2017 de İkiz Annesi Olucaklar

6kilo aldim bol kazaklar giyerim genelde de bugun dar kayikci yaka kazak giymistim,cok sarıyor ondan herhalde rengi de acikti..off ne bileyim simdiden stres oldum..inan kilo alcam stresi degil,bebeklerim iyi olsn raziyim,fazla tasiyamam korkusu olustu birden.

Normal almissin gayet. O bana da oluyor bazen ama bakiyorum 36 lari 37 leri gorenler bir sekilde dayanmislar. Biz de tasiriz Allahin izniyle hic korkma

bence kilo alımın gayet iyi, ben 9 kilo aldım ve almaya devam ediyorum, nasıl aldığımı bilmiyorum, bana biri 8 aylık mı dedi, geçen eğitime gitmişti orda da sordular 6 ay bitecek dedim hiç belli değil dediler, onun için hiç kafana takma dderim, herkes farklı görüyor galiba

Millet patavatsiz çok ya hiç moralini bozma biz ikiz bekliyoruz :) bunun bir farkı olmalı ama bende 6 kilo aldım bana göre karnım normal gibi bugün tetanoz aşısı olmak için sağlık ocağına gittim ebe bile bana tek gebelik olsa 27-28 hafta ile uyumlu deriz dedi açıkçası ben mutlu oldum hiç üzülme caninida sıkma maaşallah barikallah hep böyle devameder inşaallah bu dilleri masallahsiz insanlari da bozmak lazım aslında şaka yollu bi masaallahinizi alırız demeli :)))

Çok patasvatsız var canım boşver banada sen erken doğurursun demişti biri :)

Ah İşte bu insanlar yok mu ! Dikkate almamaya çalış canım bazı insanlar maalesef böyle kırılgan zamanımızı anlamayacak kadar hassasiyetten uzaklar yapacak bişey yok.allahım korusun sağlıklı doğumlar diliyorum

Tek kelime ile kıskanmış :)
Tek gebeliklerde bile kocaman karın oluyor ikizde daha büyük olması normal boşver sen ve bebekler saglıklı olun gerisi boş

Kızlar bende doktordan geldim bebekler iyi ama kanama alanı daha artmış bi bebek rahim azgında durduğundan kan dışarı çıkmamış ya vücut emecek yada kan dışarı çıkacak
Pruloton vurundum progestan ve crinone jele devam ...
Bakalım ne olcak rabbime emanet elimden geleni yapıyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım.

Allaha emanetler canim sen canini sıkma olumlu dusunmeye calis insallah omurleri varsa tutunup buyuyecekler zaten. Allah saglik versin ucunuze de

Amin inş kızlar şu 3 ay geçse biraz rahatlardım haftaya kontrolde inş kanama alanı azalmış olur
Rabbim sağlık versin canım yatacaksin istirat çok önemli stres yapma Allah Kerim benimde ilk iki ay öyle geçti kurul raporu aldım hep yattım kanı vücut absorbe etti kanama alanları vardı bende de büyük büyük dinlendikce kuculduler yok oldular, inşaallah seninde geçecek buna inan. ..

Ah sorma Açıklık var mı diye muayeneyi bana da yaptı ne olduğumu şaşırdım
Çok şükür iyiyiz şimdi
Darısı bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…