2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Katılıyorum sana canım kabuslar yakamı bırakmıyor hep tek bebek görüyorum doğumda sıkıntı oluyor falan filan offf bencede sıkıntı doğum doğduktan sonra allahın izni ile büyürler yaa
Aynen öyle gerçekten nkdr zormuş ikiz hamile olmak daha başımdayım ama stresi beni benden aldı rabbim alnımıza yazdı neyaşıycagımızı beklemekten başka yapacak bşy de Yok inş herşey güzel olur rabbim korktuklarımızla sınamaz bizi

Amin canım benim amin ☺

Maşallah size. Sağlıkla sihatla buyutun inşallah. Darısı başımıza

41 kere masallah :) Gule gule buyut gul kokulularini..Darisi bizlerin basina.

Katılıyorum sana canım kabuslar yakamı bırakmıyor hep tek bebek görüyorum doğumda sıkıntı oluyor falan filan offf bencede sıkıntı doğum doğduktan sonra allahın izni ile büyürler yaa
yalnız degilmisim bende demek ki rüyamda bende hep tek bebek görüyorum bu kabuslar doguma kadar bırakmıcak galiba yakamızı
maşallah size allah analı babalı buyütsün insallah rabbim bizlerede yasatir bu duyguları inş

Elos 35 cok tesekkur ederim cevapladigin icin. Allah razı olsun. Ne kadar oldu senin meleklerin :) doktorum once ilk keseyi gördü. Cleaxan 4000 verdi. Bir hafta sonra ikinci keseyi gördü. Ikiz dedi cok sukur. Ignenin dozunu artiracak miyiz hocam diye sordum. Bebeklerimiz ikiz olduğu icin. O da kararsız kaldi. Artirilabilir dedi. O da ikilemde kaldi. O gunden beri ben de cok tedirginim. Igne dozu iki bebegime az mi geliyor acaba diye

Son düzenleme:

Elos 35 cok tesekkur ederim cevapladigin icin. Allah razı olsun. Ne kadar oldu senin meleklerin :) doktorum once ilk keseyi gördü. Cleaxan 4000 verdi. Bir hafta sonra ikinci keseyi gördü. Ikiz dedi cok sukur. Ignenin dozunu artiracak miyiz hocam diye sordum. Bebeklerimiz ikiz olduğu icin. O da kararsız kaldi. Artirilabilir dedi. O da ikilemde kaldi. O gunden beri ben de cok tedirginim. Igne dozu iki bebegime az mi geliyor acaba diye 

Tabii bir de coraspin.heterozigot musun?eğer öyle isen risk düşük dr.bilir.

Cok tesekkur ederim canim. Cevapladigin icin. Yeterli geliyor değil mi 4000. Trombofilu sebebiyle kullaniyorsunuz değil mi?

Tabii bir de coraspin.heterozigot musun?eğer öyle isen risk düşük dr.bilir.
Faktor xlll v34L homozigot, gplll L33P heterozigot, mthfr c677t homozigot mutasyon saptandi canim. Bundan once bi düşugum var 5 haftanin sonlarinda. O zaman bu igneleri bilmiyordum. Hic birsey kullanmamistim. ikizlerimde bu kötü durumu yaşamam inşallah. Cok korkuyorum allahima emanet. Ben de 0.4 cleaxan kullanıyorum. Ve coraspirin alıyorum Ama yetmezse diye korkuyorum

Bende faktör 5 homozigotum.bu gebeliğimde dr.dikkati sayesinde öğrendim.kızımda hiçbişey bilmeden doğum yaptım 38+4te hemde.tevekkül edin allah hepimizin yardımcısı olsun.eve trombofili durumu için.

Bende faktör 5 homozigotum.bu gebeliğimde dr.dikkati sayesinde öğrendim.kızımda hiçbişey bilmeden doğum yaptım 38+4te hemde.tevekkül edin allah hepimizin yardımcısı olsun.eve trombofili durumu için.
Allah razı olsun cevapladiginiz için. Rabbim hepimizin kucagina bebeklerimizi saglikla almayi nasip etsin inşallah

Kizlar bisey sorcam,ikeadan mobilya besik aldik,2tane.sizce kursam mi simdi ? kursam tozlanir,millet gelir gider,gorur konusur,istemiyorum bu yuzden ama bir taraftandan da kurup artik yavastan odayi tamamlamak istiyorum..fikriniz nedir ? haa bide eksik parcalarinin olma ihtimaline karsi da acmak kurmak istiyoruz..

maşallah , gözün aydın, sağlıkla büyüsün bebeişlerin, darısı bizlerin başına

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap cnm millete bakma sen kur kapıyı kitle kim ne bilcek bebek odasını yaptığını ben kızımda herşeyi 7. Ay yaptım ama ikiz olunca daha erken ağırlaştığı için biraz daha erken yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…