2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kızlar biberonda ne aldınız e bebekte indirim var ama hala karar veremedim

Ben 120 ml lik ikili Philips avent cam biberon aldım ilk başlangıç için büyük olmuş bile 20-30 ml mama içiyorlarmış...

Bende aynı soruyu sordum dra göbektende yapabilirsin bacak veya koldanda dedi ama cesaret edemiyorum onlara hala göbekten devam ediyorum saglık ocagındaki hemşirede bacaktan önermiyoruz koldan yapabilirsin ama göbektende birsey olmaz bebekler kac kat derinin altında dedi

Rabbim şifa versin canım içini ferah tut birsey olmaz allahın izniyle

Yerleri dar olmuştur cnm iki bebek iki su iki eş falan derken yer dar oluyor
Ben kızımda kaç kez doktora gittim iki gün oynamadığını biliriim :) aslında hareketleri var ama biz farketmiyoruz ben hiç oynamıyor diyordum ultrasonda eli ayağı oynuyordu ...

Insallah hiçbişey yoktur. Bu durumlarda hicbisey olmayadabilir ama yinede hareketlerin azallmasi ciddiye alinmasi gerekn bir şeymiş. Imkaniniz varsa tedbir amacli acile gitmekte fayda var.

Benimde geçen haftalarda hareketi azdı aşağıdaki bebeğim in arada hafif pitirtilari vardı bu hafta coştu maşallah.yinede için rahat etmiyorsa Dr unla bir görüş

Kanaması ve sıkıntıları olan arkadaşlar dualarim sizinle hayırlı haberlerinizi alırız en kısa zamanda inşallah geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Bu arada gece burundan nefes alamayanlar varsa ben burun bandından memnun kaldım dün gece kullandım daha rahat uyudum.

Canım gözün aydın. Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah. Ayyy tırsmaya başladım artık bende. 36+4 oldum bende. Bu gece de kasılmalar uzun sürmeye başladı...
saol canım. Cevap vermekte biraz gecikiyorum. Kusuruma bakmayın bebișlerden fırsat kalmıyor )

Slm kızlar bende bebislerimi gördüm bugün cok sagliklilarmis maşallah ense kalinliklari da normalmis 2li test istemedim gerekli olduğunu düşünmüyorum siz ne dersiniz dedim dr da zaten ikiz gebeliklerde yaniltiyor dedi kan ilacina ve decavit e basladik folik asit i kestik

Ya kesinlikle bana da oluyor o durum. Hiç durmuyorlar gibi geliyor sürekli bir hareket halindeyiz. Özellikle üstteki bebeğim. O sertleşme de çok korkutuyor beni bana da yapıyorlar ben de kasılma filan sanıyorum korkuyorum.

Maşallah canım gözün aydın :) Ben de yaptırmamıştım ikili test gerek yok bence de, zaten detaylı ultrason istiyorlar ileriki zamanlarda. Allah sağlıkla kucağına versin miniklerini inşallah :))

Canım öncelikle hayırlı doğumlar inşallah
Benim ikizlerim 4 aylık benim gebeliğim de riskler oluşunca profesör e gittim
Bende ikili testi yaptırmmaıştım
Allah korusun da bı engeli olsa da aldırmam diye
Şükür sağ salim doğdular
Ama bana profesör ikili test çok önemli yaptırman gerekirdi dedi
İçinde kalmasın yaptır
Takip edildiğin hastane ozelse fiyatı pahalı ,devlette de yaptırabilirsiniz ama yaptır bence

Kizlar mrblar oncelikle insaAllah bebeklerimizi kucagimiza Almakta nasip olur... bende yeni ogrendim ikizlere hamile oldugumu 6 +2 gunluguz kalp atislarini da duyduk sukur ama birinin kalbi digerine gore daha yavasmis buyuk bi sorunmu sizce

Merhaba hosgeldiniz hayirli olsun :) daha cok küçükler muhtemelen o digerini yakalayaacak ileriki haftalarda. Siz icinizi rahat tutmaya çalışın. Biz 7. Haftada bir tane kalp atisi duymustum. 11. Haftada ikinci duyuldu. Bir sey olmaz yani Allahin izniyle

Canim biz de ense kalinligina baktirdik sadece. Doktorum yaniltiyor dedi kan testi. Pahali testler falan varmis ama gerek gormedik zaten biz. Ayrintili ultrasona zaten gireceksin istersen 17 18. Haftalarda yaptirirsin perinatologa icin rahat eder

Kizlar mrblar oncelikle insaAllah bebeklerimizi kucagimiza Almakta nasip olur... bende yeni ogrendim ikizlere hamile oldugumu 6 +2 gunluguz kalp atislarini da duyduk sukur ama birinin kalbi digerine gore daha yavasmis buyuk bi sorunmu sizce
Bizede aynı şey söylendi hatta tekil gebelik diye düşünelim dendi.2 hafta sonra canavar gibi geri döndü bebeğim 21+5yiz.☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…