- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.321
Kizlar bisey sorcam,ikeadan mobilya besik aldik,2tane.sizce kursam mi simdi ? kursam tozlanir,millet gelir gider,gorur konusur,istemiyorum bu yuzden ama bir taraftandan da kurup artik yavastan odayi tamamlamak istiyorum..fikriniz nedir ? haa bide eksik parcalarinin olma ihtimaline karsi da acmak kurmak istiyoruz..[/QUbence bi kurun sık sıkda okuyun ama ikeanın hangi modelini aldınız bende sanırım en son ikeaya karar verdim sundvik modeli dolabına karar veremedim ama dolap aldınız mı
bence kur bol bol da dua okuyun bende geç mi kaldık diye düşünüyorum henüz oda almadık ama sanırım bende ikeada karar kıldım beşik sundvik modeli korkuluğu çıktığı için daha avantajlı geldi ama dolaba karar veremedim siz hangi modelini aldınız dolabı fln canım?Kizlar bisey sorcam,ikeadan mobilya besik aldik,2tane.sizce kursam mi simdi ? kursam tozlanir,millet gelir gider,gorur konusur,istemiyorum bu yuzden ama bir taraftandan da kurup artik yavastan odayi tamamlamak istiyorum..fikriniz nedir ? haa bide eksik parcalarinin olma ihtimaline karsi da acmak kurmak istiyoruz..
Allah korusun kötüyü çağırma canım. Ağırlaşınca çok daha zor oluyor kendimden biliyorum mağazada her bulduğum koltukta dinlenmek zorunda kalıyorum. Bu arada ben iki tane büyüyen beşik, bir dolap, iki de odalarına geçmeden önce kullanabilmem için küçük sallanan beşik alıyorum. Sen karar kıldın mı?bn işi birakinca yapamam,maddi olarak su an musaitiz,biriktireyim sonra yapariz dersem de asla yapamam,yeriz..bi de agirlascam korkusu var..ya da biraz daha beklemek en mantiklisi..Allah korusun da insan ne olacagini bilmiyor.
Benim tüp bebekte cnm pihtilasma sorunum olduğu biliniyordu transfer ile birlikte başladım ben kan sulanditiciya ikiz olduğu anlaşıldığında da dozu yükseltme gereği duyulmadı, aynı şekilde devam ediyorum birde aynı şekilde transfer ile birlikte coraspirin kullanıyorum. Endişe etme canım Allah Kerim dr. En doğru kararı verir ikiz diye doz yükseltiler mi bilmiyorum ama pihtilasma sorununun ciddiyetine göre o dozu ayarlıyorlar diye düşünüyorum.Hamilelik boyunca ayni dozu mu kullandın canim? Gebeligin başından bugunune kadar? Ben de cleaxan 4000 kullanıyorum. Ama doktorum bu dozu tek keseyi gorunce vermişti. Bir hafta sonra ikinci kese göründü cok şükür. Dozu artirsak mi diye doktorum da tereddüt e düştü.
Hayırlı olsun, geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza bizde inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız...ameliyatın neden çok uzun sürdü? Bebeklere hangi mamayı veriyorsun kaç ml ve kaç defa veriyorsun? Eşinle çocuklarınla sağlıklı mutlu günler dilerim.[/QUOT
Sanirm geniş bi kesiydi spinaldi uyaniktm 8den 930 a kdr ameliyat srdu. Bebekler 8.40ta ckti bilemiorm Dr um çok yavasmi davrandı çabuk toparladk diyebilrm sağolsun ayrıca tesekkur ettm arayıp cnku ilk gün beebattm. Ama almış eşim mama verme niyrm hiç yktu hast e foturmemstm bile istemişler esmden ben çıkmadan verlms. Ben gayt gonllu veriorm artk ikisni emzrmk bya zormus cnku öğrenmiş oldum. 30 ml aliar simdlk 2saate bir veriorm
Bende aynı şekildeyim ya uyku sorunu yaşıyorum. Sırt üstü yatsam çift yastık da olsa midem ağzımda sağa sola yatıyorum sanki rahatsız oluyor bebekler sürekli kıpırdanıp duruyolar. Ne yapcam bilmiyorum artık. Birde 30 haftada ikizlerde doğum izni başlıyor istersen izne ayrılabilirsin. Çünkü ağırlık başladı şimdiden yürümek bile ağır zor geliyor artıkDoğum yapanlara maşallah dileyeyim önce, dilerim hemen toparlanırsınız güzel günler sizleri bekliyor inşallah. Ben de mide yanmasından ölmelerdeyimGeceleri oturarak bile uyuyamıyorum, uyku akıyor gözümden ama arkama yaslandığım anda midemde ne varsa korkunç bir acıyla geri geliyor. İnanın her gece toplamda en fazla iki saat uyuyabiliyorum ve bu halde çalışıyorum. Her şeyi deniyorum gaviscon, ılık süt, elma, soda... ama düzelme yok. Nasıl devam edicem böyle bilmiyorum.
