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Mşlh subhanallah cnmm gözün aydın hayırlı olsun rabbim kaderlerini güzel yazsın inş akıllı uslu bebişler olurlar :) darısı bizlere :)36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Gözünüz aydın maaşallah suphanallah Rabbim ömürbereketi versin evlatlarına sağlık ve hayırla buyusunler inşaallah çok sevindim ❤36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Maşallah gözün aydın küvezdekide inşallah bir an önce yanınıza gelir sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Maşallah gecmiş olsun ve gözünüz aydın çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
maşallah , allah analı babalı sağlıkla büyüsünler, normal doğum mu yaptın, istanbulda mısın, doktorun kim peki36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
mavi bulut canım ne yaptın, herhangi bir gelişme oldu mu, bizi haberdar et, dualarım sizlerle
mavi bulut canım ne yaptın, herhangi bir gelişme oldu mu, bizi haberdar et, dualarım sizlerle
Ne güzel Maşallah Allah sağlıkla analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah dualarını eksik etme36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
canım gözün aydın, kiloları nasıl, doğumdan önceki ile aynı mı, darısı bizlerin başına, sağlıkla büyüsün bebişler, sen nasılsın, allahım kolaylıklar versin , tez vakitte sütün gelir ve artar inşallahCanım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi
36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Ayy ikinizi de kocaman maşallah saglıkla buyusunler Allah sizlere bağışlasın. Ne güzel haftalara gelmişsiniz darısı başımıza inşallah 35-36'dan önce dogmaz bebeklerimiz hemen koynumuza gelirler.Canım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Ilk sahgimda 10 ml geldi. Sonra bi kc saat sonra 10 ml dha sonra 3 gun gelmedi eve gidince geldiCanım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?