2017 de İkiz Annesi Olucaklar

cnm nasilsin sen,gece uykularin falan ? ben en az 3 defa kalkiyorum ve kaburgalarim agrimaya basladi,nsl uyuycagimi bilemez oldum
saol canım , benim iki gündür biraz sıkıntılı geçiyor, bitmeyen öksürüğüm var bide, gece bende yaklaşık 3 kere lavabo için kalkıyorum, iki gündür miğdem kötü kramp giriyor, bu gece iki yastıkla uyumaya çalıştım, bide soldaki kaburgalarım çok ağrıyor

Bende aksine hep normal duydum. Açılma başladı. Kese incelmiş birazdan suyun delir dedi dr. Dua edin kızlar. Bi nefeste kurtulalım inşallah.
Bugün mü yapiyosun canim doğum..benim ablam da normal doğum yapti ikizlerini cok kolay oldu şükür demişti inşallah seninki de öyle olsun

Allah yardımcınız olsun.Hayırlısıyla kuzucuklarinizi kucaginiza almayi nasio etsin.

36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Maaaşalah ne güzel haberler allahıö nerede bekleyen isteyen varsa nasip etsin inşallah.sağlık sıhhatle büyütün .istanbulda mı yaptınız doğumunuzu eğer öyle ise hastane küvöz detay verir misiniz?

Oy oy oyyyy maşallah tebarekallah Rabbim anneli babali ve sağlıklı buyutsun inşallah suni sanci mi verdiler canım

Mşlh subhanallah cnmm gözün aydın hayırlı olsun rabbim kaderlerini güzel yazsın inş akıllı uslu bebişler olurlar :) darısı bizlere :)

Gözünüz aydın maaşallah suphanallah Rabbim ömürbereketi versin evlatlarına sağlık ve hayırla buyusunler inşaallah çok sevindim ❤

Ay masallah ya. Ne güzel bir duygudur. Allah size ve bebeklerinize sağlık versin. Darısı bizlere insallah. Umarım bizlerde o haftalara sağlıkla gelir ve bebeklerimizi sorunsuz alırız kucagimiza.

Maşallah gözün aydın küvezdekide inşallah bir an önce yanınıza gelir sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız

Maşallah gecmiş olsun ve gözünüz aydın çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.

maşallah , allah analı babalı sağlıkla büyüsünler, normal doğum mu yaptın, istanbulda mısın, doktorun kim peki

Ne güzel Maşallah Allah sağlıkla analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah dualarını eksik etme

Canım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi
canım gözün aydın, kiloları nasıl, doğumdan önceki ile aynı mı, darısı bizlerin başına, sağlıkla büyüsün bebişler, sen nasılsın, allahım kolaylıklar versin , tez vakitte sütün gelir ve artar inşallah

Canım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi
Ayy ikinizi de kocaman maşallah saglıkla buyusunler Allah sizlere bağışlasın. Ne güzel haftalara gelmişsiniz darısı başımıza inşallah 35-36'dan önce dogmaz bebeklerimiz hemen koynumuza gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…