- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.141
6kilo aldimSimdiye kadar kac kilo aldin canim? Ayrica bu tek degil iki bebek doğal olarak karnimiz bir ay önden gidecek insanlari hic takma bazilari kıskançlıklarını huzur bozarak gösterir. Dua oku hep cunku ikiz hamilelere hakikaten nazar degiyor bunu anladim. Bize misafir gelmisti kimse masallah demedi yani agizlarindan cikmadi. Sonraki gun cay doktum bacagim yandı. Sen moralini bozma hic ne olcak buyuyelim yeter ki bebisler iyi kilo alsinlar guzel gelissinler kilo verilir :) benim de son haftada cok büyüdü karnim ve yoruluyorum ciddi ciddi. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
6kilo aldimbol kazaklar giyerim genelde de bugun dar kayikci yaka kazak giymistim,cok sarıyor ondan herhalde rengi de acikti..off ne bileyim simdiden stres oldum..inan kilo alcam stresi degil,bebeklerim iyi olsn raziyim,fazla tasiyamam korkusu olustu birden.
Ben hala eksi 2 deyim kilo almamisim 3.5 aylık oldukNormal almissin gayet. O bana da oluyor bazen ama bakiyorum 36 lari 37 leri gorenler bir sekilde dayanmislar. Biz de tasiriz Allahin izniyle hic korkma
bence kilo alımın gayet iyi, ben 9 kilo aldım ve almaya devam ediyorum, nasıl aldığımı bilmiyorum, bana biri 8 aylık mı dedi, geçen eğitime gitmişti orda da sordular 6 ay bitecek dedim hiç belli değil dediler, onun için hiç kafana takma dderim, herkes farklı görüyor galiba6kilo aldimbol kazaklar giyerim genelde de bugun dar kayikci yaka kazak giymistim,cok sarıyor ondan herhalde rengi de acikti..off ne bileyim simdiden stres oldum..inan kilo alcam stresi degil,bebeklerim iyi olsn raziyim,fazla tasiyamam korkusu olustu birden.
Millet patavatsiz çok ya hiç moralini bozma biz ikiz bekliyoruz :) bunun bir farkı olmalı ama bende 6 kilo aldım bana göre karnım normal gibi bugün tetanoz aşısı olmak için sağlık ocağına gittim ebe bile bana tek gebelik olsa 27-28 hafta ile uyumlu deriz dedi6kilo aldimbol kazaklar giyerim genelde de bugun dar kayikci yaka kazak giymistim,cok sarıyor ondan herhalde rengi de acikti..off ne bileyim simdiden stres oldum..inan kilo alcam stresi degil,bebeklerim iyi olsn raziyim,fazla tasiyamam korkusu olustu birden.
Onu söylemedi daha ama 4 hafta 5 günlük müş bu arada saolunHayırlı olsun canım hosgeldin. Tek yumurta mi çift yumurta mi seninkiler? Kacinci haftadasiniz?
Çok patasvatsız var canım boşver banada sen erken doğurursun demişti biri :)Moralim cok bozukdemin dengesiz bir velim "hocam 6degil de 8 gibisin,bu gidisle dunya gibi olursun " dedi. cok uzuldum hem nazardan korktum hem gercekten oyle olursa ne yapicam ben halbuki aileler hic oyle kilo almamissin orantilisin diyor,onlar mi beni kandiriyor acaba
Hoşgeldin arkadaşım ☺Arkadaşlar bende normal yolla ikiz hamileliği yaşıyorum bugün öğrendim
Ah İşte bu insanlar yok mu ! Dikkate almamaya çalış canım bazı insanlar maalesef böyle kırılgan zamanımızı anlamayacak kadar hassasiyetten uzaklar yapacak bişey yok.allahım korusun sağlıklı doğumlar diliyorumMoralim cok bozukdemin dengesiz bir velim "hocam 6degil de 8 gibisin,bu gidisle dunya gibi olursun " dedi. cok uzuldum hem nazardan korktum hem gercekten oyle olursa ne yapicam ben halbuki aileler hic oyle kilo almamissin orantilisin diyor,onlar mi beni kandiriyor acaba
Tek kelime ile kıskanmış :)Moralim cok bozukdemin dengesiz bir velim "hocam 6degil de 8 gibisin,bu gidisle dunya gibi olursun " dedi. cok uzuldum hem nazardan korktum hem gercekten oyle olursa ne yapicam ben halbuki aileler hic oyle kilo almamissin orantilisin diyor,onlar mi beni kandiriyor acaba
hoş geldinArkadaşlar bende normal yolla ikiz hamileliği yaşıyorum bugün öğrendim
Hakkında hayırlısı olsun canım.Kızlar bende doktordan geldim bebekler iyi ama kanama alanı daha artmış bi bebek rahim azgında durduğundan kan dışarı çıkmamış ya vücut emecek yada kan dışarı çıkacak
Pruloton vurundum progestan ve crinone jele devam ...
Bakalım ne olcak rabbime emanet elimden geleni yapıyorum
Ben hala eksi 2 deyim kilo almamisim 3.5 aylık olduk
Kızlar bende doktordan geldim bebekler iyi ama kanama alanı daha artmış bi bebek rahim azgında durduğundan kan dışarı çıkmamış ya vücut emecek yada kan dışarı çıkacak
Pruloton vurundum progestan ve crinone jele devam ...
Bakalım ne olcak rabbime emanet elimden geleni yapıyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Amin inş kızlar şu 3 ay geçse biraz rahatlardım haftaya kontrolde inş kanama alanı azalmış olurAllaha emanetler canim sen canini sıkma olumlu dusunmeye calis insallah omurleri varsa tutunup buyuyecekler zaten. Allah saglik versin ucunuze de
İnşallah canım tevekkül et ve kafanı takma senin elinde olan bir durum değil sonuçta.Amin inş kızlar şu 3 ay geçse biraz rahatlardım haftaya kontrolde inş kanama alanı azalmış olur
Rabbim sağlık versin canım yatacaksin istirat çok önemli stres yapma Allah Kerim benimde ilk iki ay öyle geçti kurul raporu aldım hep yattım kanı vücut absorbe etti kanama alanları vardı bende de büyük büyük dinlendikce kuculduler yok oldular, inşaallah seninde geçecek buna inan. ..Amin inş kızlar şu 3 ay geçse biraz rahatlardım haftaya kontrolde inş kanama alanı azalmış olur
mavi bulut ne yaptın. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de sabaha karşı geldim hastaneye sancıyla. Dr um normal doğumu bekleyecez diyo. Yatırıyo beni. Bu sefer kaçarım yok alttan muayene çok canımı sıkacak
Ah sorma Açıklık var mı diye muayeneyi bana da yaptı ne olduğumu şaşırdım
Çok şükür iyiyiz şimdi
Darısı bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?