- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.341
Kaçıncı günün sonucu bu.hamilelik olunca genelde 20 üzeri çıkıyormuş öyle duymuştum ama yanlış da hatırlıyor olabilirimArkadaşlar mrb lütfen Benin'le aynı durumu yaşayanlar bilenler varsa yardımcı olabilir mi ben tüp bebek transferi oldum 2şubatta bugün tahlil yaptım sonuç 45 gebelik var ams progesteron değerim 7 çok düşük dedi doktorum düşük yapabilirsin dedi aynı durumu yaşayıp iğnelerle tehlikeyi atlatan var mı acaba
8. Gün değerim cnm evet 20ile 40 arası normal olması gerekenmiş bende 7 proluton vuruldum bugün progestan iğnem var bide gün aşırı vurulucam düzelir mi acabaKaçıncı günün sonucu bu.hamilelik olunca genelde 20 üzeri çıkıyormuş öyle duymuştum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim
Bilmiyorum canim insallah düzelir değerin katlanarak artar8. Gün değerim cnm evet 20ile 40 arası normal olması gerekenmiş bende 7 proluton vuruldum bugün progestan iğnem var bide gün aşırı vurulucam düzelir mi acaba((
İnşallah teşekkür ederim tatlmBilmiyorum canim insallah düzelir değerin katlanarak artar
Çok sevinirim canım resim atarsanbizimki hensvik modeli cnm,digeriyle farki korkulugunun cikmamasi..onu cok onemsemedim dogrusu,illa 3 yaslarinda degistirmek zorunda kalcz gerek yok dedim,o ucret farkini vermeye...dolap farkli bir marka aldim ama besiklerle ayni renk.Kaliteli bisey olsun omurluk olsun dedim,3kapili şık mdfden yapilmis...
Resim atabilsem atarim.:)
Ben kullanamıyorum ama bir arkadaşım 8 ay kullandı nerdeyse karnı büyümeye başlayınca bacak üst kısmı uyluktan vurdu. O da bebeklere ulaşır diye korktu. Ordan da vurulabiliyor. Sor yine doktoruna istersenkizlar bisey sorcam yineclexane igne kullananlar,gobekten mi yapiyorsunuz? karnim şiş artik bebekler büyüdü,tekmelerini hissediyorum kolaylikla..da bu igne sizce onlara yetismiyor mu,batmiyor mu ? dra sordum hyr dedi ama ilginc geldi,o kucucuk tekmeler o kadar yakin gelirken nsl cook uzakta olabilirler ki,drum 10cm kadar icerdeler cok uzaklar merak etme dedi de...
Aynıyız bende bazen oturuyorum gece öylece. genelde bu zamanlar da böyle devam edecek heralde inşallah sonuçları güzel olur sağlıklı olsunlarda biz dayanacaız. Birde çok hararet oluyor mu seninde genelde hareketliyiz gece bile az uyuyorlar sanırım bi tarafa geriliyor kafa ayak falan dayıyorlar sertleşip kalıyorumCanım aynı durumdaymışız demek ki of mahvoldumBu hafta ayrılacağım izine inşallah zaten. Napıcaz ya böyle, şükrediyorum hep ama nasıl geçicek zaman aklım almıyor. Oturup ağlıyorum artık geceleri sinirden ve acıdan...
Ben 12.haftadan sonra bacaktan yapmaya başladım daha az acidigini farkettim. Karnjm sertleştiği icin doktorum göbekten devam etmemi önermedi. Bacaklarımda ywr kalmayınca koldan devam edicem. Kendimde sağlıkcıyım doktorlarımızla da konustum sorun olmaz nerden istiyorsan ordann yap dediler (yani kol,bacak ) Bende cleksanin bir alti oxapar 0.2 lik yapıyorum.kizlar bisey sorcam yineclexane igne kullananlar,gobekten mi yapiyorsunuz? karnim şiş artik bebekler büyüdü,tekmelerini hissediyorum kolaylikla..da bu igne sizce onlara yetismiyor mu,batmiyor mu ? dra sordum hyr dedi ama ilginc geldi,o kucucuk tekmeler o kadar yakin gelirken nsl cook uzakta olabilirler ki,drum 10cm kadar icerdeler cok uzaklar merak etme dedi de...
