- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.201
Ay alttan muayene benim devlet hastanesi acilinde yaptılar bi kere sancım olunca açılma var mı diye. Mal gibi hiç bi uyarı yapmadan bi şey demeden pat diye elini soktu kadın resmen bağırdım yani birden canım yandı. Doktora bağlı, korkma doktoruna güveniyorsan.
Epidural cnm
Mşlh cnm işe gidiyorsun negüzel bana düşük riskim olduğu için heyet verecek haftaya diger ayda dikiş atılacak rahme ben böylelikle işe hiç gidemiycem zaman geçmiyor böyle çalışmak daha iyi İnan sağlığın el verdiğince ..Sorma az kaldı ama her hafta bir yıl gibi geçtiği için şu an az gelmiyor :) Tam olarak haftaya 30 oluyormuşum haftaya yazacak raporu doktorum bakalım şimdilik çalışmaya devam. Yoruluyorum ama hemen
Bn de 30da ayrilmayi dusunuyorum,peki raporu ozel drlari da yazabiliyor mu yoksa devlet mi olmasi lazim ? bizim dr un ozel muayenesi var,hastane de degil sanirim o yazamaz degil mi ?Sorma az kaldı ama her hafta bir yıl gibi geçtiği için şu an az gelmiyor :) Tam olarak haftaya 30 oluyormuşum haftaya yazacak raporu doktorum bakalım şimdilik çalışmaya devam. Yoruluyorum ama hemen
Hasta yatista dogum fiyati alirken fotograf cekiminin fiyatini sordum onlarda pakete dahil oldugunu soylediler. Fotograf cekimi oda susleme dahil 2 binliraydi 1800 odedik indirim yaptilar. Paketten cikartamiyosun ama ben sdce dogum istiyorum onlar olmasin deyince falan fiyat degismiyo. Foto cekimide oda suslemede illaki oluyoCanım selam öncelikle hayırlı olsun :) Maşallah sana da bebeklerine de. Merak ettiğim hastanede kiminle görüşmüştün fotoğraf çekimi için acaba? Hastane paketi nasıl bir şey neler dahildi içine ve ne kadar ödedin? Benim hiç bilgim yok
Evet canim ben bi skntı yasamadim yine olsa yine epidural olurumMemnun kaldin mi canim tavsiye eder misin?
Katiliyorum. Bilemicem canim senin kararin Ozel fotografci tutanlar icin bilgi olsun diye yazdim ben. Ben odemedim fotografa para oda cekiminede odemicem.Biz de fotografciyla konustuk ama vazmigecsek acababu sekilde olursa kendimiz de cekeriz ki,bence onemli olan o ani yakalayabilmek..
Özel hastahaneler verebiliyor heyet raporu illa devlet hastahanesi olmasına gerek yok ama muaynehanelerde mümkün değil zaten heyet raporu alınacaksa 3 tane kadın dogumcu onayı gerekiyor diye biliyorum. Özel bir hastahanede bir doktora çıkıp durumunu izah edebilirsin verirler benceBn de 30da ayrilmayi dusunuyorum,peki raporu ozel drlari da yazabiliyor mu yoksa devlet mi olmasi lazim ? bizim dr un ozel muayenesi var,hastane de degil sanirim o yazamaz degil mi ?
Olsun canım benim senin ve bebeklerinin sağlığı iyi olsun yeter ki, her şey ikinci planda. Ben de başlarda çok zorlandım, raporlar vs. gidemedim. Şimdi şükür iyiyim. Allah seni de daha iyi etsin inşallah...Mşlh cnm işe gidiyorsun negüzel bana düşük riskim olduğu için heyet verecek haftaya diger ayda dikiş atılacak rahme ben böylelikle işe hiç gidemiycem zaman geçmiyor böyle çalışmak daha iyi İnan sağlığın el verdiğince ..
Canım B bibuklee nin dediği doğru özel muayenede veremeyebilir dr ama yönlendirir seni heralde. Benimki de özel hastane verebiliyor. Sgk ile anlaşmalı, onun bir etkisi var mı bilmiyorum ama.Bn de 30da ayrilmayi dusunuyorum,peki raporu ozel drlari da yazabiliyor mu yoksa devlet mi olmasi lazim ? bizim dr un ozel muayenesi var,hastane de degil sanirim o yazamaz degil mi ?
