- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.301
iste bn de agirlascm diye yavastan aldim artik..İçinden nasıl geliyorsa öyle yap cnm millete bakma sen kur kapıyı kitle kim ne bilcek bebek odasını yaptığınıben kızımda herşeyi 7. Ay yaptım ama ikiz olunca daha erken ağırlaştığı için biraz daha erken yapılabilir
İçine sinmiyorsa 1 ay daha bekle cnm zaman cabuk geçiyor zaten bebek odası herşeyi ile 1-2 haftada hazır olur yavaş yavaş yapsan bileiste bn de agirlascm diye yavastan aldim artik..
ama kurup kurmamakta kararsizim..yatili misafirim maalesef cok oluyor,sirf onlar yuzunden bile cekiniyorum.
Ya ben hala odada hiç bir şey hazırlamadım ne bu rahatlık bilmiyorumiste bn de agirlascm diye yavastan aldim artik..
ama kurup kurmamakta kararsizim..yatili misafirim maalesef cok oluyor,sirf onlar yuzunden bile cekiniyorum.
bn işi birakinca yapamam,maddi olarak su an musaitiz,biriktireyim sonra yapariz dersem de asla yapamam,yeriz..bi de agirlascam korkusu var..ya da biraz daha beklemek en mantiklisi..Allah korusun da insan ne olacagini bilmiyor.Ya ben hala odada hiç bir şey hazırlamadım ne bu rahatlık bilmiyorumBence kur kafan rahat olsun. Bu haftasonuna ayarlamaya çalışıcam her şeylerini artık üf
Canım bende senin gibi düşünüyorum, ücretsiz izne ayrılacağımdan bizde hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz, hafta sonu evi boyayacağız, beşiği kuracağız,bn işi birakinca yapamam,maddi olarak su an musaitiz,biriktireyim sonra yapariz dersem de asla yapamam,yeriz..bi de agirlascam korkusu var..ya da biraz daha beklemek en mantiklisi..Allah korusun da insan ne olacagini bilmiyor.
seninle aramizda 3gun var o halde baslayalim biz deCanım bende senin gibi düşünüyorum, ücretsiz izne ayrılacağımdan bizde hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz, hafta sonu evi boyayacağız, beşiği kuracağız,
bizimkilerde aynı sürekli erken değil mi diyorlar ama ben her geçen gün biraz daha ağırlaşıyorum, ben 35.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum, birde 32.haftada çok önemli sınavım varseninle aramizda 3gun var o halde baslayalim biz deinsan destekci ariyor..anneme soruyorum ne aceleniz var bekleyin diyor,kaynanam zaten muhabbeti acilinca nazardan giriyor,yiyor beni haklilar belki ama biz de hakliyiz
Buarada sn ne zmn cikiyosun izne cnm ? 30 mu sonrasi mi ?
bn de 34 35 lere kadar dusunuyorum ama simdiden karnimdan cok bahsediliyor canim sıkılıyorbizimkilerde aynı sürekli erken değil mi diyorlar ama ben her geçen gün biraz daha ağırlaşıyorum, ben 35.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum, birde 32.haftada çok önemli sınavım var
Onuda söyledi Drum çok aşağıda ve ağrım olduğunda yastık koyuyorum ama fazla sırt üstü duramıyorum belim ağrıyor öyle böyle gecek inşallahSen ayaklarinin altina yastik koy yat hafifler insallah hem bu sayede bebekte yukarı cıkar rahatlarsin.
KAN SULANDIRICI IGNE KULLANAN IKIZ ANNELERI VAR MI? IGNENIZI KACLIK KULLANIYORSUNUZ? LUTFEN ACIL CVP
Allahın izniyle herşey güzel olacak çok normal yaşadiklarin bende gurbeteyim seni çok iyi anliyorum ama geçecek durumunun farkında olman destek almak istemen bile çok güzel acil şifalar yavrularına güzel günler diliyorumKızlar selam
Çok uzatmayacağım cevap bekleyenler oldu
Hakkınızı helal edin aklımdasınız hep valla
Ben biraz farklı atlatıyorum kimsenin enerjisini düşürmek istemem o Yüzden yazamadım
Sanırım lohusa depresyonu denen şey beni yakaladı
Şu an satırlar bile zor geliyor
Alışamıyorum
Tek bildiğim çocuklarımı çok Sevdiğim ama hep panik halindeyim
Bir de uzakta gurbette bunu yaşamak zormuş
Herkes farklı atlatır eminim
Ama ruh sağlığım çok bozuk
Iyileşir iyileşmez döneceğim aranıza inşallah
Psikologa gideceğim
Böyle olan var mı
Durmadan ağlıyorum ben
Bir de Sırt ağrım çok var epidural yapıldı
Yaşınız uzun ve hayırlı olsun inşallah :) sana da geçmiş olsun canım normal doğum mu??Merhaba tekrardan. Bende pazartesi günü 37+5te
sezeryanla yavrularima kavuştum.. sonrası guzel ama hayal ettiğimden daha zormus.. herkese şimdiden kolay doğum diliyorum.. kizlarm sağlıklı çok sukur..
HIBOR 500 kullanıyorum ben cnm
Ama hem iğne hem kan sulandırıcı yeterlidir bence ya.ben 12.haftadan sonra öğrendim pıhtılaşmayı o zaman başladım iğne olmaya içini ferah tut.sonuçta kan sulandırıcılar da riskleri hesaplanarak bizlere veriliyorHamilelik boyunca ayni dozu mu kullandın canim? Gebeligin başından bugunune kadar? Ben de cleaxan 4000 kullanıyorum. Ama doktorum bu dozu tek keseyi gorunce vermişti. Bir hafta sonra ikinci kese göründü cok şükür. Dozu artirsak mi diye doktorum da tereddüt e düştü.
Teşekkür ederim. Hangi testler yapilmisti size?igne dozu belirlemek için?Ama hem iğne hem kan sulandırıcı yeterlidir bence ya.ben 12.haftadan sonra öğrendim pıhtılaşmayı o zaman başladım iğne olmaya içini ferah tut.sonuçta kan sulandırıcılar da riskleri hesaplanarak bizlere veriliyor
Mthfr(c677t)Teşekkür ederim. Hangi testler yapilmisti size?
Cok tesekkur ederim cevapladigin icin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. :)Mthfr(c677t)
Mthfr(a1298c)
Faktor 5 leiden (g1691a)
İkisi negatif faktör 5 homozigotum canım.en ağır buymuş çok nadir görülür demişti dr.um
Amin canım hepimizin inşallah.ne demek.ne merak ediyorsan sorabilirsin bildiğim kadar cvp vermeye çalışırım sevgiler...Cok tesekkur ederim cevapladigin icin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. :)
Allah bağışlasın analı babalı büyütün inş hamileliğiniz nasıl geçti çalışıoyorsanız kaç haftaya kadar çalıştınız maşallah çok iyi doğmuş bebişleriniz ben mümkün olduğunca çalışmak istiyorum izinleri aktarabilmek adına ama tecrübeleriniz önemliselam kizlar ben 6 şubat sabahi dogum yaptim 36+1 oglum 2790 kizim 2300 dogdu kuveze girmediler cok şükür onlarin kokusu yaşadigimiz bütün acilara degiyorherkese hayirli hamilelikler hayirli dogumlar dilerim bu zorlu yolda pes etmek yok sonu güzellikle bittiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?