- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #5.461
Kıyamam sana zordur emininCanım ikiz bebek bakmak inanılmaz derecede zor ve anlatılamayacak kadar güzel birşey
Ben birde yalnız bakıyorum
Benim için en zor kısmı küvözde kalmalarıydı
Çünkü kokularını bile alamadan ayrıldım bebeklerimden
Bir ay boyunca hergün gördüm ama dokunamadım bu çok acıydı benim için
Bu yüzden ikiz gebelere tavsiyem her nolursa olsun stres yapmayın iyi ve dengeli beslenin hergün yürüyüş yapın bol bol su için
Zaten ikiz gebelik başlı başına zor
Kusmalar ağrılar çok fazla
Ama doğum sonrasını göz önünde bulundurun
Şu an ne kadar çok dikkat ederseniz doğumdan sonra sizin için iyi olur
Benim sütüm kesildi mesela
Hergün sağdım makinayla ama kızlarım yanımda değil diye ağlamaktan sütümden oldum
Ne güzel kaynanan varmış bı bardak su verse yeter sana bebeklerin eve geldiğindeKıyamam sana zordur emininbenim kızım sarılık oldu 6 saat fototerapi aldı sadece 6 saat ayrı kaldım ağlamaktan mahvolmuştum dünya başıma yıkılmıştı resmen şimdiki aklım olsa iyi olsun diye orda kaldı derdim ama o ruh hali ile çok kötü oluyorsun umarım hiç bi bebek küvöze girmeden evine gelir ertesi gün .. ne zor şeymiş ben busefer çok stresliyim elimde deil malesef doğumu düşünüyorum ayrı stres oluyorum hamileliği düşünüyorum ya taşıyamazsam ya erken doğarsa ya sorunlu olursa diyorum sonrasında aynı anda ağlayınca nasıl emzircem diyorum kaynanamlar artık bizde kalır ne yapacam diyorum:) yani sorular bitmiyor en iyisi hiç bşy düşünmemek ama okdr rahat bi tip deilim malesef :) herşeyin başı sağlık rabbim saglık versin herşey yoluna girer şnş
Mrb kac haftalik dogurdunuz benimde kasilmalar var yrn randevum varCanım ikiz bebek bakmak inanılmaz derecede zor ve anlatılamayacak kadar güzel birşey
Ben birde yalnız bakıyorum
Benim için en zor kısmı küvözde kalmalarıydı
Çünkü kokularını bile alamadan ayrıldım bebeklerimden
Bir ay boyunca hergün gördüm ama dokunamadım bu çok acıydı benim için
Bu yüzden ikiz gebelere tavsiyem her nolursa olsun stres yapmayın iyi ve dengeli beslenin hergün yürüyüş yapın bol bol su için
Zaten ikiz gebelik başlı başına zor
Kusmalar ağrılar çok fazla
Ama doğum sonrasını göz önünde bulundurun
Şu an ne kadar çok dikkat ederseniz doğumdan sonra sizin için iyi olur
Benim sütüm kesildi mesela
Hergün sağdım makinayla ama kızlarım yanımda değil diye ağlamaktan sütümden oldum
Valla ben civilden tirnak makasi puar denilen manuel aspirator 10 tl kadarlik aldm philips avent biberon al ikili ama kaynatnca rengi bulaniklasti parlakligi kayboldu cok uzuldum.philips avent ikili emzik.joanses nasil yazilir bilemedimMrb kizlar ilj kez bu grup a yazıyorum..bende nasipse ikiz annesi.olcam.simdiye.kadar hamdolsun.hersey.yolunda ins bundan sonra da oyle olur..en buyuk.korkum erken.dogumhepimiz vakti zamaninda saglikla.kucagimiza aliriz insallah..bebekler.icin nasil besik aldiniz veya almayi.dusunyosunuz.ben 2 tane park yatak düşünüyorum ama nasil mantikli mi bilemedim.ayni sekilde bebek arabasi konusunda fikriniz ne.ve ozellikle ikizler icin şart olan alinmasi.gerekli seyler ne fikir verir misiniz.biraz cok oldum ama ben henuz sadece kiyafet isini hallettim sayilir.gerisi.hep.duruyo.bir de biberon ve emzik aldim avent philips in set seklinde olandan..
