2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aman maşallah ben ayakta çok kalamıyorum dediğin gibi yatakta dönerken ayaktayken sürekli var ağrım zorlanıyorum bende çok sonra çekiyorum doğuma kadar böyleyim anasılsan
Sen ayaklarinin altina yastik koy yat hafifler insallah hem bu sayede bebekte yukarı cıkar rahatlarsin.

Allah şifa versin canım benim ilk hamileligim oldugu icin yasadiklarini bilemiyorum bizde senin gectigin yollardan gecicez güçlü olmalısın bu
günler geçecek çocuklarının annecigim diye boynuna sarıldıklarını hayal et eminim dünyanın geri kalanı yok olur güzel şeyler düşün Rabbim yanında olsun.

Merhaba canım Allah yardımcin olsun. Benimde hamileliğin yalnız geçiyor ve cok bunaldım. Önce tedavi son ra kanamalar seker vs. Her neyse sen zoru başardın ve onlara sağ salim kavuştu. Doğumdan sonra lohusalik hüznü herkeste oluyor. Hiç bişeyin moralini bozmasina izin verme.Bebeklerle paylaşım arttıkça insan rahatliyormus. İnşallah zamanla hersey zamanla daha güzel olur.

Arkadaşlar Merhaba aranızda izmir de olan var mı var sa hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastaneye ikiz gebelik konusunda uzman bi doktor arıyorum

Tesekkurler.. biri 2300 diğeri 2180 imis. Spinal oldm en büyük skntm çok uzun sürdü 8de girdm 10 da cktm ameliyat sırasında sakinleştirici yapıldı uzun olnca panik oldm o sırada sanrm. 2300 altni yogn bakıma aliolar mis esime bile göstermeden almışlar bnde ertesi gün gorebildm esmde ertesi gün GORDU. Uzatmym o bebeği vermiceklerdi delik deşik etmişler elleri ayağı ben imza verip eve getrdm cikarken şuan ikiside aynı gorunyr emiolar meme ucu yarası dsnda ve zaman kalmaması dsnda bi sorunum yok sukr. Mama artı meme devam ediorm gnde 2 3ogun mama aliyorlar. Allah herkesnginlune kucağına sikntisiz almayı nasip etsn

Canım hic uzulme benim kardesim de oyle oldu durup dururken aglamaya basliyordu ve aynı sekilde epudral nedeniyle beli agarmistı suan hormanlarin cok yüksek bikac güne topsrlarsın insallah

Ah benim canım bütün zorluk bunlarla kalsın inşallah.kiloları iyi dediğin gibi kısa sürede toparlanırlar küçük olan çarçabuk büyür der annem.bende 2200gr doğmuşum 40ımda tanıyamamışlar emek ve sevgi herşeyin başı.sağlıkla mutlulukla kalın...

Doğum yapanlara maşallah dileyeyim önce, dilerim hemen toparlanırsınız güzel günler sizleri bekliyor inşallah. Ben de mide yanmasından ölmelerdeyim Geceleri oturarak bile uyuyamıyorum, uyku akıyor gözümden ama arkama yaslandığım anda midemde ne varsa korkunç bir acıyla geri geliyor. İnanın her gece toplamda en fazla iki saat uyuyabiliyorum ve bu halde çalışıyorum. Her şeyi deniyorum gaviscon, ılık süt, elma, soda... ama düzelme yok. Nasıl devam edicem böyle bilmiyorum.

Tesekkur ederim.. elimden geleni yapıyorum ilk günler 2saatlk uykuyla geçti 24 saatm. Bgn dinlenme fırsatım oldu sikayetlenmek istemiorm keyfini çıkarmak istiyorum artık. 2yasina gelmek üzere kızım da var benim mavi bulut gibi nerdeyse depresyona girecktm kızımi ihmal ediyorum diye. Bundan sonra Allah hepimize sağlık ve kuvvet versin gerisi güzel olacak inşallah..

