2017 de İkiz Annesi Olucaklar

iste bn de agirlascm diye yavastan aldim artik..
ama kurup kurmamakta kararsizim..yatili misafirim maalesef cok oluyor,sirf onlar yuzunden bile cekiniyorum.

iste bn de agirlascm diye yavastan aldim artik..
ama kurup kurmamakta kararsizim..yatili misafirim maalesef cok oluyor,sirf onlar yuzunden bile cekiniyorum.
Ya ben hala odada hiç bir şey hazırlamadım ne bu rahatlık bilmiyorum Bence kur kafan rahat olsun. Bu haftasonuna ayarlamaya çalışıcam her şeylerini artık üf

Ya ben hala odada hiç bir şey hazırlamadım ne bu rahatlık bilmiyorum Bence kur kafan rahat olsun. Bu haftasonuna ayarlamaya çalışıcam her şeylerini artık üf
bn işi birakinca yapamam,maddi olarak su an musaitiz,biriktireyim sonra yapariz dersem de asla yapamam,yeriz..bi de agirlascam korkusu var..ya da biraz daha beklemek en mantiklisi..Allah korusun da insan ne olacagini bilmiyor.

bn işi birakinca yapamam,maddi olarak su an musaitiz,biriktireyim sonra yapariz dersem de asla yapamam,yeriz..bi de agirlascam korkusu var..ya da biraz daha beklemek en mantiklisi..Allah korusun da insan ne olacagini bilmiyor.
Canım bende senin gibi düşünüyorum, ücretsiz izne ayrılacağımdan bizde hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz, hafta sonu evi boyayacağız, beşiği kuracağız,

Canım bende senin gibi düşünüyorum, ücretsiz izne ayrılacağımdan bizde hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz, hafta sonu evi boyayacağız, beşiği kuracağız,
seninle aramizda 3gun var o halde baslayalim biz de insan destekci ariyor..anneme soruyorum ne aceleniz var bekleyin diyor,kaynanam zaten muhabbeti acilinca nazardan giriyor,yiyor beni haklilar belki ama biz de hakliyiz
Buarada sn ne zmn cikiyosun izne cnm ? 30 mu sonrasi mi ?

bizimkilerde aynı sürekli erken değil mi diyorlar ama ben her geçen gün biraz daha ağırlaşıyorum, ben 35.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum, birde 32.haftada çok önemli sınavım var

bn de 34 35 lere kadar dusunuyorum ama simdiden karnimdan cok bahsediliyor canim sıkılıyor bakalim dayanabildigim kadar dayancm.

Sen ayaklarinin altina yastik koy yat hafifler insallah hem bu sayede bebekte yukarı cıkar rahatlarsin.
Onuda söyledi Drum çok aşağıda ve ağrım olduğunda yastık koyuyorum ama fazla sırt üstü duramıyorum belim ağrıyor öyle böyle gecek inşallah

Allahın izniyle herşey güzel olacak çok normal yaşadiklarin bende gurbeteyim seni çok iyi anliyorum ama geçecek durumunun farkında olman destek almak istemen bile çok güzel acil şifalar yavrularına güzel günler diliyorum

Merhaba tekrardan. Bende pazartesi günü 37+5te
sezeryanla yavrularima kavuştum.. sonrası guzel ama hayal ettiğimden daha zormus.. herkese şimdiden kolay doğum diliyorum.. kizlarm sağlıklı çok sukur..
Yaşınız uzun ve hayırlı olsun inşallah :) sana da geçmiş olsun canım normal doğum mu??

HIBOR 500 kullanıyorum ben cnm

Hamilelik boyunca ayni dozu mu kullandın canim? Gebeligin başından bugunune kadar? Ben de cleaxan 4000 kullanıyorum. Ama doktorum bu dozu tek keseyi gorunce vermişti. Bir hafta sonra ikinci kese göründü cok şükür. Dozu artirsak mi diye doktorum da tereddüt e düştü.

Ama hem iğne hem kan sulandırıcı yeterlidir bence ya.ben 12.haftadan sonra öğrendim pıhtılaşmayı o zaman başladım iğne olmaya içini ferah tut.sonuçta kan sulandırıcılar da riskleri hesaplanarak bizlere veriliyor

Teşekkür ederim. Hangi testler yapilmisti size?igne dozu belirlemek için?

Allah bağışlasın analı babalı büyütün inş hamileliğiniz nasıl geçti çalışıoyorsanız kaç haftaya kadar çalıştınız maşallah çok iyi doğmuş bebişleriniz ben mümkün olduğunca çalışmak istiyorum izinleri aktarabilmek adına ama tecrübeleriniz önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…