Allah razı olsun canim. Sen Kac lik kullanıyorsun igneni. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBenim tüp bebekte cnm pihtilasma sorunum olduğu biliniyordu transfer ile birlikte başladım ben kan sulanditiciya ikiz olduğu anlaşıldığında da dozu yükseltme gereği duyulmadı, aynı şekilde devam ediyorum birde aynı şekilde transfer ile birlikte coraspirin kullanıyorum. Endişe etme canım Allah Kerim dr. En doğru kararı verir ikiz diye doz yükseltiler mi bilmiyorum ama pihtilasma sorununun ciddiyetine göre o dozu ayarlıyorlar diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun canım inan okuduğumda çok üzüldüm inşaallah atlatirsiniz bebeklerin sana iyice sarilsin bırakmasın hiç dualarim sizinle. Durup dururken mi ağrı başladı cnm kendini yorma dinlen kaçıncı haftandasin ?Arkadaşlar, dun aksam adet sancısı gibi bir ağrı ile hastaneye gittim nst ye bağladılar, doğum sancısı olduğu söylendi, çok kotu bir gece geçirdim, arkadan hastanede çok şiddetli kanama başladı, sinirlerim çok bozuldu ağlama krizine girdim, sabaha kadar 12 saat doğum sancısı ile hastaneyi inlettim,sabah biraz agrilar azaldi, bebekler henüz yaşıyor fakat tehlikedeler, ikisinin keseside aşağıda sancı ve kanama yapıyor, dun gece acil doktoru sinirlerimi bozdu dogumun başladığını acil bir durumda müdahaleyi odada yapacaklarını söylediler, vücut ikisinide dışarı atacakmış, makas herturlu alet odama getirdiler, neyseki kendi doktorum prof bugün biraz umut verici konuştu, kanama durduğu takdirde pazartesi servikal dikiş atacağını, beni ters çevirip bebeklerin kesesini rahime itmeye çalışacağını söyledi, ama yinede çok olumlu değil, kaybetme ihtimalim var, keseler patlayabilir,bana dua edin,bebeklerime ve bana bir şey olmasin
Canim ben avent aldım ikili kücüklerden anti kolik bakalim ins rahat kullanirim birde lansinohlar cok güzel gaz yapmayan kardesim ondan kulllaniyor cok memnun kaldikızlar biberonda ne aldınız e bebekte indirim var ama hala karar veremedim
evet sürekli yatıyorum 5 aydır, kıpırdamadan ev de wc kalkıyordum,bu arada 19 haftadayım, 3 gün önce adet sancısı gibi bir ağrı ile acile gittim, dr umursamadı idrar tahlili istedi,serum verdi gönderdi, eve geldim ağrı tam geçmedi, idrara çıkarken ağrım oluyordu, sonra 3 gün sonra ağrı arttı kasıklarda bıçak saplanması,âdet sancısı gibi garı ile geldim, nst ye bağladılar doğum sancısı olduğu söylendi,sonra hastanade ağrının arkasından şiddetli kanama başladıÇok geçmiş olsun canım inan okuduğumda çok üzüldüm inşaallah atlatirsiniz bebeklerin sana iyice sarilsin bırakmasın hiç dualarim sizinle. Durup dururken mi ağrı başladı cnm kendini yorma dinlen kaçıncı haftandasin ?
Cok gecmis olsun cok uzuldumArkadaşlar, dun aksam adet sancısı gibi bir ağrı ile hastaneye gittim nst ye bağladılar, doğum sancısı olduğu söylendi, çok kotu bir gece geçirdim, arkadan hastanede çok şiddetli kanama başladı, sinirlerim çok bozuldu ağlama krizine girdim, sabaha kadar 12 saat doğum sancısı ile hastaneyi inlettim,sabah biraz agrilar azaldi, bebekler henüz yaşıyor fakat tehlikedeler, ikisinin keseside aşağıda sancı ve kanama yapıyor, dun gece acil doktoru sinirlerimi bozdu dogumun başladığını acil bir durumda müdahaleyi odada yapacaklarını söylediler, vücut ikisinide dışarı atacakmış, makas herturlu alet odama getirdiler, neyseki kendi doktorum prof bugün biraz umut verici konuştu, kanama durduğu takdirde pazartesi servikal dikiş atacağını, beni ters çevirip bebeklerin kesesini rahime itmeye çalışacağını söyledi, ama yinede çok olumlu değil, kaybetme ihtimalim var, keseler patlayabilir,bana dua edin,bebeklerime ve bana bir şey olmasin
bizimki hensvik modeli cnm,digeriyle farki korkulugunun cikmamasi..onu cok onemsemedim dogrusu,illa 3 yaslarinda degistirmek zorunda kalcz gerek yok dedim,o ucret farkini vermeye...dolap farkli bir marka aldim ama besiklerle ayni renk.Kaliteli bisey olsun omurluk olsun dedim,3kapili şık mdfden yapilmis...bence kur bol bol da dua okuyun bende geç mi kaldık diye düşünüyorum henüz oda almadık ama sanırım bende ikeada karar kıldım beşik sundvik modeli korkuluğu çıktığı için daha avantajlı geldi ama dolaba karar veremedim siz hangi modelini aldınız dolabı fln canım?