Canım ben koldan yaptırıyorum.öyle de deneyebilirsin.daha sonra bacakta olur.kizlar bisey sorcam yineclexane igne kullananlar,gobekten mi yapiyorsunuz? karnim şiş artik bebekler büyüdü,tekmelerini hissediyorum kolaylikla..da bu igne sizce onlara yetismiyor mu,batmiyor mu ? dra sordum hyr dedi ama ilginc geldi,o kucucuk tekmeler o kadar yakin gelirken nsl cook uzakta olabilirler ki,drum 10cm kadar icerdeler cok uzaklar merak etme dedi de...
Onuda söyledi Drum çok aşağıda ve ağrım olduğunda yastık koyuyorum ama fazla sırt üstü duramıyorum belim ağrıyor öyle böyle gecek inşallah
Arkadaşlar, dun aksam adet sancısı gibi bir ağrı ile hastaneye gittim nst ye bağladılar, doğum sancısı olduğu söylendi, çok kotu bir gece geçirdim, arkadan hastanede çok şiddetli kanama başladı, sinirlerim çok bozuldu ağlama krizine girdim, sabaha kadar 12 saat doğum sancısı ile hastaneyi inlettim,sabah biraz agrilar azaldi, bebekler henüz yaşıyor fakat tehlikedeler, ikisinin keseside aşağıda sancı ve kanama yapıyor, dun gece acil doktoru sinirlerimi bozdu dogumun başladığını acil bir durumda müdahaleyi odada yapacaklarını söylediler, vücut ikisinide dışarı atacakmış, makas herturlu alet odama getirdiler, neyseki kendi doktorum prof bugün biraz umut verici konuştu, kanama durduğu takdirde pazartesi servikal dikiş atacağını, beni ters çevirip bebeklerin kesesini rahime itmeye çalışacağını söyledi, ama yinede çok olumlu değil, kaybetme ihtimalim var, keseler patlayabilir,bana dua edin,bebeklerime ve bana bir şey olmasin
Merhaba kızlar bugun kontrolum vardı oglumumun kordonunda bir damar eksikmiş cok endişeliyim hafta içi periontolojiye gidicem lütfen dua edin bir anomoli cıkmasın bir hevesle gittiğim doktordan ağlayarak cıktım. Dr bişey olmaz ama ikinci bir gözde görsün dedi suan haftasıyla uyumlu gidiyor. İnşallah sag saglim ikisinide vakti zamanında alırım kucagıma.
Merhaba kızlar bugun kontrolum vardı oglumumun kordonunda bir damar eksikmiş cok endişeliyim hafta içi periontolojiye gidicem lütfen dua edin bir anomoli cıkmasın bir hevesle gittiğim doktordan ağlayarak cıktım. Dr bişey olmaz ama ikinci bir gözde görsün dedi suan haftasıyla uyumlu gidiyor. İnşallah sag saglim ikisinide vakti zamanında alırım kucagıma.
Aynı durum işte ben gebeliğimin başından beri diyetteyim yemek yiyince oğlum çoşuyor ama kız aşağıda diye mi sadece gece yatarken pıt pıt vuruyor.şekerli beslenmeyince daha az mı hareket ediyorlar acabaArkadaşlar 25+3 haftadayım bebeklerin hareketleri azaldı hele birisi çok az hareket ediyor çok zayıf emin olamıyorum tam kuvvetli değil endişeleniyorum bu hafta böylemi geçiyor? Birde gebelik şekeri çıktığı için diyetteyim şekerli hiç bir şey yemiyorum yediğim şekerli şey ara öğünlerde 1 küçük portakal ve elma, ondan mı hareket etmiyorlar acaba?
Aynı durum işte ben gebeliğimin başından beri diyetteyim yemek yiyince oğlum çoşuyor ama kız aşağıda diye mi sadece gece yatarken pıt pıt vuruyor.şekerli beslenmeyince daha az mı hareket ediyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?