34 haftalık canımMrb kac haftalik dogurdunuz benimde kasilmalar var yrn randevum var
Canım ilk 6 ay bende aynı park yatakta yatıracam onlari hem birbirleriyle vakit geçirmiş olurlar.sonra ayıracam bendeİkiz bebekler ilk 6 ay aynı yatakta yatsın diyen çok yazı okudum :)
Benim kızımın iki tane park yatağı var aydan sonda ayrı ayrı yatırım onlara :)
Bebek arabası ikiz bebek arabası olanlar bana daha mantıklı geliyor
cnm bahsettigin bu set hangi marka ve hangi sitede ?Canım hayırlı olsun öncelikle. Ben valla kafayı yedim napıcam diye düşünmekten. En sonunda şöyle yaptım, odalarına iki tane büyüyen yatak ve dolap aldım. Yeni doğduklarında odalarında yatamayacakları için de iki tane minik ucuzlardan sallanan beşik alıcam şimdi mecbur küçük. Çünkü bi tane olursa birbirlerini bir süre sonra uyandırırlar. Odalarında yatabilecekleri zamana kadar yanımda yatırmam gerekiyor. Böyle bir çözüm buldum. Bebek arabası ile çok sonra alırım alırsam heralde düşünmüyorum. İki tane portbebe aldım şimdilik. Erkek kardeşlerim de ikizdi benim, annemle birlikte baktık hep geç doğdular biraz :) Onları hep portbebede taşıdık gayet de rahattı. Biberon ve emzikleri de ben de avent aldım. Bir de aklında olsun bi set aldım bebekler için , içinde burun aspiratörü, tırnak makası, parmak diş fırçası, saç fırçası, dijital ateş ölçer, normal makas var. 60 tl idi sanırım. O çok pratik geldi tek tek ne alsam diye düşünmektense bana.
Ayy çok değişik bir durum ya, benim de iki gündür adet sancısı gibi kasık bel ağrım var ve ben de aynen önemsemiyorum şu an normaldir diye düşünüyordum. Perşembe kontrolüm var inşallah doğum değildir, daha çok küçüğüzÇok teşekkür ederim canım inşallah sende kolay bı doğum geçirirsin,küvözze girmeden evinize gidersiniz
34 haftalık doğdular benimkiler
Sancı değil de bel ağrım vardı adet sancısı gibi.ilkin önemsemedim son günlerde olur diye meğerse doğum başlamış bı iki gün öyle geçti ama sonra dayanamadım ağrılara randevümüze 10 gün falan vardı.bi kontrol için gideyim dedim
Apar topar ameliyata alındım
Doğumun başladığını anlayamamışım.
Tatlım e bebek mağazasından aldım. Markasını hatırlamıyorum paketlerini atmıştım ama dosya olarak yükleyeyim. Hem kız hem erkek için olanı vardı. Böyle çantalı fermuarlı kullanışlı bi şey. Bebek bakım kiti filan diyince bulursun sanırım, link bulursam atarım.cnm bahsettigin bu set hangi marka ve hangi sitede ?
aa tmm gormustum ama nerde gordugumu unutmusum bian..sgl cnm,hayirli olsn buarada :)Tatlım e bebek mağazasından aldım. Markasını hatırlamıyorum paketlerini atmıştım ama dosya olarak yükleyeyim. Hem kız hem erkek için olanı vardı. Böyle çantalı fermuarlı kullanışlı bi şey. Bebek bakım kiti filan diyince bulursun sanırım, link bulursam atarım.
Markası babyjem'miş bu arada buldum :)aa tmm gormustum ama nerde gordugumu unutmusum bian..sgl cnm,hayirli olsn buarada :)
Tup bnmki de cnm..ve burda tup bebek cok,merak etme Allahin izniyle bisey olmaz.Arkadaşlar hepiniz normal yolla mi hamile kaldiniz? Tup bebek yöntemiyle kalanlar var mı ? Ben tup bebek yöntemi ile hamile kaldım ve çok korkuyorum.
İşallah Allahım evlatlarinizi vaktinde kucaginiza sağlıklı almayı nasip eylesin.Tup bnmki de cnm..ve burda tup bebek cok,merak etme Allahin izniyle bisey olmaz.
Canım bence hamilesin dra gidip kan degerlerine baktırabilirsin. Erken oldugu zaman cıkmayabiliyor ama pozitifse yanlış degildir.belki üstüne görmüşsündür benim bir defa başıma geldiEki Görüntüle 1953019 Mrb arkadaşlar yardımcı olun lütfen 18 ocakta adet oldum dün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belli olması, çoğul gebelikte erken gösterebileceğini söylüyorlar böyle bir ihtimal var mıdır acaba doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Ben aventin ikili emzikleri var ondan aldımBisey sorcam,emzik alanlar ya da bilgisi olan arkadaslar,dun esimle bakim ve emzik- biberon tarzi ihtiyaçların fiyatlarina baktik..Emziklerde cesit cok..
kaucuk,silikon,damakli,yalanci emzik vs..hepsinin gorevi ayni mi?kaucuk dogal bi maddeden yapiliyormus onun yeni dogani yoktu onu aliyordum yoksa..yalanci emzigin de islevini merak ettim bilen var mi,sordum da satici kiz bilmiyordu,geveledi :) bide ates olceri koltuk altindan mi alindan mi tercih ettiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?