2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allah şifa versin canım inşallah tez zamanda atlatırsın.

canım merhaba mutlaka zor ama geçecek bebeklerinde sende uyum sağlamaya calisiyorsunuz.Lütfen çok daraldığını hissettiğinde kendini sakinleştirmeye çalış senin gerginliğin üzüntüde yansır bebeklerine.sakinleştirici rahatlatıcı bitki çayları içebilirsiniz hem sana hem bebeklerine faydası olur.annen gittikten sonra yanına gelebilecek birilerinden yardım istesen yada annenden biraz daha kalmasını isteyebilirsin daha çok yeni atlatacaksın inşallah sana ve bebeklerine sağlıklı huzurlu günler diliyorum

Bizi bekleyenler :))) ne güzel, MAŞALLAH! çocuklarına kavuştun inşallah bizde kavuşuruz, şimdi tedirgin oluyoruz aman kalpleri atıyormu hareket ediyorlarmı şöylemi böylemi bir doğsalar sağ sağlim...sende yaşadın bunları bak şimdi yanındalar sana muhtaçlar Allah sana sabrını vermiştir, bence sen annen gideceği için panik olmuşsun, başka çocuğun varmı bilmiyorum ama bak evin sesle neşe ile dolmuş, amacım sana moral vermek,senin yaşadıklarını yaşamadım tabi ki de bilemem aynı yollardan biz de geçeceğiz inşallah...Rabbim yanında olsun sana mutlu mesut günler versin.

Merhaba cnm gececek İnan en zor kısmı hallettin sen
İkizlerde en iyi ikisini aynı anda emzirmekmiş ikizler için emzirme yastığı var nette baktımda
Aynı anda emince süt daha fazla geliyormuş
Tabi aynı anda o yastığa nasıl yerleştirir insan hiç bilmiyorum bi kaç denemeyle alışırlır sanırım
Yada birini emzirirken diger taraftan pompa ile sütünü sağıp biberonla diğerine sütü vermek sen onlar uyuduğu an bol bol sütünü sağ
Yada biri emerken diğerine mama vereceksin bidahaki seferde mama verdiğine meme , diğerine mama vereceksin ...
Sanırım denemek lazımm hepsini insan 2-3 ay yatak odasından çıkamıyor banyo wc ihtiyaçlarını gidermek bile lüks oluyor ama gececek İnan ..

Benim kızım 31 haftalık fıgmuştu dolayısıyla benş ememedi ben de de brown kullandım. Cok iyi oluyor gaz problemi olmamaıştı ama inşallah biberona ihtiyaç olmadan emerler. Süt sagıp vermek cok zor sag, yedir steril et ve tek bebek cok zordu iki bebeği düşünemiyorum. İnşallah hprimizin bebişleri zamanında saglıkla gelir kucagımıza.

Merhaba cnm gececek İnan en zor kısmı hallettin sen
İkizlerde en iyi ikisini aynı anda emzirmekmiş ikizler için emzirme yastığı var nette baktımda
Aynı anda emince süt daha fazla geliyormuş
Tabi aynı anda o yastığa nasıl yerleştirir insan hiç bilmiyorum bi kaç denemeyle alışırlır sanırım
Yada birini emzirirken diger taraftan pompa ile sütünü sağıp biberonla diğerine sütü vermek sen onlar uyuduğu an bol bol sütünü sağ
Yada biri emerken diğerine mama vereceksin bidahaki seferde mama verdiğine meme , diğerine mama vereceksin ...
Sanırım denemek lazımm hepsini insan 2-3 ay yatak odasından çıkamıyor banyo wc ihtiyaçlarını gidermek bile lüks oluyor ama gececek İnan ..
Annen gidince sende onla git bi süre kalıp gelirsin

Son düzenleme:
Allahım sag saglim kucagına almatiyı nasip etsin canım doktorların sözünden cıkma bol bol dinlen inşallah suları düzelir. Dualarım seninle...

Valla tek çocuk bile zor ken iki çocuk hayli hayli zor olcak ama allah saglık versin geçiyor benim kızım 4 yaşına gircek 2 senedir bana hiç zararı Yok en fazla 2 sene zor olur oda geçer gider .. sağlıkla Doğum yapalım inş devamı gelir .. ben hamilelik ve Doğumdan korkuyorum malesef

Geçmiş olsun cnm dinlenirsen inş suları normale döner bol sıvı al hep uzan
Sanırım ikiz gebelikte en önemli şey uzanmak dinlenmek

Çok geçmiş olsun canım bol istirat ve bol su bir yerde okumuştum su azalması durumuna birde havuç suyu çok iyi geliyormuş bi arastir canım katı meyve silicon varsa denemekte fayda var. Rabbim şifalar versin.

su olayı çok önemli dikkatli takip et, suyun fazla olması şeker ile ilgili olabilir

Sağol canım
Allah herkese hayırlı doğumlar versin

Benim doğum acil olduğu için hazırlığım yoktu
Sezeryan oldum
Pijama yiyemedim ilk iki gün gecelik gibi olanlardan giydim çok rahat ettim
Bebeklerim küçük doğdukları için küvpze alındı
Bebek bezi dışında pek bişey lazım olmadı bı ay
Sonra eve geldik sütüm yetmedi mama takviyesi yapıyorum
Süt pompası alacaksınız elektrikli tavsiye ederim ben Kraft aldım çok memnun kaldım
Şimdi kullanmıyorum evde boş duruyor ama bebekler hastanedeyken çok lazım oldu
Aklıma pek gelmedi ama siz sorun ben yazarım

İlk bir ay hastanelerdeydiler küvözde.en zor ve dayanamadığım kısmı orası oldu
Eve geldik ben yalnız bakıyorum
Zor tabi ama her işimi sıraya koydum kolaylaştırdım.
İnşallah bende basarabilirim şimdiden korkularim var

Canım ne mutlu sana, sana da bebeklerine de sağlık huzur diliyorum. Yazdın mı bulamadım kaç haftalık doğdular acaba? Bir de doğuma sancıyla mı gittin ki nasıl oldu da doğumun başladığını anladılar?

Mrb kizlar ilj kez bu grup a yazıyorum..bende nasipse ikiz annesi.olcam.simdiye.kadar hamdolsun.hersey.yolunda ins bundan sonra da oyle olur..en buyuk.korkum erken.dogumhepimiz vakti zamaninda saglikla.kucagimiza aliriz insallah..bebekler.icin nasil besik aldiniz veya almayi.dusunyosunuz.ben 2 tane park yatak düşünüyorum ama nasil mantikli mi bilemedim.ayni sekilde bebek arabasi konusunda fikriniz ne.ve ozellikle ikizler icin şart olan alinmasi.gerekli seyler ne fikir verir misiniz.biraz cok oldum amaben henuz sadece kiyafet isini hallettim sayilir.gerisi.hep.duruyo.bir de biberon ve emzik aldim avent philips in set seklinde olandan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…