2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bu arada benim bebeklerim hiç durmuyor kızlar yerinde, yani yok böyle bi tekmeler, hareketler. Sanki çift kale maç var içerde :)) Şükür iyiler ama bu kadar hareket de korkutuyor beni çıkmak mı istiyorlar yoksa diye korkuyorum. Halimize bak bebekler oynasa panik oynamasa panik Yani resmen karnım bi oraya bi buraya kayıyor, koca koca yumrular çıkıyor dışarı doğru ve bu sürekli oluyor.

Ya valla bugun aynisini düşünüyordum gece gündüz 10 dakikalik aralar dışında hep hareket halindeler yani masallah saglikli olduklarini gösteriyor bu. Ama diyorum daha ne kadar süre sigabilirler ki oraya yazik

saol canım . Normal hastane çıkışı aldım. Oldular biraz kolları büyük oluyor.

Hmm demek ki benimki de çatı ağrısı, tam olarak aynısını hissediyorum arada belirttiğinin canım. Bu ağrının erken doğuma etkisi var mıdır ki acaba?
Tek başına bu ağrıların erken doğuma etkisi varmidir bilmi yorum doktoruma göre normal ikiz bebeklerde yüzme plates yoga falan yap diyor ben ayakta zor duruyorum,benim bebeklerde kıpır kıpır bazen çok geriliyor karnım hareket ettiklerinde bişey olacak diye ödüm kopuyor hepimizin ortak kaygıları sanırım Rabbim sağ salim tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yazdıklarınızı okuyorum da sanırım 6.aydan itibaren sıkıntılar baş gösteriyor şimdilik yürürken olan ufak ağrılar dışında bi sıkıntım yok ama gözüm korktu valla

Ya valla bugun aynisini düşünüyordum gece gündüz 10 dakikalik aralar dışında hep hareket halindeler yani masallah saglikli olduklarini gösteriyor bu. Ama diyorum daha ne kadar süre sigabilirler ki oraya yazik
Bende aynısını düşünüyorum hiç kilolu olmadım zayif ve narin bir vucut yapim var52 kiloyla hamile kaldım diğer iki hamileligimde 10 ar kilo almıştım bunlarda simdiden 9 kilo aldim diger cocuklarimda bu karinla doguma gitmistim nerdeyse ne kadar daha büyürler nasıl sigacaklar hiç aklıma almiyor yaşayıp göreceğiz hepara birlikte

Hiç sorma ben de üzülüyorum ya, bi de benim hep üstteki bebeğim( kızım ) daha hareketli. Garibim oğluma fırsat mı kalmıyor bilmiyorum :)) Dediğin gibi daha da büyüdüklerinde nasıl olacağız çok merak ediyorum. Güzel güzel kalırlar zamanları gelene kadar içerde inşallah. ^_^

Amin canım. Hep aynıyız, endişeler, mutluluklar... yüzmeyi çok istemiştim aslında hamileliğimde ama koltuktan kalkarken bile 5 dakikam gidiyor nerdryse, yüzme falan hayal :) Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

Yazdıklarınızı okuyorum da sanırım 6.aydan itibaren sıkıntılar baş gösteriyor şimdilik yürürken olan ufak ağrılar dışında bi sıkıntım yok ama gözüm korktu valla
Herkesin aynı olacak diye birşey yok tabi ama ikiz gebelikte genel sıkıntılar kaygılar aynı gibi okuyorum da başından sonuna hiç sorunsuz geçirenler de var,benim gibi ilk aylardan mide bulantısıyaa başlayıp bu haftaya kadar hep bir sey eklenende tek gebeliklerimde laylaylom doğuma kadar gezip tozan her isimi yapan ben ikizlerimde anladim hamileligi :) bebekler sağlıklı olsunlar da geçecek nasılsa diyorum hep inşallah sen hiç birini yaşamadan geçirirsin sağlıklı günler sana ve bebeklerine

İstanbul anadolu yakasında ikamet eden var mı arkadaşlar?hastane için soruyorum.geçen hafta şifayı aradım doğum için komple florance nightngale hastanesi almış orayı dr ücretler belirsiz olur diye vazgeçtim.memorial çok iyi evet ama küvöz olursa bebek başı 3000 dediler delirdim.sizde gittiğiniz hastane fiyatlarını yazarsanız çok memnun olurum

Çok haklısın ben kızımı nasıl doğurmuşum şaşırdım mide bulantısı yok ağrı sancı yok şeker bilem ne endişesi yok.bunlar bi başka hakikaten

Aynen benimde üstte olan daha hareketli alttaki zaten aşağıda eziliyor fazla hareket edemiyor herhalde diyorum hoş hareket ettiğinde de genelde ağrım oluyor

Ya ben de 57 yle kaldim 9 kilo almışım aynen. Bilemiyorum gercekten ilginc bir hamilelik ama eğlenceli:) siz tek gebeligi bildiigniz icin daha bilgilisinizdir ama ben hep sasiriyorum her seye

Kiyamam ya :) benim oglanlar yan yanalar birinin ayagi digerinin kafasindaymis tepisiyorlar sanirim sürekli aminn amin saglikla en guzel vakitte gelsinler yavrular insallah

Ben Avrupa yakasındayım, benim hastanem 3750 dedi, küvözü zaten sgk karşılıyor özel hastanelerin küvöze ekstra para alma hakları yok. Çok fazla fiyat vermiş memorial.

Aynen benimde üstte olan daha hareketli alttaki zaten aşağıda eziliyor fazla hareket edemiyor herhalde diyorum hoş hareket ettiğinde de genelde ağrım oluyor
Aynen alttaki iyice kasıklara yakın heralde :) Ağrıtıyor minik hareket ettikçe :)

Ben Avrupa yakasındayım, benim hastanem 3750 dedi, küvözü zaten sgk karşılıyor özel hastanelerin küvöze ekstra para alma hakları yok. Çok fazla fiyat vermiş memorial.
Doğrudur ancak ben işleyişi bilmediğim için diyelim doğdular ama küvöz ihtiyacı doğdu hastane bu acil ve zorunluluk olduğu için para talep edemiyor mu?şifa da 1500 dedi ilaç ve malzemeler hariçmiş

Doğrudur ancak ben işleyişi bilmediğim için diyelim doğdular ama küvöz ihtiyacı doğdu hastane bu acil ve zorunluluk olduğu için para talep edemiyor mu?şifa da 1500 dedi ilaç ve malzemeler hariçmiş
Edemiyorlarmış canım ben sgk dan öğrendim. Yasak yani. Sen onlara üstele bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…