2017 de İkiz Annesi Olucaklar

bence kur bol bol da dua okuyun bende geç mi kaldık diye düşünüyorum henüz oda almadık ama sanırım bende ikeada karar kıldım beşik sundvik modeli korkuluğu çıktığı için daha avantajlı geldi ama dolaba karar veremedim siz hangi modelini aldınız dolabı fln canım?

bn işi birakinca yapamam,maddi olarak su an musaitiz,biriktireyim sonra yapariz dersem de asla yapamam,yeriz..bi de agirlascam korkusu var..ya da biraz daha beklemek en mantiklisi..Allah korusun da insan ne olacagini bilmiyor.
Allah korusun kötüyü çağırma canım. Ağırlaşınca çok daha zor oluyor kendimden biliyorum mağazada her bulduğum koltukta dinlenmek zorunda kalıyorum. Bu arada ben iki tane büyüyen beşik, bir dolap, iki de odalarına geçmeden önce kullanabilmem için küçük sallanan beşik alıyorum. Sen karar kıldın mı?

Benim tüp bebekte cnm pihtilasma sorunum olduğu biliniyordu transfer ile birlikte başladım ben kan sulanditiciya ikiz olduğu anlaşıldığında da dozu yükseltme gereği duyulmadı, aynı şekilde devam ediyorum birde aynı şekilde transfer ile birlikte coraspirin kullanıyorum. Endişe etme canım Allah Kerim dr. En doğru kararı verir ikiz diye doz yükseltiler mi bilmiyorum ama pihtilasma sorununun ciddiyetine göre o dozu ayarlıyorlar diye düşünüyorum.

Bende aynı şekildeyim ya uyku sorunu yaşıyorum. Sırt üstü yatsam çift yastık da olsa midem ağzımda sağa sola yatıyorum sanki rahatsız oluyor bebekler sürekli kıpırdanıp duruyolar. Ne yapcam bilmiyorum artık. Birde 30 haftada ikizlerde doğum izni başlıyor istersen izne ayrılabilirsin. Çünkü ağırlık başladı şimdiden yürümek bile ağır zor geliyor artık

All
Allah razı olsun canim. Sen Kac lik kullanıyorsun igneni. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Arkadaşlar, dun aksam adet sancısı gibi bir ağrı ile hastaneye gittim nst ye bağladılar, doğum sancısı olduğu söylendi, çok kotu bir gece geçirdim, arkadan hastanede çok şiddetli kanama başladı, sinirlerim çok bozuldu ağlama krizine girdim, sabaha kadar 12 saat doğum sancısı ile hastaneyi inlettim,sabah biraz agrilar azaldi, bebekler henüz yaşıyor fakat tehlikedeler, ikisinin keseside aşağıda sancı ve kanama yapıyor, dun gece acil doktoru sinirlerimi bozdu dogumun başladığını acil bir durumda müdahaleyi odada yapacaklarını söylediler, vücut ikisinide dışarı atacakmış, makas herturlu alet odama getirdiler, neyseki kendi doktorum prof bugün biraz umut verici konuştu, kanama durduğu takdirde pazartesi servikal dikiş atacağını, beni ters çevirip bebeklerin kesesini rahime itmeye çalışacağını söyledi, ama yinede çok olumlu değil, kaybetme ihtimalim var, keseler patlayabilir,bana dua edin,bebeklerime ve bana bir şey olmasin

Çok geçmiş olsun canım inan okuduğumda çok üzüldüm inşaallah atlatirsiniz bebeklerin sana iyice sarilsin bırakmasın hiç dualarim sizinle. Durup dururken mi ağrı başladı cnm kendini yorma dinlen kaçıncı haftandasin ?

evet sürekli yatıyorum 5 aydır, kıpırdamadan ev de wc kalkıyordum,bu arada 19 haftadayım, 3 gün önce adet sancısı gibi bir ağrı ile acile gittim, dr umursamadı idrar tahlili istedi,serum verdi gönderdi, eve geldim ağrı tam geçmedi, idrara çıkarken ağrım oluyordu, sonra 3 gün sonra ağrı arttı kasıklarda bıçak saplanması,âdet sancısı gibi garı ile geldim, nst ye bağladılar doğum sancısı olduğu söylendi,sonra hastanade ağrının arkasından şiddetli kanama başladı

Cok gecmis olsun cok uzuldum Allah yardimcin olsun,bebislerini sana,seni de onlara bagislasin.

bizimki hensvik modeli cnm,digeriyle farki korkulugunun cikmamasi..onu cok onemsemedim dogrusu,illa 3 yaslarinda degistirmek zorunda kalcz gerek yok dedim,o ucret farkini vermeye...dolap farkli bir marka aldim ama besiklerle ayni renk.Kaliteli bisey olsun omurluk olsun dedim,3kapili şık mdfden yapilmis...
Resim atabilsem atarim.:)

bn de iki mobilya besik ve dolap dusunuyorum odalari icin..hatta aldim sadece kurulumu kaldi :)) Baslangic icin de sallanan tarzda biseyler dusunuyorum bn de,daha almadik ama gittigidiyordaki hamaklari dusunuyorum,portatif ve uygun fiyatlarda..ki bnce baslangic icin oyle pahali seylere gerek yok sonucta en fazla 1yil kullanilacak..

Canım benim inşaallah şimdi daha iyisi dir çok geçmiş olsun ilk gittiğinde gerekli müdahale yapılmamış demek ki ağrıların kanaman inşaallah geçmiştir Rabbim Şifalar versin yavrularını sana bağışlasın. Bu durumun geçici olduğunu düşün geçecek buna inan ...

Canım aynı durumdaymışız demek ki of mahvoldum Bu hafta ayrılacağım izine inşallah zaten. Napıcaz ya böyle, şükrediyorum hep ama nasıl geçicek zaman aklım almıyor. Oturup ağlıyorum artık geceleri sinirden ve acıdan...

Aynen canım, sallanan küçükleri uygunlardan almaya çalışacağım ben de. Halı sericek misin odalarına yoksa kilim gibi şeyler mi? Halı dokunur diye korkuyorum biraz ben.

Canım mm inşallah yavrularina ve sana bişey olmadan atlatirsin kaçıncı haftadasin

Arkadaşlar mrb lütfen Benin'le aynı durumu yaşayanlar bilenler varsa yardımcı olabilir mi ben tüp bebek transferi oldum 2şubatta bugün tahlil yaptım sonuç 45 gebelik var ams progesteron değerim 7 çok düşük dedi doktorum düşük yapabilirsin dedi aynı durumu yaşayıp iğnelerle tehlikeyi atlatan var mı acaba

Aynen canım, sallanan küçükleri uygunlardan almaya çalışacağım ben de. Halı sericek misin odalarına yoksa kilim gibi şeyler mi? Halı dokunur diye korkuyorum biraz ben.
Dinarsudan antibakteriyel bi hali aldim tamamen kapatmick,oval bisey cnm.Iki besik arasina..oda da zaten cok büyük degil,ortalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…