- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.401
Allah binkere razi olsun cok saol cnm nebilim biraz tedirgin oldum ama iyiki sizler varsiniz ikiz annesi olmak ta bir ayricalikmis valllaMerhaba hayırlı olsun bebeklerin, bende aynı haftalarda öğrendim ikiz bebeğim olacağını benim de biri diğerine göre daha zayıftı kalp atımı ama maşallah ikiside iyi sorunsuz geldik bugüne hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin rabbim.insan ister istemez tedirgin oluyor ama daha çok küçük ler annesi güçlenir merak etme Allahın izniyle
Benimkilerde öyle bir altliustlu bir yan-yana bir çaprazlar. Kim nerrede anlayamıyorumMasallah arkadaslar size :) hareketleri nasil takip ediyorsunuz ki,hangisi hangisine ait diye..bn dr her gittigimde yer degistirmislr,bi kafa ustu bi yanyana bi kafakafaya vermis vaziyetteler..dr a sordum hareketleri saymak mi lazim kac tane atmalari lazim diye,hayir kesinlikle cunku surekli yer degistirirler ve zaten ayni anda oynamalari da yuksek ihtimal nasil takip edeceksin ki,bosver onlar iyi dedi :) bn de bosverdimbnce siz de bu kadar takilmayin
Mamadaki hava kabarcıklarını ortadan kaldırıyormuş bebek çekmedikçe gelmiyormuş :) bende baya beğendim kızım mama içmedi meme emdi sadece erken ama ara ara böyle şeylere bakıyorum ikizlerde lazımm olr diye :)Kizlar birisi biberon sormustu. Ben dr. Browns dogal akisli hakkinda cok iyi yorumlar okudugum icin onu tercih ettim. Iki tane 125 ml ile. Bakalim insallah bebisler de memnun kalır
Allah yardımcın olsun. Ben henüz dogum yapmadım ama bir kızım var zaten. Tabiki iki ile tek bir olmaz ama en çok iki aya kadar rahatlarsın alışırsın. Ikiz anneleri genelde iki bebegi aynı anda beslemenin kendilerini çok rahatlattigini söylüyorlar. Aynı anda beslenen bebekler ayni anda uyur. Hem biraz zaman geçsin bir kanguru alırsın en huysuz hangisiyse koyarsin içine işini onunla yaparsın :) ya moralin yerine gelsin diye söylüyorum tabiki çok yorucu bir süreçtir ama sabırla atlatacaksın bu günleri. Bebeklerinin sağlıklı olduğunu düşüneceksin, çocuğu olmayanları bu zorlukları yaşamak için herseyini feda edebilecek kadınları düşüneceksin bir nebzede olsa rahatlarsın böylece. Sen bu yükü kaldiramayacak olsan Allah sana böyle bir sorumluluk vermzdiki. Demekki sen kendindeki gücün henüz farkinda degilsin. Allah size bol sağlıklı ve huzurlu günler nasip etsin evlatlarinizla. Bizlerede o güzel günleri nasip etsin inşallahKIZLAR
DOĞUM YAPANLAR
YETEMİYORUM,YETİŞEMİYORUM
BITTIM ARTIK NE OLUR AKIL VERÍN
SIZ NAPIYORSUNUZ?
Uyku Sıfır belki 1 saat
Annem yardım ediyor ama ben yapıyorum deneyimleneyim diye
Annem 2 hafta sonra gidecek ve ben yalnız nasıl bakacağım diye hergün ağlıyorum
Hayatım Sterilizasyon makinesi pompa Arasında geçiyor
Ne olur bir akıl verin
Ikisi aynı anda ağladığında intihar edesim geliyor
Üzülüyorum çok
ben de clexan 4000 kullanıyorum canım hem ikiz hem kilom fazla üstelik.Elos 35 cok tesekkur ederim cevapladigin icin. Allah razı olsun. Ne kadar oldu senin meleklerin :) doktorum once ilk keseyi gördü. Cleaxan 4000 verdi. Bir hafta sonra ikinci keseyi gördü. Ikiz dedi cok sukur. Ignenin dozunu artiracak miyiz hocam diye sordum. Bebeklerimiz ikiz olduğu icin. O da kararsız kaldi. Artirilabilir dedi. O da ikilemde kaldi. O gunden beri ben de cok tedirginim. Igne dozu iki bebegime az mi geliyor acaba diye
ben artık bacaktan yapıyorum.kizlar bisey sorcam yineclexane igne kullananlar,gobekten mi yapiyorsunuz? karnim şiş artik bebekler büyüdü,tekmelerini hissediyorum kolaylikla..da bu igne sizce onlara yetismiyor mu,batmiyor mu ? dra sordum hyr dedi ama ilginc geldi,o kucucuk tekmeler o kadar yakin gelirken nsl cook uzakta olabilirler ki,drum 10cm kadar icerdeler cok uzaklar merak etme dedi de...
Oh maşallah kocaman olmuslar zor mu oldu nasil alistin bebislere4ayligiz canım bol bol dinlen üzülme biseyee küvöz hepsinden zor oluyor o yüzden bu günlerini güzel değerlendir
Rabbim in hikmeti büyük cok şükür üzülme sen geçecek inşallahHay masaAllah ne bilim cnm ben ilk gebeligimde 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin tedirginim simdidr sukir Rabim 1 tane aldi 2 tane nasip etti..hamd olsun
Geçmiş olsun canim amannn dikkat dinlen kalkma aslakızlar slm ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. benim gibi tek kese ikizi olup suların birinde azalma diğerinde artma olan var mı acaba? doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.
kızlar slm ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. benim gibi tek kese ikizi olup suların birinde azalma diğerinde artma olan var mı acaba? doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.
Gecmis olsn cnm..en kisa surede atlatman dilegiyle..ben artık bacaktan yapıyorum.
bişey demediler sadece sıkı takip Allah korusun daha kritikleşirse sanırım transfüzyon oluyor demek onun da ameliyatını Türkiyede iki kişi yapıyorCok gecmis olsun canim. Insallah sıkıntı olmadan atlatacaksin bu süreci duaalarim sen ve bebeklerinle. Mudahele etme durumlari oluyor mu peki bu durumda?
sağol canım. yok benim doktoruma kalsa hiç yapmayacağım, bendeki pıhtılaşmayı önemli saymıyor. Beni karnım artık çok sert o yüzden ben bacağa geçtim.Gecmis olsn cnm..en kisa surede atlatman dilegiyle..
peki drun mu arti bacaktan yap dedi,bnmki bebeklere ulasmaz igne yapabilirsin dedi de..
bişey demediler sadece sıkı takip Allah korusun daha kritikleşirse sanırım transfüzyon oluyor demek onun da ameliyatını Türkiyede iki kişi yapıyorAma hep pozitif düşünmek gerek inşallah bebişlerim sağlıkla gelecekler.
Allah razi olsun cnm InsaAllah gelip geçecek her darligin bir genisligi vardir..Rabbim in hikmeti büyük cok şükür üzülme sen geçecek inşallah
4ayligiz canım bol bol dinlen üzülme biseyee küvöz hepsinden zor oluyor o yüzden bu günlerini güzel değerlendir
4ayligiz canım bol bol dinlen üzülme biseyee küvöz hepsinden zor oluyor o yüzden bu günlerini güzel değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?