2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Çok haklısın ben kızımı nasıl doğurmuşum şaşırdım mide bulantısı yok ağrı sancı yok şeker bilem ne endişesi yok.bunlar bi başka hakikaten
Cok şükür benim hala bulantı kusma yok kengi var sadece dehset

Ağrılarım geçti ama tamamen değil yine yatakta dönerken zorlanıyorum azıcık yorulayım ağrıyor uzun süre oturup ayağa kalktığımda 1-2 adım yürürken zorlanıyorum sonra açılıyor ama çok şükür şiddetli ağrı kısmı geçti yürüyemiyordum ve karnım çok gergindi öyle kalıcam sandım doğuma kadar nasıl dayanırımki dedim.

Bize doğum ücreti ikiz olduğu için 1950 tl dediler ayrıca hastanede her yattığın gün artı 100 tl küvez için ayrıyeten para isterlermi bilmiyorum sormayı unuttum sizden küvez için para alıyorlarmı?

Çatı ağrısı tam olarak nasıl oluyor nerede hissediliyor acaba ki? Benim de karnım taş gibi sertleşiyor biraz yürüdüğümde.

Ben acıyı (vajina) ön tarafımda hissediyorum dr. erken doğuma sebep olmayacağını söyledi ikiz hamileliklerde oluyormuş.

Bende de olmadi oyle cok mide bulantısı ve kusma. 14ten sonra bir iki hafta yasadim ve geçti. Ama cok istahsizdim ben hic yiyemedim 17. Haftaya kadar falan sonra açıldı ama ne açılmak:)
Bende yemiom pek demek ki yakinda cosacak

Bugün kontrolümüz vardı kızlar iyiymiş Maşallah biri 1,650 gr diğeri 1,300 gr. Ağırlaştık tabi zor olmaya başladı. Ayak bileklerimde şişme oldu ödem gibi. Doktor Tuzu kes dedi ama başka yapabilcek bişey var mı acaba

Arkadaslar ozel hastane de dogum yaparsaniz eger sgk ile anlasmasi varsa kuvoz ucreti odemiyorsunuz.sadece Allah korusun ameliyat falan gerektiginde o parayi oduyorsunuz.Ama sgk ile anlasmasi olmayan memorial acibadem gibi hastanelerde kuvoz ucreti oduyorsunuz..Bilginiz olsun.

Aman maşallah ben ayakta çok kalamıyorum dediğin gibi yatakta dönerken ayaktayken sürekli var ağrım zorlanıyorum bende çok sonra çekiyorum doğuma kadar böyleyim anasılsan

Selam anneler ve anne adayları. Nasılsınız bakalım :) Ben demir kan b12 iğnelerine başladım hiç hap kullanamadığım için. Çok da ağrı yapıyorlarmış ama o mide bulantılarından iyidir.

Merhaba tekrardan. Bende pazartesi günü 37+5te
sezeryanla yavrularima kavuştum.. sonrası guzel ama hayal ettiğimden daha zormus.. herkese şimdiden kolay doğum diliyorum.. kizlarm sağlıklı çok sukur..
Maşallah güle güle büyütün sağlık sıhhatle inşallah.ne gibi sıkıntılar yaşadınız acaba merak ettim.sezeryan mı oldunuz kızlar küvöze girdiler mi?biraz detay verseniz. 37+5 süper biz zaman tekrar maşallah

Kızlar selam
Çok uzatmayacağım cevap bekleyenler oldu
Hakkınızı helal edin aklımdasınız hep valla

Ben biraz farklı atlatıyorum kimsenin enerjisini düşürmek istemem o Yüzden yazamadım
Sanırım lohusa depresyonu denen şey beni yakaladı
Şu an satırlar bile zor geliyor
Alışamıyorum
Tek bildiğim çocuklarımı çok Sevdiğim ama hep panik halindeyim
Bir de uzakta gurbette bunu yaşamak zormuş
Herkes farklı atlatır eminim
Ama ruh sağlığım çok bozuk
Iyileşir iyileşmez döneceğim aranıza inşallah
Psikologa gideceğim
Böyle olan var mı
Durmadan ağlıyorum ben
Bir de Sırt ağrım çok var epidural yapıldı

Çok geçmiş olsun canım olabilir bunu duymuştum bir yakinimdan yalnız kalmamaya çalış sen güçlü bir annesin evlatlarının sana ihtiyacı var ağrıların zamanla geçecek kendini sıcak tut ve bilinclisin en azından ağlama lütfen yaşadığın çok güzel birşey dualarim sizinle

Canim olur mu buraya yaz en azindan ki destek olalim biz de sana elimizden geldigince. Lohusanin yalniz kalmamasi gerek derler mutlaka yaninda olsun birileri ve neseni yerine getirecek seyler konusan insanlar olsun mümkünse. Anliyorum seni bunu yasayan cok kadin var hic moralini bozma. Her sey guzel olacak de kendine sürekli, bu bir süreç ve bir bakmissin bitmis evinde evlatlarınla mis gibi kucagindalar saglikla. Dualarim seninle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…