Hmm anladım canım ben de haftaya mutlaka sorayım bakalım. Çok teşekkürler :)Hasta yatista dogum fiyati alirken fotograf cekiminin fiyatini sordum onlarda pakete dahil oldugunu soylediler. Fotograf cekimi oda susleme dahil 2 binliraydi 1800 odedik indirim yaptilar. Paketten cikartamiyosun ama ben sdce dogum istiyorum onlar olmasin deyince falan fiyat degismiyo. Foto cekimide oda suslemede illaki oluyo
Merhaba benimde cati ağrısı denen ağrı sürekli var bebeklerden biri aşağıda dedi Drum ama hareketerim çok kısıtlı sürekli yatıyorum biraz dolaşsam günlerce agrim oluyor zaman zaman da karnım sertlesiyor senin ilaçlardan sonra ağrilacın geçtimi merak ettimEndişelenme eğer öyle bir durum olursa dr. ilaçla müdahale eder, Benim 24. haftada karnım çok gergindi ve ön tarafımda ağrım çok fazlaydı yürüyemiyordum canım acıyordu 4 gün boyunca yattım bebekler düşecek sandım. Dr. gidince rahatladım ağrının çatı ağrısı olduğunu gerginliğinde iki bebekten ötürü normal old. söyledi. Tedbir amaçlı pruloton iğne verdi bu iğne hem yağlı hemde progestan içeriyor haftada 1 vuruluyorum, baya faydası oldu. Bu korkum geçti şimdi de gebelik şekeri tanısı kondu diyet yapıyorumAnnelik bu olsa gerek onlara birşey olacak diye sürekli endişeleniyorsun. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
Hasta yatista dogum fiyati alirken fotograf cekiminin fiyatini sordum onlarda pakete dahil oldugunu soylediler. Fotograf cekimi oda susleme dahil 2 binliraydi 1800 odedik indirim yaptilar. Paketten cikartamiyosun ama ben sdce dogum istiyorum onlar olmasin deyince falan fiyat degismiyo. Foto cekimide oda suslemede illaki oluyo
KocaeliMerhaba benimde cati ağrısı denen ağrı sürekli var bebeklerden biri aşağıda dedi Drum ama hareketerim çok kısıtlı sürekli yatıyorum biraz dolaşsam günlerce agrim oluyor zaman zaman da karnım sertlesiyor senin ilaçlardan sonra ağrilacın geçtimi merak ettim
Yanlslkla sana yazmisim cnm :)Merhaba benimde cati ağrısı denen ağrı sürekli var bebeklerden biri aşağıda dedi Drum ama hareketerim çok kısıtlı sürekli yatıyorum biraz dolaşsam günlerce agrim oluyor zaman zaman da karnım sertlesiyor senin ilaçlardan sonra ağrilacın geçtimi merak ettim
KocaeliCok uygunmus fiyat. Hangi sehirdesin canim?
Çatı ağrısı tam olarak nasıl oluyor nerede hissediliyor acaba ki? Benim de karnım taş gibi sertleşiyor biraz yürüdüğümde.Merhaba benimde cati ağrısı denen ağrı sürekli var bebeklerden biri aşağıda dedi Drum ama hareketerim çok kısıtlı sürekli yatıyorum biraz dolaşsam günlerce agrim oluyor zaman zaman da karnım sertlesiyor senin ilaçlardan sonra ağrilacın geçtimi merak ettim
Vajina üzeri kemiklerim vajina girişim agriyor ve bacağımın iç tarafları cok yurumusum et kesiği olmuş gibi ağrıyor bendeÇatı ağrısı tam olarak nasıl oluyor nerede hissediliyor acaba ki? Benim de karnım taş gibi sertleşiyor biraz yürüdüğümde.
Hmm demek ki benimki de çatı ağrısı, tam olarak aynısını hissediyorum arada belirttiğinin canım. Bu ağrının erken doğuma etkisi var mıdır ki acaba?Vajina üzeri kemiklerim vajina girişim agriyor ve bacağımın iç tarafları cok yurumusum et kesiği olmuş gibi ağrıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?