2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar mrblar oncelikle insaAllah bebeklerimizi kucagimiza Almakta nasip olur... bende yeni ogrendim ikizlere hamile oldugumu 6 +2 gunluguz kalp atislarini da duyduk sukur ama birinin kalbi digerine gore daha yavasmis buyuk bi sorunmu sizce
Hos geldin canim benimkiler de öyleydi şükür bi sorun yok güzel düşün

Maşallah canım gözün aydın :) Ben de yaptırmamıştım ikili test gerek yok bence de, zaten detaylı ultrason istiyorlar ileriki zamanlarda. Allah sağlıkla kucağına versin miniklerini inşallah :))
İnşallah canim aminn hepimiz alalim inşallah bebislerimizi saglikli bi şekilde kucagimiza :)

Bilmiyorum canım belki ilerleyen zamanda düşünürüm çünkü yanlış bi sonuc cikmasi beni alt üst ederdi bu riske giremedim

Bilmiyorum canım belki ilerleyen zamanda düşünürüm çünkü yanlış bi sonuc cikmasi beni alt üst ederdi bu riske giremedim
Allahım kötü şeyler yaşatmasın ben aylarca hastaneden çıkamadım
Üstüne bı ay da küv9zde kaldılar
Ama şimdi iyiyiz şükür
O testin önemli olduğunu bil diye dedim
Zaten kötü bir şey olsa şimdiye kadar söylerlerdi hem

Canim biz de ense kalinligina baktirdik sadece. Doktorum yaniltiyor dedi kan testi. Pahali testler falan varmis ama gerek gormedik zaten biz. Ayrintili ultrasona zaten gireceksin istersen 17 18. Haftalarda yaptirirsin perinatologa icin rahat eder
Bende öyle düşündüm canım yanlış sonuç beni yikabilir cok baslardayim morale ihtiyaç var çünkü

Allah korusun canım bende korkuyorum cok hareketleri duruşu filan cok iyi dedi doktorum yine aklimda kalmasin giderim ona da inşallah bebekler iyi mi simdi

Kizlar birisi biberon sormustu. Ben dr. Browns dogal akisli hakkinda cok iyi yorumlar okudugum icin onu tercih ettim. Iki tane 125 ml ile. Bakalim insallah bebisler de memnun kalır

Cok tesekurederim cnm Rabim bebeklerimize saglik sihat versin

Canım bana da yaptırmadı 2 li testi

Kizlar mrblar oncelikle insaAllah bebeklerimizi kucagimiza Almakta nasip olur... bende yeni ogrendim ikizlere hamile oldugumu 6 +2 gunluguz kalp atislarini da duyduk sukur ama birinin kalbi digerine gore daha yavasmis buyuk bi sorunmu sizce
Bence değil benim de 6 haftalık ken küçük olanın kalbi biraz da zayıftı ama git gide güçlendiler hayırlı olsun insallah

Merhaba bende alttaki bebegimi daha az hissediyorum yukaridakine göre hatta gecen hafta 2 3 gun hic hissetmedim onu korktum ama kontrolde cok şükür iyi dedi dr. Bi sorun yok o yuzden fazla onemsemedim

Merhaba hayırlı olsun bebeklerin, bende aynı haftalarda öğrendim ikiz bebeğim olacağını benim de biri diğerine göre daha zayıftı kalp atımı ama maşallah ikiside iyi sorunsuz geldik bugüne hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin rabbim.insan ister istemez tedirgin oluyor ama daha çok küçük ler annesi güçlenir merak etme Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…