2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kasmamak lazim herhalde
Valla başına ne gelecek bilmeyen biri için elbette kolay değil.kim ne derse yapar hale geliyorsun.ben sezeryan oldum acil alındım bir de suyum azalmış ince ince anlamadım hiç.ameliyathane de buradan nasıl kaçarım diye düşünmüştüm.şimdi o halime çok gülüyorum
İyi ve emin ellerde iseniz hiç korkacak bişey yok gönüle anlatamıyorsunuz tabii ama sonuç çocuğunuz oluyor daha kıymetlisi yok

Tabii bu sezeryanım için allah o günleri göstersin inşallah hepimize.beni evde bayıltın öyle götürün diyorum.9 sene geçince sıfırlanıyor bütün hafıza berbat bir durum

Evet ameliyathane fikri bile dusununce urkutuyor beni. Ilk defa yasanacak bir sey oldugu icindir dediginiz gibi . sag salim kavusalim da yavrularimiza gecip gidecek hepsi bi sekilde

İ
Evet ameliyathane fikri bile dusununce urkutuyor beni. Ilk defa yasanacak bir sey oldugu icindir dediginiz gibi . sag salim kavusalim da yavrularimiza gecip gidecek hepsi bi sekilde
İnan var ya hayatta yaptırmam dediğim spinali bile düşünüyorum.en azından tamamen uyumam bilincim yerinde olur diyorum.bende kan pıhtılaşması olduğu için genel anestezi çok korkutuyor beni.ilk olmasının en güzel yanı arkanda bir evladının olmaması 2.ye hamile olanlar beni çok iyi anlar.ne olursa olsun ilk gözümü açıp kızımı görmek ve ona sarılmak istiyorum

Kızlar dudagımda uçuk çıktı krem kullanabilirmiyim acaba

Daha gecen gun halamla konusuyorduk o da ikinci doğumunda ilk oglunu sayiklamis hep :) ya ben bilincim yerinde olmali mi olmamali mi bilemiyorum epidural düşünüyorum ama doktoruma danisagim bakalim. Hemen gormek istiyorum cunku bebeklerimi. Kan pihtilasmasi olunca ne oluyor?

Kızlar dudagımda uçuk çıktı krem kullanabilirmiyim acaba

Bende de çıkmıştı ama hamilelikte kullanilmiyor. O nedenle ben de gün içerisinde 2-3 defa baticon ile dezenfekte edip kurutmaya çalıştım. Süreci hızlandırdı. Bir de bepantol merhem sürdüm gece yatmadan.

Sagol canım ikiside evde yok bende ruj sürdüm çocukken annem ruj sürerdi gecermiydi bilmiyorum ama denemekte fayda var

Canım kanım pıhtılaşmaya müsaitmiş.bu da kalbe beyne pıhtı atımına uygun hale getiriyor beni.kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.ameliyat biraz riskli sanırım benim içim.birde ikizler zaten katmerli yani :)

Ben hashimoto nedeniyle tiroid ilacı kullanıyorum. Hamile kalır kalmaz tsh'ım yükseldi. Çünkü bebekler belli bir zamana kadar annenin tiroid hormonlarını kullanıyormuş. Hamilelikten önce 75mg alıyordum ilacı. 6 ya da 7. Haftada 125 mg yaptı dr. 11. Haftada da 150mg'a çıkarttı. Şimdilik bu şekilde devam ediyorum ve her ay tsh kontrolü yaptırıyorum. Hipotiroidi için de aynı şeylerin yapılması gerektiğini biliyorum o yüzden en kısa sürede dr.a gitmenizi öneririm naçizane

Aa anladım canim Allah yardimcin olsun kolayligini versin. Insallah sorunsuz atlatirsin

Bende de pihtilasma sorunu var aynı şekilde iğne ve coraspirin kullanıyorum doğum için sezeryan olur dedi dr. Bu rahatsizlikla ilgili tedbiri alıyorlar bildiğim kadarıyla hamilelik öncesinde bu rahatsizligimi bilmezken defalarca genel anestezi alarak operasyon geçirdim yumurtalık kisti aynen sezaryan gibi kesisi var burunameliyatı oldum. O yüzden doğumda genel anestezi ile ameliyat olmanın sorun olacağını düşünmüyorum ben Rabbim hepimize kolay hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah. Epidural ya da spiral de panik olurum diye korkuyorum açıkçası :$

Ya gerçektenmi gececek yani inş
Büyük kanama alanı olunca insan bi tedirgin oluyor inş sendeki gibi olur zamanla vücut emer geçer teşekkür ederim cnm benim uyumadan önce moral oldu

anestezi mi sakıncalı yani? son iki yılda 5 kere anestezi yedim kimse bişey demedi. bende de kan pıhtılaşması var, iğne ve coraspin kullanıyorum şimdi, onlardan mı dolayı anestezi sakıncalı yoksa?

bende de var pıhtılaşma ben de genel anestezi düşünüyorum bakalım.

Ben faktör 5 homozigotum arkadaşlar.sizler heterozigotsanız daha azmış risk.valla bana da dr sen risklisin eksi artı bişey demedi ama ameliyat sonrası iğnelere 10gün daha devam edeceğiz dedi.çok okudum faktör 5i homozigot hastalık heterozigot taşıyıcıymış.bende önemli olan ameliyat sonrası yani.pıhtı atmaması için

Pıhtılaşma ile ilgili sıkıntı olmaz ama ameliyathanede de çalışmış biri olarak anestezi uzmanlarının söylediği şeyi aktarmak isterim size. Genel anestezide cok fazla ilac veriliyor ve sezeryan sonrasi bebeğin anneyi emeceginide düşunursek bu kadar ilac anneye zararli olabildiği gibi bebk içinde iyi değil. Ve eger istisna bir durum söz konusu değilse spinal yapılmasıni uygun buluyorlar. Ama eğer uyanık olmak urkutuyorsa ki beni urkuttu biraz hafif bir sedasyonla uymanızı sağlıyorlar biraz sersemletiyor kafanız iyi oluyor. Yani bence belden uyuşturmayi biraz daha düşünün derim. Tabi karar sizin. Umarim hepimiz için en iyisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…