- 30 Temmuz 2008
- 912
- 211
- 648
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.421
kızlar slm ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. benim gibi tek kese ikizi olup suların birinde azalma diğerinde artma olan var mı acaba? doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.
canım merhaba mutlaka zor ama geçecek bebeklerinde sende uyum sağlamaya calisiyorsunuz.Lütfen çok daraldığını hissettiğinde kendini sakinleştirmeye çalış senin gerginliğin üzüntüde yansır bebeklerine.sakinleştirici rahatlatıcı bitki çayları içebilirsiniz hem sana hem bebeklerine faydası olur.annen gittikten sonra yanına gelebilecek birilerinden yardım istesen yada annenden biraz daha kalmasını isteyebilirsin daha çok yeni atlatacaksın inşallah sana ve bebeklerine sağlıklı huzurlu günler diliyorumKIZLAR
DOĞUM YAPANLAR
YETEMİYORUM,YETİŞEMİYORUM
BITTIM ARTIK NE OLUR AKIL VERÍN
SIZ NAPIYORSUNUZ?
Uyku Sıfır belki 1 saat
Annem yardım ediyor ama ben yapıyorum deneyimleneyim diye
Annem 2 hafta sonra gidecek ve ben yalnız nasıl bakacağım diye hergün ağlıyorum
Hayatım Sterilizasyon makinesi pompa Arasında geçiyor
Ne olur bir akıl verin
Ikisi aynı anda ağladığında intihar edesim geliyor
Üzülüyorum çok
KIZLAR
DOĞUM YAPANLAR
SIZ NAPIYORSUNUZ?
Uyku Sıfır belki 1 saat
Ne olur bir akıl verin
Üzülüyorum çok
Merhaba cnm gececek İnan en zor kısmı hallettin senKIZLAR
DOĞUM YAPANLAR
SIZ NAPIYORSUNUZ?
Uyku Sıfır belki 1 saat
Ne olur bir akıl verin
Üzülüyorum çok
Benim kızım 31 haftalık fıgmuştu dolayısıyla benş ememedi ben de de brown kullandım. Cok iyi oluyor gaz problemi olmamaıştı ama inşallah biberona ihtiyaç olmadan emerler. Süt sagıp vermek cok zor sag, yedir steril et ve tek bebek cok zordu iki bebeği düşünemiyorum. İnşallah hprimizin bebişleri zamanında saglıkla gelir kucagımıza.Mamadaki hava kabarcıklarını ortadan kaldırıyormuş bebek çekmedikçe gelmiyormuş :) bende baya beğendim kızım mama içmedi meme emdi sadece erken ama ara ara böyle şeylere bakıyorum ikizlerde lazımm olr diye :)
Merhaba cnm gececek İnan en zor kısmı hallettin senKIZLAR
DOĞUM YAPANLAR
SIZ NAPIYORSUNUZ?
Uyku Sıfır belki 1 saat
Ne olur bir akıl verin
Üzülüyorum çok
Allahım sag saglim kucagına almatiyı nasip etsin canım doktorların sözünden cıkma bol bol dinlen inşallah suları düzelir. Dualarım seninle...kızlar slm ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. benim gibi tek kese ikizi olup suların birinde azalma diğerinde artma olan var mı acaba? doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.
Valla tek çocuk bile zor ken iki çocuk hayli hayli zor olcak ama allah saglık versin geçiyor benim kızım 4 yaşına gircek 2 senedir bana hiç zararı Yok en fazla 2 sene zor olur oda geçer gider .. sağlıkla Doğum yapalım inş devamı gelir .. ben hamilelik ve Doğumdan korkuyorum malesefBenim kızım 31 haftalık fıgmuştu dolayısıyla benş ememedi ben de de brown kullandım. Cok iyi oluyor gaz problemi olmamaıştı ama inşallah biberona ihtiyaç olmadan emerler. Süt sagıp vermek cok zor sag, yedir steril et ve tek bebek cok zordu iki bebeği düşünemiyorum. İnşallah hprimizin bebişleri zamanında saglıkla gelir kucagımıza.
Geçmiş olsun cnm dinlenirsen inş suları normale döner bol sıvı al hep uzankızlar slm ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. benim gibi tek kese ikizi olup suların birinde azalma diğerinde artma olan var mı acaba? doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.
Çok geçmiş olsun canım bol istirat ve bol su bir yerde okumuştum su azalması durumuna birde havuç suyu çok iyi geliyormuş bi arastir canım katı meyve silicon varsa denemekte fayda var. Rabbim şifalar versin.kızlar slm ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. benim gibi tek kese ikizi olup suların birinde azalma diğerinde artma olan var mı acaba? doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.
su olayı çok önemli dikkatli takip et, suyun fazla olması şeker ile ilgili olabilirkızlar slm ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. benim gibi tek kese ikizi olup suların birinde azalma diğerinde artma olan var mı acaba? doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.
Sağol canımHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bizlere biraz doğum sonrası süreçten bahsedermisin bizleri neler bekliyor hastanede bebek için anne için en gerekli malzemeler neler oldu bizlere tavsiyelerin var mı? Sezeryan ile mi doğum yaptın?...vs.
İlk bir ay hastanelerdeydiler küvözde.en zor ve dayanamadığım kısmı orası olduOh maşallah kocaman olmuslar zor mu oldu nasil alistin bebislere
İnşallah bende basarabilirim şimdiden korkularim varİlk bir ay hastanelerdeydiler küvözde.en zor ve dayanamadığım kısmı orası oldu
Eve geldik ben yalnız bakıyorum
Zor tabi ama her işimi sıraya koydum kolaylaştırdım.
Canım ne mutlu sana, sana da bebeklerine de sağlık huzur diliyorum. Yazdın mı bulamadım kaç haftalık doğdular acaba? Bir de doğuma sancıyla mı gittin ki nasıl oldu da doğumun başladığını anladılar?Sağol canım
Allah herkese hayırlı doğumlar versin
Benim doğum acil olduğu için hazırlığım yoktu
Sezeryan oldum
Pijama yiyemedim ilk iki gün gecelik gibi olanlardan giydim çok rahat ettim
Bebeklerim küçük doğdukları için küvpze alındı
Bebek bezi dışında pek bişey lazım olmadı bı ay
Sonra eve geldik sütüm yetmedi mama takviyesi yapıyorum
Süt pompası alacaksınız elektrikli tavsiye ederim ben Kraft aldım çok memnun kaldım
Şimdi kullanmıyorum evde boş duruyor ama bebekler hastanedeyken çok lazım oldu
Aklıma pek gelmedi ama siz sorun ben yazarım
Amin canım sağolasın.Mavimli çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin
yok şekere kanda baktılar bi sıkıntı yok. tek yumurta ikizlerinde transfüzyon işareti malesef. inşallah ilerlemez hiç bir şekilde.su olayı çok önemli dikkatli takip et, suyun fazla olması şeker ile ilgili olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?