- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.241
Cok şükür benim hala bulantı kusma yok kengi var sadece dehsetÇok haklısın ben kızımı nasıl doğurmuşum şaşırdım mide bulantısı yok ağrı sancı yok şeker bilem ne endişesi yok.bunlar bi başka hakikaten
Cok şükür benim hala bulantı kusma yok kengi var sadece dehset
Merhaba benimde cati ağrısı denen ağrı sürekli var bebeklerden biri aşağıda dedi Drum ama hareketerim çok kısıtlı sürekli yatıyorum biraz dolaşsam günlerce agrim oluyor zaman zaman da karnım sertlesiyor senin ilaçlardan sonra ağrilacın geçtimi merak ettim
Hasta yatista dogum fiyati alirken fotograf cekiminin fiyatini sordum onlarda pakete dahil oldugunu soylediler. Fotograf cekimi oda susleme dahil 2 binliraydi 1800 odedik indirim yaptilar. Paketten cikartamiyosun ama ben sdce dogum istiyorum onlar olmasin deyince falan fiyat degismiyo. Foto cekimide oda suslemede illaki oluyo
Çatı ağrısı tam olarak nasıl oluyor nerede hissediliyor acaba ki? Benim de karnım taş gibi sertleşiyor biraz yürüdüğümde.
Bende yemiom pek demek ki yakinda cosacakBende de olmadi oyle cok mide bulantısı ve kusma. 14ten sonra bir iki hafta yasadim ve geçti. Ama cok istahsizdim ben hic yiyemedim 17. Haftaya kadar falan sonra açıldı ama ne açılmak:)
Tek başına bu ağrıların erken doğuma etkisi varmidir bilmi yorum doktoruma göre normal ikiz bebeklerde yüzme plates yoga falan yap diyor ben ayakta zor duruyorum,benim bebeklerde kıpır kıpır bazen çok geriliyor karnım hareket ettiklerinde bişey olacak diye ödüm kopuyor hepimizin ortak kaygıları sanırım Rabbim sağ salim tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE
Aman ne yüzmesi platesi :) zaten çok çabuk yoruluyoruz pert olursun vallahi, bana detaylı ultrason çeken prof. dr. fazla hareket etme yorulma gezinme dedi ayrıca sağlık ocağından bir kitap verdiler ondada ikiz hamileliklerde spor yapmak yasak yazıyor. Dr. ların tedavi şekli çok göreceli...
Hayir. Almiyolarmis kuveze paraBize doğum ücreti ikiz olduğu için 1950 tl dediler ayrıca hastanede her yattığın gün artı 100 tl küvez için ayrıyeten para isterlermi bilmiyorum sormayı unuttum sizden küvez için para alıyorlarmı?
Bol suBugün kontrolümüz vardı kızlar iyiymiş Maşallah biri 1,650 gr diğeri 1,300 gr. Ağırlaştık tabi zor olmaya başladı. Ayak bileklerimde şişme oldu ödem gibi. Doktor Tuzu kes dedi ama başka yapabilcek bişey var mı acaba
Aman maşallah ben ayakta çok kalamıyorum dediğin gibi yatakta dönerken ayaktayken sürekli var ağrım zorlanıyorum bende çok sonra çekiyorum doğuma kadar böyleyim anasılsanAğrılarım geçti ama tamamen değil yine yatakta dönerken zorlanıyorum azıcık yorulayım ağrıyor uzun süre oturup ayağa kalktığımda 1-2 adım yürürken zorlanıyorum sonra açılıyor ama çok şükür şiddetli ağrı kısmı geçti yürüyemiyordum ve karnım çok gergindi öyle kalıcam sandım doğuma kadar nasıl dayanırımki dedim.
Maşallah güle güle büyütün sağlık sıhhatle inşallah.ne gibi sıkıntılar yaşadınız acaba merak ettim.sezeryan mı oldunuz kızlar küvöze girdiler mi?biraz detay verseniz. 37+5 süper biz zaman tekrar maşallahMerhaba tekrardan. Bende pazartesi günü 37+5te
sezeryanla yavrularima kavuştum.. sonrası guzel ama hayal ettiğimden daha zormus.. herkese şimdiden kolay doğum diliyorum.. kizlarm sağlıklı çok sukur..
Hayırlı olsun gozunuz aydın :)Merhaba tekrardan. Bende pazartesi günü 37+5te
sezeryanla yavrularima kavuştum.. sonrası guzel ama hayal ettiğimden daha zormus.. herkese şimdiden kolay doğum diliyorum.. kizlarm sağlıklı çok sukur..
Çok geçmiş olsun canım olabilir bunu duymuştum bir yakinimdan yalnız kalmamaya çalış sen güçlü bir annesin evlatlarının sana ihtiyacı var ağrıların zamanla geçecek kendini sıcak tut ve bilinclisin en azından ağlama lütfen yaşadığın çok güzel birşey dualarim sizinleKızlar selam
Çok uzatmayacağım cevap bekleyenler oldu
Hakkınızı helal edin aklımdasınız hep valla
Ben biraz farklı atlatıyorum kimsenin enerjisini düşürmek istemem o Yüzden yazamadım
Sanırım lohusa depresyonu denen şey beni yakaladı
Şu an satırlar bile zor geliyor
Alışamıyorum
Tek bildiğim çocuklarımı çok Sevdiğim ama hep panik halindeyim
Bir de uzakta gurbette bunu yaşamak zormuş
Herkes farklı atlatır eminim
Ama ruh sağlığım çok bozuk
Iyileşir iyileşmez döneceğim aranıza inşallah
Psikologa gideceğim
Böyle olan var mı
Durmadan ağlıyorum ben
Bir de Sırt ağrım çok var epidural yapıldı
Kızlar selam
Çok uzatmayacağım cevap bekleyenler oldu
Hakkınızı helal edin aklımdasınız hep valla
Ben biraz farklı atlatıyorum kimsenin enerjisini düşürmek istemem o Yüzden yazamadım
Sanırım lohusa depresyonu denen şey beni yakaladı
Şu an satırlar bile zor geliyor
Alışamıyorum
Tek bildiğim çocuklarımı çok Sevdiğim ama hep panik halindeyim
Bir de uzakta gurbette bunu yaşamak zormuş
Herkes farklı atlatır eminim
Ama ruh sağlığım çok bozuk
Iyileşir iyileşmez döneceğim aranıza inşallah
Psikologa gideceğim
Böyle olan var mı
Durmadan ağlıyorum ben
Bir de Sırt ağrım çok var epidural yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?