2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ilk sahgimda 10 ml geldi. Sonra bi kc saat sonra 10 ml dha sonra 3 gun gelmedi eve gidince geldi

Peki canım nasıl mama mı veriyorlar ilk başta, Mamayı doğuma giderken sen mi götürüyorsun hastane mi veriyor? kısaca bu süreç nasıl işliyor doğuma biberon götürücez mi? Alacağımız mamayı dr. mu öneriyor? eğer öyle değilse sen hangi mamayı aldın?

Sen boşver onun dediğini patavatsızın tekiymiş üstelik sen dış ortamda öğrenciler ve veliler pek çok kişiyle muhatap olduğundan laf söyleyen çok olur kulak ardı et, kendinle gurur duy biz herkese nasip olmayacak ikiz bebekler taşıyoruz, varsın kilo alalım buna değmez mi? Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin.

Ben 25. haftadayım 12 kilo aldım :) Bende bol şeyler giyiyorum gözler direk karnıma kayıyor benim bebişler erkek karnım yumurta gibi sivri :))

Mama veriyolar canim. Hayir mamayi biz goturmuyoruz hastane kendi veriyo mamayi. Biz sdce hastaneye bez ve islak mendil goturuyoruz onuda doktor gosterdin zaten bakin burda bezlerimiz var ama bebeklere buyuk geliyo bizim bezlerimiz o yuzden istiyoruz dedi ben 0 beden almstm zaten 1 paket prima onu verdik dogumdan snra hemen sonrada molfixin 50li 0 numarasi vardi onu aldk sonra 1 numaraya gectiler zaten 1 numara molfix goturuyoruz suan. Biberon ben goturmustum cantamda vardi ama almadilar kendi biberonlariyla veriyolar. Zaten basta hortumla besleniyolardi yeni biberona gecti benim.kizim oglum hala hortumla besleniyo. Mama ben almadim. Ama sutum yeterli degil 4 ogun sutumu 4 ogun mama yiyolar taburcu olurken mamanin adini sorcam doktora onun onerdigini alicam evde vermek icin.

Kizlar bu arada fotografci benim.dogumumda vardi. Hastane paketimin icindeydi doguma girdi fakat cekim yapamadi. Ikiz olduklari icin 34 hafta cok erken bu hafta olmasada yenidogan hemsireleri doktor bebegi cikardigi gbi hizla goturduler doktorun bebeklerle poz verme gibi bi sansi olmadigi icin cekim yapamadi hic bi an yakalayamamsina kizsamda ailemde cok hizli hareket ettiklerini soyledi hemsirelerin. O yuzden taburcu olurlarken oda cekimi yapicakmisiz

Merakım geçti sağol canım, İnşallah bir an önce bebeklerini alıp evine dönersin.

Amin cnm insallah..
Karnim cok buyurse fazla kalmazlar diye korkuyorum sadece..hani gerilme ne kadar olabilir ki mantigiyla

Millet ne kadar düşüncesiz ya, bana da yapıyorlar benzerlerini canım, hiç üzülme. Saçma salak konuşmuş işte. İki bebek taşıyoruz biz kolay mı. Resmen çekememiş o bence ya da boş konuşmuş. Nazar da kesinlikle oluyor, dualarını oku içinden hemen, ben faydasına inanıyorum duaların.

masallah snn de az kalmis :) hala calisiyor musun ?

Ya bu muayene cok mu korkunc bisey korkuyorum boyle okudukça. Senin sezaryen di mi? nasil oldu genel anestezi mi?
Ay alttan muayene benim devlet hastanesi acilinde yaptılar bi kere sancım olunca açılma var mı diye. Mal gibi hiç bi uyarı yapmadan bi şey demeden pat diye elini soktu kadın resmen bağırdım yani birden canım yandı. Doktora bağlı, korkma doktoruna güveniyorsan.

Amin cnm insallah..
Karnim cok buyurse fazla kalmazlar diye korkuyorum sadece..hani gerilme ne kadar olabilir ki mantigiyla

Endişelenme eğer öyle bir durum olursa dr. ilaçla müdahale eder, Benim 24. haftada karnım çok gergindi ve ön tarafımda ağrım çok fazlaydı yürüyemiyordum canım acıyordu 4 gün boyunca yattım bebekler düşecek sandım. Dr. gidince rahatladım ağrının çatı ağrısı olduğunu gerginliğinde iki bebekten ötürü normal old. söyledi. Tedbir amaçlı pruloton iğne verdi bu iğne hem yağlı hemde progestan içeriyor haftada 1 vuruluyorum, baya faydası oldu. Bu korkum geçti şimdi de gebelik şekeri tanısı kondu diyet yapıyorum Annelik bu olsa gerek onlara birşey olacak diye sürekli endişeleniyorsun. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Canım selam öncelikle hayırlı olsun :) Maşallah sana da bebeklerine de. Merak ettiğim hastanede kiminle görüşmüştün fotoğraf çekimi için acaba? Hastane paketi nasıl bir şey neler dahildi içine ve ne kadar ödedin? Benim hiç bilgim yok

Biz de fotografciyla konustuk ama vazmigecsek acaba bu sekilde olursa kendimiz de cekeriz ki,bence onemli olan o ani yakalayabilmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…