- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.121
masallah size:)36+6 biz yeni bir başlangıç yaptık. İlk 2410 gram kızım dünyaya geldi. 10 dakika sonra 2700 ile oğlum. Ama oğlum ters doğdu. Ayak önce geldi. Çok hızlı nefes alıp veriyomuş. Kuvöze aldılar. Düzene girmiş şimdi nöbetçi bebek dr undan yanımıza almak için onay bekliyoruz. Rabbim sizleri de vakitlice kurtarsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Bol sutlu guzel gunleriniz olsun insallah:)Canım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Doğum yapanlar sütünüz ne zaman geldi
Gözünüz aydın. Allah bagislasin. Anali babali buyusunler insallah.Heyecanlandim sıra bana geliyor...Canım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Maaaşalah ne güzel haberler allahıö nerede bekleyen isteyen varsa nasip etsin inşallah.sağlık sıhhatle büyütün .istanbulda mı yaptınız doğumunuzu eğer öyle ise hastane küvöz detay verir misiniz?
Yok cnm ankarada yaptım. Gazi üniv. Hastanesinde.
Oy oy oyyyy maşallah tebarekallah Rabbim anneli babali ve sağlıklı buyutsun inşallah suni sanci mi verdiler canım
Hem kendi sancım takviye suni sancı
Yok cnm. Ankaradayım.maşallah , allah analı babalı sağlıkla büyüsünler, normal doğum mu yaptın, istanbulda mısın, doktorun kim peki
Cevabın için çok teşekkür ederim allah analı babalı büyütsün tekrardan.Yok cnm. Ankaradayım.
28 haftadayım ben sen 1 ay öndesin sabredicez başka çare yok bol dinlenme evden çıkamıyorum resmenSen kacıncı haftafasın ben 32. Haftadayım baya bı zorlanmaya basladım doguma daha yaklasık 1 ay var dururlarsa nasıl gecıcek bılmıyorum
Mşlh cnm rabbim hayırlı kaderler yazsın inşCanım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Gecmis olsun gozunuz aydın hayırlı uğurlu olsun .normal doğumda 3.günün sabahı dolmuştu göğüslerim inşallah en kısa zamanda bol bol gelir senindeCanım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Benim sezeryanda 37 hafta bitmisti sutum hemen geldi. Ama en etkilisi ilik bir duş , hafif dokunuslarla meme ucunu uyarma (mümkünse bebeginize dokunarak yoksa bir eşyasına dokunarak hormonlari harekete geçirmek adına ) sütünüz daha erken gelmesine yardimci olabilirCanım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Ben bugaboo donkey markasını çok beğendim türkiyede her parçası yok ve astronomik rakamlar.henüz alternatif bulamadımKızlar bir kızım var 6 yasinda simdi ikizlerimizi bekliyoruz malum. Sizce bebek arabası iki almalimiyim yada iki ayri araba mi kullanmalıyım. Ve ikiz bebek arabası alan varsa ne marka aldınız. Ben aliraam britax yanyana modelini beğendim
Arkadaşlar bende normal yolla ikiz hamileliği yaşıyorum bugün öğrendim
Canım doğdular çok şükür Hastanedeydim hala ama zor toparlanıyorum
Moralim cok bozukdemin dengesiz bir velim "hocam 6degil de 8 gibisin,bu gidisle dunya gibi olursun " dedi. cok uzuldum hem nazardan korktum hem gercekten oyle olursa ne yapicam ben halbuki aileler hic oyle kilo almamissin orantilisin diyor,onlar mi beni kandiriyor acaba
Ya sen bakma onlara banada senin haftalardayken dengesiz bir komşum ne kadar var diye sorunca 13 hafta falan demistim oda ay yok bunlar o kadar durmaz dogurcak gibisin dedi ama ciddiye almıyorum çünkü tek gebelikle bir olmuyor ki bizde iki bebek iki plesenta ve iki ayri su var. Millet tek bebekte 30 kilo alıyor.Moralim cok bozukdemin dengesiz bir velim "hocam 6degil de 8 gibisin,bu gidisle dunya gibi olursun " dedi. cok uzuldum hem nazardan korktum hem gercekten oyle olursa ne yapicam ben halbuki aileler hic oyle kilo almamissin orantilisin diyor,onlar mi beni kandiriyor acaba
Canım deseydin tek değil çift bunlar hiç canın sıkılmasınMoralim cok bozukdemin dengesiz bir velim "hocam 6degil de 8 gibisin,bu gidisle dunya gibi olursun " dedi. cok uzuldum hem nazardan korktum hem gercekten oyle olursa ne yapicam ben halbuki aileler hic oyle kilo almamissin orantilisin diyor,onlar mi beni kandiriyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?