bn de iki mobilya besik ve dolap dusunuyorum odalari icin..hatta aldim sadece kurulumu kaldi :)) Baslangic icin de sallanan tarzda biseyler dusunuyorum bn de,daha almadik ama gittigidiyordaki hamaklari dusunuyorum,portatif ve uygun fiyatlarda..ki bnce baslangic icin oyle pahali seylere gerek yok sonucta en fazla 1yil kullanilacak..Allah korusun kötüyü çağırma canım. Ağırlaşınca çok daha zor oluyor kendimden biliyorum mağazada her bulduğum koltukta dinlenmek zorunda kalıyorum. Bu arada ben iki tane büyüyen beşik, bir dolap, iki de odalarına geçmeden önce kullanabilmem için küçük sallanan beşik alıyorum. Sen karar kıldın mı?
Canım benim inşaallah şimdi daha iyisi dir çok geçmiş olsun ilk gittiğinde gerekli müdahale yapılmamış demek ki ağrıların kanaman inşaallah geçmiştir Rabbim Şifalar versin yavrularını sana bağışlasın. Bu durumun geçici olduğunu düşün geçecek buna inan ...evet sürekli yatıyorum 5 aydır, kıpırdamadan ev de wc kalkıyordum,bu arada 19 haftadayım, 3 gün önce adet sancısı gibi bir ağrı ile acile gittim, dr umursamadı idrar tahlili istedi,serum verdi gönderdi, eve geldim ağrı tam geçmedi, idrara çıkarken ağrım oluyordu, sonra 3 gün sonra ağrı arttı kasıklarda bıçak saplanması,âdet sancısı gibi garı ile geldim, nst ye bağladılar doğum sancısı olduğu söylendi,sonra hastanade ağrının arkasından şiddetli kanama başladı
Canım aynı durumdaymışız demek ki of mahvoldumBende aynı şekildeyim ya uyku sorunu yaşıyorum. Sırt üstü yatsam çift yastık da olsa midem ağzımda sağa sola yatıyorum sanki rahatsız oluyor bebekler sürekli kıpırdanıp duruyolar. Ne yapcam bilmiyorum artık. Birde 30 haftada ikizlerde doğum izni başlıyor istersen izne ayrılabilirsin. Çünkü ağırlık başladı şimdiden yürümek bile ağır zor geliyor artık
Aynen canım, sallanan küçükleri uygunlardan almaya çalışacağım ben de. Halı sericek misin odalarına yoksa kilim gibi şeyler mi? Halı dokunur diye korkuyorum biraz ben.bn de iki mobilya besik ve dolap dusunuyorum odalari icin..hatta aldim sadece kurulumu kaldi :)) Baslangic icin de sallanan tarzda biseyler dusunuyorum bn de,daha almadik ama gittigidiyordaki hamaklari dusunuyorum,portatif ve uygun fiyatlarda..ki bnce baslangic icin oyle pahali seylere gerek yok sonucta en fazla 1yil kullanilacak..
Canım mm inşallah yavrularina ve sana bişey olmadan atlatirsin kaçıncı haftadasinArkadaşlar, dun aksam adet sancısı gibi bir ağrı ile hastaneye gittim nst ye bağladılar, doğum sancısı olduğu söylendi, çok kotu bir gece geçirdim, arkadan hastanede çok şiddetli kanama başladı, sinirlerim çok bozuldu ağlama krizine girdim, sabaha kadar 12 saat doğum sancısı ile hastaneyi inlettim,sabah biraz agrilar azaldi, bebekler henüz yaşıyor fakat tehlikedeler, ikisinin keseside aşağıda sancı ve kanama yapıyor, dun gece acil doktoru sinirlerimi bozdu dogumun başladığını acil bir durumda müdahaleyi odada yapacaklarını söylediler, vücut ikisinide dışarı atacakmış, makas herturlu alet odama getirdiler, neyseki kendi doktorum prof bugün biraz umut verici konuştu, kanama durduğu takdirde pazartesi servikal dikiş atacağını, beni ters çevirip bebeklerin kesesini rahime itmeye çalışacağını söyledi, ama yinede çok olumlu değil, kaybetme ihtimalim var, keseler patlayabilir,bana dua edin,bebeklerime ve bana bir şey olmasin
Dinarsudan antibakteriyel bi hali aldim tamamen kapatmick,oval bisey cnm.Iki besik arasina..oda da zaten cok büyük degil,ortalar.Aynen canım, sallanan küçükleri uygunlardan almaya çalışacağım ben de. Halı sericek misin odalarına yoksa kilim gibi şeyler mi? Halı dokunur diye korkuyorum biraz ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?