2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Masallah arkadaslar size :) hareketleri nasil takip ediyorsunuz ki,hangisi hangisine ait diye..bn dr her gittigimde yer degistirmislr,bi kafa ustu bi yanyana bi kafakafaya vermis vaziyetteler..dr a sordum hareketleri saymak mi lazim kac tane atmalari lazim diye,hayir kesinlikle cunku surekli yer degistirirler ve zaten ayni anda oynamalari da yuksek ihtimal nasil takip edeceksin ki,bosver onlar iyi dedi :) bn de bosverdim bnce siz de bu kadar takilmayin

Allah binkere razi olsun cok saol cnm nebilim biraz tedirgin oldum ama iyiki sizler varsiniz ikiz annesi olmak ta bir ayricalikmis vallla

Benimkilerde öyle bir altliustlu bir yan-yana bir çaprazlar. Kim nerrede anlayamıyorum

Kizlar birisi biberon sormustu. Ben dr. Browns dogal akisli hakkinda cok iyi yorumlar okudugum icin onu tercih ettim. Iki tane 125 ml ile. Bakalim insallah bebisler de memnun kalır
Mamadaki hava kabarcıklarını ortadan kaldırıyormuş bebek çekmedikçe gelmiyormuş :) bende baya beğendim kızım mama içmedi meme emdi sadece erken ama ara ara böyle şeylere bakıyorum ikizlerde lazımm olr diye :)

KIZLAR
DOĞUM YAPANLAR
YETEMİYORUM,YETİŞEMİYORUM
BITTIM ARTIK NE OLUR AKIL VERÍN
SIZ NAPIYORSUNUZ?
Uyku Sıfır belki 1 saat
Annem yardım ediyor ama ben yapıyorum deneyimleneyim diye
Annem 2 hafta sonra gidecek ve ben yalnız nasıl bakacağım diye hergün ağlıyorum
Hayatım Sterilizasyon makinesi pompa Arasında geçiyor
Ne olur bir akıl verin
Ikisi aynı anda ağladığında intihar edesim geliyor
Üzülüyorum çok

Allah yardımcın olsun. Ben henüz dogum yapmadım ama bir kızım var zaten. Tabiki iki ile tek bir olmaz ama en çok iki aya kadar rahatlarsın alışırsın. Ikiz anneleri genelde iki bebegi aynı anda beslemenin kendilerini çok rahatlattigini söylüyorlar. Aynı anda beslenen bebekler ayni anda uyur. Hem biraz zaman geçsin bir kanguru alırsın en huysuz hangisiyse koyarsin içine işini onunla yaparsın :) ya moralin yerine gelsin diye söylüyorum tabiki çok yorucu bir süreçtir ama sabırla atlatacaksın bu günleri. Bebeklerinin sağlıklı olduğunu düşüneceksin, çocuğu olmayanları bu zorlukları yaşamak için herseyini feda edebilecek kadınları düşüneceksin bir nebzede olsa rahatlarsın böylece. Sen bu yükü kaldiramayacak olsan Allah sana böyle bir sorumluluk vermzdiki. Demekki sen kendindeki gücün henüz farkinda degilsin. Allah size bol sağlıklı ve huzurlu günler nasip etsin evlatlarinizla. Bizlerede o güzel günleri nasip etsin inşallah

ben de clexan 4000 kullanıyorum canım hem ikiz hem kilom fazla üstelik.

ben artık bacaktan yapıyorum.

kızlar slm ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. benim gibi tek kese ikizi olup suların birinde azalma diğerinde artma olan var mı acaba? doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.

Geçmiş olsun canim amannn dikkat dinlen kalkma asla

Cok gecmis olsun canim. Insallah sıkıntı olmadan atlatacaksin bu süreci duaalarim sen ve bebeklerinle. Mudahele etme durumlari oluyor mu peki bu durumda?

Cok gecmis olsun canim. Insallah sıkıntı olmadan atlatacaksin bu süreci duaalarim sen ve bebeklerinle. Mudahele etme durumlari oluyor mu peki bu durumda?
bişey demediler sadece sıkı takip Allah korusun daha kritikleşirse sanırım transfüzyon oluyor demek onun da ameliyatını Türkiyede iki kişi yapıyor Ama hep pozitif düşünmek gerek inşallah bebişlerim sağlıkla gelecekler.

Gecmis olsn cnm..en kisa surede atlatman dilegiyle..
peki drun mu arti bacaktan yap dedi,bnmki bebeklere ulasmaz igne yapabilirsin dedi de..
sağol canım. yok benim doktoruma kalsa hiç yapmayacağım, bendeki pıhtılaşmayı önemli saymıyor. Beni karnım artık çok sert o yüzden ben bacağa geçtim.

Insallah bir sey olmayacak canim, iyi düşünelim sen moralini yuksek tutmaya calis. Bebisler iyi olacaklar

4ayligiz canım bol bol dinlen üzülme biseyee küvöz hepsinden zor oluyor o yüzden bu günlerini güzel değerlendir

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bizlere biraz doğum sonrası süreçten bahsedermisin bizleri neler bekliyor hastanede bebek için anne için en gerekli malzemeler neler oldu bizlere tavsiyelerin var mı? Sezeryan ile mi doğum yaptın?...vs.

4ayligiz canım bol bol dinlen üzülme biseyee küvöz hepsinden zor oluyor o yüzden bu günlerini güzel değerlendir

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bizlere biraz doğum sonrası süreçten bahsedermisin bizleri neler bekliyor hastanede bebek için anne için en gerekli malzemeler neler oldu bizlere tavsiyelerin var mı? Sezeryan ile mi doğum yaptın?...vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…