- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.361
Her planımı ona göre yapıyorum sonuçlar iyi çıkarsa alışveriş yaparım yavaş yavaş diye kısmetAllah yardımcımız olsun...inşallah iyilerdir...detaylı ultrasondan sonra biraz rahatlarsın yüzleri dönükse görüntülerini veriyor dr. biz çok heyecanlanmıştık :)
kızlar biberonda ne aldınız e bebekte indirim var ama hala karar veremedim
Bende aynı soruyu sordum dra göbektende yapabilirsin bacak veya koldanda dedi ama cesaret edemiyorum onlara hala göbekten devam ediyorum saglık ocagındaki hemşirede bacaktan önermiyoruz koldan yapabilirsin ama göbektende birsey olmaz bebekler kac kat derinin altında dedikizlar bisey sorcam yineclexane igne kullananlar,gobekten mi yapiyorsunuz? karnim şiş artik bebekler büyüdü,tekmelerini hissediyorum kolaylikla..da bu igne sizce onlara yetismiyor mu,batmiyor mu ? dra sordum hyr dedi ama ilginc geldi,o kucucuk tekmeler o kadar yakin gelirken nsl cook uzakta olabilirler ki,drum 10cm kadar icerdeler cok uzaklar merak etme dedi de...
Rabbim şifa versin canım içini ferah tut birsey olmaz allahın izniyleMerhaba kızlar bugun kontrolum vardı oglumumun kordonunda bir damar eksikmiş cok endişeliyim hafta içi periontolojiye gidicem lütfen dua edin bir anomoli cıkmasın bir hevesle gittiğim doktordan ağlayarak cıktım. Dr bişey olmaz ama ikinci bir gözde görsün dedi suan haftasıyla uyumlu gidiyor. İnşallah sag saglim ikisinide vakti zamanında alırım kucagıma.
Yerleri dar olmuştur cnm iki bebek iki su iki eş falan derken yer dar oluyorArkadaşlar 25+3 haftadayım bebeklerin hareketleri azaldı hele birisi çok az hareket ediyor çok zayıf emin olamıyorum tam kuvvetli değil endişeleniyorum bu hafta böylemi geçiyor? Birde gebelik şekeri çıktığı için diyetteyim şekerli hiç bir şey yemiyorum yediğim şekerli şey ara öğünlerde 1 küçük portakal ve elma, ondan mı hareket etmiyorlar acaba?
Insallah hiçbişey yoktur. Bu durumlarda hicbisey olmayadabilir ama yinede hareketlerin azallmasi ciddiye alinmasi gerekn bir şeymiş. Imkaniniz varsa tedbir amacli acile gitmekte fayda var.Arkadaşlar 25+3 haftadayım bebeklerin hareketleri azaldı hele birisi çok az hareket ediyor çok zayıf emin olamıyorum tam kuvvetli değil endişeleniyorum bu hafta böylemi geçiyor? Birde gebelik şekeri çıktığı için diyetteyim şekerli hiç bir şey yemiyorum yediğim şekerli şey ara öğünlerde 1 küçük portakal ve elma, ondan mı hareket etmiyorlar acaba?
Çok teşekkür ederim yan koymamistim mutlaka deneyeceğim ☺Doğru söylüyorsun sırt üstü fazla yatılmıyor, yan yatarken de yastık koy ben bir keresinde gece öyle uykuya dalmışım sabah kalktığımda kendimi daha iyi hissediyordum.
Benimde geçen haftalarda hareketi azdı aşağıdaki bebeğim in arada hafif pitirtilari vardı bu hafta coştu maşallah.yinede için rahat etmiyorsa Dr unla bir görüşArkadaşlar 25+3 haftadayım bebeklerin hareketleri azaldı hele birisi çok az hareket ediyor çok zayıf emin olamıyorum tam kuvvetli değil endişeleniyorum bu hafta böylemi geçiyor? Birde gebelik şekeri çıktığı için diyetteyim şekerli hiç bir şey yemiyorum yediğim şekerli şey ara öğünlerde 1 küçük portakal ve elma, ondan mı hareket etmiyorlar acaba?
saol canım. Cevap vermekte biraz gecikiyorum. Kusuruma bakmayın bebișlerden fırsat kalmıyorCanım gözün aydın. Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah. Ayyy tırsmaya başladım artık bende. 36+4 oldum bende. Bu gece de kasılmalar uzun sürmeye başladı...
Evet ben de öyle düşünüyorum canım. Mantıklı :)Dinarsudan antibakteriyel bi hali aldim tamamen kapatmick,oval bisey cnm.Iki besik arasina..oda da zaten cok büyük degil,ortalar.
Ya kesinlikle bana da oluyor o durum. Hiç durmuyorlar gibi geliyor sürekli bir hareket halindeyiz. Özellikle üstteki bebeğim. O sertleşme de çok korkutuyor beni bana da yapıyorlar ben de kasılma filan sanıyorum korkuyorum.Aynıyız bende bazen oturuyorum gece öylece. genelde bu zamanlar da böyle devam edecek heralde inşallah sonuçları güzel olur sağlıklı olsunlarda biz dayanacaız. Birde çok hararet oluyor mu seninde genelde hareketliyiz gece bile az uyuyorlar sanırım bi tarafa geriliyor kafa ayak falan dayıyorlar sertleşip kalıyorum
Maşallah canım gözün aydın :) Ben de yaptırmamıştım ikili test gerek yok bence de, zaten detaylı ultrason istiyorlar ileriki zamanlarda. Allah sağlıkla kucağına versin miniklerini inşallah :))Slm kızlar bende bebislerimi gördüm bugüncok sagliklilarmis maşallah ense kalinliklari da normalmis 2li test istemedim gerekli olduğunu düşünmüyorum siz ne dersiniz dedim dr da zaten ikiz gebeliklerde yaniltiyor dedi kan ilacina ve decavit e basladik folik asit i kestik
Canım öncelikle hayırlı doğumlar inşallahSlm kızlar bende bebislerimi gördüm bugüncok sagliklilarmis maşallah ense kalinliklari da normalmis 2li test istemedim gerekli olduğunu düşünmüyorum siz ne dersiniz dedim dr da zaten ikiz gebeliklerde yaniltiyor dedi kan ilacina ve decavit e basladik folik asit i kestik
Kizlar mrblar oncelikle insaAllah bebeklerimizi kucagimiza Almakta nasip olur... bende yeni ogrendim ikizlere hamile oldugumu 6 +2 gunluguz kalp atislarini da duyduk sukur ama birinin kalbi digerine gore daha yavasmis buyuk bi sorunmu sizce
Slm kızlar bende bebislerimi gördüm bugüncok sagliklilarmis maşallah ense kalinliklari da normalmis 2li test istemedim gerekli olduğunu düşünmüyorum siz ne dersiniz dedim dr da zaten ikiz gebeliklerde yaniltiyor dedi kan ilacina ve decavit e basladik folik asit i kestik
Bizede aynı şey söylendi hatta tekil gebelik diye düşünelim dendi.2 hafta sonra canavar gibi geri döndü bebeğim 21+5yiz.☺Kizlar mrblar oncelikle insaAllah bebeklerimizi kucagimiza Almakta nasip olur... bende yeni ogrendim ikizlere hamile oldugumu 6 +2 gunluguz kalp atislarini da duyduk sukur ama birinin kalbi digerine gore daha yavasmis buyuk bi sorunmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?