2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kıyamam sana zordur eminin benim kızım sarılık oldu 6 saat fototerapi aldı sadece 6 saat ayrı kaldım ağlamaktan mahvolmuştum dünya başıma yıkılmıştı resmen şimdiki aklım olsa iyi olsun diye orda kaldı derdim ama o ruh hali ile çok kötü oluyorsun umarım hiç bi bebek küvöze girmeden evine gelir ertesi gün .. ne zor şeymiş ben busefer çok stresliyim elimde deil malesef doğumu düşünüyorum ayrı stres oluyorum hamileliği düşünüyorum ya taşıyamazsam ya erken doğarsa ya sorunlu olursa diyorum sonrasında aynı anda ağlayınca nasıl emzircem diyorum kaynanamlar artık bizde kalır ne yapacam diyorum:) yani sorular bitmiyor en iyisi hiç bşy düşünmemek ama okdr rahat bi tip deilim malesef :) herşeyin başı sağlık rabbim saglık versin herşey yoluna girer şnş

Ne güzel kaynanan varmış bı bardak su verse yeter sana bebeklerin eve geldiğinde
Eğer ki benim halimi görseydin o günlerimde, şu an asla hiçbiseyi kafana takmazdın
Zaten ikiz yani son zamanlarda illa ki taşımak zor oluyor ama HİCBİ ZORLUK BEBEKLERİNDEN AYRI KALMAK KADAR ZOR DEĞİL
Üzülme stres yapma şükret dinlen dua et
Düşünme bişey
Bebeğimin birisini eve bı hafta önce getirdik.gelirken ikizini de gördüm ama bebeğim küv9zde ağlıyordu ve KUCAĞIMA BİLE ALMAMA İZİN VERMEDİLER bu acının tarifi yok
Büyük harflerle yazıyorum ki daha net anla diye
Canım benim ne güzel Rabbim sana ikiz annesi olmayı nasip etmiş
Keyfini çıkar
Yaslan arkana bebeklerinle konuş
P

Mrb kac haftalik dogurdunuz benimde kasilmalar var yrn randevum var

Valla ben civilden tirnak makasi puar denilen manuel aspirator 10 tl kadarlik aldm philips avent biberon al ikili ama kaynatnca rengi bulaniklasti parlakligi kayboldu cok uzuldum.philips avent ikili emzik.joanses nasil yazilir bilemedim bebe yagi lansinoh manuel gogus pompasi lansinoh krem dalin sampuan sleepy nin indirimli bezlerinden 20 paket kadar ebebek in kendi seti vardi 70 kusure icinde islak mendil,bebek deterjanlari bulunan onuda aldm babymax bir adet park yatak iki adet siradan puset aldm oda takimi ikili buyuyen besik belis in bi gardrop istettm boyle..

Canım ilk 6 ay bende aynı park yatakta yatıracam onlari hem birbirleriyle vakit geçirmiş olurlar.sonra ayıracam bende

cnm bahsettigin bu set hangi marka ve hangi sitede ?

Mrb arkadaşlar yardımcı olun lütfen 18 ocakta adet oldum dün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belli olması, çoğul gebelikte erken gösterebileceğini söylüyorlar böyle bir ihtimal var mıdır acaba doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim

Ayy çok değişik bir durum ya, benim de iki gündür adet sancısı gibi kasık bel ağrım var ve ben de aynen önemsemiyorum şu an normaldir diye düşünüyordum. Perşembe kontrolüm var inşallah doğum değildir, daha çok küçüğüz 34'e kadar bi dayansalar keşke. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.

cnm bahsettigin bu set hangi marka ve hangi sitede ?
Tatlım e bebek mağazasından aldım. Markasını hatırlamıyorum paketlerini atmıştım ama dosya olarak yükleyeyim. Hem kız hem erkek için olanı vardı. Böyle çantalı fermuarlı kullanışlı bi şey. Bebek bakım kiti filan diyince bulursun sanırım, link bulursam atarım.

Eklentiler

• IMG_4425.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 50
aa tmm gormustum ama nerde gordugumu unutmusum bian..sgl cnm,hayirli olsn buarada :)

Arkadaşlar hepiniz normal yolla mi hamile kaldiniz? Tup bebek yöntemiyle kalanlar var mı ? Ben tup bebek yöntemi ile hamile kaldım ve çok korkuyorum.

Canım bence hamilesin dra gidip kan degerlerine baktırabilirsin. Erken oldugu zaman cıkmayabiliyor ama pozitifse yanlış degildir.belki üstüne görmüşsündür benim bir defa başıma geldi

Bisey sorcam,emzik alanlar ya da bilgisi olan arkadaslar,dun esimle bakim ve emzik- biberon tarzi ihtiyaçların fiyatlarina baktik..Emziklerde cesit cok..
kaucuk,silikon,damakli,yalanci emzik vs..hepsinin gorevi ayni mi?kaucuk dogal bi maddeden yapiliyormus onun yeni dogani yoktu onu aliyordum yoksa..yalanci emzigin de islevini merak ettim bilen var mi,sordum da satici kiz bilmiyordu,geveledi :) bide ates olceri koltuk altindan mi alindan mi tercih ettiniz ?

Ben aventin ikili emzikleri var ondan aldım
Ateşölçer evde koltuktan olan vardı almadım ama alacak olsaydım alından temassız olcenler varya doktorların da kullandığı ondan alırdım
Çünkü ilk zamanlar itiraz etmeselerde büyüdükçe ateş ölçmek bile işkence oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…