- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.181
Ilk sahgimda 10 ml geldi. Sonra bi kc saat sonra 10 ml dha sonra 3 gun gelmedi eve gidince geldi
Moralim cok bozukdemin dengesiz bir velim "hocam 6degil de 8 gibisin,bu gidisle dunya gibi olursun " dedi. cok uzuldum hem nazardan korktum hem gercekten oyle olursa ne yapicam ben halbuki aileler hic oyle kilo almamissin orantilisin diyor,onlar mi beni kandiriyor acaba
Bebekler cktimi kuvezdenKaç kilo doğdular sizinkiler? bende 35+3de doğurdum 2900-2500doğdular. 15ocaktan beri kuvözdeler
6kilo aldimbol kazaklar giyerim genelde de bugun dar kayikci yaka kazak giymistim,cok sarıyor ondan herhalde rengi de acikti..off ne bileyim simdiden stres oldum..inan kilo alcam stresi degil,bebeklerim iyi olsn raziyim,fazla tasiyamam korkusu olustu birden.
Mama veriyolar canim. Hayir mamayi biz goturmuyoruz hastane kendi veriyo mamayi. Biz sdce hastaneye bez ve islak mendil goturuyoruz onuda doktor gosterdin zaten bakin burda bezlerimiz var ama bebeklere buyuk geliyo bizim bezlerimiz o yuzden istiyoruz dedi ben 0 beden almstm zaten 1 paket prima onu verdik dogumdan snra hemen sonrada molfixin 50li 0 numarasi vardi onu aldk sonra 1 numaraya gectiler zaten 1 numara molfix goturuyoruz suan. Biberon ben goturmustum cantamda vardi ama almadilar kendi biberonlariyla veriyolar. Zaten basta hortumla besleniyolardi yeni biberona gecti benim.kizim oglum hala hortumla besleniyo. Mama ben almadim. Ama sutum yeterli degil 4 ogun sutumu 4 ogun mama yiyolar taburcu olurken mamanin adini sorcam doktora onun onerdigini alicam evde vermek icin.Peki canım nasıl mama mı veriyorlar ilk başta, Mamayı doğuma giderken sen mi götürüyorsun hastane mi veriyor? kısaca bu süreç nasıl işliyor doğuma biberon götürücez mi? Alacağımız mamayı dr. mu öneriyor? eğer öyle değilse sen hangi mamayı aldın?
Mama veriyolar canim. Hayir mamayi biz goturmuyoruz hastane kendi veriyo mamayi. Biz sdce hastaneye bez ve islak mendil goturuyoruz onuda doktor gosterdin zaten bakin burda bezlerimiz var ama bebeklere buyuk geliyo bizim bezlerimiz o yuzden istiyoruz dedi ben 0 beden almstm zaten 1 paket prima onu verdik dogumdan snra hemen sonrada molfixin 50li 0 numarasi vardi onu aldk sonra 1 numaraya gectiler zaten 1 numara molfix goturuyoruz suan. Biberon ben goturmustum cantamda vardi ama almadilar kendi biberonlariyla veriyolar. Zaten basta hortumla besleniyolardi yeni biberona gecti benim.kizim oglum hala hortumla besleniyo. Mama ben almadim. Ama sutum yeterli degil 4 ogun sutumu 4 ogun mama yiyolar taburcu olurken mamanin adini sorcam doktora onun onerdigini alicam evde vermek icin.
Insallah canimMerakım geçti sağol canım, İnşallah bir an önce bebeklerini alıp evine dönersin.
Amin cnm insallah..Sen boşver onun dediğini patavatsızın tekiymiş üstelik sen dış ortamda öğrenciler ve veliler pek çok kişiyle muhatap olduğundan laf söyleyen çok olur kulak ardı et, kendinle gurur duy biz herkese nasip olmayacak ikiz bebekler taşıyoruz, varsın kilo alalım buna değmez mi? Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.
Millet ne kadar düşüncesiz ya, bana da yapıyorlar benzerlerini canım, hiç üzülme. Saçma salak konuşmuş işte. İki bebek taşıyoruz biz kolay mı. Resmen çekememiş o bence ya da boş konuşmuş. Nazar da kesinlikle oluyor, dualarını oku içinden hemen, ben faydasına inanıyorum duaların.Moralim cok bozukdemin dengesiz bir velim "hocam 6degil de 8 gibisin,bu gidisle dunya gibi olursun " dedi. cok uzuldum hem nazardan korktum hem gercekten oyle olursa ne yapicam ben halbuki aileler hic oyle kilo almamissin orantilisin diyor,onlar mi beni kandiriyor acaba
cnm snn genel mi oldu,epidural mi ?Insallah canim
Epidural cnmcnm snn genel mi oldu,epidural mi ?
masallah snn de az kalmis :) hala calisiyor musun ?Millet ne kadar düşüncesiz ya, bana da yapıyorlar benzerlerini canım, hiç üzülme. Saçma salak konuşmuş işte. İki bebek taşıyoruz biz kolay mı. Resmen çekememiş o bence ya da boş konuşmuş. Nazar da kesinlikle oluyor, dualarını oku içinden hemen, ben faydasına inanıyorum duaların.
Ay alttan muayene benim devlet hastanesi acilinde yaptılar bi kere sancım olunca açılma var mı diye. Mal gibi hiç bi uyarı yapmadan bi şey demeden pat diye elini soktu kadın resmen bağırdım yani birden canım yandı. Doktora bağlı, korkma doktoruna güveniyorsan.Ya bu muayene cok mu korkunc biseykorkuyorum boyle okudukça. Senin sezaryen di mi? nasil oldu genel anestezi mi?
Amin cnm insallah..
Karnim cok buyurse fazla kalmazlar diye korkuyorum sadece..hani gerilme ne kadar olabilir ki mantigiyla
Canım selam öncelikle hayırlı olsun :) Maşallah sana da bebeklerine de. Merak ettiğim hastanede kiminle görüşmüştün fotoğraf çekimi için acaba? Hastane paketi nasıl bir şey neler dahildi içine ve ne kadar ödedin? Benim hiç bilgim yokKizlar bu arada fotografci benim.dogumumda vardi. Hastane paketimin icindeydi doguma girdi fakat cekim yapamadi. Ikiz olduklari icin 34 hafta cok erken bu hafta olmasada yenidogan hemsireleri doktor bebegi cikardigi gbi hizla goturduler doktorun bebeklerle poz verme gibi bi sansi olmadigi icin cekim yapamadi hic bi an yakalayamamsina kizsamda ailemde cok hizli hareket ettiklerini soyledi hemsirelerin. O yuzden taburcu olurlarken oda cekimi yapicakmisiz
Biz de fotografciyla konustuk ama vazmigecsek acabaKizlar bu arada fotografci benim.dogumumda vardi. Hastane paketimin icindeydi doguma girdi fakat cekim yapamadi. Ikiz olduklari icin 34 hafta cok erken bu hafta olmasada yenidogan hemsireleri doktor bebegi cikardigi gbi hizla goturduler doktorun bebeklerle poz verme gibi bi sansi olmadigi icin cekim yapamadi hic bi an yakalayamamsina kizsamda ailemde cok hizli hareket ettiklerini soyledi hemsirelerin. O yuzden taburcu olurlarken oda cekimi yapicakmisiz
Sorma az kaldı ama her hafta bir yıl gibi geçtiği için şu an az gelmiyor :) Tam olarak haftaya 30 oluyormuşum haftaya yazacak raporu doktorum bakalım şimdilik çalışmaya devam. Yoruluyorum ama hemenmasallah snn de az kalmis :) hala calisiyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?