- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.281
Aynen öyle gerçekten nkdr zormuş ikiz hamile olmak daha başımdayım ama stresi beni benden aldı rabbim alnımıza yazdı neyaşıycagımızı beklemekten başka yapacak bşy de Yok inş herşey güzel olur rabbim korktuklarımızla sınamaz biziKatılıyorum sana canım kabuslar yakamı bırakmıyor hep tek bebek görüyorum doğumda sıkıntı oluyor falan filan offf bencede sıkıntı doğum doğduktan sonra allahın izni ile büyürler yaa
Amin canım benim amin ☺Aynen öyle gerçekten nkdr zormuş ikiz hamile olmak daha başımdayım ama stresi beni benden aldı rabbim alnımıza yazdı neyaşıycagımızı beklemekten başka yapacak bşy de Yok inş herşey güzel olur rabbim korktuklarımızla sınamaz bizi
Maşallah size. Sağlıkla sihatla buyutun inşallah. Darısı başımızaselam kizlar ben 6 şubat sabahi dogum yaptim 36+1 oglum 2790 kizim 2300 dogdu kuveze girmediler cok şükür onlarin kokusu yaşadigimiz bütün acilara degiyorherkese hayirli hamilelikler hayirli dogumlar dilerim bu zorlu yolda pes etmek yok sonu güzellikle bittiyor
41 kere masallah :) Gule gule buyut gul kokulularini..Darisi bizlerin basina.selam kizlar ben 6 şubat sabahi dogum yaptim 36+1 oglum 2790 kizim 2300 dogdu kuveze girmediler cok şükür onlarin kokusu yaşadigimiz bütün acilara degiyorherkese hayirli hamilelikler hayirli dogumlar dilerim bu zorlu yolda pes etmek yok sonu güzellikle bittiyor
yalnız degilmisim bende demek ki rüyamda bende hep tek bebek görüyorum bu kabuslar doguma kadar bırakmıcak galiba yakamızıKatılıyorum sana canım kabuslar yakamı bırakmıyor hep tek bebek görüyorum doğumda sıkıntı oluyor falan filan offf bencede sıkıntı doğum doğduktan sonra allahın izni ile büyürler yaa
maşallah size allah analı babalı buyütsün insallah rabbim bizlerede yasatir bu duyguları inşselam kizlar ben 6 şubat sabahi dogum yaptim 36+1 oglum 2790 kizim 2300 dogdu kuveze girmediler cok şükür onlarin kokusu yaşadigimiz bütün acilara degiyorherkese hayirli hamilelikler hayirli dogumlar dilerim bu zorlu yolda pes etmek yok sonu güzellikle bittiyor
Clexane 400 luk kullanıyorum canımKAN SULANDIRICI IGNE KULLANAN IKIZ ANNELERI VAR MI? IGNENIZI KACLIK KULLANIYORSUNUZ? LUTFEN ACIL CVP
kullanıyorum
0.4 clexane kullanıyorumKAN SULANDIRICI IGNE KULLANAN IKIZ ANNELERI VAR MI? IGNENIZI KACLIK KULLANIYORSUNUZ? LUTFEN ACIL CVP
Tabii bir de coraspin.heterozigot musun?eğer öyle isen risk düşük dr.bilir.Elos 35 cok tesekkur ederim cevapladigin icin. Allah razı olsun. Ne kadar oldu senin meleklerin :) doktorum once ilk keseyi gördü. Cleaxan 4000 verdi. Bir hafta sonra ikinci keseyi gördü. Ikiz dedi cok sukur. Ignenin dozunu artiracak miyiz hocam diye sordum. Bebeklerimiz ikiz olduğu icin. O da kararsız kaldi. Artirilabilir dedi. O da ikilemde kaldi. O gunden beri ben de cok tedirginim. Igne dozu iki bebegime az mi geliyor acaba diye 
Faktor xlll v34L homozigot, gplll L33P heterozigot, mthfr c677t homozigot mutasyon saptandi canim. Bundan once bi düşugum var 5 haftanin sonlarinda. O zaman bu igneleri bilmiyordum. Hic birsey kullanmamistim. ikizlerimde bu kötü durumu yaşamam inşallah. Cok korkuyorum allahima emanet. Ben de 0.4 cleaxan kullanıyorum. Ve coraspirin alıyorum Ama yetmezse diye korkuyorumTabii bir de coraspin.heterozigot musun?eğer öyle isen risk düşük dr.bilir.
Bende faktör 5 homozigotum.bu gebeliğimde dr.dikkati sayesinde öğrendim.kızımda hiçbişey bilmeden doğum yaptım 38+4te hemde.tevekkül edin allah hepimizin yardımcısı olsun.eve trombofili durumu için.Faktor xlll v34L homozigot, gplll L33P heterozigot, mthfr c677t homozigot mutasyon saptandi canim. Bundan once bi düşugum var 5 haftanin sonlarinda. O zaman bu igneleri bilmiyordum. Hic birsey kullanmamistim. ikizlerimde bu kötü durumu yaşamam inşallah. Cok korkuyorum allahima emanet. Ben de 0.4 cleaxan kullanıyorum. Ve coraspirin alıyorum Ama yetmezse diye korkuyorum
Allah razı olsun cevapladiginiz için. Rabbim hepimizin kucagina bebeklerimizi saglikla almayi nasip etsin inşallahBende faktör 5 homozigotum.bu gebeliğimde dr.dikkati sayesinde öğrendim.kızımda hiçbişey bilmeden doğum yaptım 38+4te hemde.tevekkül edin allah hepimizin yardımcısı olsun.eve trombofili durumu için.
maşallah , gözün aydın, sağlıkla büyüsün bebeişlerin, darısı bizlerin başınaselam kizlar ben 6 şubat sabahi dogum yaptim 36+1 oglum 2790 kizim 2300 dogdu kuveze girmediler cok şükür onlarin kokusu yaşadigimiz bütün acilara degiyorherkese hayirli hamilelikler hayirli dogumlar dilerim bu zorlu yolda pes etmek yok sonu güzellikle bittiyor
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap cnm millete bakma sen kur kapıyı kitle kim ne bilcek bebek odasını yaptığınıKizlar bisey sorcam,ikeadan mobilya besik aldik,2tane.sizce kursam mi simdi ? kursam tozlanir,millet gelir gider,gorur konusur,istemiyorum bu yuzden ama bir taraftandan da kurup artik yavastan odayi tamamlamak istiyorum..fikriniz nedir ? haa bide eksik parcalarinin olma ihtimaline karsi da acmak kurmak istiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?