2017 de İkiz Annesi Olucaklar

masallah size:)

Oy oy oyyyy maşallah tebarekallah Rabbim anneli babali ve sağlıklı buyutsun inşallah suni sanci mi verdiler canım
Hem kendi sancım takviye suni sancı

maşallah , allah analı babalı sağlıkla büyüsünler, normal doğum mu yaptın, istanbulda mısın, doktorun kim peki
Yok cnm. Ankaradayım.

Sen kacıncı haftafasın ben 32. Haftadayım baya bı zorlanmaya basladım doguma daha yaklasık 1 ay var dururlarsa nasıl gecıcek bılmıyorum
28 haftadayım ben sen 1 ay öndesin sabredicez başka çare yok bol dinlenme evden çıkamıyorum resmen

Canım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi
Gecmis olsun gozunuz aydın hayırlı uğurlu olsun .normal doğumda 3.günün sabahı dolmuştu göğüslerim inşallah en kısa zamanda bol bol gelir seninde

Canım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi
Benim sezeryanda 37 hafta bitmisti sutum hemen geldi. Ama en etkilisi ilik bir duş , hafif dokunuslarla meme ucunu uyarma (mümkünse bebeginize dokunarak yoksa bir eşyasına dokunarak hormonlari harekete geçirmek adına ) sütünüz daha erken gelmesine yardimci olabilir

Kızlar bir kızım var 6 yasinda simdi ikizlerimizi bekliyoruz malum. Sizce bebek arabası iki almalimiyim yada iki ayri araba mi kullanmalıyım. Ve ikiz bebek arabası alan varsa ne marka aldınız. Ben aliraam britax yanyana modelini beğendim

Ben bugaboo donkey markasını çok beğendim türkiyede her parçası yok ve astronomik rakamlar.henüz alternatif bulamadım

Moralim cok bozuk demin dengesiz bir velim "hocam 6degil de 8 gibisin,bu gidisle dunya gibi olursun " dedi. cok uzuldum hem nazardan korktum hem gercekten oyle olursa ne yapicam ben halbuki aileler hic oyle kilo almamissin orantilisin diyor,onlar mi beni kandiriyor acaba

Simdiye kadar kac kilo aldin canim? Ayrica bu tek degil iki bebek doğal olarak karnimiz bir ay önden gidecek insanlari hic takma bazilari kıskançlıklarını huzur bozarak gösterir. Dua oku hep cunku ikiz hamilelere hakikaten nazar degiyor bunu anladim. Bize misafir gelmisti kimse masallah demedi yani agizlarindan cikmadi. Sonraki gun cay doktum bacagim yandı. Sen moralini bozma hic ne olcak buyuyelim yeter ki bebisler iyi kilo alsinlar guzel gelissinler kilo verilir :) benim de son haftada cok büyüdü karnim ve yoruluyorum ciddi ciddi. Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Ya sen bakma onlara banada senin haftalardayken dengesiz bir komşum ne kadar var diye sorunca 13 hafta falan demistim oda ay yok bunlar o kadar durmaz dogurcak gibisin dedi ama ciddiye almıyorum çünkü tek gebelikle bir olmuyor ki bizde iki bebek iki plesenta ve iki ayri su var. Millet tek bebekte 30 kilo alıyor.

Canım deseydin tek değil çift bunlar hiç canın sıkılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…