Canim hayırlı olsun geçmiş olsun .. özellikle sabahları o moddayim bnde dün aynada kendmi taniyamadim ağlamaktan kan canagiydi gozlerm. Kızım var 20aylik aslında o kabullendi ama ben vicdan yapıyorm oyun filan oynayamiorm onla diye. Bol su iç ameliyat etkisinden bi kurtulalım sağlığımıza kavusalim herşey güzel olacak inanıyorum. İnsallah yalnız değilsindir su an ev kalabalk bizde kafam dağılıyor o yüzden kısa sürüyor o haller Allahtan. Kesnlkle bi an önce destek al bebis kokusu en iyi ilaç annesi zorlu hamilelikten snra artk keyif zamanı inş.

Kızlar unutmayın ki lohusa depresyonu denen şey psikolojik olduğu kadar fizyolojikte bir durum kan değerleriniz düştü vs... vitamin ve kan ilaçlarınıza mutlaka devam edin naçizane tavsiyem.bu mod çok normal 3 çocuk ve 1.side bakıma ve ilgiye muhtaç.ben kızımda tek bebek olmasına rağmen kafayı yemiştim zor toparlandım.kendinize haksızlık etmeyin.ilk çocuklarınıza kardeş yaptınız en güzel şey
Dr bile ilk 2 sene sıkıntın dedi veren rabbim kolaylığınıda versin inşallah.sağlık olsun gerisi olur canlar ☺

Merhaba tekrardan. Bende pazartesi günü 37+5te
sezeryanla yavrularima kavuştum.. sonrası guzel ama hayal ettiğimden daha zormus.. herkese şimdiden kolay doğum diliyorum.. kizlarm sağlıklı çok sukur..
maşallah, gözünüz aydın, inşallah bizde 37 haftaları görürüz, neler yaptınız o haftalara ulaşmak için birde bebekler kaç kilo doğdular, küveze girdiler mi, sağlıkla büyüsünler

canım benim, böyle olması çok normal, sen zoru başardın, en kısa sürede toparlanırsın inşallah, sağlıkla büyüsün bebeişler,

Merhaba arkadaşlar 30. Hafta içinde olupta biraz yürüdüğünde yada tuvalet ihtiyacından önce sarı akıntısı olan var mi. Bende bu hafta bu durum arttı.
Bu hafta pazartesi kontrolüm vardı doktor rahim agzinin biraz kisaldigini 27 mm olduğunu söyledi. Buda beni endişelendiriyor.

Hayırlı olsun, geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza bizde inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız...ameliyatın neden çok uzun sürdü? Bebeklere hangi mamayı veriyorsun kaç ml ve kaç defa veriyorsun? Eşinle çocuklarınla sağlıklı mutlu günler dilerim.

Gözün aydın cnm Bnm
Sen en zor kısmı hallettin bundan sonrası kolay olcak
Malesef ilk bebekte insan çok acemi oluyor psikolojisi yerle bir oluyor ama geçiyor üzülme sağlıkla dogurdun en önemlisi o
Arkadaşım epdural oldu 6 ay sırtı agrıdı normalmiş iğneden oluyormuş
Bebeklerin ilk 3 ayı biraz zor olur ondan sonra toparlarsın sana yardım eden biri olsun bi akraban annen kardeşin kaynanan biri gelsin yanına
Emin ol şuanki ruh halin gececek hatta güleceksin bugünlerini hatırlayıp

Allah kolaylık versin cnm kızına üzülme 1 sene sonra öyle güzel anlaşacaklarki üçü birden :)
3-4 aylık olunca İnsan biraz daha rahatlıyor sağlıkla doğurdunuz ya gerisi hallolur
Ben sürekli erken doğuruyorum Doğumda sorun oluyor düşük yapıyorum hep öyle görüyorum rüyamda .. benim için dogum sonrası kolay en zoru öncesi

Katılıyorum sana canım kabuslar yakamı bırakmıyor hep tek bebek görüyorum doğumda sıkıntı oluyor falan filan offf bencede sıkıntı doğum doğduktan sonra allahın izni ile büyürler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…